Találatok a következő kifejezésre: Terhességi tesztemen halvány csík (71 db)

Amennyiben a terhességi teszten a csik halványan megjelenik, de a csik erőssége nem változik lehetek terhes? Valamint együtt léttől számitva hány napon belül derül ki a terhesség?

Én körülbelül három hete csinálok teszteket, nagyon halványan ott a második csik de er?södni nem akar.

Legjobb válasz: Mikorra nem vártad, nem várod a mensid? Én úgy tudom hogy együttléttõl kb 2 hét múlva érdemes tesztelni! De a teszteken az van hogy a beágyzódás után 3 napos, vagy két napos terhességet már kimutat! szóval ha tudod mikor volt peteérésed, onnan két hét és eredmény a tesztcsikon! sok sikert! és jó tesztelést!

Mikorra nem vártad, nem várod a mensid? Én úgy tudom hogy együttléttõl kb 2 hét múlva érdemes tesztelni! De a teszteken az van hogy a beágyzódás után 3 napos, vagy két napos terhességet már kimutat! szóval ha tudod mikor volt peteérésed, onnan két hét és eredmény a tesztcsikon! sok sikert! és jó tesztelést!
szia! ha tudok én is szivesen segitek, ha elküldöd! [email protected]
5 percen túl lehet, hogy csak "gyári" elszínezõdés, ha mindig egyforna. Három hete már kellene igencsak erõsödni. Próbálj ki esetleg egy másik fajta tesztet is, ha azon is van csík, akkor én dokihoz mennék, hogy megtudjam minden rendben van-e ezzel a terhességgel.
A kérdező hozzászólása: nekem az egész ugy kezdõdött hogy elkezdetem émelyegni nagyon, de rosszul nem voltam.Fogamzásgátlot szedek évek ota, és a menszesz 4 napot késett, és csak két napig tartott.Aztána teszten megjelent a halvány csik, meg három napja a melleim szét ohajtanak durraani, de inkább a bal mellem, az nagyon is kicsit mint a mésik!
második vagyok, várom, küldd!
A kérdező hozzászólása: email cimet adsz?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Hát az elsõ tesztelés ota erõsödött a csik, de még mindig igy is halványabb mint a kontroll csik! Meg egyik nap tisztán látni, másik nap nem. nem küldhetném át nektek?priviben?kiváncsi lennéka véleményetekre
A kérdező hozzászólása: Elküldtem!Kiváncsi vagyok a véleményedre....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok segítséget!
A kérdező hozzászólása: Azt szeretném kérdezni, hogy van valakinek még gyári terhességi teszt csikokkal kapcsolatban tapasztalata?B. L nagyon aranyos volt hamar válaszolt, és lehet neki van igaza, a barátnõmnek ugynilyen halvány csikja volt, és baba lett:-)
én is megnézném:[email protected]

Nagyon halvány a pozitív terhességi tesztem 2. csíkja és csak kb.10perc után jelent meg. Ez biztosan babát jelent? Annyira halvány, hogy éppen hogy csak látszik.

Dokihoz még nem mennék mert annyira korai terhesség lehet...Ha valóban terhes vagyok.

Legjobb válasz: Nyugi! Tarts két nap szünetet és utána csináld meg elsõ vizeletbõl. A 10 perc utáni nem mérvadó, így azzal ne foglalkozz. Szülés utáni két év, mire minden flottul mûködik a nõi szervezetben, ha szoptatsz/szoptattál, akkor egy kicsit több. Így az is megzavarhatja a hcg alakulását. Ha két napot vársz, akkor terhesség esetén a hcg szintje feljebb fog menni és egyértelmûbb lesz a teszt. Viszont az is elõfordulhat, h lepényi szövet maradt bent a szülésed után, ami nem fertõzõdöt el, hanem továbbra is termeli a terhességi hormont. Vérd ki a két napot, tesztelj és menj orvoshoz.

