Találatok a következő kifejezésre: Terhességi diabétesz mire kell figyelni, hogyan (2 db)

Terhességi diabétesz esetén mire kell figyelni, hogyan alakuljanak a mért cukorértékek?

Nekem a terheléses valamivel átlag fölött volt, tehát MAGAS (8.5mmol). Mérem magamnak itthon, de mindig 5 körül mozog az érték. Pontosabban 4.3- és 5.6 között. (éhgyomri- evés után 1-2 órával) Ez így jó? Vagy vissza kellene állnia evés után uannyira? Ezt nem értem.

Legjobb válasz: Evés elõtt a 4,3 nagyon jó. Mindig étkezés után 1,5-2 órával a legmagasabb a vér cukorszintje. Ha ez neked 5,6, akkor étkezz ezután is így, mert ez tökéletes érték. Arra figyelj, hogy 6,2 fölé ne nagyon menjen. Ha magasabb lesz az étkezés utáni értéked, iktasd ki azt, amitõl fölmehetett.

Evés elõtt a 4, 3 nagyon jó. Mindig étkezés után 1, 5-2 órával a legmagasabb a vér cukorszintje. Ha ez neked 5, 6, akkor étkezz ezután is így, mert ez tökéletes érték. Arra figyelj, hogy 6, 2 fölé ne nagyon menjen. Ha magasabb lesz az étkezés utáni értéked, iktasd ki azt, amitõl fölmehetett.

Terhességi diabétesz esetén mire kell figyelni, hogyan alakuljanak a mért értékek?

Nekem a terheléses valamivel átlag fölött volt, tehát MAGAS. Mérem magamnak itthon, de mindig 5 körül mozog az érték. Pontosabban 4.3- és 5.6 között. (éhgyomri- evés után 1-2 órával) Ez így jó? Vagy vissza kellene állnia evés után uannyira? Ezt nem értem...

Legjobb válasz: NEKEM 6 FÕLÕTT VOLT ÉS A HÁTRALÉVÕ IDEIG KEMÉNYEN DIÉTÁZBOM KELLETT EGY SZAKEMBER SEGÍTSÉGÉVEL

NEKEM 6 FÕLÕTT VOLT ÉS A HÁTRALÉVÕ IDEIG KEMÉNYEN DIÉTÁZBOM KELLETT EGY SZAKEMBER SEGÍTSÉGÉVEL
Nagyon jó, szerintem. Evés után 1 órával 7-ig jó. Nekem 7, 5 volt mindig evés után, még azzal sem csináltak semmit (nem kellett inzulin, csak diéta).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!