Találatok a következő kifejezésre: Terhességi teszt ma voltam (9 db)

Ha szerdán voltunk együtt (úgy) a barátommal, ma, (pénteken) már mutathat eredményt a terhességi teszt? Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettából egyet tegnap este, az 5. szemet felejtettem el bevenni.

Este 9 körül szoktam bevenni, de szerdán este fél 11kor vettem be, csütörtök este elfejtettem bevenni (annyira fáradt voltam, nagyon hamar elaludtam) és péntek reggel, (ma) 9 óra 40 perckor vettem be a kimaradt szemet. Nagyon ideges vagyok, mert fiatal vagyok és nem szeretnék babát. Mikor tesztelhetek szerintetek? Lehetek terhes szerintetek?

Legjobb válasz: aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. De tuti nem vagy terhes ha egyébként rendesen szeded.

aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. De tuti nem vagy terhes ha egyébként rendesen szeded.
Pótoltad a tabit idõben, úgyhogy nem kell félni. Teszt leghamarabb két héttel utána mutat ki valamit/azon a napon, amikor meg kéne jönnie, de nem jön. Minden esetben reggeli vizeletbõl érdemes tesztelni, de nem valószínû, hogy erre sor kerül. :) Ne idegeskedj!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Remélem tényleg nem lesz semmi baj.
nekem a reggeli tabiszedés vált be... anno délután kezdtem, de itt voltam, ott voltam, este szintén... reggel (délelõtt) az egy viszonylag fix idõpont számomra). Egyébként valóban két hét kell a tesztnek általában és ha amúgy elõtte valóban rendszeresen szedted egy ideje, nem hinném, h gond lehet.
A kérdező hozzászólása: Ha a kérdést sem érted, akkor légyszi ne szólj hozzá. Ezt a második hozzászólónak írom.
ja, látom, h igen, akkor meg nincs gond.
és pótoltad? mert azt olyankor pótolni kell..
A kérdező hozzászólása: Szerdán voltunk együtt és csütörtök este felejtettem el bevenni, de ezt már a kérdésben is leírtam.
ha nem vetted be rendesen minek kellett bespriccelni?
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor a teszttel még várok. Igen, rendesen szedem, de azt olvastam interneten, hogy akkor a legkockázatosabb, ha valaki az elsõ héten hagy ki egy fogamzásgátló tablettát. Emiatt estem nagyon kétségbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, tényleg nem lettem terhes, és nem lett semmi baj! :)

Ma voltam uh-on 2.7*4.2petezsáknak impolálható képlet látható.Azt mondta a doki lehet egy héttel korábbi a terhesség, 1.5 múlva ujabb uh.vizsgálatKét teszt is pozitív volt menszesz elmaradt.Ki járt még igy ahogy én, aggodom kicsit. Valaki?

Legjobb válasz: nem tudta megállapitani a doki 1.5hét mulva ujabb uh-ra kell mennem.Mert valószinûleg picike,nem annyi idõs mint gondoltam én 5 hetesnek hittem magam,de valószinûleg a megtermékenyülés 1hétel késõbb történt.Aggodom mi van ha nem lesz terhesség?:(:(