Nyugi! Tarts két nap szünetet és utána csináld meg elsõ vizeletbõl. A 10 perc utáni nem mérvadó, így azzal ne foglalkozz. Szülés utáni két év, mire minden flottul mûködik a nõi szervezetben, ha szoptatsz/szoptattál, akkor egy kicsit több. Így az is megzavarhatja a hcg alakulását. Ha két napot vársz, akkor terhesség esetén a hcg szintje feljebb fog menni és egyértelmûbb lesz a teszt. Viszont az is elõfordulhat, h lepényi szövet maradt bent a szülésed után, ami nem fertõzõdöt el, hanem továbbra is termeli a terhességi hormont. Vérd ki a két napot, tesztelj és menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Voltunk Uh-on. Megint fiú!!! :O Nem hiszem el 3x-ra is??!! :( Nem vagyok valami boldog...úgy szerettem volna egy kislányt!! :/
Szia!!ugyanazt a tesztet használtam!!meg volt már ebbe a honapba 2-án jött meg 7-én mult el!!de hányingerem van szédülök meg émelyeg a gyomrom!!néha meg kivánok dolgokat is!!a hasam alja is görcsöl kicsit hasonlit a menstruácios görcshöz!!
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy ha nem reggel csinálod a tesztet az elsõ vizeletbõl akkor nehezebben mutatja ki mert éjszaka termelõdik a HCG hormon.
A kérdező hozzászólása: Kedves Renike102! Talán attól lehet, mert másik típusú tesztet használtál. Van 10mlU/ml-es ez a legérzékenyebb.És van a 25mlU/ml ami csak kimaradt vérzés után szokta kimutatni a terhességet. Mikor kellett volna megjönnie? Ha még nem késik akkor próbálj meg türelmesen várni, mert a doki is csak a vérzés kimaradása után kb. 5hetesen lát csak valamit, de a 7-8héten mát van szívhang? Írj még valamit magadról, tünetek idõpontok úgy könnyebb segíteni. Amúgy 2nap múlva érdemes megismételni a tesztet, mert naponta duplázódik a HCG szint és erõsödik a csík. Írj! :)
Sziasztok!!!szeretném ha segitenétek a párommal tervezzük a babát már 3 honapja nem szedek már gyógyszert tegnap ekött csináltam 1 tesztet nagyon halvány volt a pozitv csík!!nagyon megörültünk neki!!de tegnap csináltam még egyet azon már nem mutatta!!Terhes vagyok??
28as vagyok, és még csak halkan súgva gratulálok!! MOndtam én, hogy lesz nektek 3.babátok!! üdv neked:3fius anyuka (nekem 27 és 20hó van a fiaim közt:D)
Szia! Csak nyugodtan, ne idekeskedj, minden rendben lesz!:-) Az én gyönyörû kislányom október 12-én született meg és a Zoé Adrienn nevet kapta! Már 3 hónapos nagylány a Kincsem!:-) Üdv, 12-es válaszoló (polgári nevemen Bea:-) )
A kérdező hozzászólása: Kedves 12-es válaszoló! Kösz, hogy írtál!Igen megpróbálok vigyázni magamra és a kicsire, de még olyan picike így 5+3naposan. Alig hiszem el!Csináltam ma is tesztet és ez is +!! Szóval van csak nehéz elhinni.:D Nálatok gondolom már megszületett a baba. Mikor született? Kislány vagy kisfiú lett? Mi lett a neve? :)
Gratulálok és nagyon szorítok nektek, hogy most minden rendben legyen!:-) írj majd, ha lesznek fejlemények! Üdv, 12-es válaszoló (akkor 20+3 hkm)
A kérdező hozzászólása: KÉPZELJÉTEK!!! Azóta van 2db pozitív tesztem!!Ma csináltam a 2.-at mert nem akartam elhinni. Most vagyok 5-2napos!!! Nem merem nagyon beleélni magam, de nagyon örülök!!!!
oh de sajnálom:(( annyira örültem mikor láttam a tesztjeidet!olyan nagy boldogság ez!:) igazán szomorú, ami történt veletek, de ne okold magad! pároddal beszéljétek át mikor jöhetne, amikor már biztosan "helye lenne" és meglásd jönni is fog!:) sok sikert nektek és minden jót! 23hkm
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ a 33-as válaszolónak szólt, nem látszódott a mostani utolsó(34-es).
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Igazad van, még kell egy jó pár hónap pihenõ, hogy újra babás tudjak lenni.Ha nem is fizikailag, de lelkileg annál inkább. Bár az, hogy így alakult lehet jel, hogy nem most van itt az ideje.Mármint a kisebbik fiam most lesz még csak 15hónapos, lehet neki több törõdésre van szüksége, mert korántsem kapott akkora figyelmet mint a nagy fiam annak idején, hisz akkor csak õ volt. Szóval szeptembertõl óvodás lesz a nagy és a pici lesz a középpont. Így az eredeti terv talán megvalósul. Mármint hogy a kicsi 3-4éves kora körül érkezne a 3.baba. Így mindenkinek jutna belõlem. :D Köszönöm a sok-sok lelki segítséget!!! Többet ért ez most nekem mind bármi más!!
A kérdező hozzászólása: elõszokott fordulni, hogy valaki úgy is babát vár, hogy közben megjön neki, úgyhogy nem tudom azt mondai 100%-ra, hogy nem vagy terhes... Ha még továbbra is ilyen sok tüneted lesz akkor szerintem megérné egy vizsgálat a dokinál, az a legtisztább. Mond el neki, hogy volt egy pozitív teszted és hogy vizsgáljon meg. Vagy megvárhatok a köv.menstruációt, hogy most meg jön-e, de addig még nagyon sok idõ van hátra. Én elmennék, biztos ami biztos. Ha így döntesz írd majd meg mi volt.
Az lesz hogy várok a következö menstruációig!!4-én kellene meg jönni-e!!majd kiderül!!irok majd
