Találatok a következő kifejezésre: Terhességi teszt lett (127 db)

Terhessegi teszt lett valakinek ma eloszor pozitiv?

Van valaki aki ma tesztelt hasonloan eloszor pozitivat?

Legjobb válasz: Tegnap reggel teszteltem pozítivat.Szombatra nem vártam

Tegnap reggel teszteltem pozítivat.Szombatra nem vártam
én holnapra nem várom, reggel tesztelek. te teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Ha esetleg valaki szivesen megosztana a Vele tortent fejlemenyeket irjon nyugodtan.

Most járok a 33. ciklusnapon. Szeretnénk kistesót, de eddig nem sikerült. Persze a terhességi teszt - lett. Hogyan tudom meghatározni mikor van peteérésem? Bővebben lent.

Mióta abbahagytam a fogi gátlót 30,31,32,30,28 napra jött meg. Utoljára 34-re (biztos azért, hogy izguljak egy kicsit). Én nem szoktam érezni a peteérést, tojásfehérje folyásom is talán kétszer volt életemben. Kipróbáltam az ovu tesztet, de az is mintha mindig pozitívat mutatott volna. Akkor én hogyan tudnám megállapítani mikor van peteérésem? Szerintetek nagyon összevissza a ciklusom?

Legjobb válasz: Hát ha semmivel nem tudod belõni hogy mikor van ovud, tanácsos a 10-ik ciklusnaptól 2 naponta együtt lennetek. Így hagysz elég idõt a sperma koncentráltságához is és így tuti nem maradtok le a tüszõrepedésrõl. Az elsõ baba könnyen fogant? Õ a ciklusban kb. mikor? Ezekre a dolgokra emlékszel még? Akkor se volt tojásfehérje folyás? Sok sikert!

Hát ha semmivel nem tudod belõni hogy mikor van ovud, tanácsos a 10-ik ciklusnaptól 2 naponta együtt lennetek. Így hagysz elég idõt a sperma koncentráltságához is és így tuti nem maradtok le a tüszõrepedésrõl. Az elsõ baba könnyen fogant? Õ a ciklusban kb. mikor? Ezekre a dolgokra emlékszel még? Akkor se volt tojásfehérje folyás? Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Akkor sem volt semmi jele a peteérésnek, de igazából akkor nem is foglalkoztam vele. Elsõ hónapban összejött, ráadásul az ultrahang alapján (ahogy visszaszámoltunk)az elsõ együttlétkor, amikor nem védekeztünk. És ez a ciklus 6. napja volt. Éppen csak elmúlt a mensim. És most az ovuteszt a 9. cn-on + volt a 17-ig. De ha terhes lennék már ma ki kellett volna mutatnia a tesztnek.

Van olyan, akinek a terhessége alatt sosem lett pozitív a terhességi teszt?

Legjobb válasz: Hát egy 7 hetes terhességet mindegyiknek ki kell mutatnia, rendezett ciklusok esetén. Ha nem rendszeresek a ciklusok, akkor akármikor lehet pozitív, tehát mondjuk azt, hogy fogantatás után kb. 3-4 héttel egyszerûen kizárt, hogy semmilyen biokémiai reakciót nem ad a vizelet a HCG teszttel.

Hát egy 7 hetes terhességet mindegyiknek ki kell mutatnia, rendezett ciklusok esetén. Ha nem rendszeresek a ciklusok, akkor akármikor lehet pozitív, tehát mondjuk azt, hogy fogantatás után kb. 3-4 héttel egyszerûen kizárt, hogy semmilyen biokémiai reakciót nem ad a vizelet a HCG teszttel.
A terhességi teszt végig pozitív, nem csak 3-4 hónapos korig. Kizárt, hogy legyen ilyen. azt el tudom képzelni, hogy nagyon késõn, de hogy soha, azt nem.
Nincs. 1 dbnak minimum , h pozinak "illik" lennie. (persze kb. 3-4 hónapos korig)
Én voltam így. De a baba elment. Amikor erõs a tapadás, és szépen fejlõdik, akkor termelõdik a HCG minden esetben, és a teszt erre reagál. Tuti kimutatja a terhességet!
A kérdező hozzászólása: Mennyire nagyon késõn?

