Találatok a következő kifejezésre: Terhességi teszt ma (57 db)

Tegnap este pozitiv lett a terhességi teszt ma viszont megjött a menstruációm. Hogy lehetséges ez?

Legjobb válasz: Szerintem menj el dokihoz,az a biztos,amugy terhesseg alatt is lehet menszi.Ez meg nem jelenti azt,hogy nem vagy terhes.

Szerintem menj el dokihoz, az a biztos, amugy terhesseg alatt is lehet menszi.Ez meg nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes.
Ismerek olyan nõt, akinek a 4. hónapig meg volt a vérzése és csak onnan jött rá, hogy terhes, amikor érezte, hogy mozog a baba. Úgyhogy ha meg akarsz bizonyosodni, menj nõgyógyászatra.
nem akarlak megijeszteni, de én is így voltam, és spontán vetélésem volt.Remélem nálad nem ez.
Egy terhességi teszt nem mindig 100%-os, azonban létezik olyan, hogy egy nõ a terhessége alatt is menstruál. A legfontosabb, hogy keress fel egy nõgyógyászt! Petranova
Szerintem is fordulj orvoshoz. A nagymamámnak a hetedik hónapig meg volt. De szerencsére egézséges gyermeket szült. Aki most 34 éves. Szóval lehetsz babás
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönök minden választ.
A kolléganõm a harmadik babájával terhes. Mindhárom terhessége alatt három hónapig menstruált, úgyhogy lehetsz terhes.

Már egy hete barnázok. Ma kellett volna megjönnie De megint barna. A terhességi teszt ma reggel - lett. A hőm akkor miért van fenn? 36, 8.

Fájt a fejem is. Tegnap mondjuk volt egy kis piros vérzés is azt hittem megjön ma de nem. Azt hiszem a barátcserjét is abba kell hagynom mert nekem nem vált be. Csak barnázok t?le. A mellem egy kicsit megn?tt néha a mindjárt megjön érzés van de csak ez afránya barna. Holbap akartam menni hormon vizsg. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Nekem mindig csak a menzi második napján esik le a hõm

Nekem mindig csak a menzi második napján esik le a hõm
Már hogyan befolyásolná? :) Terhes vagy, gratulálok:)
Nem befolyásolja!!! Gratula!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem! :-)
Semmi köze hozzá :) A vizeleteden át nem távozik belõle semmi. Terhes vagy. :) Gratulálok. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-)
A "terhes" helyett én sokkal inkább a várandós", vagy az "áldott állapotban van" kifejezéseket használnám... Gratulálok!!! :D

Ha szerdán voltunk együtt (úgy) a barátommal, ma, (pénteken) már mutathat eredményt a terhességi teszt? Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettából egyet tegnap este, az 5. szemet felejtettem el bevenni.

Este 9 körül szoktam bevenni, de szerdán este fél 11kor vettem be, csütörtök este elfejtettem bevenni (annyira fáradt voltam, nagyon hamar elaludtam) és péntek reggel, (ma) 9 óra 40 perckor vettem be a kimaradt szemet. Nagyon ideges vagyok, mert fiatal vagyok és nem szeretnék babát. Mikor tesztelhetek szerintetek? Lehetek terhes szerintetek?

Legjobb válasz: aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. De tuti nem vagy terhes ha egyébként rendesen szeded.

aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. De tuti nem vagy terhes ha egyébként rendesen szeded.
Pótoltad a tabit idõben, úgyhogy nem kell félni. Teszt leghamarabb két héttel utána mutat ki valamit/azon a napon, amikor meg kéne jönnie, de nem jön. Minden esetben reggeli vizeletbõl érdemes tesztelni, de nem valószínû, hogy erre sor kerül. :) Ne idegeskedj!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Remélem tényleg nem lesz semmi baj.
nekem a reggeli tabiszedés vált be... anno délután kezdtem, de itt voltam, ott voltam, este szintén... reggel (délelõtt) az egy viszonylag fix idõpont számomra). Egyébként valóban két hét kell a tesztnek általában és ha amúgy elõtte valóban rendszeresen szedted egy ideje, nem hinném, h gond lehet.
A kérdező hozzászólása: Ha a kérdést sem érted, akkor légyszi ne szólj hozzá. Ezt a második hozzászólónak írom.
ja, látom, h igen, akkor meg nincs gond.
és pótoltad? mert azt olyankor pótolni kell..
A kérdező hozzászólása: Szerdán voltunk együtt és csütörtök este felejtettem el bevenni, de ezt már a kérdésben is leírtam.
ha nem vetted be rendesen minek kellett bespriccelni?
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor a teszttel még várok. Igen, rendesen szedem, de azt olvastam interneten, hogy akkor a legkockázatosabb, ha valaki az elsõ héten hagy ki egy fogamzásgátló tablettát. Emiatt estem nagyon kétségbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, tényleg nem lettem terhes, és nem lett semmi baj! :)

A terhességi teszt halvány pozitiv lett mult hét csütörtökön. Ma (NEM) kellene megjönnie! 2 hete görcsölök. Baj ha ma jelentkezett vérzés? Eddig gyenge.

2 hete szúrkáló érzés van a melleimben,hányingerem van,bár ritkán.Szurkáló érzés van a hasamban alul,de ez a görcs most er?s!És a vérzés????Baj???

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, h. a szédülés, hányinger attól van, h. már nagyon szeretnél babát és idegeskedsz attól, h. megjön vagy nem. De ha ma vérezni kezdtél és ma lenne az ideje is, akkor sajnos most nem sikerült. Sokszor elõfordul olyan, h. annyira szeretne vki babát, h. beképzeli a tüneteket, én is jártam már így. Próbálj ne ilyen görcsös lenni. Sok sikert!

Elképzelhetõ, h. a szédülés, hányinger attól van, h. már nagyon szeretnél babát és idegeskedsz attól, h. megjön vagy nem. De ha ma vérezni kezdtél és ma lenne az ideje is, akkor sajnos most nem sikerült. Sokszor elõfordul olyan, h. annyira szeretne vki babát, h. beképzeli a tüneteket, én is jártam már így. Próbálj ne ilyen görcsös lenni. Sok sikert!
Csináltál már azóta tesztet??? amióta poz lett? ??? nagyon fontos lenne, mert ha terhes vagy és most görcsösen vérzel akkor val.színû baj van csinálj tesztet de sûrgõsen!!!!!!
:-(( Nagyon sajnálom, de ne add fel! Vagyis, tudod mit, add fel, akkor jön a baba. :-)
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap este orvosnál, mert nagyon magas lázam volt, s azt mondta, hogy korai terhesség lehetett.A teszt bennt is pozitiv volt, de már ....Ráadásul egy 45 mm-s cisztát talált, ami állitolag áttudja vágni a ter.tesztet.Feladom!!! Köszönöm a segítséget.
Egy hete is korai lenne, fõleg hogy 2 hete görcsölget. Két hét= 14 nap, azaz a peteérés ideje. Egyébként írja hogy a mostani tesztje negatív lett... De ne keseredj el, bár tudom, hogy mindannyian hónapról hónapra azt tesszük amikor megjön. :-(
Nem 2 hete, hanem egy hete lett neki halvány +, írta is, hogy múlt csütörtökön.
Állj. Ha 2 hete volt a pozitív teszt és ma kéne megjönnie, akkor 14 napja még csak peteérésed volt, azaz akkor tévedett a teszt. Hacsak nem az elõzõ hónapban fogant a baba. De a peteérést követõen kell 14 nap hogy felérjen a sejtecske és beágyazódjon, nameg hogy elkezdje a szervezeted a hcg-t termelni.
Szerintem a legjobb lenne egy orvost felkeresni megnézne ultrahangon bár lehet babát még nem lát ha van de ha valami baj van azt észreveszi!Remélem nincs baj és baba van a dologban!jó egézséget!
A 2. vagyok. Esetleg várj még reggelig és ha még mindig ugyanígy érzed magad, csinálj a reggeli vizeletbõl tesztet és ha pozitív, hívd fel az orvosod, fõleg, ha vérzel a + teszt mellett.
A kérdező hozzászólása: Most csináltam 2 perccel ezelött és negativ.Viszont a pg 53-as mikroszkopon akkorák a páfrányok még mindig.Sûrûn megyek pisilni, szédelgek, fõleg ma nagyon, s egyfolytában aludnék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Bár ugy lenne!!!