A kérdező hozzászólása: Kedves Helga! Szorítok érted holnap!! Addig is pihenj sokat!!! A barnázás nem mindig jelent gondot, sok kismama szokott, pihenéssel és gyógyszerrel nem lesz baj. Jelentkezz holnap! :) Jó éjt!
De ari vagy 5 hetes...csak kicsit be vaok tojva mert barnázgatok...inszemem volt ultrogestánt szedek..remélem nem lesz baj, holnap megnéz a doki uh.Szoríts nekem...:)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Szerintem IGEN!!! Hányhetes vagy? Én a teszt alapján 4-6közöttire tippelnék!! :) GRATULÁLOK!!!
hát nem sok mindent mondtak még az orvosok azt sem hogy mennyi idös vagyok!!ahogy én számoltam 7 hetes leszek vasárnap!!kedden megyek újra ultrahangra!!
majd írd ám meg!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 51.es válaszoló! Köszönjük jól vagyunk voltam már a 12.heti UH-on és minden rendben vele, szépen fejlõdik. 59mm-es volt akkor az ülõmagassága. Most készülök jövõhéten az AFP-re. 17-én pedig a Genetikai UH-om lesz akkor remélem kiderül, hogy kislány vagy kisfiú van odabent! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Renike!! Na látod!!Nem sok idõ telt el és kismama lettél. Mikor mész orvoshoz?? Majd ird meg mi volt...kb mikorra érkezik a kicsi számitásaid szerint?
szia!!összejött a baba tegnap csináltam 1 tesztet és erõs pozitív lett!!!elmentem dokihoz másnap de még nem tudta meg mutatni ultrahangon mert olyan picike azt mondta a doki!!
Szia Kedves Kérdezõ! Mi újság veled? Remélem minden rendben van. Írj majd ha van kedved! Üdv, a most már öt hónapos kicsi lány anyuja
A kérdező hozzászólása: Sajnálom Renike! Ha pontosan figyeled mikor van ovulációd és nincs semmi egészségügyi korlátja akkor akár a jövõ hónapban össze jöhet.Nagyon sok kalkulátor van amivel ki tudod számolni vagy ovu tesztel mérni és akkor garantált a sikert. Sok szerencsét!! Írj ha mégis... ;)
voltam orvoshoz pénteken nem vagyok terhes! :( :(.. csak fel vagyok fázva!!
Szerintem egy kicsit várjál az újabb babával, majd ha elrendezted magadban, jöhet az új, és jönni is fog és egészséges, gyönyörû kisbaba lesz, majd meglátod!!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 29-es válaszoló!! Köszönöm a biztató szavakat!! Ugyanezek a gondolatok vannak most bennem is.Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez elõfordulhat velem. Nálunk a gyerekek olyan egyszerûen jöttek, megfogantak és megszültem, problémamentes terhesség volt mind a kettõ.Pedig a 2.nál nagyon sokat emelgettem a nagyot, tehát simán elvetélhettem volna.Utolsó hetekben is vittem be vonattal babakocsit+14kg-os gyereket cipelve be CTG-re vagyis elõtte nõvéremhez vigyázni rá.Még a szülés napján is!! Visszatérve, ott álltam és egyszerûen nem hittem a fülemnek, olyan volt mintha egy filmet néztem volna kívülrõl.Hogy ez lehetetlen hogy velem történik, biztosan tévedés. Aztán mondta a szülésznõm(fiúkat akinél szültem), hogy a terhességek 30% vetélés. Hát köszönöm, de ez nem vigasztal, nem szabadna annak lennie. Amúgy mióta hazamentem a kórházból nagyon máshogy nézek rájuk.Agyba-fõbe puszilgatom õket és örülök, hogy õk egészségesek. Tiszta szívembõl kívánom, hogy minden rendben legyen veletek a szülõszobáig és azon is túl. Gondolom, ha most 6hetes vagy akkor te is február elejére várom a kicsit! Vigyázz RÁ!! Még 2 kérdés: Te kaptál progeszteront most, hogy volt elõtte vetélésed?Mennyi idõ telt el a vetélés az újabb terhesség közt?
Ez halvány??? Ezek gyönyörû 2 csíkosak! Gratulálok! :)
Jajj de szép babás csíkok :) :)
Én is gratulálok, ezek egyértelmûen pozitìv tesztek!:-) Én is kíváncsian várom a fejleményeket! Írj majd, szorítok nektek!:-) 20+3 hkm
egyertelmuen pozitiv, nem kerdes. gratula! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 31-én kellett volna megjönnie...lassan 1hete. Igen valóban akkor 4hetes hivatalosan a baba, csak nekem az mindig is idegen volt, hogy a menstruáció elsõ napjától számoljuk, holott tudjuk akkor biztosan nem fogant. :) Várok még 2napot vagy veszek másik márkájú tesztet holnap, lehet ez a teszt csak "ilyet" tud... ;D Képet csatolok, jó ötlet... Ha nem zavar senkit. :) http://kepfeltoltes.hu/120605/Teszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nagyon köszönöm mindenkinek a választ és a bátorító szavakat. Késõbb megírom, hogy mi lett az eredmény. Mármint ha valaki kíváncsi rá. :)
tuti terhes vagy. ha van színe a vonalnak akkor terhes vagy. tedd fel ide a képet és megnézzük :)
Szerintem várandós vagy! Gratulálok
Én ugyan így jártam épp hogy látszott a két csík de már kimaradt a mensim és azóta 7éves az eredmény:D
Olvasd el a használati útmutatót. Abban benne van, hány perc az intervallum.
Ha a menzi kimaradt akkor nem 2-3 hanem 4hetes. Ismételd meg a tesztet még pár nap múlva, és használj mondjuk Lilyt(nekem spec az 100000%ban mutatja a babát, míg más még meg sem mozdul) Illetve menj el dokihoz, csak úgy, hogy késik a menzid, ki nem röhög max elküld laborra.
Mikor kellett volna megjönnie?
