Találatok a következő kifejezésre: Terhességnél a elérhető, (2 db)

Baj ha kb.4 hetes terhessegnel konnyen elerheto, es nyitott a mehszaj? Ez mire utalhat?

nemvart utan egy nappal delutan eros pozitivat teszteltem nem szoktam nyulkalni meg tapogatni de szinte teljessen lent van a mehszaj

Legjobb válasz: szerintem kérdezd a dokit és nem magadat tapogasd!

szerintem kérdezd a dokit és nem magadat tapogasd!
Szia, ahogy írta elöttem a válaszoló én inkább örülnék a pozi tesztnek, felhívnám a dokit bejelentkeznék elsõ látogatásra és nem nyúlkálgatnék magamnak. 19 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat... Persze megyek az orvoshoz de csak holnap tudok menni leghamarabb, ezert gondoltam hatha tudtok valami okossat modani. Nem nyulkalok, kulonben harmadik baba...

Terhességnél a méhszáj elérhető, vagy éppen ellenkezőleg, nem lehet kitapintani?

Legjobb válasz: Vagy az is számit, hogy a nemvárt mensi elött mennyi idõvelelöbb nézem?Köszi a választ elöre is!

A kérdező hozzászólása: Vagy az is számit, hogy a nemvárt mensi elött mennyi idõvelelöbb nézem?Köszi a választ elöre is!
Szia! A babatervezök.otthona. net oldalról másoltam ide neked. nézz szét az oldalon, én is sok érdekes dolgot olvastam ott. TERHES Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a méhszáj a várt menstruáció idöpontja körül kemény és zárt volt, és a hüvelyben középen vagy teljesen behúzódva helyezkedett el. Ha utánagondolunk, ez logikus is, mert egy zárt és nehezen elérhetö méhszáj védi a babát a felszálló fertözésektöl. NEM TERHES Felméréseim azt mutatták, hogy a legtöbb nö méhszája kemény, zárt és jól elérhetö volt a várt menstruációt megelözöen, ha nem sikerült teherbe esnie. Természetesen itt is voltak eltérések, de fel lehet ismerni azt a tendenciát, hogy a méhszáj inkább jól elérhetö, ha a nö nem terhes és inkább nehezebben elérhetö, ha sikerült teherbe esnie.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!