Szeptember 29-én, hétfőn kellet volna megjönnie, de még semmi. Csináltam terhességi teszet, de negatív lett! Közérzetem rossz, fáradékony vagyok, melleim kissé érzékenyek! Lehetek babás? Korai volt a teszt?

Legjobb válasz: Ha aznap csináltad mikorra nem vártad akkor nem volt korai,viszont a teszt akár át is verhetett!Nem tudom milyen tesztet csináltál,de javaslom vegyél még egyet!Lehetséges a terhesség is,de nem akarlak áltatni.Én mindenesetre szurkolok!Írd majd meg légyszi az eredményt :-))

Ha aznap csináltad mikorra nem vártad akkor nem volt korai, viszont a teszt akár át is verhetett!Nem tudom milyen tesztet csináltál, de javaslom vegyél még egyet!Lehetséges a terhesség is, de nem akarlak áltatni.Én mindenesetre szurkolok!Írd majd meg légyszi az eredményt :-))
Szia! Nekem is 29-én kellett volna megjönnie, és még semmi. Ma reggel negatívat teszteltem. Még várok egy hetet és újra tesztelek, ha az is negatív megyek dokihoz. Szerintem neked sem árt még egy teszt pár nap múlva.

Ha egy terhességi tesz negatív lett, de van terhesség, csak még korai, akkor később ugyanaz a teszt lehet pozitív?

Legjobb válasz: Egy tesztet csak egyszer használj!!!Nem véletlen van ráírva hogy 1*használatos!Nem egy drága dolog érdemes rá áldozni,fõleg ha biztosra akarsz menni.Másodszorra nem hiszem hogy bármit is kimutana ugyan az a teszt.

Egy tesztet csak egyszer használj!!!Nem véletlen van ráírva hogy 1*használatos!Nem egy drága dolog érdemes rá áldozni, fõleg ha biztosra akarsz menni.Másodszorra nem hiszem hogy bármit is kimutana ugyan az a teszt.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ, van itthon több tesztem is, csak érdekességképpen kérdeztem, hogy estleg történt-e már hasonló valakivel.
persze csinálj új tesztet nyugodtan ugyezzel a típussal.nekem egy hét telt el a neg. és a poz. teszt között. 20hetes kismama sok sikert

Mennyi az esély arra, hogy 4 terhességi teszt tévedjen? Mind a 4 negatív lett, 2-t reggel csináltam meg. Lehetek-e terhes? Tüneteim nincsenek (sem émelygés, sem hányás, sem szédülés, a melleimen sem vettem észre különösebb változást).

Legjobb válasz: nah, az pedig elég furcsa, én a helyedben elmennék nõgyogyihoz, nem akarlak megilyeszteni, de így a négy negatív terhességi teszt után és 1 havi késés után, lehet hogy valami rosszabb áll a dolog mögött!!! Vizsgáltasd ki magad!!!

