Találatok a következő kifejezésre: Terhességi cukorbetegség - inzulinkezelés (1 db)

Terhességi cukorbetegség esetén - inzulinkezelés mellett - hogyan szülhetek és mennyivel előtte?

Legjobb válasz: Szerintem semmi különbség nincs a szülésben. A babád cukrát kétszer megmérik majd szülés után, de nem hiszem, hogy más gond lenne. Ha a babád nem nagyobb, hagynak mindent a maga módján folyni. igaz én nem vagyok inzulinos, de sokat érdeklõdtem utána, mert hallottam, hogy nem lehet túlhordani a babát a cukrosoknak. De azt mondták ez csak akkor igaz, ha bármi gond van. De nem lesz:-))

Szerintem semmi különbség nincs a szülésben. A babád cukrát kétszer megmérik majd szülés után, de nem hiszem, hogy más gond lenne. Ha a babád nem nagyobb, hagynak mindent a maga módján folyni. igaz én nem vagyok inzulinos, de sokat érdeklõdtem utána, mert hallottam, hogy nem lehet túlhordani a babát a cukrosoknak. De azt mondták ez csak akkor igaz, ha bármi gond van. De nem lesz:-))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Császár után mikor zuhanyoztatok elöször tusfürdövel?

7

Elviekben szeptemberben szülök. Elviekben jo idő lesz végig. Rövid ujjú vagy hosszú ujjú bodykat vegyek babulinak inkább? Mit gondoltok?

6

Ha séta közben néha benyilall a hüvelyembe és van, hogy erős villámlás szerű szurkálást érzek a méhemben, az jelenthet jóslófájást?

Első babám és nem tudom, mekkora fájdalom mit jelent. Mert ezek ilyen apró hirtelen és váratlan, de rövid villámlásszerű nyilallások. Ezeket minek nevezik? :D 35+2 hetes kismama.

9

Szülés óta úsztatok már? Nektek is bemegy a víz ODA?

pancsolás után meg vagy 10 percig folyik, mint ha megjött volna olyan érzés.
pedig szex közben nem tapasztaltuk, h. tágabb lennék...

16

Haza küldhetnek a kórházból egy vajúdó nőt?

Barátnőm jelenleg is kórházban van. nagyon görcsöl már.. és azt mondták neki h holnap lehet hazaküldik... mi van? ilyen van? van már 2 gyerekem ddm nekem ilyet nem mondtak. mi az h haza küldik? h otthon szüljön meg vagy mi? kiakadtam

8

Akik túlhordták a babát, mennyivel engedték, és végül hogy született?

17

Nektek mi volt a legfajdalmasabb a szulesben?

En meg elotte allok, de nem sok van hatra. Kivancsi lennek h akik szultek, melyik resz volt a legfajdalmasabb. Vajudas, tolofajas v gatvarras stb...
Tapasztalatokra lennek kivancsi!

39+4 h km

25

Ha az 1. számú klinikán fogok szülni, akkor az, hogy működik? Kell szülesznőt fogadni? Ha igen mennyiért? És a dokim? Még nem beszéltem vele. Valaki szült a Zsolnai Bertalannál?

11

Sokkal csúnyább?

Arra lennék kíváncsi , hogy Akiknek első terhesség során csíkos lett a hasa, a második vagy harmadik terhesség során sokkal csúnyább lett-e?

5

37 hetesen 2 centire nyitva van a méhszáj, gyakran keményedek sokáig. Aki igy volt meddig húzta?

A fájás kezdetben is fáj? Hogy kell mérni az időt?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!