Szia.Ha ott van a két csík akkor terhes vagy.De várj pár napot, és csinálj másikat.Én 9 hetes terhes voltam mikor teszteltem és nekem negatív volt.Nyugodj meg és ne idegeskedj.
Az én csíkjaim is elég halványak voltak. 2 napja csináltam tesztet. Én is kb.4hetes lehetek. De én úgy döntöttem, csak jövõhéten megyek dokihoz. Nem szeretnék egy üres petezsákot látni, aztán 2hetet várni szorongva, hogy van-e baba! Egészséget és kitartást nektek!:)
Szerintem is pozitív! Az enyém így nézett ki. http://kepfeltoltes.hu/view/120606/2012-02-10_05.39.17_www.k..
öszinte részvétem! sajnálom a babát
Jaj, annyira sajnálom. Nekem is volt egy vetélésem, és tudom mit érzel. Sokáig érezni fogod még ezt, keresni fogod magadban a hibákat, mit ronthattál el, miért idegeskedtél, miért nem vigyáztál jobban. Én magamat hibáztattam. Kis idõ elteltével rájöttem, hogy nem tehetek róla, ez a természet rendje. Amig nem volt vetélésem nem is gondoltam volna, hogy mennyi nõvel fordul ez elõ. Idõvel jobb lesz, pláne, hogy ott van a 2 gyerkõcöd, van ami lekösse a figyelmedet. Persze elfelejteni soha sem fogod, már õ is mindig a gyermeked marad a szivedben. Nekem 1. terhességem végzõdött vetéléssel, most vagyok ujra terhes, de még csak 6. hétben, nagyon félek. Sokat gondolok az 1. babámra, és kérem õt, hogy odafentrõl vigyázzon a kistesójára! :( Kitartást neked, és remélem mihamarabb túl teszed magad ezen!
:( Sajnálom! Pedig a válaszaidból az tûnt ki, elõször sokkolt a hír és inkább késõbbre vártátok volna, és mégis mennyire megváltoztatott sokmindent benned pár nap alatt ez a kis életke. (Lehet érezte õ még hogy korai hozzátok költözni, és majd késõbb fog újra jönni!! Ne add fel, lesz nektek még harmadik babátok!)
Ennyiszer tévedett volna a teszt???
a beavatkozástól lehet némi sérülés, bár olyat még nem hallottam hogy vetélés lett volna a vége. sajnállak, remélem rendben lesz minden!
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ! És az megállapítható, hogy vetélés történt? Mármint, mi van ha a tesztek voltak tévesek...és csak beképzeltem magamnak... Annyira össze vagyok zavarodva!! Szombaton volt egy piszok nagy veszekedésünk a párommal, sírógörcsöt kaptam. Lehet attól vetélés?
Szia! Õszintén sajnálom, de szerintem elment a baba.. :((((
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Csajok! Újabb fejlemény. Tegnap este nagyon görcsölt a hasam és éjszaka barnás vérzésem volt, ami reggelre halvány rózsaszín lett.Majd elmentem ma délbe a dokihoz, hogy magyarázza meg nekem mitõl lehet ez. Hüvelyi ultrahangon megnézte, de nem találta petezsákot, se a babát. Én annyira nem értem!! Itt van elõttem 3db pozitív teszt amit 1hete csináltam erre...sehol semmi. Azt mondta nem kizárt, hogy még annyira pici, hogy nem látszik még a petezsák se. DE egyértelmûen növekedésnek indult a méhem így a terhesség elméletileg elindult. Csináltam egy tesztet ami NEGATÍV lett. Annyira kiborultam, de mondta a nõvérke ez elõfordul, ha nagyon korai a terhesség, hogy nem mutatja ki az õ tesztük, mert nem túl érzékeny.Én 10-es érzékenységûvel csináltam a legérzékenyebbel. Most a méhen kívüli terhességet próbálják kizárni. Holnap megyek vérvételre. A gond, hogy a vizsgálat óta nagyon vérzek. Pedig a kérdés kiírásakor reggel fokozatosan megszûnt. Okozhat a hüvelyi UH bármi sérülést/tényleges vetélést? És a vérzés fokozódik egyre jobban. Már nem értek semmit!! :( Holnap délben derül ki, hogy a HCG szintem több-e mint nulla.Vagyis terhes vagyok-e/voltam-e? Kész vagyok idegileg!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 14:38-as válaszoló!! Nálunk az elsõ és második baba közt 21hónap van. Most pedig 22, 5hó lesz. Azért mi késõbbre terveztük a 3.babát, ha már a fiúk nagyobbal lesznek minimum a kicsi 3-4éves...hát nem így jött össze... Nem baj csak nehezebb lesz. Viszont épp ma tudtam meg hogy a 3éves fiamat felvették az oviba, ami nagy szó mert nem gondoltam volna.Sorra küldtél el tavaly a kisbabás anyukákat, aki úgyis otthon van... :( Így most szinte minden olyan lesz mint az elõzõ terhességemnél...kicsivel itthon aztán a még kissebbel is!! :) Köszönöm a kedves szavakat!!Nektek is jó babavárást!!
Nekem is 3éves volt a nagyobb és kerek 1éves a kisebb fiam, amikor pozi lett újra a teszt!! :) ) Az egy éves szülinapi buli után másnap kiderült, hogy hoppá, eggyel többen vagyunk!!! :) ) A két kicsi között csak 20hónap van, én örülök, hogy így alakult. Kitartást nektek, és jó egészséget! Szívbõl gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Bocsi 08:51-est akartam írni az elõbb...
nekem ennél halványabb volt a 2. csík, most 9+2 hetes a pocakmanóm :) gratula a picihez :D
Szia, hogy ha már kimaradt a vérzés, akkor a terhesség 4 hetes, szerintem babás vagy, de ismételd meg a tesztet 1-2 nap múlva. És kb 6 hetesen érdemes orvoshoz menni! Kívánom hogy minden rendben legyen veletek! Kitartás! 30 hkm

