Találatok a következő kifejezésre: Termálvízbe is menni a terhesség (1 db)

Termálvízbe is lehet menni a terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia.A termál vi´z ált.28fok felett van.A ´terhességedre nézve,nem ajánlatos.A meleg miatt leválhat a méhlepény,és a babád hömérséklete is felemelkedik.Èppen ezért nem ajánlott z othoni foróvizes fürde´s sem!!!! Ù`szni menj uszodába,vagy mindenféleképpen megfelelöen tiszti´tott medencébe. gratula a babához.

Szia.A termál vi´z ált.28fok felett van.A ´terhességedre nézve, nem ajánlatos.A meleg miatt leválhat a méhlepény, és a babád hömérséklete is felemelkedik.Èppen ezért nem ajánlott z othoni foróvizes fürde´s sem!!!! Ù`szni menj uszodába, vagy mindenféleképpen megfelelöen tiszti´tott medencébe. gratula a babához.
Nem ajánlatos a termálvíz a terhesség idején. Mind a víz hõfoka, mind a bakteriális fertõzés veszélye végett.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Életem első tippelőse! Megköszönöm, ha tippeltek hétre, nemre és plusz kilóra!?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

15

Pici "csomó" baloldalt alul, lehet a babát éreztem?

Már megszületett a csöppség, és nosztalgiázok... Kb. 8 hetesen baloldalt hasam alján, petefészek környékén mazsola méretű csomót éreztem, lehet a babóca volt?

4

Baj lehet a babával, nagyon aggódom?

Sziasztok!

6

Fáj a hasam az baj?

8 hetes terhes vagyok, és sokat görcsöl a hasam olyan mintha megakarna jönni, nem folyamatos fájdalom csak néha jön elő. Az baj? Dokinál még nem voltam de mindenképp minél elöbb elmegyek csak addig valaki esetleg meg tudna nyugtatni hogy ez baj vagy nem?

6

Megfázásra, náthára mit használtok?

19 hetes terhes vagyok, már lassan 2 hete folyik az orrom, fáj a torkom, a szemem is begyulladt.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!