Találatok a következő kifejezésre: Terhességre utaló vannak (63 db)

Már 3 napja késik a mensim és csináltam ma reggel terhességi tesztet, és negatív lett, viszont terhességre utaló jeleim vannak. Sztetek ismételjem a tesztet 7végén ha nem jön meg addig?

Legjobb válasz: Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.

Ha terhességre utaló jelek vannak az a HCG hormontól lehet. Viszont, ha az van a szervezetedben, akkor a teszt is pozi kellett volna legyen. A nap mely szakaszában csináltad? Én a helyedben reggel tuti megismételném.
Nekem se mutatta ki a késést követõ 2 napon, csak 1 hét késés után. Én még várnék a helyedben 7 végéig és reggeli vizeletbõl csináld! 19hkm
én csinálnék a hét végén mégegyet, bár nekem a 31. napon már halványan de ott volt és délután.
A kérdező hozzászólása: Reggel az elsõ vizeletbõl csináltam.Gondoltam rá h meg kellene ismételni, azért kérdeztem meg, mert ti tapasztaltabbak vagytok mint én.Terhességre utaló jeleim:hányinger, gyakori pisi, görcsölök, és már kb. 5 napja 36.6 és 36.7 a hõm.A mellem is fájt, de az már elmúlt.Néha úgy érzem, h mindjárt leszakad a hasam alja, tegnap be is volt keményedve.Köszönöm a válaszokat!

Aciklusom atlagos hossza 29 napos. Csinaltam terhessegi tesztet de negativ lett de en ezt nem ertem? Mert terhessegre utalo jeleim vannak? Gyakori hanyinger neha hanyassal szedüles kicsit feszülö mell es a szemem mintha sok lenne benne a viz?

Legjobb válasz: Mióta késik? Vagy mikor kell megjönnie? A terhességre utaló jel sokminden lehet, de nem biztos, hogy valóban az okozza. A terhesség bizonyítéka a pozitív teszt, majd az ultrahang, nem a tünetek.

Mióta késik? Vagy mikor kell megjönnie? A terhességre utaló jel sokminden lehet, de nem biztos, hogy valóban az okozza. A terhesség bizonyítéka a pozitív teszt, majd az ultrahang, nem a tünetek.
A terhesség jele a pozitív teszt, utána pedig valódi bizonyíték az ultrahang. Én is jártam már úgy, hogy biztos voltam benne, hogy terhes vagyok, mindenféle terhes és nemterhes tünetet produkáltam. Persze nem voltam az. Mikor babás lettem, semmi tünetem nem volt.

Terhességre utaló jeleim vannak. Jövő héttől várható a menstruáció, de már érzem, hogy görcsöl a hasam, és meg fog jönni. Jó, ha a terhesség alat is megjön? Vagy nem is vagyok terhes?

Terhességre utaló jelleim vannak mint: derékfájás, hányinger, feszül? és n?v? mellek.

Legjobb válasz: szerintem ne éld bele magadat,mert ilyen hamar,nincsenek terhességi tünetek!az,hogy terhesség alatt jo e menstruálni,nem hiszem,van aki menstruál,de nem ez a normális!ne sresszelj ezen,éld a napjaidat természetessen,és ha nem jön meg,elöször csinálj egy tesztet,utánna ha pozitiv menj orvoshoz!én drukkolok,csak tudom,hogy nagyon rossz,ha bele éled magad,és utánna kiderül,hogy tévedtél!sok sikert!

szerintem ne éld bele magadat, mert ilyen hamar, nincsenek terhességi tünetek!az, hogy terhesség alatt jo e menstruálni, nem hiszem, van aki menstruál, de nem ez a normális!ne sresszelj ezen, éld a napjaidat természetessen, és ha nem jön meg, elöször csinálj egy tesztet, utánna ha pozitiv menj orvoshoz!én drukkolok, csak tudom, hogy nagyon rossz, ha bele éled magad, és utánna kiderül, hogy tévedtél!sok sikert!
"de már érzem, hogy görcsöl a hasam és, hogy megfog jönni" Én is ugyanígy éreztem a várható menstruáció elõtt néhány nappal, görcsöltem mint a fene, majd' szétszakadt a derekam, stb. Aztán mégsem jött meg. Sõt! :) ) És most már lassan a 8. hétben vagyok, de még mindig elõfordul, hogy érzek olyat enyhén, mint amikor a menstruációm vártam. De ez normális. Úgyhogy kis türelmet, remélem neked is csak vak lárma volt.:) Ja, a másik. Nem egy esetrõl hallani, hogy terhesség alatt is volt menzesz, ez tehát önmagában semmit nem jelent.. Ha nem jön meg 13-án neked, akkor 2-3 nap után csinálj tesztet és kiderül. Sok sikert.:)
Nekem is mensire utaló tüneteim voltak! Megnõtt a mellem, görcsölgettem...stb. Csak éppen nem jött meg végül! Csináltam 2 tesztet, és pozitív lett mind a kettõ!
Én is görcsöltem, és azt hittem meg fog jönni, de terhes voltam (vagyok). A hányinger viszont valóban korai lenne egy picit. Várd meg, míg kellene jönnie, addig pedig ne aggódj! Jön az a baba, ha akar!