10-es érzékenységű VATERA-án vásárolt terhességi teszt mennyire megbízható? Halvány pozitívat teszteltem ma reggel és tegnap reggel is. Véleményeket, tapasztalatokat várok! Köszi

Legjobb válasz: vaterás 10-es teszttel 2009.okt.3-án pozitív teszt- azóta 34.hetesek vagyunk! mensi elmaradása után két nappal teszteltem, és szép pozit mutatott. :-) drukkolok!

vaterás 10-es teszttel 2009.okt.3-án pozitív teszt- azóta 34.hetesek vagyunk! mensi elmaradása után két nappal teszteltem, és szép pozit mutatott. :-) drukkolok!
Bízhatsz benne, jó tesztek ezek is:) GRATULÁLOK!
nem attól megbízható, hogy vaterán vásároltad, vagy máshol. esetleg írd le a nevét.
Szia képet nem tudsz fel rakni?
Szia! Vaterás teszt halvány pozi jan 19-én délután, másnap reggel is, 4. nap virít. :) Azóta 19 hetesek vagyunk! :) Vigyázz magatokra! Puszi!
A kérdezõ szerintem az One Step nevû tesztre gondolt.
Szia Mi a helyzet ?
Ha a teszt pozitiv szerintem kezdhetsz bizakodni. Grat
Várj még 2-3 napot és csinálj még egy tesztet. Ha pici van, akkor egyre több HCG hormon termelõdik a szervezetedben, amit a teszt mér. Ha az a teszt is pozitív lesz, akkor nagyon valószínû a baba. Egyébként nem mindenkinek vannak rosszullétei, terhességi tünetei, valaki nem émelyeg, nem kívános, szinte nincs is egyéb jele a terhességnek, mint a mensi elmaradása. Sok sikert a teszthez, aztán menj orvoshoz. Sok boldogságot a picihez, szorítok Neked!
Lehet, hogy szerencsés vagy és ennyivel meg is úszod a tüneteket. Pozitív irányban ritkán téved egy teszt. Hamarosan mehetsz az orvoshoz ultrahangra. Grat!

Pecsételö vérzésre duphastont kaptam, de szedése elkezdése után jobban véreztem.3-4 hetes terhesség. Volt ma ultrahang és nem látnak semmitElvetélhettem? Teszt még pozitiv.

Tudom a duphastont tünetei pecsételö vérzés és lehet áttöréses is.Aggodom hisz 6 évvel ezelött volt már vetélésem.spontán vetélés után meddig mutat a teszt pozitivat?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy elvetéltél-e. Azt viszont igen, hogy a vetélés után még akár 1 hétig is vannak terhességi tünetek. Sajnos saját tapasztalat.

Azt nem tudom, hogy elvetéltél-e. Azt viszont igen, hogy a vetélés után még akár 1 hétig is vannak terhességi tünetek. Sajnos saját tapasztalat.
Sajnos a duphastontól el kellett volna múlni a vérzésnek, nem hogy jobban vérezni... mert ez pont pótolja a hormont, ami kell a terhesség megtartásáshoz, én azonnal szóltam anno a dokimnak , és még többet kellett bevennem belõle a helyedben én sûrgõsen orvoshoz mennék, akár ügyeletre is hétvégén!!!
Szia! Anno nekem is kellett szednem a duphastont a terhességem elején, mert volt egy bevérzésem. Napi 2*1 et kellett bevennem, és bizony elõfordult a barnázás mellette, de kis mértékben még normális, nekem azt mondta az orvos. Nem biztos hogy elvetélté, hiszen 3-4 hetes terhességet még nem szoktak látni UH-n, én azt olvastam. Reméljük, hogy 1-2 hét múlva megmutatja magát az a kis baba, hogy ott van. A teszt viszont még sokáig mutathat pozitívat, mivel a vetéléssel nem ürül ki rögtön a HCG hormon a szervezetedbõl.