Reggel csináltam egy Corax Be Sure Direct terhességi tesztet halványan de egyből kijött a második csík is, csináltam egy Gabriel tesztet is de azon csak egy csík van. Most melyik teszt mutat valós eredményt? Melyik a két teszt közül az érzékenyebb?

Legjobb válasz: A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)

A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)
Nezd meg a tajekoztatoban hogy hanyas(nem tudom fejbol).Ha nem egyformak akkor az erzekenyebbnek higgy.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a Corax-os teszten nem találom hogy hányas érzékenységû pedig már átolvastam ötször:((( És most itt örlõdök hogy melyik mutat igazat:((((
szia.ha jo tudom a corax-os 20-as érzékenységü, de nem vagyok biztos benne-nézd meg a neten...a másikat nem tudom , sajna....
elözö voltam/vagyok.20-as érzékenységü mind a kettö...csinálj 2 nap mulva másik tesztet reggeli pisiböl...
Szia, megírod majd, hogy mi lett az eredmény?
Igen. Gratulálok. :)
Képet tudsz feltenni?
Mikor kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: elvileg holnap de csináltam tesztet mert amikor a fiammal voltam terhes akkor is görcsöltem de nem jött meg és ezért gondoltam semmi tünet nincs nincs hányingerem csak görcsölget a hasam amikor a fiamat vártam nagyon megviselt hánytam rengeteget szédültem állandóan ezért vagyok kicsit összezavarodva:)

A terhességi teszten három csík jelent meg, de csak a fólia alatti részen volt két halvány teszt csík, az is érvényes, vagy az nem számít?

kicsit felhúztam a fóliát a csíkon, és csak alatta voltak a halvány csíkok, de a tesztel? részen nem, csak az az egy aminek meg kell jelennie

Legjobb válasz: Hát elképzelni sokmindent lehet... ismételj, aztán az talán egyértelmû lesz.

