Találatok a következő kifejezésre: Terhességre utaló vannak. Jövő (2 db)

Terhességre utaló jeleim vannak. Jövő héttől várható a menstruáció, de már érzem, hogy görcsöl a hasam, és meg fog jönni. Jó, ha a terhesség alat is megjön? Vagy nem is vagyok terhes?

Terhességre utaló jelleim vannak mint: derékfájás, hányinger, feszül? és n?v? mellek.

Legjobb válasz: szerintem ne éld bele magadat,mert ilyen hamar,nincsenek terhességi tünetek!az,hogy terhesség alatt jo e menstruálni,nem hiszem,van aki menstruál,de nem ez a normális!ne sresszelj ezen,éld a napjaidat természetessen,és ha nem jön meg,elöször csinálj egy tesztet,utánna ha pozitiv menj orvoshoz!én drukkolok,csak tudom,hogy nagyon rossz,ha bele éled magad,és utánna kiderül,hogy tévedtél!sok sikert!

szerintem ne éld bele magadat, mert ilyen hamar, nincsenek terhességi tünetek!az, hogy terhesség alatt jo e menstruálni, nem hiszem, van aki menstruál, de nem ez a normális!ne sresszelj ezen, éld a napjaidat természetessen, és ha nem jön meg, elöször csinálj egy tesztet, utánna ha pozitiv menj orvoshoz!én drukkolok, csak tudom, hogy nagyon rossz, ha bele éled magad, és utánna kiderül, hogy tévedtél!sok sikert!
"de már érzem, hogy görcsöl a hasam és, hogy megfog jönni" Én is ugyanígy éreztem a várható menstruáció elõtt néhány nappal, görcsöltem mint a fene, majd' szétszakadt a derekam, stb. Aztán mégsem jött meg. Sõt! :) ) És most már lassan a 8. hétben vagyok, de még mindig elõfordul, hogy érzek olyat enyhén, mint amikor a menstruációm vártam. De ez normális. Úgyhogy kis türelmet, remélem neked is csak vak lárma volt.:) Ja, a másik. Nem egy esetrõl hallani, hogy terhesség alatt is volt menzesz, ez tehát önmagában semmit nem jelent.. Ha nem jön meg 13-án neked, akkor 2-3 nap után csinálj tesztet és kiderül. Sok sikert.:)
Nekem is mensire utaló tüneteim voltak! Megnõtt a mellem, görcsölgettem...stb. Csak éppen nem jött meg végül! Csináltam 2 tesztet, és pozitív lett mind a kettõ!
Én is görcsöltem, és azt hittem meg fog jönni, de terhes voltam (vagyok). A hányinger viszont valóban korai lenne egy picit. Várd meg, míg kellene jönnie, addig pedig ne aggódj! Jön az a baba, ha akar!

Van valaki aki jövő hétre nem várja, de már érez terhességre utaló jeleket?

Legjobb válasz: Kedves utolsó válaszoló! Igaz, nem én tettem fel a kérdéset, de azért válaszolok. Annak, aki szeretne gyereket, szerintem teljesen mindegy, hogy az év mely napján fog születni, csak egészséges, kiegyensúlyozott, boldog baba legyen. Valószínüleg azért vagy 54%-os, mert ilyen kedves válaszaid vannak. Szép napot!

Sziasztok!Én ma teszteltem pozitívat, és vasárnapra nem várom.Nagyon remélem, hogy itt van a pocimban a kis angyalka ÉS NEM ÉRDEKEL, HOGY KARÁCSONYRA ÉRKEZIK MAJD!!GYÖNYÖRÛ AJÁNDÉK.Mindemellett, nem hinném, hogy a picinek gondot jelent majd hogy karácsony körül szüleett....Ha velünk lesz, akkor minden nap szülinap értékû lesz számára, olyan rég vártuk már, hidd el, lesz neki szülinapja bõven:) ))
Kedves utolsó válaszoló! Igaz, nem én tettem fel a kérdéset, de azért válaszolok. Annak, aki szeretne gyereket, szerintem teljesen mindegy, hogy az év mely napján fog születni, csak egészséges, kiegyensúlyozott, boldog baba legyen. Valószínüleg azért vagy 54%-os, mert ilyen kedves válaszaid vannak. Szép napot!
Na csajok ki hogy áll? Mikor teszteltek elõször? Esetleg tünetek :)
Gratulálok Kismama! Én nem merek tesztelni, félek, hogy ismét pénzkidobást csinálok. Pedig már a 11. DPO-n vagyok. Jó lenne, ha itt mindannyiunknak sikerülne, mert ettõl szebb ajándék a fa alá.....
Ja és mensiszerû valami görcske:) van, de nem ugyanolyan intenzív+derékfájás
Ja és a tüneteim: Folyamatosan pisilnem kell, nekem van egy kis pocim, a lábam ülve nem kényelmes összezárva mert nyomja a hasam ha elõredõlök és akkor megint csak ppisilnem kell:) Sûrû krémes fehér folyásom van, hõm fent van, szétdurrannak a melleim elöl oldalt alul, mindenhol.Már most sokszor hányingerem van, pedig nekem sosincs.Drukkolok nektek is!!bízom benne nekem sem jön meg
Én sem várom jövõ hétre. Múlt hónapban éreztem mindenfélét és megjött, de most a cicim sem fáj, és nem is akarom annyira figyelgetni magam. Nagyon ingerült vagyok, de ez lehet bármitõl. Azért szorítok mindkettõnkenek!
Elsõ vagyok (és a 3-ik, aki válaszolt kedveskének). Cici most kivételesen nem fáj, hasam néha, petefészkem tegnap nagyon és ma egy keveset, de már reménykedni sem merek. Minden hónapban vannak másabb tünetek, és rendre csalódok. Remélem azért, hogy a Closy és az idõben történõ együttlét meghozza az eredményt. Mindhármunknak (és a többi babára vágyónak is) drukkolok. Szép napot!
Én is pont 1 hét múlva nem várom remélem nem is fog megjönni:) Szurkoljunk egymásnak hogy mindenkinek pozi tesztje legyen !! Én nem érzek semmi különöset. Ti?
azt tudod, hogy karácsonykor fogsz szülni? míjj ciki szegény gyerek
A kérdező hozzászólása: nekem fájdogál a cicim, és a hasam is. gondolom inkább menszi elõjel. (azért remélem nem). Drukkolok Neked.
Nekem elkezdett fájni a mellem és a hasam is, néha elég rendesen. Nem akarok reménykedni, mert már annyit csalódtam. Pedig tudom, hogy jókor voltunk együtt, és már felmerült bennem a gondolat, hogy mi van, ha nem is bennem van a hiba? De ettõl függetlenül mindannyiunknak pozitív tesztet kívánok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!