A kérdező hozzászólása: nem tudta megállapitani a doki 1.5hét mulva ujabb uh-ra kell mennem.Mert valószinûleg picike, nem annyi idõs mint gondoltam én 5 hetesnek hittem magam, de valószinûleg a megtermékenyülés 1hétel késõbb történt.Aggodom mi van ha nem lesz terhesség?:(:(
Szia, 4hetes terhes voltam, csak a petezsákot láttuk, közölte Ha terhes vagyok akkor az az 2pozitív teszt után, mennyek vissza 2hét múlva, két héttel késõbb volt baba szívverés minden ami kell, 6 hetesen és utána is visszarendelt, mert szerinte picike volt a pici... azután persze átirányított a terhesgondozóba... Ha nem telt el 2hét a menszi elmaradása után akkor teljesen normális az eredményed. Nyugalom.
Szia! ez tök normális fõ a nyugalom. Mennyi idõs terhes vagy? szia
2. vgayok. Nyugodj meg. Szeritnem midnen oké lesz. szia
Ha sima strandon lettél volna sem biztos, nem hogy a Balatonban. :)
Nem, nem kaphattál.
csak annyi rá aze sélyed mint ha nem lennél babás. Nem elsz semmigond nyugi. Sok kismam strandol egyébként én azért nem tenném mert hajlamos vagyok a gombára ami várandósan amugy is gyakori.
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszi... :)
A barátnõm terhes, a dokija azt mondta, hogy természetes vizekben, mint pl. Balcsi, vagy Velencei tó, nyugodtan fürödhet, az uszodákat, gyógyfürdõket kerülje. Szóval nyugi, szerintem nem kaptál el semmit. De ha netán mégis, már vannak olyan szerek amikkel lehet kezelni terhesség alatt is a fertõzéseket, mert tény, hogy amúgy a kismamák fokozottan ki vannak téve ennek a veszélynek, mert megváltozik a hüvelyflóra. De ez inkább késõbb alakul ki, szóval ne aggódj :)
Pont ma mondta az orvosom, hogy csak bátran fürödjek a Balcsiban, nem lesz bajom, csak arra vigyázzak, hogy utána, ha kijövök a vízbõl ne üljek le akárhova. Mondjuk én mindig saját törcsire ülök, még akkor is ha lángosozni megyünk, stb :) Szóval nyugi, nem lett gond, de ezután a túlzott napozást azért kerüld! Jó babavárást 12 hetes kismami

Jan.30. -án jött meg utoljára.5 terhességi teszt mutatta ki hogy terhes vagyok. Ma voltam ultrahangon nem látott a doki semmit. Mi lehet?

Mi lehet szerintetek? Elküldött az orvos vérvételre jövőhéten kell visszamennem az orvoshoz. Lehet hogy később volt peteérésem és még túl korán mentem el? petezsák hány hetes kortól látszik?

Legjobb válasz: A petezsák nekem 5 hetesen látszott, de szerintem te babád vsz. késõbb fogant. A vérvétel eredménye mindenképp informatív lesz, mert abból szépen látszik majd az emelkedett hcg szint. A jövõ heti kontroll uh meg még biztosabb lesz. :)

A petezsák nekem 5 hetesen látszott, de szerintem te babád vsz. késõbb fogant. A vérvétel eredménye mindenképp informatív lesz, mert abból szépen látszik majd az emelkedett hcg szint. A jövõ heti kontroll uh meg még biztosabb lesz. :)
már hogyne látna már jócskán a 7 dik hétben leszel akkor már tuti megmutatja magát az a baba :)
Nekem február 1-én jött meg, és tegnap voltam UH-on. 10 mm-es petezsákot láttak, szikhólyagot, embriót nem. 14-én voltunk védekezés nélkül együtt a párommal, úgyhogy csak akkor foganhatott nálunk. Drukkolok neked! Nekem azt mondták, hogy 2 napos elmaradásban vagyok, 4+5-nek írtak. Ne aggódj, van, hogy nem látszik ilyenkor semmi, majd a vérvétel úgyis kimutatja a terhességet, jövõ héten meg már látni is fogod!
Akkor már igen. :) De ha még nagyobb élményt akarsz, vársz még azután is egy hetet, akkor nekünk már mozgolódott is anno. :) )
A kérdező hozzászólása: Azt mondta az orvos, hogy jövõhéten menjek vissza--> de az megint korai lenne nem? meg lehet õrülni ebbe a bizonytalanságba..fõleg miután az orvos elküldött hogy nem lát semmit :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszotokat!Szerintetek ha 20.-án megyek vissza az orvoshoz akkor már látni fog valamit?
szia nekem január 31 én jött meg utoljára kb 5 hetes 2 napos körül vagyok, és nem megyek dokihoz épp emiatt amit írtál NEM LÁTSZIK MÉG SEMMI majd 2 hát múlva megyek addigra már 7 dik hétben leszek és remélem látszik a baba és lesz szívhang is :) szóval ne izgulj nekem legalább 6 pozitív terhességi tesztem van és biztos hogy te is babát vársz, csak túl korán mentél..
Nekem sem látta a doki két hétre rá visszahivott és akkor már lehetett látni! Szerintem terhes vagy!
Mos számoltam csak ki, hogy 5+3 hetes vagy akkor maximum. :) Ilyenkor még csak nem is kell , hogy késõbb fogant baba legyen, sokaknak semmi nem látszik ebben az idõben. Ezért érdemes a 7-8. héten menni (bár én sem bírtam ki, persze:) ). Nyugalom, ott lesz az a baba!:) Elsõ voltam, 30 hkm
Nekem hat hetesen lehetett látni, szívpulzáslással együtt. Elõtte viszont volt olyan - amikor már nagyon akartam babát, hogy pozitív lett a teszt, nem is egy, és nem is egyféle, mégsem volt semmi, a vérvétel kimutatta. Mai napig nem értem hogy lehet, az orvos azt mondta, hogy volt olyanja, akinek 15 hónapon keresztül volt álpozi tesztje, és utána jött össsze a baba. Azért drukkolok, remélem baba van a dologban :) Csak azért írtam le, mert van ilyen is, olyan is.

