Találatok a következő kifejezésre: Terhesseg alatt baj ha (48 db)

Terhesség alatt baj ha csak coca cola light-ot iszom?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy édesítõszerrel készült dolgokat csak minimálisan lehet fogyasztani, a light cola pedig azzal készül. A terhességem elõtt évekig napi rendszerességgel ittam én is ugyanezt, de ahogy megtudtam, hogy babát várok letettem a koffein miatt, pár hét múlva pedig olvastam az édesítõszer elhagyásáról. Ha nagyon megkívánom a colát, akkor inkább a hagyományosból iszok pár kortyot. 28 hetes kismama

Én úgy tudom, hogy édesítõszerrel készült dolgokat csak minimálisan lehet fogyasztani, a light cola pedig azzal készül. A terhességem elõtt évekig napi rendszerességgel ittam én is ugyanezt, de ahogy megtudtam, hogy babát várok letettem a koffein miatt, pár hét múlva pedig olvastam az édesítõszer elhagyásáról. Ha nagyon megkívánom a colát, akkor inkább a hagyományosból iszok pár kortyot. 28 hetes kismama
Szia! Én úgy tudom, hogy a cola több szempontból nem a legmegfelelõbb választás - koffein van benne, szénavas, ráadásul nem tudom, hogy a light-ot mivel édesítik, de pl. aspartam-ot nem nagyon javasolnak terhesen fogyasztani. Szerintem néha egy-egy pohár belefér, ha nagyon megkívánod, de inkább próbálj átállni valami másra. Üdv.: 21 hetes kismami
Inkább igyál bubi mentes vizet, esetleg gyümölcslét, capyt, teát. :)
Ne igyál, szerintem az édesítõszerekben olyan sok aromás és egészségtelen dolog van, minden csak nem egészséges. Nyugi azért nem hinném, hogy bármit is csinálna, de többet használsz magadnak és a babónak is, ha gyümölcsleveket iszol (100%) vagy te facsarod ki, vagy ásványvíz, fõleg amiben sok a calcium és a magnézium. Néha természetesen belefér minden, de naponta nem ajánlanám semmi esetre sem. Igyál esetleg finom szörpöket, a herbáriának vannnak nagyon finom csipke, málna stb tartósítószert nem tartalmazó szörpjei. jó babavárást!
Az édesítõszert tilos fogyasztani terhesen nem jó a szinezék és a tartósító sem. És a cola csak ezekbõl áll... Igyál inkább ásványvizet, akár szénsavasat is, rostosat, teát, és tejet is:-) Saját és babád érdekében:) Ha nagyon kívánod, néha néha meg lehet inni egy -egy pohárral.
Ha nagyon megkívánod, akkor néha 1-2 pohárral megihatsz. A lightban aszpartam van, ami nem jó a babának. A cola pedig elvonja a calciumot.(Milió éve az általánosba volt egy kísérlet: tegyél colába egy csirkecsontot, kb 1 hét múlva vedd ki belõle.Olyan lesz, mint a kutyáknak való hajlítható mûanyag csont, tehát kivonja belõle a kalciumot és azért lesz puha és könnyen hajlítható).

Terhesseg alatt baj ha nem vedekezunk sose?

akkor mar nem lehet meg egy baba ugye?

Legjobb válasz: Igazad van Ayisha, lehetne normális választ is írni. csak tudod megdöbbentõ, hogy némely emberek olyan istentelenül buták és még erre rá gyereket is szülnek :(