Olyan problémám lenne, hogy késett 4 napot pedig nem szokott! Viszont tegnap kisebb vérzés volt, nem is látszott, csak ha pisiltem. Mára megerösödött! Tesztet nem csináltam még, de terhességre utaló jelek volt/vannak! Lehet baj?

Legjobb válasz: Én ebbõl nem gondolnám, hogy terhes lennél/lettél volna, szerintem csak simán késett valamitõl, és most megjött. A terhességnek is ugyanazok a tünetei mint a mensi elõtti pms-nek. Legalábbis én nem gondolnék terhességre, de ha nagyon kíváncsi vagy, tesztelj egyet, bár én nem látom túl sok értelmét.

Én ebbõl nem gondolnám, hogy terhes lennél/lettél volna, szerintem csak simán késett valamitõl, és most megjött. A terhességnek is ugyanazok a tünetei mint a mensi elõtti pms-nek. Legalábbis én nem gondolnék terhességre, de ha nagyon kíváncsi vagy, tesztelj egyet, bár én nem látom túl sok értelmét.

Ez normális? 2 napja voltam nőgyógyásznál mert kb 1 jó hete terhességre utaló tüneteim vannak. Megvizsgált de nem mondta egyértelműen h terhes vagyok-e vagy sem csak elküldött UH-ra. Elküldött volna ha nem vagyok terhes?

Most olyan érzésem van mintha bármelyik pillanatban megjöhetne és kicsit vérzek is (tényleg csak kicsit csak pöttyök). Normális ez? Vagy most ez miért van?

Legjobb válasz: Nálam úgy volt, hogy megjön érzés, feszülõ mell, ami azelõtt nem volt. Nem jött meg, vettem tesztet, ami pozítiv lett. Mire kaptam nõgyógyászhoz idõpontot, kis vérzés jelentkezett, csináltam még egy tesztet, s a vérzés ellenére poz.. lett. Elmentünk ügyeletre, ott azt mondták, a vizsgálat után, hogy megjött, de két teszt után én ezt nem hittem el. Befektettek, másnap vérvétel, ami terhességet mutatott. S mivel a vérzés a vége felé barnázásba ment át, azt mondták, lehet hónapokig kórházban leszek, mert valószínû méhen kívüli. Elküldtek uh-ra, ahol látszott a magzat (5 hetes voltam akkor). S mivel egy nap után megszûnt a vérzés, hazakldtek, s írtak fel magnézium citrátot, s utrogestamot, ami vetélés megakadályozó. Nekem is elsõ terhességem, s mondták, hogy az nem mindenkinek marad meg. Ha nem csillapodik menj ügyeletre