Terhességi teszt pozitiv. ma voltam nődokinál uhon. azt mondta nem látszik még semmi. minden tünetem meg volt. késik is vagyis remélem megsem jön. ugye még lehet baba? nagyon szeretném.

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz, csak a „dokikádnak” megkellet volna nézni hüvelyi uh-gal, illetve vérvételre elkellett volna küldenie, ami megállapította volna az állapotodat. Én is jártam így az uh. nem mutatott semmit, de a hüvelyi már mutat, hogy elindult a folyamat és ezt a vérvétel alá is támasztotta.

Szerintem lehetsz, csak a „dokikádnak” megkellet volna nézni hüvelyi uh-gal, illetve vérvételre elkellett volna küldenie, ami megállapította volna az állapotodat. Én is jártam így az uh. nem mutatott semmit, de a hüvelyi már mutat, hogy elindult a folyamat és ezt a vérvétel alá is támasztotta.
Szia én is jártam így és egyhéttel késõbb hüvelyultrehangon már látta. Akkor 5hetes terhességet állapított meg.:) )
Az elmaradt menszi után 2 héttel érdemes orvoshoz menni, akkor már látszik a petezsák. Engem ezután 3 héttel hívott vissza, akkor már volt szívmûködés. Akkor voltam 9 hetes. A pozitív teszt oké, türelem! Sok boldogságot!
a hõd mennyi?
mennyi ideje késik?...csak mert ha elvileg kéne látnia és mégse látja akkor nem ártana ha elõvigyázatos lenne.1 hete volt egy laparoszkopiám, 7 hetes méhen kivüli terhességem volt.Nem elkeseriteni akarlak de nem árt az ovatósság, persze csak akkor ha már úgymond látszódnia kéne a terhességnek és mégse találja.szoritok neked.

Ma voltam orvosnal. 7 hetes vagyok, de huvelyi ultrahangot csinalt a doki es nem talalta a picit. A terhessegi teszt az pozitiv. Nincs fajdalmam, verzesem semmi. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Hát.. nem akarom rádhozni a frászt..de ilyenkor már kellene hogy látszódjon a szívhang is. Nem lehet hogy el van számolva valmi? erre tudok még gondolni mert akkor lehet hogy még nem látszik. Próbállj inkább erre gondolni, és egyenlõre nem aggódni. Nem mondtad, hogy a doki mit mondott? nem kérdezted? Csak mondott valamit. Sok szerencsét egy 20 hetes kismamam