Igazad van Ayisha, lehetne normális választ is írni. csak tudod megdöbbentõ, hogy némely emberek olyan istentelenül buták és még erre rá gyereket is szülnek :(
És mi van a vérzéseddel? Az elmúlt már?
csak érdeklõdtem, hogy elmentél e vele orvoshoz, vagy mi lett?! bocs, nem tudtam, hogy baj, ha érdeklõdöm!
Jaajjj neeee..... ugye ez nem komoly kérdés? Mondd hogy nem az.
Vasárnap reggel ennyire unatkozni... töltsd el hasznosabban a szabadidõdet.
Hû. :) ) Nem lehet.
Hát azért vigyázni kell :) Nehogy 8-10 gyereked szülessen egyszerre....
A klinikumban a superfoetacio tankönyvi ritkaság. Azt is elképzelhetõbbnek tartom, hogy ikrek voltak az említett cikkben, és egyikõjük hat hetesen halt el. Ez gyakoribb, a levél meg picit zavaros, persze lehet, hogy a terhesség alatt fogant a másik baba. Sok minden lehet, de az esély lényegében statisztikai.
Úgy emlékszem 12-13 évesen volt az iskolában felvilágosítás. Ha anyukád nem is magyarázta el neked a nõben zajló biológiai folyamatokat és a szexuális élet valamint a védekezés-terhesség mikéntjét és hogyanjait, akkor is tudnod kellene ha elmúltál 12-13 éves. Na most te még azt sem tudod, hogy mikor kell védekezni, viszont terhes vagy. Vagy nem vagy 12 éves (akkor viszont nagyon veszélyes egy terhesség) vagy olyan buta vagy hogy komoly veszélyt jelentesz a gyerekre ha megszületik.
A kérdező hozzászólása: de ez az oldal azert van hogy valaszoljatok kerdeseinkre.. akkor nem ertem miert van ezzel baj.. nagyon egyszeru a kerdes mikorzben allapotos vagyok nem baj ha nem vedekezunk egyalltalan? ha googlet hasznalna mindenki nem irna ide senki... nem tudom miert vagytok kiakadva. de hat a magyar oldal csak ennyit er..
Utolsó, amit te írsz az egy egészen más fiziológiai folyamat. 1 nap vagy több hónap különbség fogantatások között - nagyon nem mindegy!
Nem tudom baj-e.Ismerõs ezért vár 3AS IKREKET! 1 nap különbséggel fogant ill lett meg a 2 baba, az egyikbl lett a 2. 2petéjüek és 1petéjüek együtt.. 3 fia lesz, már a 26.héten van a csaj.
A kérdező hozzászólása: hat .. nem is varhattam volna notmalis embertol valaszt.. -.- ha nem irsz valaszt akk minek szolsz bele? egyszeru kerdes... terhesseg alatt nem okoz bajt ha nem vedekezunk..
A kérdező hozzászólása: nem.. de ez okozhat e bajt a babanak vagy nem.. az a kerdes...

Terhesség alatt kerékpároztatok? Ha igen akkor meddig? Nem lesz baj?

Legjobb válasz: Szia! Hány hetes vagy? Én 26 hetes vagyok és még mindig kerékpározok. Idáig semmi bajom nincs és a doki sem mondta azt hogy ne!

Szia! Hány hetes vagy? Én 26 hetes vagyok és még mindig kerékpározok. Idáig semmi bajom nincs és a doki sem mondta azt hogy ne!
A kérdező hozzászólása: remélem még csak most fog megfoganni. csak a bölcsi elég messze van és a fiamat azzal viszem minden reggel!

Szerintetek nagy baj lenne, ha a terhességem alatt járnék a fogorvoshoz? Most nagyin nincs időm, rengeteget dolgozom. Árt vajon a babának, ha a terhesség alatt járok fogászatra?

Legjobb válasz: Nekem is kellett mennem, és kaptam érzéstelenítõt! Meg van hogy a terhesség elején és a végén milyet adhatnak! Mindig megkérdezte a dokim hogy hányadik héten járok, és úgy mondta az asszisztensnek hogy milyet szívjon fel! Elsõ terhességemnél is voltam, és nem volt semmi gond! Most a másodiknál is kellett mennem sajnos.

