Találatok a következő kifejezésre: Terhesseg alatt lehet szeretkezni (7 db)

Terhesség alatt lehet óvszer nélkül szeretkezni? A sperma is belém mehet?

Legjobb válasz: Ha problémamentes a terhesség, nincs barnázás, vérzés, görcsölés stb., akkor minden gond nélkül mehet a szex. A spermák is mehetnek elvileg, bár több helyen olvastam,hogy sokan ezt hanyagolják, mert talán okozhat fertõzést. De szerintem ez csak akkor igaz, ha nyitva a méhszáj,de ha meg nyitva a méhszáj, akkor meg nem is szoktak már nagyon szeretkezni...

Ha problémamentes a terhesség, nincs barnázás, vérzés, görcsölés stb., akkor minden gond nélkül mehet a szex. A spermák is mehetnek elvileg, bár több helyen olvastam, hogy sokan ezt hanyagolják, mert talán okozhat fertõzést. De szerintem ez csak akkor igaz, ha nyitva a méhszáj, de ha meg nyitva a méhszáj, akkor meg nem is szoktak már nagyon szeretkezni...
Na ná!!!!!!
a várandósság vége felé már inkább mellõzzétek, mert beindíthatja a szülést

Terhesség alatt lehet-e szeretkezni?

1 hónapos terhes a barátn?m, lehet-e még szeretkezni? Így az elején még?

Legjobb válasz: Amíg az orvos el nem tilt addig lehet! Akár 9 hónaposan is ... volt hogy a végén kimondottan javasolta is, hogy minél többet szexeljünk!

Amíg az orvos el nem tilt addig lehet! Akár 9 hónaposan is ... volt hogy a végén kimondottan javasolta is, hogy minél többet szexeljünk!
Egyes nõk még jobban is kívánják a szexet terhesség alatt.
Akkor még lehet, de azért 7, 8 hónapos terhesen már nem ajánlott.

Terhesseg alatt vegig lehet szeretkezni az utolso pillanatig akar, ha nincs semmi baj a terhesseggel vagy mar a vege fele nem ajanlatos?

Legjobb válasz: Álítólag a végefelé már nem ajánlott, mert nagyobb az esélye a fertõzésnek, de ha esetleg gumit húztok még megoldható. Egyébként lehet. De bármilyen kérdésed van, a védõnõ felvilágosít, nyugodtan tegyél fel neki ilyen vagy hasonló kérdés, ne érezd kínosnak, mert õ tudja igazán elmagyarázni a dolgokat.

Álítólag a végefelé már nem ajánlott, mert nagyobb az esélye a fertõzésnek, de ha esetleg gumit húztok még megoldható. Egyébként lehet. De bármilyen kérdésed van, a védõnõ felvilágosít, nyugodtan tegyél fel neki ilyen vagy hasonló kérdés, ne érezd kínosnak, mert õ tudja igazán elmagyarázni a dolgokat.
Az utolsó 4 hétben nem javasolják, mert a sperma beindíthatja a szülést, de nem te leszel az elsõ, aki végig szeretkezik.-) ha nincs baj, nyugodtan, egészségetekre.-))

Hány hónapig lehet szeretkezni a terhesség alatt, hogy a babának ne legyen baja?

Legjobb válasz: szia! ha az orvos máshogy nem rendeli el, akkor a 8ik hónapig lehet nyugodtan. utána már nagy a baba, nem ajánlatos. a lényeg hogy óvatosak legyetek ,gondoljatok rá hogy 3-an vagytok. nem ártotok a babának, sõt még ha az anyának jó, az a babának is az. én 23 hetes vagyok, minden nap együtt vagyunk a párommal, és igazán figyelmes, utána mindig megpuszilja a hasam és beszél a babának. jó babavárást

szia! ha az orvos máshogy nem rendeli el, akkor a 8ik hónapig lehet nyugodtan. utána már nagy a baba, nem ajánlatos. a lényeg hogy óvatosak legyetek , gondoljatok rá hogy 3-an vagytok. nem ártotok a babának, sõt még ha az anyának jó, az a babának is az. én 23 hetes vagyok, minden nap együtt vagyunk a párommal, és igazán figyelmes, utána mindig megpuszilja a hasam és beszél a babának. jó babavárást
Én végigszeretkeztem a terhességemet. Csak az utolsó hónapban behatolás nélkül. Ha az orvos kifejezetten nem tiltja, akkor szabad.
Én úgy tudom, hogy végig lehet szeretkezni, ha az orvos kimondottan nem tiltja - a végén elõ szokta írni:-)- Ami kellemes a kismamának és nem okoz gondot, nyugodtan megtehetõ:-)
nekem a 40 heten szinte kotelezove tettek mert nem akart megszuletni.a 42.hetet betoltottem es hiaba szeretkeztunk naponta zselevel inditottak meg, kozel 4 kilos fiacskamat

Terhesség alatt milyen gyakran lehet szeretkezni? Mennyi a sok és mennyi nem árt a babának?

A második trimeszterben vagyok, a baba nagyon er?s és egészséges. Amúgy sem voltam túl "étvágytalannak" mondható, de amióta terhes vagyok, szinte állandóan "arra" gondolok. Mindenhol azt mondják, hogy nem árt a babának, az orgazmus mégis okoz némi haskeményedést, ami elméletileg szintén normális, és csak pár percig tart. De nem tudom, hogy mi a sok. Ha naponta, esetleg töbször van "haskeményedésem" az para? Nalatok hogy van?