Hát.. nem akarom rádhozni a frászt..de ilyenkor már kellene hogy látszódjon a szívhang is. Nem lehet hogy el van számolva valmi? erre tudok még gondolni mert akkor lehet hogy még nem látszik. Próbállj inkább erre gondolni, és egyenlõre nem aggódni. Nem mondtad, hogy a doki mit mondott? nem kérdezted? Csak mondott valamit. Sok szerencsét egy 20 hetes kismamam
Szia!Én is 7 hetes vagyok, szerdán voltam dokinál, és már szivhang is volt, kb 1cm a baba.Biztos h jol látta a doki?Menj el másikhoz, talán õ jobban tud segiteni.Én elmennék!!Drukkolok!!!!
Szia...az is lehet, hogy nem 7 hetes vagy es akkor meg nem lehet baba csak esetleg petezsak...szerintem ott van csak mar most jatszadozik a mamajaval:-)
Szia! A második üzenet írónak üzenem, hogy tényleg ne hozza rá senkire a frászt inkább ne írjon! Én 4 hetes voltam mikor a dokim hasi uh-n látta a petezsákot. A következõ uh-om 6hetesen volt vérzés miatt itt látszódott már a szikhólyag is, közben találtak 1 cisztát is ami terhességnél elõfordul. Majd minden 2-ik héten járnom kellett hüvelyi uh-ra. 8-ik héten azt mondta a doki, hogy hát õ itt bizony semmilyen terhességet nem lát csak 1 nagy cisztát. Nem is akarom leírni, hogy mit éreztünk akkor a párommal. 2 nap múlva egy másik ultrahangos orvos vizsgált meg aki boldogan közölte, hogy gratulál és halgassuk meg hogy ver a pici szive. Na csak ennyit orvos és orvos között. (azóta kiderült hogy kezdõ ultrahangos orvos volt és mindenki retteg, hogy ne õ legyen legközelebb a rendelésen) A 7 hetet honnan számoltad? Az utolsó menstruáció elsõ napjától? mert ha igen akkor 7 hetes vagy ha viszont rá számolsz még kb. 10 nap beágyazódási idõt akkor csak 5 hetes vagy. 5-6 héttõl kezd verni a szivük és addig csak kis szürke folt látszik. Én babám 6 hetesen volt 10.4mm Üdv: 16 hetes kismami Sok szikert és szurkolok, ne aggódj!
Szia! Az elsõ terhességemmel én is 7 hetesen voltam dokinál, aki közölte, hogy bár vizsgálat utján terhes vagyok, de az uh-on semmit sem látott, szerinte hátrahajló volt a méhem. 2 hét múlva hívott vissza, és 9 hetesen már látszott, akkor már a szívdobogás is. Most megint 7 hetes terhes vagyok, és nem sietek orvoshoz, majd jövõhéten. Megvárom míg 8 hetes leszek, nem akarok ugy járni, mint régen. De ha a teszt kimutatja, akkor biztos, hogy terhes vagy.
A teszt általában elõbb kimutatja...
Mi volt a dokinál?:-)
Én is nagyon kíváncsi vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: ultrahang nem látott semmit, vérvételen voltam , most kaptam meg az eredményt, a HCG 1746.0 IU/L. holnap viszem a dokinak. kíváncsi vagyok.
Huu ez a hcg szint egy 5-6 hetes terhességnek felel meg kb. és így már látni kéne uh-on, reméljük, hogy tényleg nem méhen kívüli. Drukkolok! Írj majd!
A kérdező hozzászólása: hát nagyon félek, azt hiszem ennek jó vége már nem lesz.teljesen elvagyok keseredve. abortusz lesz?és az milyen?mit csinálnak?
UH-n mehen kivul se lattak semmit? Amugy meg eleg fiatal terhesseg. Egyebkent nekem volt 10 eve egy terhessegem, 3 orvos nem latott semmit a mehemben, vert vettek, igazolta, hogy baba pedig van valahol. Azonnal muteni akartak, haza sem engedtek.Annyi , hogy meg kellett varni a foorvost, hogy o is megnezzen, erdekes o azonnal megtalalta, kicsit elbujt a baba, igy megsem mehen kivuli volt... Amugy ha jol tudom adnak valami gyogyszert, amitol felszivodik, ha megsem, akkor mutet. Nem abortusz, mert az mehen belul van. Hasi mutettel tavolitjak el.