nah, az pedig elég furcsa, én a helyedben elmennék nõgyogyihoz, nem akarlak megilyeszteni, de így a négy negatív terhességi teszt után és 1 havi késés után, lehet hogy valami rosszabb áll a dolog mögött!!! Vizsgáltasd ki magad!!!
Akkor meg mit izgulsz? inkább csináld magadnak és nem lesz semmi ha ennyire félsz...
Kb.20-21 éves kor után áll be rendszeresre a menstruáció. 4 negatív teszt nem tévedhet, nyugi. Lehet h csak az elõttem leírtakról van szó, stressz, hirtelen fogyás stb.
Próbálj meg egy clearblue nevût, az elég érzékeny ahhoz, hogy akkor is kimutassa, mikor a leginkább elterjedt tesztek nem mutatják. Mert igen, van olyan, hogy akár 4-6 hétig is negatív a teszt. Ritka, de van.
Ja, bocs, csak most látom, hogy amiatt parázol, mert régóta nem jött meg. Na, akkor visszaszívom a feddést. Ha még 1-2 hónapig nem jön meg, akkor iránya a doki. Valószínûleg a stressztõl van.
Ha ennyire parázol, hogy teherbe esel, akkor ne szexelj, mert nyilvánvalóan nem vagy rá felkészülve...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) a teszteket mind patikában vettem:) és jah, elég sokat stresszelek mostanság:S
nekem annó 2 hónaponta jött meg. nem hinném hogy terhes vagy, van ilyen h huncutkodik. a 4 teszt meg csak nem hazudik :D gondolom nem tesco színes terhességi teszt volt szóval ne aggódj lehet azért nem jön meg mert stresszelsz úgyhogy csak nyugiii
A kérdező hozzászólása: mert már több mint 1 hónapja meg kellett volna jönnie
akkor miböl gondolod hogy megis terhes vagy??
na mi a helyzet? tévedett vagy sem?

Korai terhesség? Vagy más? A terhességi teszt negatív lett szerintetek?

Mellnagyobbodás(mindkett? tele csomokkal),és nagyon de nagyon fájnak,hányinger,émelygés,alhasi fájdalmak.

Legjobb válasz: A mellem mensi elõtt lett csomós.(szept.12 én kezdõdött a mensim) azóta sem mult el,a tesztet szept.24 én csináltam.

A kérdező hozzászólása: A mellem mensi elõtt lett csomós.(szept.12 én kezdõdött a mensim) azóta sem mult el, a tesztet szept.24 én csináltam.
a terhességi teszt ovu után hanyadik napon lett neg.? a tünetek jellemzõen várandós tünetek de a csomós mellek sztem nem normálisak nõdoki lásson azért... leghamarabb a 11-13. napon lesz + a teszt.
nagyon nagyon korai volt a teszt.... még nem is volt ovu! megjön pl. 5 napig mondjuk aztán az elsõ napjától kb. 15. napon van peteérésed és te a 12. en teszteltél amikor még nem is lehetett pé-d. érted? ha sikerült is a baba pé után 11-13 nappal lehet legkorábban tesztelni. legközelebb igy jó?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek nõdokihoz.Viszont azt elfelejtettem írni, hogy multhónapban cisztát találtak a jobb petefészkemben.Lehet hogy ezért vannak a tünetek????
sajnos nem értek hozzá kérdezd meg a dokit! sok sikert a várandóssághoz!
A kérdező hozzászólása: Carmen22 köszi:) soha nem tudtam hogy hogyan kell ezt számolni:)
szivesen!
szia mi volt a dokinal? irj!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Sajnos nem terhesség, hanem ciszta volt..Holnap kell mennem a mensi utáni kontrollra, és kiderül hogy mi lesz...Köszi az érdeklõdést.

Lehetek terhes ha megjött és a terhességi teszt is negatív lett? Mert olyan érzésem van mint amikor terhes voltam mintha mozogna bent valaki.

Legjobb válasz: Ha megjött, és a teszt is negatív, akkor nem vagy terhes.De ha az is lennél, ilyen korai terhességben még kizárt, hogy magzatmozgást érezzen valaki.4-5 hetesen olyan pici még,hogy sokszor a doki is csak megvastagodott méhnyálkahártyát lát az UH-on. Nem érezheted!!Szerintem csak beképzeled magadnak.Attól függ, mikor szülted a nagyobbat.Mert a barátnõm is említett ilyesmit.Most 8 hónapos a lánya, de néha olyan érzése van, mintha még mindig mozogna a hasában.De tudja, hogy csak képzelõdik.Valószínûleg bélmozgást érzel.