Nálam úgy volt, hogy megjön érzés, feszülõ mell, ami azelõtt nem volt. Nem jött meg, vettem tesztet, ami pozítiv lett. Mire kaptam nõgyógyászhoz idõpontot, kis vérzés jelentkezett, csináltam még egy tesztet, s a vérzés ellenére poz.. lett. Elmentünk ügyeletre, ott azt mondták, a vizsgálat után, hogy megjött, de két teszt után én ezt nem hittem el. Befektettek, másnap vérvétel, ami terhességet mutatott. S mivel a vérzés a vége felé barnázásba ment át, azt mondták, lehet hónapokig kórházban leszek, mert valószínû méhen kívüli. Elküldtek uh-ra, ahol látszott a magzat (5 hetes voltam akkor). S mivel egy nap után megszûnt a vérzés, hazakldtek, s írtak fel magnézium citrátot, s utrogestamot, ami vetélés megakadályozó. Nekem is elsõ terhességem, s mondták, hogy az nem mindenkinek marad meg. Ha nem csillapodik menj ügyeletre
tesztet nem csináltál?csinálj most, ha pozitív, azonnal menj ügyeletre, nehogy erõsebben elkezdj vérezni.
Mit írtak az uh papírra? Ha csak pöttyökrõl van szó, lehet akár beágyazódási vérzés is.
A kérdező hozzászólása: Az UH-ra majd hétfõn megyek. De küldött volna a doki ha nem vagyok terhes? Mert megvizsgált.
A kérdező hozzászólása: Tesztet nem csináltam mert úgy gondoltam biztosabb az orvos mint a teszt. (idegeskedtem már teszt miatt fölöslegesen)
Én teszteltem volna mielõtt orvoshoz megyek...! Csak azért mert az uh sem biztos...fõleg ha kora terhesség:) !
A Kaáli Intézetben is elõbb tesztet csinálnak, mert az UH-n ilyenkor még nem látszik semmi egyértelmû.
Vegyél tesztet!Én is holnap reggel megyek egyért:) Tavaly szültem, elõtte volt egy sikertelen terhességem.Nem részletezem. Ha a teszt pozitív, akkor vérzés esetén (akármilyen pici is) orvoshoz kell menni.
A méhnyálka hártya vastagsága utalhat terhességre, de nincs olyan vastagság ami egyértelmûen és biztosan terhességet jelent.
A kérdező hozzászólása: És mensi elõtt is ilyen vastag esetleg?
A nyálkahártya megvastagodása a közelgõ menstruációra is utalhat.A dokinak látnia kellett volna ha terhes úgyhogy lehet csak késik neki. Nem mondott semmi konkrétat az orvos?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy csak azt látja, hogy nagyon meg van vastagodva a méh nyálkahártyája.De nagyon korai terhességnél, esetleg beágyazódáskor nem is láthatna mást, nem?
Nekem 17 mm volt a nem várt után 13 nappal és terhes voltam! Bár nekem a tesztem is pozitív volt.
A vélt fogamzás után 20-25 nappal lehet a terheségbõl már valamit látni az ultrahangon. A tesztek elõbb "látnak" jó pár nappal mint a dokik. Így marad a várakozó álláspont.

Két napja kellett volna megjönni a menzeszemnek, de késik. Viszont rengeteg fehérfolyásom van. Ez lehet terhességre utaló jel?

Mindegyik együttlétnél használtunk gumit. Ja, és beteg is voltam ebben a hónapban, de csak szimpla megfázás, gondolom az nem számít. 22L

Legjobb válasz: A fehérfolyás fertõzésre utal nem babára. Kezeltesd. Ha rendesen védekeztetek akkor nem lehetsz terhes.

A fehérfolyás fertõzésre utal nem babára. Kezeltesd. Ha rendesen védekeztetek akkor nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: És a fertõzés miatt késhet? Egyébként nincs kellemetlen szaga, meg a színe sem más, nem fáj a szex, szóval nem hinném hogy fertõzés. És ha kiszakadt a gumi? Vagy azt észrevettük volna?
A két nap késés az semmi, és nem vagy terhes a leírtak alapján. A fehérfolyás nem csak fertõzésre utal. Lehet pl felfázástól, szexuális izgatottságtól, stb. Nekem minden menstruációm elõtt és után közvetlenül van, és nincs semmi bajom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Az lehetséges ha a szeretkezés (Védekeztünk) után megjön rendesen abban az időpontban és mégis terhes lennék? Még úgyan a másodiknak nincs itt az ideje. Mert van egy olyan érzésem a hasamban h puffad. Ez még nem terhességre utal?

Olvastam már olyat h terhes volt és megjött neki, igaz az csak nagyon gyenge volt.De nekem rendes teljesen szokványos menzeszem volt

Legjobb válasz: Nekem van egy ismim,aki 2 gyerekkel is igy járt...neki még 2X illetve 2 hónapig megjött és mire kiderült h terhes,addigra már késõ volt elvetetni:S és így járt 2 terhességével is:S És gyógyszerrel védekeztek...

Nekem van egy ismim, aki 2 gyerekkel is igy járt...neki még 2X illetve 2 hónapig megjött és mire kiderült h terhes, addigra már késõ volt elvetetni:S és így járt 2 terhességével is:S És gyógyszerrel védekeztek...
Erre egyértelmû válasz: nem!
A kérdező hozzászólása: Hát mi phramatex-el + gumival. csak én hajlamos vagyok az ilyenektõl tök megijedni. Még nem tervezek gyerköcöt., de én is halotam ilyenrõl. Köszi
Ne izguld össze magad. Mindenkinek csak ismerõse járt így... Aki valószínû benézett valamit és szerintem nem is úgy volt. Ja és szerintem a sok karácsonyi nasit érzed a hasadban.
Ez azt jelentené, hogy még nem lennél egy hónapos terhes. Ezt még észre se vennéd. Amúgy meg lehetséges, hogy terhesség ellenére megjön, akár végig is. A szervezetünk nem svájci óra.