Nekem is kellett mennem, és kaptam érzéstelenítõt! Meg van hogy a terhesség elején és a végén milyet adhatnak! Mindig megkérdezte a dokim hogy hányadik héten járok, és úgy mondta az asszisztensnek hogy milyet szívjon fel! Elsõ terhességemnél is voltam, és nem volt semmi gond! Most a másodiknál is kellett mennem sajnos.
Én 3 és 6 hónap között jártam, és minden alkalommal kaptam érzéstelenítõt, persze eleinte amikor még nem látszott a pocakom szóltam, hogy babát várok. Nem volt semmi gond. Menj nyugodtan!
Ezt én nem is értem. Hiszen a védõnõ is elküld fogorvoshoz a terhesség alatt, még be is pecsételnek a kiskönyvbe. Igaz, hogy ez a pecsét nem kötelezõ, de nyilván nem így lenne az eljárás, ha veszélyes lenne terhesen a fogászat. Oké, nem ilyenkor kell kicseréltetni az amalgám töméseidet, de amúgy semmi gond nincs vele. Sõt, szülés után pár hónapig kisebb bajod is nagyobb lesz annál minthogy a fogaiddal foglalkozz... Úgyhogy hajrá, én is most megyek (19 hetes, 2. babás).
Mehetsz terhesen is, ckaphatsz szurit is. az elõzõ rosszul írta, csak röntgenezni nem lehet. Én elmentem elõtte. azért csak jobb. Terhesen, amikor hányingered van, hányni kell sem igazán jó... Utána meg nagy hassal, örülsz, ha élsz. Fogorvos meg manapság van este 8-ig. a meló ne legyen kifogás..
Ugy tudom akkor nem kaphatsz érzéstelenitöt...ha bírod...
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!Nem kifogás a munka, csak nem a saját városomban dolgozom, és így nem lehetséges, mind1 is ebbe nem akarok belemenni.Örülök, hogy lehet menni terhesség alatt, akkor úgyis lesz idõm, rengeteg:D
Én munka mellett is próbáltam eljárni, de mire beértem a városba ahol lakom vége volt a rendelésnek, fizetni meg nem igazán akartam tömésekért meg húzásokért magánrendelésen. Amikor tudtam elmentem fogorvoshoz, de végül most terhesen lett befejezve a dolog. 2-szer voltam tömésen 1-szer húzáson 1-szer fogkõ leszedésen, kaptam érzéstelenítõt is. Röntgent nem lehet egyedül, minden más megengedett. Terhesség alatt egyébként is el kell menni fogorvoshoz legalább 1-szer, mert pecsétel a doki kiskönyvbe. Menj nyugodtan, de ha esetleg meló mellett ráérsz akkor kezd el. Ja, majd elfelejtettem: elsõ trimeszterben nem voltam, mert hányingeres idõszakom volt. Bocsi hogy hosszú lett.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, sok erõt adtatok, hogy lehet menni, megnyugodtam.Ha eddig senkinek nem volt baja, akkor nekem sem lesz.Nagyon köszi, hogy leírtátok a Ti eseteteket.

Ha együtt vagyunk a párommal és belém élvez az baj terhesség alatt?

Ne haragudjatok a kérdés miatt, de muszály tudnom!

Legjobb válasz: Nem baj, egyáltalán nem baj, egészségetekre!.-) Mi is így csináljuk és még sokan mások is, elvégre nem kell félni a teherbeeséstõl.-) A terhesség utolsó 4 hetében mondják, hogy vigyázni kell, a sperma beindíthatja a szülést, de még nem hallottam, hogy valakinél ez bekövetkezett volna..

Nem baj, egyáltalán nem baj, egészségetekre!.-) Mi is így csináljuk és még sokan mások is, elvégre nem kell félni a teherbeeséstõl.-) A terhesség utolsó 4 hetében mondják, hogy vigyázni kell, a sperma beindíthatja a szülést, de még nem hallottam, hogy valakinél ez bekövetkezett volna..
11 hetes terhes vagyok. Ha szeretkezünk a párommal õ is belém szokott élvezni. Szerintem gond nem lehet, úgyis kifolyik. :-)
Semmi gond nincs belõle, csak nyugodtan:-)
Hát elméletileg nem baj de sok helyen olvastam, hogy a sperma bacikat is hordoz és a fertõzés miatt kell vigyázni.Hát én mostanában inkább vigyázok.Vagy pedig utána rögtön mosd ki hüvelyöblítõvel de csak tiszta langyos vízzel.Nézz utána itt a neten én is valahol olvastam.Van benne valami.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

30hetes vagyok és már 16kilot hiztam. Szerintetek ez baj? Igaz az orvos is és a védőnő is diétára fogott, de ha kivánom a csokit vagy a fagyit akkor ne egyek? Valakit terhesség alatt fogtak diétára? Mit ehetek akkor?

Legjobb válasz: Hu..az rengeteg!Pontosan,ne egyél,még ha kivánod is!! A terhesség nem arról szól,hogy jól telezabáljuk magunkat,mert minden amit megkívánunk kell a babának. Egyél helyette inkább édesebb gyümölcsöket. Barackot,epret,banánt,almát stb. Én is azt csináltam.9 hónap alatt 10 kilót híztam csak!