Ha megjött, és a teszt is negatív, akkor nem vagy terhes.De ha az is lennél, ilyen korai terhességben még kizárt, hogy magzatmozgást érezzen valaki.4-5 hetesen olyan pici még, hogy sokszor a doki is csak megvastagodott méhnyálkahártyát lát az UH-on. Nem érezheted!!Szerintem csak beképzeled magadnak.Attól függ, mikor szülted a nagyobbat.Mert a barátnõm is említett ilyesmit.Most 8 hónapos a lánya, de néha olyan érzése van, mintha még mindig mozogna a hasában.De tudja, hogy csak képzelõdik.Valószínûleg bélmozgást érzel.
szia!Akkor nem vagy terhes, én is rengetegszer jártam így szülés óta, nem tervezünk még kistesót, de egypár tesztet ellõttem már, holott nekem is megjött a menszeszem, de folyton éreztem a mozgásokat, de mint kiderült(orvos mondta), hogy ezt úgy hívják, hogy fantommozgások.Nem terhességre utal, csak rendezõdnek vissza a belsõ dolgaink.Nekem szeptemberben lesz két éves a lányom, és kb egy-két hónapja nem vettem észre, hogy lenne, csak amikor hanyatt fekszem.Játszik velünk a szervezetünk, meg ugyebár a szép emlékek. Minden jót. Üdv:egy 22 hónapos angyalka anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is gondoltam de a doki is megerõsített ebben. Az fiam 15 hónapos. Még mi sem tervezünk tesót!
Szerintem a Clearblue a legjobb.
Egyebkent, ha mar a mensid kesik, akkor az minimum 4 hetes terhesseg, mert a terhesseget nem a fogantatatastol, hanem az utolso mensi elo napjatol szamoljuk. Es igen, szerintem is Clearblue-val tesztelj.
Én is Clearblue-val teszteltem aznap délután, amikor meg kellett volna jönnie, tehát nagyon friss volt a dolog és ráadásul délutáni vizeletbõl, ennek ellenére már halvány pozitív volt. Másnap reggel egy viszonylag noname tesztet használtam (külföldön élek és az egyik drogéria neve alatt futó tesztet) és az már erõs pozitív volt.
Hat nemtudom. En a Clearblue val nagyon racsösztem. Öt db teszt utan kiderült, hogy nem vagyok terhes, hanem hormonzavarom van, nesze neked erzekenyseg. Es a Clearblue teszt raadasul, csak ötvenes erzekenysegü, mig a Corax, vagybarmelyik joval olcsobb teszt huszas. Szoval te tudod, de nem mindig a legdragabb a legjobb.
Az elözö vagyok: Az öt db teszt termeszetesen pozitiv volt!!!
Inkább a ROMED TERHESSÉGI TESZTEKET ajánlom neked! Gyors, megbízható, pontos, és az elmaradt menzesz elsõ napján már kimutatja az eredményt!
Nem ismerem a tesztet, amit írsz. A családban mostanság a csajos Romed testcsíkot használnak. Nõvéremnek az elmaradt mensi elsõ napján kimutatta h terhes. A neten vette és gumit is küldtek hozzá ajándékba:)
Szerintem a ROMED tesztek most a legmegbízhatóbbak! Jókat is írnak róla, jók a tapasztalatok. Nekem ez vált be.

Ha a terhességi teszt mindegyike pozitív lett, akkor miért van az, hogy 3 hónapja nem jött meg?