A kérdező hozzászólása: csak hasi u.h. volt. úgy veszik el mintha császároznának?
Mindket UH volt, kerestek hol tapadt meg. Igen, ugy veszik el, mintha csaszaroznanak, de ha fiatal a terhesseg , akkor eleg a gyogyszer is es felszivodik. Nyugi!!!!!! Meg mindig lehetsz siman csak terhes.
Ja , bocsi felreertettem, neked volt hasi UH. De miert ? Nekem a mostani terhessegemnel a 7.heten azt mondta a doki, mert nem volt jo a huvelyi UH fej, hogy hasin lehet nem lat majd semmit. Akkor meg foleg ne aggodj, korai terhessegre huvelyit hasznalnak....
A kérdező hozzászólása: engem még nem hüvelyi ultrahangoztak.elsõ terhességemnél is csak hasi volt, és akkor az elsõt 4hetesre mondták. és ma is csak hasi volt, és megtalálta a petezsákot!!! :) 2hét múlva kell visszamennem, ha minden ok. akkor szívhang is lesz.
Jaj, de jóóóóóó!!!!!! Hál' Isten, hogy nincs semmi baj! Most már reméljük, hogy nem lesz több idegeskedés! :) Minden jót, és vigyázz magatokra!
Orulok!!! Tudtam, hogy meglesz valahol!! Neha jol eltudnak bujni!!!!!
Gratulálok! Írj holnap is a doki után. Biztos minden rendben van!
Tök jó! :) Gratula!!!
Miota kesett amikor UH-n voltal ? mert lehet meg nem lattak.
Igen, a teszt általában hamarabb kimutatja. 2-3 hetes menzesz-kimaradás után érdemes orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: igazán annyira nem is terhességet keresett csak rákszûrésen voltam, és meg is ultrahangozott. reggel csinálok mégegyett, ha az is + akkor tuti a dolog.remélem.vagy méhenkívüli?
A teszt mutatja ki hamarabb. Ugye az már a kimaradt menstruáció napján is kimutathatja, attól függ milyen teszt és reggelibõl csinálod-e. Az uh-on viszont legalább 1 hetes késés esetén látni a terhességet, és akkor is még csak a petezsákot. Ahhoz hogy már szívhang is legyen, és egyértelmüen élõ terhességet tudjon megállapítani az orvos, késés után 2-3 héttel érdemes menni.
Nekem ha pozitiv teszt volt a kezemben, akkor tuti terhes voltam! :) Amugy szeretnel babat ?
De azt nem írtad, hogy hogy állsz a ciklusodban? Mikor kellett volna (ill. nem kellett volna) megjönnie? Mert az a mérvadó. Ha még azelõtt voltál rákszûrésen, hogy még nem is késik, akkor még jó hogy nem látott terhességet. :) Egyébként gratulálok!
A kérdező hozzászólása: sajnos nagyon rendszertelen most a mensim mióta abbahgytam a fog.gátlót.4hónapja. amúgy jöhetne a baba :)
Nyugi, ha van pozitív teszted, akkor ott baba van. :) A dokilátogatással ráérsz még 2 hetet, ha nincs panaszod. Boldog babavárást!
Nekem augusztusban allitotta a doki, hogy UH alapjan terhes vagyok, amugy csak rakszuresre mentem. Hiaba mondtam neki, hogy nem , elkuldott vizelet tesztre. Es persze negativ lett.. nem tudom mit latott:) Ennyit a tudjak mirol beszelnekrol, tudtam hogy nem lehetek terhes :)
Hát szerintem hülyeséget beszélt a doki. Ha mondjuk akkor voltál 4 hetes terhes, akkor azt az uh-on még nem láthatta..Szóval igenis lehetséges, hogy terhes vagy, és akkor még nem látszott. 1 hét múlva menj vissza hozzá, vagy máshoz, elvben akkor már látszódnia kell.
Csinálj még egy tesztet, elképzelhetõ, hogy nem látta még az UH-n! Majd írd meg az eredményt, légyszi!!
A kérdező hozzászólása: csináltam újabb tesztet, egyértelmûen + holnapra van idõpontom másik dokihoz. remélem mnincs semmi baj.
Én is örülök!!:-))