Vasarnap kene megjonnie e menzeszemnek! Ma csinaltam terhessegi tesztet, negativat mutatott! Menzesz elott is bisztosat mutat a terhessegi teszt?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg hogy megjön-e a mensid!! Hétfön vagy kedden tesztelj:DD!

Szerintem várd meg hogy megjön-e a mensid!! Hétfön vagy kedden tesztelj:DD!
Korai volt!!! Tesztelj hétfõn! Sok sikert!
Szia! Nekem a 10-es erzekenysegu Qupido teszta cklus 25. napjan, azaz ovulacio utani 10. napon kimutatta. (Nagyon vartuk a babat) Csak ajanlani tudom, h azzal tesztelj, nagyon erzekeny. Minden jot!

Ma van a lánybúcsúm. Legalább 5, de inkább 6-7 napja meg kellett volna jönnie, de semmi, ma a reggeli első vizeletből negatív terhességi teszt. Merjek inni?

Ivós bulit terveznek a csajok, de eléggé aggódom. Negatív a teszt, nem tapasztalok tipikus terhes tünetet, maximum annyi, hogy kicsit érzékeny a mellbimbóm, ha hozzáérek, de tényleg csak kicsit, és nem jönnek a szokásos mensi előtti "ragyáim", tegnap bő, fehér színű folyást tapasztaltam. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem ihatsz. ennyi késésnél már ki kellene mutatnia. simán lehet, hogy csak az idegességtõl késik.

