Találatok a következő kifejezésre: Terhesseg alatt teat inni fekete teat, (2 db)

Miért nem lehet fekete teát inni terhesség alatt?

Én minden reggel Pickwick gyümölcsteát iszom, abban van fekete tea is?

Legjobb válasz: Egy csésze teától nem lesz semmi bajod. Mikor én voltam terhes, nekem senki ilyet nem mondott. A túl puffasztó, esetleg túl fûszeres ételeken kívül nem hiszem, hogy van olyan étel, amit kismama nem ehet. A Pickwick szerintem fekete tea gyümölcsaromával, de vannak olyan gyümölcsteák, amik tényleg csak gyümölcsbõl készülnek.

Egy csésze teától nem lesz semmi bajod. Mikor én voltam terhes, nekem senki ilyet nem mondott. A túl puffasztó, esetleg túl fûszeres ételeken kívül nem hiszem, hogy van olyan étel, amit kismama nem ehet. A Pickwick szerintem fekete tea gyümölcsaromával, de vannak olyan gyümölcsteák, amik tényleg csak gyümölcsbõl készülnek.
A fekete tea koffeint tartalmaz. Tudtommal azért nem ajánlott. de napi egy csészétõl semmi bajod nem lesz. Gyümitea és zöldtea viszont jöhet minden mennyiségben! Én is megkérdeztem a nõdokimat errõl, hisz nagyon szeretem a teát. Azt mondta, h nyugodtan ihatom. A fekete teával bánjak picit csínnyán. Szép babavárást! 23+5heteske
A dobozon rajta van, hogy gyümölcs tea, vagy gyümölcs ízesítésû fekete tea. De ha fekete, akkor se aggódj. a fekete teát a koffein tartalma miatt nem ajánlják. De napi 2-3 csésze is belefér akár. Akárcsak a kávéból 2 erõs, vagy akár 3 gyengébb is. Boldog babavárást (és teázást) 35 hetes gömbike
Nyugodtan lehet inni fekete teát is, én mindig jegesteát és jegeskávét ittam.

Terhesseg alatt lehet teat inni? (fekete teat), esetleg annak koffeinmentes valtozatat? melyik art jobban?

Legjobb válasz: Persze,lehet.Miért ne lehetne?Én csak azt iszom majdnem.Annyi,hogy nem csinálom annyira erõsre mint rég.

Persze, lehet.Miért ne lehetne?Én csak azt iszom majdnem.Annyi, hogy nem csinálom annyira erõsre mint rég.
Persze.Én is szoktam minden félét, gyümölcs, fekete, zöld, csak ne mfõzöm olyan erõsre, mintha nem lenne baba.
Igen lehet, csak ne fõzd erõsre. A zöld teával viszont vigyázni kell, mert úgy hallottam, hogy az a szükséges anyagokat, vitaminokat is kimoshatja a szervezetbõl.
Szia. Az én védõnõm (aki természetgyógyászkodik is) azt mondta, hogy lehet inni teát (feketét is csak ne erõsre fõzve)de maximum 2 csészével naponta. Ezt azzal indokolja, hogy minden tea hatóanyagot tartalmaz. Úgy kell ezt szerinte elképzelni, mint amikor mosod a ruhákat mosóporral azt is ki kell öblíteni tiszta vízzel. 2 csésze tea és a többi tiszta víz. Átmossa a szervezetet. Nekem is nagyon furi volt eleinte, mert sosem ittam elõtte tiszta vizet. Mindig üccsi, szénsavas v. gyümilé. Végül is elfogadtam a tanácsát és 2 teát iszom, tejeskávét és a többi víz. Boldog babavárást! 29hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!