Arról lenne szó, hogy a barátommal 1 éve vagyunk együtt. Õ 21 én 20 éves vagyok, mindketten f?sulisok. Szóval a lényeg az, hogy augusztus elején (nyaraláson) védekezés nélkül voltunk együtt (a szex legvégén is "oda ment a cucc"). A mensim utolsó 1-2 napján történt, amikor már alig van "vmi". És az lenne a problémám, hogy azóta nem jött meg, ez már a 3. menses nélküli hónapom. Több terhességi tesztet is csináltam, de mindegyik negatív. Nem hiszem, hogy arról lenne szó, hogy még nem állt be a dolog (bár 3-4 napot rendszeresen késik, de azért nem hónapokat), mert már 10 éves korom óta megvan. És nem hiszem, hogy 10 év kellene ahhoz, hogy beálljon. És kb. 1 hónapja minden egyes aktus közben olyan, mintha megjött voltna, csak éppen nem olyan szín? (de ti, lányok biztos tudjátok), hanem olyan sötétbarna, és csak addig van, amíg szeretkezünk, utána rendszeresen kirohanok a mosdóba, és addigra semmi nem jön... egészen addig, amíg legközelebb megint együttlétre nem kerül a sor. És ez komolyan mondom, 1 hónapja minden egyes alkalommal így történik. Már egyenesen félek a dologtól, mert azért egy kicsit kellemetlen a barátom el?tt is, persze ? nem mond semmit, nem haragszik vagy ábrándult ki bel?lem emiatt, de fogalmam sincs, hogy akkor meg miért van ez nálam. Meg azt sem tom, hogy miért nem jön akkor még meg mindig??? Mert már egy kicsit ideges vagyok, félek, hogy vmi komolyabb bajom lehet. Ja, még kiegészítésnek annyit, hogy nem szedek semmilyen gyógyszert (fogamzásgátlót sem), nem iszom, nem drogozom, úgyhogy mellékhatásként sem jelentkezhet ez a dolog.

Legjobb válasz: a mensi kimaradasanak nem csak terhesseg lehet az oka.oka lehet hirtelen sulyveszteses fogyokura eredmenye,elofordulhat hogy a hormonjaid zavarodtak meg kicsit,az is lehet hogy stresszelsz az ugyon es idegi alapon nem jon meg.a petevezetek gyulladasomkor nekem is olyan fura dolog jott aktus kozben,nem hiszem hogy nem lehet kesobb babad,azt javaslom menj el az orvosodhoz o biztosan megtudja mondani 3 honap utan mar egy vizsgalattal hogy terhes vagy e ,mert a tesz tevedhet is.ha pedig a hormonook,keszittet egy h tesztet es mielobbi kezelessel minden helyre all,ne aggodj.nekem is volt hasonlom.24 eves anyja vagyok egy 7 honapos babanak.fel a fejjel :)

a mensi kimaradasanak nem csak terhesseg lehet az oka.oka lehet hirtelen sulyveszteses fogyokura eredmenye, elofordulhat hogy a hormonjaid zavarodtak meg kicsit, az is lehet hogy stresszelsz az ugyon es idegi alapon nem jon meg.a petevezetek gyulladasomkor nekem is olyan fura dolog jott aktus kozben, nem hiszem hogy nem lehet kesobb babad, azt javaslom menj el az orvosodhoz o biztosan megtudja mondani 3 honap utan mar egy vizsgalattal hogy terhes vagy e , mert a tesz tevedhet is.ha pedig a hormonook, keszittet egy h tesztet es mielobbi kezelessel minden helyre all, ne aggodj.nekem is volt hasonlom.24 eves anyja vagyok egy 7 honapos babanak.fel a fejjel :)
szia! nyugi! 20 évesen már lehetne annyi felelõsség benned, hogy 1 hónap után elmész dokihoz. én 23 vagyok és alig vártam hogy összejöjjön a baba. vigyáztam magamra és mégis hónapokba telt. és ha te is szeretnél valaha babát?, ne játsz ilyenekkel. bármi bajod lehet. nem gondoltál még rá? nem akarlak kioktatni, de nem vagy már gyerek. ja, a negatív tesztekrõl annyit, hogy nekem 2 is az volt és már 8 hetes terhes voltam. a harmadik lett pozitív. úgyhogy jó esélyed van rá, hogy akár babátok is lehet. minél hamarabb menj dokihoz, ne húzd tovább! nem akarlak megrémíteni, de úgy érzem egy kis szigor, meg pár kemény szó észhez térít.
Szerintem már rég el kellett volna menned dokihoz!!!Nem is értem mire vársz?Fõleg ha fõsulisok vagytok, biztos szeretnétek befejezni az iskolát így több szempontból is át kell gondolnotok hogy mit akartok.sok sikert a jó döntéshez!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!