Legjobb válasz: en kerdeztem a dokit, azt mondta "akarhanyszor" :D javasolt elotte egy pohar vorosbort, mert az lazitja a mehszalagokat :D

en kerdeztem a dokit, azt mondta "akarhanyszor" :D javasolt elotte egy pohar vorosbort, mert az lazitja a mehszalagokat :D
Hát nekem szex nélkül is van naponta pár keményedésem sajna (félidõ), de ez semmi gondot nem okoz. Szóval csak bátran, ha kívánjátok, és a terhességed rendben, akkor semmi akadálya... :o) (Nekem a libidóm sajna a béka "feneke" alatt...)
Nekem naponta elmenne a dolog ha párom programja engedné... baba jól van, doki nem mondta hogy ritkítani kell az együttléteket :)
A kérdező hozzászólása: Milyen igazad van. Az nekem is mindig jót tesz. Mindjárt töltök is magamnak egy pohárral.

Análisan lehet szeretkezni terhesség alatt?

Legjobb válasz: Inkább vaginálisan. Anális szeretkezéskor a méhet hátulról nyomod meg, ami esetleg nem tesz jót neki. A hüvely felõl védve van, a méhnyak és a méhszáj még nagyobb nyomást is jól tompít.

Inkább vaginálisan. Anális szeretkezéskor a méhet hátulról nyomod meg, ami esetleg nem tesz jót neki. A hüvely felõl védve van, a méhnyak és a méhszáj még nagyobb nyomást is jól tompít.
Ha az orvos nem tilt el, akárhogy lehet szeretkezni. Análisan is. Ha már közel a szülés, az orgazmussal kell vigyázni, meg a mellbimbó ingerlésétõl, mert beindulhat a szülés az oxitocin miatt..de szerintem ezzel már tisztában vagy. Óvatosan csináljátok, és nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Nem tiltott el, nem vagyok veszélyeztetett. A férjem már nagyon kívánja a fenekembe is, de idáig nem engedtem
Miért ne lehetne? CSak ésszel...
Nekem hamar befordult a babám, és nem fájdalmas, de egyszerûen kellemetlen érzés volt a hüvelyi szeretkezés. Az anális volt a mentsvárunk. :) Négy hetes a babám és semmi baja.
A kérdező hozzászólása: és hányszor csináljátok?

A terhesség alatt is jó a szex? Lehet úgy szeretkezni mint az elött?

Mit mondanak az orvosok a terhesség alatti szexr?l? Szabad? És másabb érzés? Nem féltek hogy esetleg megnyomjátok a babát? Ilyesmi kérdésekre várok válaszokat. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: szerintem még jobb is. sok nönek több kedve van...legalábbis nállunk ugy volt. attol hogy megnyomod a babát meg nem kell félni persze nem kéne extrém dolgokat csinálni csak ami éppen kényelmesen megy. mi még a szülés elött két orával is ....

szerintem még jobb is. sok nönek több kedve van...legalábbis nállunk ugy volt. attol hogy megnyomod a babát meg nem kell félni persze nem kéne extrém dolgokat csinálni csak ami éppen kényelmesen megy. mi még a szülés elött két orával is ....
Én ekkor még jobban vágytam a pasimra, lehet kicsit perverz, de ne mlehet ez miatt beszüneltetni, bár amior már elég nagy volt a hasam akkor már a pasim nem akarta, mert "Összenyomjuk a Pötyit!!". És Pötyikénknek semmi baja nem is lett.
Sokkal jobb, mert több a vér a pucánkban!:) Ababának semmi baja nem lesz.Nálunk apuka is féltette a végefelé, amikor egyre jobba kitöltötte a helyet.Fõleg azért, mert utána ugye bekeményedik a méhünk.Ilyenkor olyan volt, mint egy focilabda.Apuka szerint bármikor kipréselõdhetett volna, úgy összeugrott.:)
Ellenben az elõttem szólókkal, nálam a terhesség második felében szinte teljesen megszünt a szex, és ennek egyetlen oka, hogy egyáltalán nem kívánom. Gondolom, h. tudat alatt ebben a baba féltése is benne van, de totál jól elvagyok nélküle. Persze a férjemnek azért jó....
Nálunk egész idõ alatt ment a szex és teljesen jo, még most is (37 hetes vok). Nem volt szünet- non szerencsés vok, mert nem vt hányingerem meg semmi az elején, és most a végén sem érzem "tehernek". Persze a párom is féltette az elején, de utána olvastunk cikkeket és védi a picit sokminden.
Valószínûleg mindenki másképp éli meg, de a nõk többsége a terhessége alatt még jobban élvezi és jobban vágyik a szexre (ez saját tapasztalat is). Ha orvos nem tilt tõle valamilyen okból, akkor annyit lehet szexelni, amennyi jól esik! A babát képtelenség megnyomni, mert védi a magzatvíz, apa pedig hozzá sem ér.
Hát irigyellek titeket csajok, nekem sajnos az elsõ perctõl kezdve nem megy, rá gondolni sem tudok, és ha mégis megkívánnám a párom akkor sajnos nem nedvesedek, de hát ez van. Megoldjuk másképp, de tudom hogy ez nagyon rossz a páromnak, de tiszteletben tartja a hormonok változását. 31 hetes kismami
Szia! Én is csodálom akinek ilyenkor jobb!? ...mi meglehetõsen erõteljes szexuális életet éltünk a párommal a terhesség elõtt, napi 2x is olykor...hát ahogy kisbub beköltözött minden megváltozott. Nem lehet ugyan azzal a vehemenciával szeretkezni mint nem terhesen. Én sem nedvesedtem igazán, az elsõ trimeszterben be be görcsöltem utána. Azután már a pocak növekedése is gátolt, vlhogy nem az igazi. Pár hete meg le vagyunk teljesen tiltva. 2hét múlva szülök, és már alig várom hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!