Elvileg 7 hetes terhes vagyok, a menszeszem 12 napot késik és két teszt is pozitív lett. Ez lenne a második babám. Eleinte voltak is terhességre utaló tünetek, mell fájdalom, szédülés, émelygés, mára viszont megszűntek. Mi lehet a baj?

Mintha nem is lenne semmi.Szakrendelésre csak 21-ére van id?pontom,magánorvosra sajna nincs pénzem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elsõ perctõl nem volt semmi bajom. szó szerint semmi. 2x fájt a fejem és érzékenyek a melleim. ennyi. 1x-2x megfájdult a hasam, de az a méhnövekedés. Se hányinger, se émelygés. Mi a szerencsések közé tartozunk. Tegnap voltunk uh-on és láttuk a picinket mozogni. Szépen fejlõdünk. Néha én is féltem hogy baj van, de a doki azt mondta,hogy nem kell megijedni. 10 hetes kismama

Szia! Nekem az elsõ perctõl nem volt semmi bajom. szó szerint semmi. 2x fájt a fejem és érzékenyek a melleim. ennyi. 1x-2x megfájdult a hasam, de az a méhnövekedés. Se hányinger, se émelygés. Mi a szerencsések közé tartozunk. Tegnap voltunk uh-on és láttuk a picinket mozogni. Szépen fejlõdünk. Néha én is féltem hogy baj van, de a doki azt mondta, hogy nem kell megijedni. 10 hetes kismama
Lehet a szervezeted most nem olyan érzékeny a terhességi hormonokra, mint az elsõ babánál.Ha elvetélsz azt megérzed hidd el!Erõs görcsök meg erõs vérzés. Egyelõre azon vagyok felháborodva, h ennyi idõt kell várni egy szakrendelésre.Több hetes elõjegyzés!?Nah most szerensésnek érzem magam!(Nálunk nincs eéõjegyzés.) Grat a babához!
nem hiszem hogy baj van, de tenyleg durva allapotok vannak magyarorszagon.en nem tudom mert olaszban elek, de mikor terhes lettem telefonaltam a dokinak es masnap mentem, itt elonye van a terheseknek, mert sok vizsgalatot el kell vegezni "hataridon" belul.remelem minden rendben veletek de ha valakinel baj van 3 hetet kell varnia es lehet hogy mar kifut az idobol is....remes.es itt nem kell fizetni a szulesert sem meg a vizsgalatokert sem, uh.ert sem...szoval tenyleg gaz .a terhesseg egy termeszetes allapot es segiteni kene a noknek nem penzt kerni , ez az orszag szegyene.itt szules utan az elso nogyogyi vizsgalat is ingyenes sot a szuleszno min 1szer hazhoz jon megnezni hogy jol megy e a szoptatas es segit "megtanulni"helyesen furdetni tisztitani es etetni.a szules felkeszito tanfolyam baromi jo es ingyenes.sajnalok minden magyarorszago not aki nem all ugy anyagilag hogy olyan orvosa legyen mint nekunk itt ingyen.
szia, Ha voltak terhességi tüneteid és most megszûntek én azt javaslom kered fel a kórházat mindenképpen. Ügyeletes orvos mindíg van akinek kötelessége megvizsgálni. Uh-gal megnézi, hogy minden rendben van e magzatkával. Én nem várnék az idõpontig. Szorítok, hogy minden okés legyen.
Szia! 2 hetet kell várnod a vizsgálatig? Az nagyon sok idõ! Nem tudom, hol laksz, de ha tényleg ennyit kell várnod a szakrendelésre, azt javaslom, mielõbb utazz el a legközelebbi városba, ahol minden nap van nõgyógyászati rendelés. Nem fognak elzavarni, sõt mint kismama vizitdijat sem kell fizetned!
Vizitdíjat csak akkor nem kell fizetni, ha megvan a kiskönyv. Elsõ alkalommal nekem is be keleltt fizetnem. Szerintem is lehetsz terhes, nekem sincs semmi tünetem a mellfeszülésen, hasfájáson kívül. De ha megszûntek teljesen a tünetek, az nem jó valóban. Én is késõn kaptam idõt és már nagyon nyugtalan voltam, értem mit érezel. Én ki szoktam ilynkor játszani az ügyeletet, hogy "görcsölök" pl, kis hazugság, de kegyes. Akkor tuti megnéznek. Próbáld meg. Sok sikert
Nekem még nem volt meg a kiskönyvem és nem kértek vízitdíjjat, vérvételre mentem... (csak egy beutalóm volt). Szerintem neki már van papírja arról, hogy babát vár. A kórházban pedig tényleg kötelesek megnézni...
A kérdező hozzászólása: igen de ha valóban 10én volt a beágyazódás azóta eltelt 13 nap nem?
Szia! Én vagyok az elsõ válaszoló, nem tudom, hogy a 2. miért írta, hogy õ az elõzõ????? na, mindegy... Szóval én azt javasolnám még mindig, hogy menj orvoshoz, mert már igen sok idõ eltelt, mindentõl számítva (ut. menzesz, akár beágyazódás). Az is igaz, hogy a hcg késõbb kezdhet el termelõdni, de megnyugtatásképpen én mindenféleképpen orvoshoz mennék. Minden jót!
Szia! Irány a doki! 43 nap az sok. Ha baba van, azért nézzen meg, ha nincs akkor azért, szóval mindenféleképpen orvos!
elõzõ vagyok. a e3 napos terhesség még nem termel annyi terhességi hormont hogy kimutassa a babaát, várj és tesztelj majd 1 hét mulva,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!