Hát elképzelni sokmindent lehet... ismételj, aztán az talán egyértelmû lesz.
A kérdező hozzászólása: a fólián átlátszódtak ezért húztam fel, lehet hibás a teszt Facelle a teszt neve
Kép nélkül nehéz, de a fóli alatti csíkok nem hiszem, hogy érvényesek... nem ott kell lennie a csíkoknak.
A kérdező hozzászólása: azt tudom, de ilyennel még nem találkoztam. nincs kép róla, meg amúgy is kidobtam, de sztem el lehet képzelni
Én nem agyalnék ezen, hanem vennék egy másikat még ma a gyógyszertárban és megcsinálnám.
A kérdező hozzászólása: van másik, de azt késõbbre akartam tartogatni, mindig más tesztet csináltam

Pozitív lett a terhességi tesztem! Halvány 2. csík, de erősebb, mint eddig. Tényleg terhes vagyok, vagy valami más az oka?

Rögtön megjelent, ahogy végig ért a vizelet. A gondom csak az, hogy hétvégén megjött, igaz csak két napig tartott. Aztán hirtelen elmúlt. A derekam most is fáj, és enyhe mensis görcseim vannak, és most megint elkezdtem barnázni. És szédülök egy kicsit. Dokihoz csak holnap tudok menni este. Ha minden igaz, akkor a babám már 7 hetes körül lehet. Nagy baj, hogy barnázok? Vagy ez nálam normális, hiszen már kétszer is megjött, mégis pozitív a tesztem.

Legjobb válasz: Szia! A második terhességemnél nekem is megjött legelõször , de csak egy napig véreztem és másnapra már semmi, ebbõl is gondoltam, hogy valami nem oké és a tesztem poz.lett.Az utána következõ hetekben pedig én is barnáztam, de nekem az uh-on kiderült, hogy azért, mert rossz helyen tapdt meg a méhlepény, de a 20 hetes uh-ra már a helyén volt, úgyhogy ha ez lenne a helyzet , akkor se kell megijedni. Jó babavárást kívánok, vigyázz magadra!

köszönöm
A kérdező hozzászólása: Csak azt tudom mondani, hogy tesztelj, és menj el a dokidhoz, ha úgy érzed, hogy nem okés a helyzet. Szorítok neked! :)
A kérdező hozzászólása: Melyik vérzésem? A mai barna, sûrû, a tisztaságimon. A hétvégi híg, világos piros, nem volt darabos. A mellem most már nem fáj annyira, inkább csak a bimbóba nyilal néha, és picit oldalt feszül. De szép nagy, kerek az egész! :) Amúgy is marha nagy, szóval ez annyira nem boldogít! :)
Milyen volt a vérzésed? A melled fáj?
Szia! A második terhességemnél nekem is megjött legelõször , de csak egy napig véreztem és másnapra már semmi, ebbõl is gondoltam, hogy valami nem oké és a tesztem poz.lett.Az utána következõ hetekben pedig én is barnáztam, de nekem az uh-on kiderült, hogy azért, mert rossz helyen tapdt meg a méhlepény, de a 20 hetes uh-ra már a helyén volt, úgyhogy ha ez lenne a helyzet , akkor se kell megijedni. Jó babavárást kívánok, vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, gratulálok a babáitokhoz, boldog babavárást kívánok nektek! :) Most megnyugodtam egy kicsit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyos vagy! Félek egy kicsit a vérzés miatt, de tudom, hogy õ ott van! Két hónapja nézett meg a doki, akkor nem látott cisztát, minden rendben volt. A ciszta ilyen rövid idõ alatt nem alakul ki, ugye?
Csak azért kérdeztem, mert nekem az utóbbi menszim elég furi volt. vérzésem összesen 2 napig volt, az egyik nap sima vér a másik nap már hasonlított menszire, és utána csak olyan, mint az utolsó napon szokott lenni. ÉS a cici fájásom is elmúlt. ezért kérdeztem. (utolsó válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Próbálj meg tesztelni! Amúgy hány napig szokott meglenni a mensid? Nekem még az volt a fura, hogy ugyan olyan feszes maradt a hasam, mint mensi elõtt, domború, puffadt. Máskor szépen lemegy az egész. Szorítok neked! :)
4 nap minimum rendesen szokott meglenni. meg egy kis minimális pirosas barnázással kezdõdik délelõtt és estére megjön. na most 2 nappal alõtt volt ez a bizonyos elõ dolog és utána semmi ez volt pénteken és vasárnap jött meg, de csak nyákos tiszta vér, majd 7fõn volt meg menszisen. Na mármost nekem rögtön menszis szokott lenni, ami minimum tart 3-4 napig. Most nem így volt. a hasam néha szurkál. Ja és miután elmúlt az egész rá egy napra meg szimpla barnázásom volt. Szóval nem tudom.
Vannak akiknek van vérzésük terhesség alatt is bár nem annyi mint elõtte. Pozitív teszt sajnos egy bizonyos ciszta miatt is lehet. Viszont szerintem inkább a boldogságtól fosz sírni holnap mikor megnéz az orvos. Ilyenkor ha minden igaz már látod a szíve pulzálását. Én drukkolok neked. 22 hetes kismami

Nagyon halványra sikerült a terhességi teszten a csík. Viszont pár percig megvoltam róla gyõzõdve, terhes vagyok. Csakhogy azóta eltûnt. Lehet csak odaképzeltem?