Szerintem ihatsz. ennyi késésnél már ki kellene mutatnia. simán lehet, hogy csak az idegességtõl késik.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam terhes :) Egy hónappal késõbb viszont igen, de már tudatosan, viszont sajnos missed ab lett belõle :( Most próbálkoztunk újra elõször, épp várom az eredményét.
No, pozitív lett az a teszt? :)
Én nem értek egyet. Nekem 6 nap késésbél negatív volt a tesztem.. A 12dik nap ujra teszteltem és pozitív lett.. Menszi elött hat nappal estem teherbe.. Simán lehetsz terhes. Ja és még tüneteim is alug voltak. A lányom 2 éves :)
A kérdező hozzászólása: 14-esnek: sajnálom nagyon :( végülis nem ittam olyan sokat, nem úgy jött ki. Meglátjuk mi lesz, nem jött meg azóta sem.
Én pont így voltam mint te. A lánybúcsúm napján késett 8. napja. Még nem csináltam akkor tesztet, de mivel sejtettem, , hogy terhes vagyok, így nem is ittam csak egy koktélt. No, azt se kellett volna, mert nagyon hideg volt, megfázott a torkom, és mivel kiderült, hogy tényleg terhes vagyok, akkor a torokfájásra már nem szedhettem azt a gyógyszert és azt a szopogatós tablettát, amit a nem terhesek, csak valami gyógynövényest, ami nem segített sokat. Én egyébként sose ittam sokat, egyszerûen nem szeretem az alkoholt, de amikor belevágtunk a babaprojetbe, akkor már a tervezés idõszakában felhagytam még azzal a ritkán alkoholozással is. Szerintem ihatsz, de ne a sárgaföldig, mert ha utána baj lesz (kívánom, hogy nem legyen), azon fogod rágni magad, hogy hátha ettõl... Én hiába vigyáztam magamra, nem itam, nem cigiztem, az enyém mégis itt hagyott...
Az elsõ vagyok. Egyébként én is azon a héten tudtam meg, hogy terhes vagyok, amikor évfordulót ünnepeltünk, és hát eléggé beboroztam :D
Nem lesz semmi baj. Én még nem tudtam, hogy terhes vagyok és elmentünk bulizni, pálinkázni. Rá egy hétre tudtam meg, hogy terhes vagyok. Semmi baja nem történt a babámnak, de rettenetes lelkiismeret furdalásom volt miatta, hogy árthattam-e ezzel neki.
Én január 3.-án teszteletem pozitívat 1 napos késésnél... Szilveszterkor pedig nem fogtam vissza magam egy picit sem, nagyon sokat ittunk (nem gondoltam hogy kismama vagyok) és rengeteget cigiztem is. Azóta már megszületett, egészséges nagyfiú :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugodtam. Ha pozitív lett volna a teszt, nyilván nem iszok semmit, de így azért, amennyire látom, elengedhetem magam :) (lehet, hogy utoljára :D). Nem is én lennék, ha nem pont most történne ez :D
Kb 4-5 hetes terhes lehettem, amikor épp nyaralni voltunk. Allergia miatt gyógyszert szedtem (utólag kiderült, hogy az évek óta csendes napallergiám ezért virágzott ki), napi két doboz cigi, majdnem minden nap beborozás, stb, ahogy egy lazítós nyaraláson szokás. A doki utána csak legyintett, hogy ilyenkor még semmi jelentõsége. Most már 5. hónapban vagyok és az összes vizsgálat szerint makkegészséges magzat, tankönyvi a fejlõdése.
Ha terhes is lennél, ilyen kis terhességnél még nem kerül át semmi a babához. Az majd csak a terhesség kicsit késõbbi szakaszában történik meg. Amúgy ha késõbb történt a megtermékenyítés, tehát nem a nagy könyvben megírtak szerint, akkor ha késõi teherbeesésrõl van szó, akkor még lehet, hogy van esély a babára, de egyébként nem sok. 1 hetes késésnél, ha valaki a nagy könyvben elõírtak szerint esik teherbe, akkor már délutáni vizeletbõl is kimutatja a teszt, reggelibõl meg pláne.
Ha ez megnyugtat, én antibiotikumot szedtem amikor még nemtudtam hogy terhes vagyok, pedig már az voltam (és semmi baj nem lett belõle) szóval nyugi, amúgy terhesen is állítólag lehet inni "ünnepnapokon" 1 valamit. (Jómagam csak azért nem tettem, mert gyûlölök mindennemû alkoholt). Jah és egy tipp!!! A stressz sokkal jobban árt a babának (bár ilyenkor még embrió), mint pár pohár akármi...
én 4 hónapig mensiztem terhesség alatt.addig nem is tudtam hogy kismama vagyok.és volt hogy ittam, dohányoztam nem keveset.makk egészséges kisbabám született.ne aggódj.még nincs szoros kapcsolat köztetek.de szerintem csak az idegességtõl késik(elvégre házasodsz nemde? :) )jó szórakozást!
A kérdező hozzászólása: Egyébként arra én is gondoltam, amit a 2-es válaszoló ír, ennek ellenére halálra aggódnám magam, ha utána kiderülne, hogy terhes voltam már :/
A kérdező hozzászólása: Csak attól vagyok ideges, hogy nincs se egyértelmû igen, se egyértelmû nem, háromnapos késésnél fordult meg elõször a fejemben, hogy lehetséges lenne a terhesség. Én is azt gondolom egyébként, hogy már mutatnia kellene a tesztnek, csak nem igazán igyekszik a menzesz.
Nemhiszem hogy nagy segítség amit írok, de hátha... nekem nemvárt után 2héttel lett pozitív a teszt (addig 3 teszt is negatív lett, valszeg olyan alacsony volt a hcg). Szerintem ha csak picit/keveset iszogatsz (mittudomén 1sör egész este) az simán belefér...
Persze. Ha terhes is vagy, ilyen korán még nem vagytok olyan mértékben összekötve, hogy annak a kis embrió jelöltnek árthatnál. Jó szórakozást! :-) Drukkolok is!
Remélem sikerül! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!