Ma voltam dokinál és mikor megvizsgált és tapogatta a hasamat azt mondta, hogy van valami. Utána megnézte hüvelyi ultrahakngon és ott nem látszott terhességre utaló jelek. Nem értem mit jelent? Terhesség lehet?

Státusz a következ?t írta:

Legjobb válasz: Ha a kimaradt mensi elõtti napokban estél terhes, simán lehet, hogy még uh-gal nem látszik. Most 5 hetes lehetsz. Nekem az 5. heti uh-gomon hasonló volt a szöveg, babát nem látott, még petezsákot sem a dokim. Most hirtelen nem találtam meg azt a papírt, de a 6. hetire még mindig csak az van írva, hogy petezsák már látható, magzati elemekkel. De még keresem, mert emlékszem, hogy rajta van a nyálkahártya vastagsága is.

Ha a kimaradt mensi elõtti napokban estél terhes, simán lehet, hogy még uh-gal nem látszik. Most 5 hetes lehetsz. Nekem az 5. heti uh-gomon hasonló volt a szöveg, babát nem látott, még petezsákot sem a dokim. Most hirtelen nem találtam meg azt a papírt, de a 6. hetire még mindig csak az van írva, hogy petezsák már látható, magzati elemekkel. De még keresem, mert emlékszem, hogy rajta van a nyálkahártya vastagsága is.
Az elõzõ vagyok. A teszteket mikor csináltad? Elvileg az elmaradt mensi utáni héten már pozitívnak kell lennie. Azaz neked a mostani után. A barnázás nem jelent feltétlenül mensit. Mindenképp írd meg mi lett a laboros terhességi teszt eredménye! Már én is nagyon kíváncsi vagyok.
ha nem terhesség akkor vmi hormonális dolog nem daganat...de én is kíváncsi vagyok.ne idegeskedj
Erre én is kivi vagyok. Eddig terhességre utaló tüneteid vannak. Ezek alapján bárki mondhatja azt, hogy tuti terhes vagy. Furcsállom, hogy nem látott semmit a dokid.
Kérlek, amint kiderül valami írjál nekünk. Aggódom érted.
Remélem elmentél a dokihoz, az éjszakai rosszullét után. Nehogy baj legyen. Irj hogy, hogy vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy így aggódtok értem!Nem mentem el orvoshoz.Kb fél óráig voltam nagyon rosszul.Nem bírtam aludni.Akárhogy feküdtem nem volt jó.Csak azt nem értem mért mindig este vagyok rosszul a legjobban.És már fájni szokott a derekam is.Olyan furák a melleim.
A kérdező hozzászólása: Na most vagyok ki a legjobban.Most vettem észre a betéten egy kis vért.Mitõl lehet?Nem értem ezt az egészet.Doki talált nálam valamit de még nem lehet tudni mit.Ha nem baba akkor mi lehet?amikor tapogatom a pocim érzek valami gömbölyût.Ha nem baba mi lehet az?Nagyon elvagyok keseredve.Sokat sírók és félek, hogy nem baba.Ha baba miatt van akkor nem érdekel a fájdalom a rosszulétek mert akkor tudom miért van.De így.Honnan számoljam ki hogy hány hetes lennék?
A kérdező hozzászólása: Na most úgy tûnik, hogy rendesen megjött.Nagyon vérzek.Ezek szerint hormonprobléma okozta a fájdalmakat.Most akkor mit csináljak?Hétfõn kell mennem laborba terhességi tesztet csináltatni.
Szegény. :-( Ne terhességes vizsgálatra menj hanem hormonvizsgálatra kérj beutalót, hogy kiderüljön mi a helyzet veled.
Szerintem hívd fel a dokidat és beszélj Vele, hogy most mi legyen, mikor mehetsz. Mindenképp ki kell vizsgálni mi történhetett, fõleg mert babát szeretnétek! Sajnálom, hogy most nem baba volt, de elõbb-utóbb beköltözik a pocidba! Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Most megint kevés vér van.És még mindig vannak terhességi tüneteim.
Szia, mindenképpen járj utána, TELJESSÉGGEL ki kell zárni a méhen kívüli terhességet, mert az életveszélyes állapot, s nem csak a petevezetékben lehet, hanem a hasban is, az nem látszik hüvelyi uh-n keresztül. Bár ha a teszted negatív, akkor nem tudom, az-e, nekem pozitívak voltak a tesztek méhen kívülinél. Menj el orvoshoz, ezt ne hagyd ennyiben, ki kell deríteni az okát. Anita