Hu..az rengeteg!Pontosan, ne egyél, még ha kivánod is!! A terhesség nem arról szól, hogy jól telezabáljuk magunkat, mert minden amit megkívánunk kell a babának. Egyél helyette inkább édesebb gyümölcsöket. Barackot, epret, banánt, almát stb. Én is azt csináltam.9 hónap alatt 10 kilót híztam csak!
Mindenképpen tartsd be a diétát! Én nem így tettem és az utolsó 10 hétben még ugyanennyi feljött. Terhesen nem zavart, most meg küzdök a kilókkal.
egyél, de mértékkel. Én mindent ettem, ami kívántam, de nem kiló csokikat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:) Hát énis magas vagyok 173cm minden rendbe van a vércukrom is jó a vérnyomásom is.Étrendet nem kaptam a védõnõ azt mondta h ehetek bármit de napi 5ször keveset..kevesebb csokit..tésztát és a kenyeret felejtsem el..Hát azért fogtak diétára mert fiatal vagyok (20éves) és nehezen szabadulok majd meg a kiloktól..:) nézegetek neten étrendet hogy nekem is elég legyen meg a babának is egészséges legyen :)
Vagyis 7. :)
3. vagyok! Kedves Utolsó! Igen, ez az az eset, hogy kinél mit mondanak. A diéta is teljesen egyénre szabott, meg ugye kinek miért írják elõ. Lehet, hogy te a súlyod még belefér abba a kategóriába, ami még egészséges, a szervezeted máshogy bírja a terhelést, stb. Míg elõfordulhat, hogy a Kérdezõnk vércukorszintje eleve magasabb volt, vagy a súlya már sok az alkatához. Ugye ezt az orvosnak is kéne mondania...
Nem :-) Mindenféle tészta: péksütemény, kenyér, tésztás ételek. Inkább úgy írnám, a szénhidrát.
köszönöm a választ.mármint milyen tészta, olasz pasta vagy rétes és egyéb édességek? azt hittem, te is most vagy kismama :)
Szia, lehet egyedi eset vagyok. 31 hetes múltam, 15 kg plusz van rajtam. Óriási a hasam, nem vizesedek a cukrom jó nincs semmi gondom. Van 1-2 kg felesleg a fenekemen, 77 kg-al kezdtem a terhességet, 180 magas vagyok. A védõnõ azt mondta figyeljek kicsit oda, a doki pedig, hogy csini vagyok ne aggódjak, nincs baj a cukorral, vizesedéssel, baba rendben így ne zavarjon a 15 kg. Az is igaz, hogy nagyon magas vagyok.
Már 1, 5 éves a lányom, fogalmam sincs hol van :-( Arra emlékszem, hogy szinte minden tésztaféle tiltva volt. De biztos tud adni a te védõnõd is. Nekem is "majdnem nagyon magas" vércukorszint miatt kellett amúgy diétázni.
4. feldobnád ide a listádat? engem nem fogtak diétára, de most már kicsit lassítanék mindkettõnk érdekében. kérdezõ, konzultálj az orvossal, védõnõvel, h hogy diétázz. de mindenképp kerüld az üres kalóriákat. a fagyi, a csoki pont ilyen. tehát igen, akkor se nagyon egyél, ha megkívánod. ha nem bírod, hozz egy szabályt, h hetente egyszer ehetsz fagyit, akkor mondjuk 2 gombóccal és azon a héten már nincs több édesség.
Igen, sajnos sok. Ne egyél, bármennyire is kívánod. Kérdezd meg a védõnõt hogy mit ehetsz és mit nem, én is kaptam egy listát.
Sógornõmet szintén diétára fogták, és sajna, vissza kell fogni magad. Gondolom, nem 100%-ban, napi 1 kocka csoki biztos belefér, de az egészségetek a tét, és azért bizton megéri megálljt mondani. Nyilván nem azért fogtak diétára, mert rosszat akarnak, hanem mert a súlyod megterheli a szervezeted, akár cukorbeteg is lehetsz. (Sógornõmnél ez volt a legfõbb ok: vészesen közel állt a cukorbetegséghez.) Bár, teszem hozzá, a sógornõmnek adtak diétás étrendet, elmondták, hogy mit ehet, és mennyit. Szerintem, te is kérdezz rá, mert nyilván mindenkinek egyediek a szükségletei, egyedi étrendet kell összeállítani. És sajna, azt tudom mondani: ha eltiltottak, akkor hiába kívánod a csokit és a fagyit, ne egyél. Ezek nem alapvetõ légszükséglethez tartozó ételek. Kívánom a legjobbakat! 26 hkm
Szerintem nem kell véresen komolyan venni a diétát. Én 32 hetes vagyok és 15 kg híztam. Nekem is mondták a só és fûszer szegény étrendet, meg hogy kerüljem a szénhidrátot. Csak szerintem nem mindegy, hogy ki hány kilóról kezdi a terhességet, mert tényleg ne hízzon 15-20 kilót aki eleve 75 kiló. Bárkivel találkozok mindeni azt mondja hogy semmit sem híztam. Fõleg ha jó a cukrod meg a vérnyomásod, akkor ne idegesítsd magad ezen. Boldog babavárást.

