Találatok a következő kifejezésre: Terhességi tesztnél, hogy (6 db)

Van olyan, hogy valaki állandó gyógyszert szed, pl:vérnyomásra, hogy az bezavar a terhességi tesztnél, hogy a gyógyszer miatt nem tudja érzékelni a hcg-t?

Mondjuk az miatt,nem mutat pozitívat a teszt,vagy kizárt?

Legjobb válasz: Szerintem teljesen kizárt. Hormonszintet mér a teszt, ráadásul egy adott hormonét. Úgy tudom van egy másik hormon, aminek lebontása során hasonló lebontási termék képzõdik, mint a hcg, ez a laborteszteket megzavarhatja,de ez sem gyakori jelenség. Nem érdemes ezzel foglalkozni. Nem fogja befolyáolni a tesztet!

Szerintem teljesen kizárt. Hormonszintet mér a teszt, ráadásul egy adott hormonét. Úgy tudom van egy másik hormon, aminek lebontása során hasonló lebontási termék képzõdik, mint a hcg, ez a laborteszteket megzavarhatja, de ez sem gyakori jelenség. Nem érdemes ezzel foglalkozni. Nem fogja befolyáolni a tesztet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, Szép napot!

Integrált tesztnél hogyan értékelik ki az eredményt? Ha nem jól állapítják meg a terhesség korát, mennyire ront a teszt hitelességén?

Legjobb válasz: Utánaolvastam, pontos terhességi kor kell hozzá. A tesztem eredményét kidobhatom a kukába....Ha valaki tud valamit azért légyszi írjon!

A kérdező hozzászólása: Utánaolvastam, pontos terhességi kor kell hozzá. A tesztem eredményét kidobhatom a kukába....Ha valaki tud valamit azért légyszi írjon!

Terhességi tesztnél fontos hogy különböző vizeletminta legyen használva ha esetleg pár nap után újra akarjuk próbálni vagy lehet ugyanaz? Előre is thx a választ!

Legjobb válasz: Szerinted...? Ha ugyanazt a három nappal ezelõtti pisit rakod bele, akkor szerinted mást fog mérni, mint három nappal ezelõtt? Használd már a fejedet!! A szervezetedben az alatt az idõ alatt nõ a HCG. Pontosan erre a változásra vagy kíváncsi. Nyilvánvalóan az új vizeletet kell használni, amibõl kimutatható a több hormon.

Szerinted...? Ha ugyanazt a három nappal ezelõtti pisit rakod bele, akkor szerinted mást fog mérni, mint három nappal ezelõtt? Használd már a fejedet!! A szervezetedben az alatt az idõ alatt nõ a HCG. Pontosan erre a változásra vagy kíváncsi. Nyilvánvalóan az új vizeletet kell használni, amibõl kimutatható a több hormon.
Jó ég. Nem is gondoltam, hogy valakiben megfogalmazódhat ilyen kérdés... Egyrészt azért, mert ez azzal jár, hogy pár napig tárolod a pisidet, ami azért finoman szólva nem higiénikus (közben szépen szaporodnak benne a bacik stb... írtó büdi lehet), másrészt gondolj már bele abba hogy ugyanabból a mintából vajon kimutatható-e más eredmény (ha igen akkor elég baj, mivel valamelyik teszt hibájára utal)... Tehát a válasz: igen, fontos hogy mindig aktuális vizeletmintával végezzük el a terhességi tesztet. Bennem is megfogalmazódott egy kérdés miközben válaszoltam: vajon tudod-e mikor és hogy kell használni a terhességi tesztet és tudod -e értékelni az eredményt. És azt vajon tudod-e mi a teendõ pozitív tesztelést követõen...
A kérdező hozzászólása: Akkor jön a gólya, de nem tudom hogy, mivel nagy százalékuk ilyenkor Afrikában van.. 8)


Terhességi tesztnél, fontos hogy testmeleg legyen a vizelet?

Mert én gy?jtöttem és nem volt az!

Legjobb válasz: hát elméletileg mindíg akkor csináld a tesztet mikor felébredsz utána mert az elsõ vizelet a legjobb és az még test meleg is

hát elméletileg mindíg akkor csináld a tesztet mikor felébredsz utána mert az elsõ vizelet a legjobb és az még test meleg is
Szerintem nem kell testmelegnek lenni.A laborban sem hinném, hogy felmelegítik.
Ha terhes vagy, akkor mindegy, hogy meleg vagy sem.

Pozitív tesztnél 100%a terhesség? Lehet annyira vastag a hasfal, hogy a doki nem érek semmit? Kb 6 hetesen az Uh mennyit mutat?

Legjobb válasz: Szia! Én 6 hetesen voltam a dokinál, õ nem érzett semmit. Az uh mutatta meg biztosra a terhességet, de akkor még csak 23 mm átmérõjû petezsák látszódott. 2 hét múlva már vert a kis szíve is a babónak!

Szia! Én 6 hetesen voltam a dokinál, õ nem érzett semmit. Az uh mutatta meg biztosra a terhességet, de akkor még csak 23 mm átmérõjû petezsák látszódott. 2 hét múlva már vert a kis szíve is a babónak!
A doki kézzel csak a 7. héttõl tudja megállapítani a terhességet.6 hetesen még ne várj csodát, csak egy kis pacát fogsz látni, ami még csak a petezsák.
Én a 7.hét 2.napján voltam Uhn, és dobogott a kicsi szive, és 8mm volt az embrió.Pozitív tesztnél olyan 99%a terhesség.
En kedden rohantam a dokihoz, 2 pozitiv teszt utan, remeltem(pedig tudtam hogy nem fog sok mindent latni), hogy valami jo hirrel szolgal!hat azzal szolgalt, igen terhes vagyok!Csak a pete zsakot latt, mert meg olyan picike, meg 5 hetesek vagyunk....de azert nagyon boldog vagyok!:-) 6 hetesen mar tobbet kellene latnia....akat hasi akar huvelyi UH-val. Ha a teszted pozitiv akkor tuti pozitiv !ebben nagyon ritkan szokott tevedni!Olyanrol mar hallottunk itt is 100x hogy negativ es meg is terhes volt.Pl a baratnomnek a 2 honapos terhesseget sem mutatta ki! Boldog baba varast!
En 5 hetes es 2 napos voltam az elsi vizsgalatnal, tapintasra semmi, de uh-n gyonyoru petezsak volt :) 6 hetesen bizti latszik!
Szerintem is látszani fog, csak ne izguljj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.

8+1 napos terhességet hogy kell érteni 10 érzékenységü tesztnél?

Legjobb válasz: Ovu utáni 9.napon már lehet vele tesztelni!

Ovu utáni 9.napon már lehet vele tesztelni!
A kérdező hozzászólása: azért kérdem mert mult hét szombaton volt ovum akkor elvileg holnap lenne a 9.ik nap
Szia, nekem a 10-es érzékenységû teszt csak a 14.napon mutatott halvány pozitívat, szerintem érdemes azt a pár napot megvárni, mert elég nagy esély van rá még ha baba is van akkor is még negatívat mutat, és akkor az olyan rossz érzés az embernek!
Hátha nagyon nem birsz várni akkor megcsinálhatod, de szerintem legalább várd meg a 11.vagy 12.napot!Megirod majd mi lett?Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: igen persze:)
Ez melyik teszt? Van ennél érzékenyebb? Nem vagyok nagy tesztelõ ezért érdeklõdöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!