Az a problémám, hogy a legutolsó menstruációm november 9-én kezdõdött, most pedig december 17. van és ma elvégeztem egy terhességi tesztet mert még mindig nem jött meg. A tesztel minden rendben volt a "-" jel megvolt rendesen viszont a "I" jel (hogy pozitív legyen) már csak forgatva volt épphogy csak talán talán látható ami 30 perc elteltével el is tûnt. Most akkor én terhes vagyok vagy nem? Két nap múlva elmegyek a nõdokihoz is mert a mellem és az alhasam is fáj illetve néha erõsebben néha gyengébben még hányingerem is van az elmúlt 3-4 napban. Nagyon szeretnénk már kisbabát... attól tartok, hogy csak beképzelem magamnak a terhességet, viszont azért másfél hetet csak nem késik, mert én azt "játszom" hogy terhes vagyok... gondolom... A válaszokért és véleményekért elõre is köszi.

Legjobb válasz: Bizony a beképzeléstõl is késhet. Reggeli elsõbõl tesztelj, az valós eredményt ad.

Bizony a beképzeléstõl is késhet. Reggeli elsõbõl tesztelj, az valós eredményt ad.
Nekem is nagyon halvány volt a csíkom, megkérdeztem a kollegámat, akinek 3 gyereke van:D, azt mondta "bizony, a halvány csík is csík " :D A nõgyógyásznál negatív lett, aztán otthon megint pozitív, majd köv. héten már a dokinál is pozitív.Úgyhogy van esélyed, remélem összejön!
Én januárba vettem egy elég drága tesztet, meg is csináltam és negatív lett. Mikor letelt a 4o perc, (akk már nem volt érvényes a tesz) eg halványan volt egy 2.csík is de nem bíztam benne elmentem orvoshoz és megállapította h terhes vagyok. Már 2 hónapos a kisfiam. Csinálj 2.tesztet és irány az orvos. Ezt tudom javasolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Fogok még egy tesztet csinálni, de az ünnepek miatt a héten el s megyek a dokihoz is! :)
Na mi lett?? Én ma jártam pont így, volt egy halvány csík, de aztán eltûnt, most nem tudom mi van vajon.
Szia!Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm és remélem igazad van.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy mikor nem jött meg? Én nagyon érdekes eset vagyok. 1 hónap kimaradt. Junius 15-én volt meg utoljára és a héten derült ki hogy terhes vagyok. Nagyon drukkolok neked hogy legalább 1, 5 évig ne jöjjön meg. :)
Remélem, hogy babás vagy, de napközben mindig emelkedik a hõ.Ha van baba, ha nincs...
Gratulálok. :) Te mikorra nem vártad? Én is így vagyok, de nem merek tesztelni. Én csak csütörtökre nem várom. Remélem válaszolsz.
A kérdező hozzászólása: Még kérnem kell idõpontot, de szerintem jövõhéten.
Gratulálok!Ez tök jó, mikor mész orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Nem birtam ki és csináltam tesztet . pozitív lett . :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én is csütörtökön tesztelek újra. Majd ird meg légyszi mi lett az eredmény , de remélem babásak vagyunk:)
Nekem is hasonló. Reggel 5-kor 36, 9 volt, most 37, 5. Remélem mindketten babásak vagyunk. Nagyon drukkolok mindkettõnknek. Nekem is volt már 1 halvány pozitív tesztem, de most már megvárom csütörtökön a nemvártat a következõ teszttel, ha még lesz értelme. :)
Szerintem baba van a dologban, ha terhes vagy hõemelkedés napközben is van(nekem volt), úgyhogy jó jel!Gratulálok!
Az esti hõd azonban nem utal semmire.
Utsó vagyok. Nagyon-nagyon gratulálok. :) Rremélem nekem is ilyen szerencsém lesz. :) Ha nem jön meg addig, akkor reggel tesztelek. Majd írd meg mi volt az orvosnál, nagyon kiváncsi vagyok.

Halvány csikot a terhességi teszten jelzett-e annak aki végül nem volt terhes?