Egész terhességem alatt gombás vagy bacis fertőzésem van, nem múlik el! Ha szüléskor is meglesz, lehet baja a babának? Milyen bajt okoz?

36 hetes kismama

Legjobb válasz: Ugyanez volt a helyzet velem is, de a kislányomnak semmi baja nem lett, én is szinte végig használtam kúpot a terhességem alatt.

Ugyanez volt a helyzet velem is, de a kislányomnak semmi baja nem lett, én is szinte végig használtam kúpot a terhességem alatt.
Igen, lehet, a szülõcsatornában elkapja a gombát, vírust. Az orvosoddal beszéltél már errõl? Gondolom folyamatosan kezelik a problémát.
A kérdező hozzászólása: Persze, beszéltem. Már többféle kúpot, tabit szedtem, de nem múlik el! Ha szülésre sem múlik el...?
Nekem a bóraxos-bórsavas kúp vált be egyedül, recept nélkül lehet kapni a patikában.
Akkor a babád elkapja, néhány napig kenegetik a kis bõrét, elmúlik, ne aggódj! De a következõ nst-n kérdezd meg hogy a fertõzés mennyire veszélyes s babára, õ pontosan meg tudni fogja hogy milyen jellegû baci mennyire fertõzõ!
uccsó vagyok: persze ez a legrosszabb eset, lehet hogy el sem kapja. Mondjuk az én fiam elkapta, kb 3 napig kenegették a csecsemõosztályon, mire hazaindultunk kutya baja sem volt!
Szajpenesze lehet de elmulik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A Kálcium szedése elengedhetetlen terhesség alatt? Ha nem szedem bajom lesz? Tapasztalatok? VOlt aki nem szedett? ÉS nem lett semmi baja?

Legjobb válasz: Miért lenne bajod? :O Ez csak egy vitamin, semmi bajod nem lesz ha nem szeded, de ajánlott szedni :)

Miért lenne bajod? :O Ez csak egy vitamin, semmi bajod nem lesz ha nem szeded, de ajánlott szedni :)
A terghesség végefelé nem szabad már szedni a korai csontosodás miatt. Amúgy nem árthat, ha kevés tejterméket fogyasztassz pl. A hiánya korai csontritkuláshoz és a fog(ak) elvesztéséhez vezethet.
Orvostól kellene megkérdezned, mert én az 1. babámnál szedtem és becsontosodott a feje. Orvos nagyon leszidott, ennél mégrosszabb, hogy koponyamûtét kellett. Szóval a nõgyógyászt kérdezd, ne itt. Lehet, hogy jó szedned, lehet, hogy nem, döntse el õ.
Szia én most kezdtem el szedni a kálciumot mert hihetetlenül fájtak a vádlijaim és akkor mondta a doki ígyak kálcium pezsgõtablettát és sokat segített de amúgy én is csak terhes vitamint és magnéziumot szednék!
Én nem szedtem kalciumot. Terhes vitamint szedtem kb. 3-4 hónapig meg terhesség elött, de utána nem.
Szia, én nem szedtem, nem is mondták, hogy szedjem. Bár így utólag talán nem hülyeség. Gondolom a fogak miatt. Egyébként Elevitet szedtem, szép, nagy, egészséges, 1 éves kisfiam van :)
Én nem szedtem, nem is mondta senki, hogy szedjem, pedig annyi probléma volt a terhességemmel, hogy találkoztam vagy 30 orvossal és nemcsak nõgyógyászokkal. Magzatvédõ vitamint szedtem végig és a vége felé vasat. Mindketten egészségesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: És ha szednék, akkor mekkora mennyiségben lenne optimális? mg-ban?
Én csak a vasat szedtem meg heti 2 elevitet és semmi bajunk nem lett.
Mostanában én is lépten-nyomon azt olvasom, hogy szedik a kalciumot. Én 3 éve szültem, de akkor még szó sem volt errõl. Nem is nagyon javasolják, mert túlzott csontosodást okozhat, túl hamar bezáródó kutacsot, nehezebb szülést.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!