A kérdező hozzászólása: Mindenféle képen megyek dokihoz.Ma nem volt még vér csak pici barna.Tegnap akkor mért volt sok vérzésem?Meg alvadt vér is volt a betétemen.mitõl lehet?Köldököm alatt ha megtapogatom érzek csomó félét olyan kerek valamit.nem tudom mi lehet az és dudorodik még kicsi a dudor de fura ez nekem.Mi lehet?Köszönöm az eddigi válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Nagyon rosszul vagyok!Erõs hányingerem van és szédülök és nem bírók aludni.Nagyon szúr a petefészkem.Meg éhesnek érzem magam. Köszönöm a válaszokat!
a MÉHEN KÍVÜLI TERHSSÉG IS LÁTSZIK AZ UH-ON, NAMEG OTT IS POZITÍV A TESZT, HISZEN HA OTT A BABA AKKOR TERMELÕDIK A HCG IS.
A kérdező hozzászólása: Hát azt én is furcsálom.
A kérdező hozzászólása: 1hete csináltam tesztet.Múlt héten Hétfõn.
A kérdező hozzászólása: jövõ7-en kedden lesz meg az eredmény.Kedden megíróm mi lett az eredmény.De halottam olyat is és ezen az oldalon olvastam is hogy volt olyan hogy 5 negatív teszt ellenére terhes volt.Lehet, hogy velem is ez van?Köszönöm a válaszokat!
nekem a baratnomnek a vervetelen, azt mondtak nem terhes hol ott az volt es roszul volt meg hanyt stb, erezte hogy terhes es elkuldtek vervetelre ott meg azt mondtak nem az!
nem lehet hogy hormonzavarod van?
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy hormonzavar.De ha az akkor mért mondta az orvos hogy érez valamit? Mit jelent az, hogy terhességi reakció?
Szia! Megígértem, hogy megkeresem a papíromat és megtaláltam. A fogantatásom pontos napja március 23 volt. Ez tuti, mert csak akkor voltunk együtt abban a hónapban. Az uh április 11-én készült. Tehát a fogantatásnapjától számolva a 19. napon. A szöveg: Tyúktojásnyi puha gravid. rendes nagy ut. benne vastag 23 mm nyálkahártya. Terhességre utaló jel nem látható. A tiédhez képest ez a 23 mm soknak tûnik. Megnéztem a csatolt uh képet és azon is ennyi a méret a rajta lévõ adatoknál. Nem tudom ez jelent-e valamit.
Szia, ne haragudj, nem akarlak megijeszteni, de nekem úgy tûnik, hogy méhen kívüli terhes vagy! Nekem két hónapja volt méhen kívüli terhességem, mûteni is kellett, hasonló tünetekkel, mint amit leírsz. Ha teszt pozitív és már öt hetesnek kéne lenned, de a doki nem lát a méhben terhességet, te pedig a petefészeknél érzel valamit, és görcsölsz ott, akkor az méhen kívüli is lehet, és a petevezetékben lehet a megtermékenyített sejt. Mondom, nem ijesztgetni akarlak, lehet, hogy nem ez van, de én nem várnék, vegyél tesztet és menj vissza az orvoshoz, nézze meg alaposan, hüvelyi ultrahangon látja a petevezetõket is, egy kb. 5 hetes terhességet itt vagy ott látnia kell!!!!!! Anita
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál és a hüvelyi ultrahangon nem talált semmit.Tesztet csináltam 2 és negatív lett.De holnap megint csinálok egy tesztet.Nagyon félek hogy az lehet.Méhenkivüli.Gondolom azt nem lehet megtartani ügye?
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam le, hogy novemberben nem volt meg de 12, 07-én volt ahogy leírtam. Szeptember27-én volt vér de 28-29-30össze vissza, hol vér hol barna folyás volt. Október 1-2.-3.is Össze vissza és Október 4-tõl 6-ig rendesen volt meg.7-én elmúlt.Ha terhes lennék akkor honnan kell számolni?Szeptember 27 tõl vagy december7-tõl?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem vagyok terhes! Holnap megyek vérvételre amiben nézzik a hormonokat!Most majd minden kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!