Nekem csak nagyon halvány van és csak kb. 5 perc múlva jelenik meg. 4 napja meg kellett volna hogy jöjjön. Hányinger délután az van. Köszi a válaszokat...

Legjobb válasz: halvány csík is csík.:) sztem pár nap múlva csinálj még egyet azon már biztos erõsebb lesz a csík. gratula a + teszthez.

halvány csík is csík.:) sztem pár nap múlva csinálj még egyet azon már biztos erõsebb lesz a csík. gratula a + teszthez.
Ez baba lesz!
Nem szeretnélek elkeseríteni és kívánom, hogy baba legyen de engem nagyon csúnyán megtréfált az elõzõ hónap 2 hetet! késett és nagyon szép poz. tesztem volt elmentem hát dokihoz nagy büszkén h sikerült és megnézett uh-gal és azt mondta h sajnos semmit nem lát az ég világon aznap este meg is jött:( rettenetes volt ugyh kívánom h ne éld át de legyen a tudatalattidban h ne csalódj akkorát mint én:S
Helló! Én is rettentõen kíváncsi vagyok, hogy ennek mi lesz a vége?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Nekem is 4 napja késik. Reggel kb. 5-10 perc után jelent meg valamiféle iszonyú halvány csík Gabrielen. Krémes és/vagy tojásfehérje szerû folyásom van. Azt hiszem, ha nem jön meg, akkor vasárnap reggel újra tesztelek. Javaslom, hogy tedd Te is ugyanezt! Én nagyon szorítok! Nem görcsölünk a babásodáson, de már szeretnénk, ha összejönne! Eljön a mi idõnk is! Igaz?
a krémes folyás az nagyon jó.:) drukkolok nektek. másfél hét múlva nekem is kiderül sikerült-e. remélem. :) poz tesztet mindenkinek.
Sajna nekem volt ilyen, a Clearblue halvány pozitív lett, és a többi negatív, és nem volt baba. De az jó hír hogy már 4 napja késik! :) Ismételd meg a tesztet 5 nap múlva és ha erõsödik akkor tuti baba! Azért Gratulálok! :) Vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Most már a dokinál elvégzett teszt is pozitiv lett! 5. hétben vagyok, és sajnos a decemberi missed ab. miatt veszélyeztetett terhes vagyok... De igazából azt mondta, hogy sporton kivûl mindent csinálhatok. Izgulok, hogy ez a baba megmaradjon!!!
sajnos en jartam igy, 2 tesztem is halovany ketcsikos volt! de nektek nagyon drukkolok, hogy valodi pozitiv legyen!!! irjatok majd meg!
Én így jártam. Mint az elõttem lévõ válaszolónak, nekem is a clearblue lett pozi (kettõ is), de a 10-es és más tesztek nem. Meg is jött. De neked bizti baba van!
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek dokihoz, majd meglátjuk...addig már nem veszek több tesztet. Csak kisértenek..és csak újracsinálom õket. Irok, hogy mi lett a dokinál! Köszi a szurkolást. Én nem otthon élek, olyan jó, hogy magyarul és ilyen gyorsan baráti hangokra leltem. Csoda ez az internet! :) ))
Juhéééééé! Vigyázz Magadra! Én vagyok az, aki Gabriell-el iszonyú halvány +-at tesztelt. Na, az csak szellemcsík volt! Tegnap csináltam egy másik tesztet: - és már egy hete késik... Légy jó és boldog babavárást!

Most csináltam tesztet nagyon halvány csik jelent meg. Ez is pozitiv? Az lehetséges, hogy azt érzem, mintha pár csepp előtej van? Van egyáltalán a terhesség korai szakaszában előtej?

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!

Elõször is gratulálok! Én úgy tudom, elég ritka, hogy ennyire korai szakaszban elõtej jelenjen meg. viszont nem kizárt, ha magasabb a prolaktin szinted. ezt az elõtejet említsd majd meg a dokidnak, hogy nézzen hormonszintet, de szerintem nem lesz gond! A halvány csík is csík, majd megerõsödik! Pl ha olyan 2-3 nap múlva csinálsz újra tesztet! de az már szerintem nem fontos!
Halvány csík is pozitív, gratulálok. :) Ami meg most van neked, az még nem elõtej, hanem a progeszteronszinted miatt van. A tiéd magasabb, mint másoknak, ezért vízszerû anyag távozhat a melledbõl. Az elõtej késõbb fog jönni, és az sárgás lesz. Nekem a 16. héten jelent meg néha 1-1 csepp, most már napi rendszerességgel átnedvesedik a melltartóbetétem. 19 hetes kismama
Én is gratulálok a + teszthez! Elõfordul az elõtej, nekem is volt.
Nagyon GRATULÁLOK!!!!!! Nekem 7 hetesen volt 1-2 csepp elõtej! Sok boldogságot kívánok! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!