Baj ha terhesseg alatt nem vizsgal meg nogyogyasz?

Legjobb válasz: Attol fugg mit ertesz vizsgalaton,ha egyszer sem lat orvos,nem nezi a vernyomasod,nem tapogatja meg a hasad,nem ellenorzi a vizeletedet,nincs egy ultrahang sem,az baj.De ha konkretan a vaginalis 'megvizsgalas'ra gondolsz,az elmaradhat,az nej baj,engem sem vizgaltak meg egyszer sem.

Így már stimm. Nem baj, nem kell azt piszkálni. Sok kismama panaszkodik arról, hogy utána barnázik, meg görcsöl. Engem sem vizsgálgat soha.
Attol fugg mit ertesz vizsgalaton, ha egyszer sem lat orvos, nem nezi a vernyomasod, nem tapogatja meg a hasad, nem ellenorzi a vizeletedet, nincs egy ultrahang sem, az baj.De ha konkretan a vaginalis 'megvizsgalas'ra gondolsz, az elmaradhat, az nej baj, engem sem vizgaltak meg egyszer sem.
Alulról megvizsgálni??? Méhszájat? Nem mindenki szokott, nem fontos.
Egyáltalán nem vizsgált meg senki? :O Én nem a pénz miatt aggódnék, hanem mert hatalmas butaságnak tartom...
2. válaszoló, azért valótlanságot ne állíts!!A gyes alanyi jogon jár mindenkinek, a gyed pedig munkában eltöltött idõ függvénye. Tehát ilyen nincs, hogy nem kapsz gyes, gyedet. Ha nincs meg a 4 szakorvosi pecséted, akkor nem kaphatsz egyszeri anyasági támogatást. A vizsgálatokról: külföldöl pár helyen egyáltalán nem vizsgál meg az orvos, max. az elején a terhesség megállapításánál. És a vége felé, hogy nyitott e már a méhszáj.
Tehát: ha úgy értetted, hogy nem mentél el dokihoz egyáltalán, akkor baj, mert felelõtlen vagy. Az orvos nem viccbõl van. Ha emiatt nem lesz meg a 4 pecsét a kiskönyvben, akkor a kórház a szülés után nem fogja kiállítani az igazolást, ami kell az egyszeri anyasági támogatáshoz, ami hatvanakárhányezer forint most. Ha viszont úgy értetted a kérdést, hogy bár eljársz, de kézzel nem vizsgál meg, akkor azt mondom, hogy nem baj. Engem sem szokott piszkálni. Nem kell mindig csesztetni a méhszájat, bár a vége felé illendõ, hogy lássa, hogyan áll.
Röviden és tömören: igen, baj.
A babara es rad valo tekintettel, szerintem baj. Off. Az egy dolog, hogy alanyi jogon jar a gyes, de valojaban kervenyt kell ra beadni es vagy megitelik, vagy nem....sajat tapasztalat.
Igen, és terhes vizsgálat 4x Mo-n kötelezö, más országokban is 3x általában kötelezö. Ha nem vizsgál meg akkor gyest, gyedet sem kapsz.
A kérdező hozzászólása: dehogynem.. orovshoz jarok minden van ultrahang ver test , hastapogatas stb. ugy ertettem hogy nogyogyaszhoz alulrol megvizsgalni .. amugy kosz a valaszokat de mosst nem a gyes meg ilyenekrol van szo..
Engem egyetlenegyszer vizsgáltak meg, 37. hétben. Tegnap voltam NST-n, reméltem megnéznek és elindítják a dolgokat (ma töltöttem a 40. hetet), de sajnos nem így lett...
semmi köze sincs ahhoz hogy baj lenne. A baj kezdete a görcs és vérzés.
Ez mondjuk nem igaz, mert nekem se görcseim se vérzésem nem volt és már akkor majdnem 1 hete, hogy elhalt a babám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!