Találatok a következő kifejezésre: Terhességi csíkok a (150 db)

A terhességi csíkok a hason szülés után mennyire múlnak el?

Legjobb válasz: Szia! Ha terhesség alatt és utána is kenegeted speckó krémmel, akkor elég gyorsan,és látványosan eltûnnek. Én nem voltam elõrelátó, így kb. másfél évig tartott , míg egyátalán halványodott.

Szia! Ha terhesség alatt és utána is kenegeted speckó krémmel, akkor elég gyorsan, és látványosan eltûnnek. Én nem voltam elõrelátó, így kb. másfél évig tartott , míg egyátalán halványodott.
Szia!6hónapos a kisfiam és mára a csíkok eléggé elhalványultak!na nem azt mondom hogy nem látszódnak mert még azért szemet szúr, de nem olyan mint volt!barátnõmnek másfél év alatt szinte alig észrevehetõ!szerintem ez emberfüggõ is!SAJNOS:(
Nem tudom te milyen fázisban vagy a terhességeddel. Én terhességem alatt mindig bekentem a hasamat testápolóval, és nem lettek csíkjaim.
Én kenem magam testápolóval és babaolajjal is. A hasamon még nincs semmi(hál'Istennek, s a babaolajnak :) ), de a combomon kijött néhány, mert azt néha elfelejtettem bekenni. Ám mióta kenem rendszeresen(naponta egyszer, de jó vastagon, s beledörzsölöm a bõrömbe), úgy veszem észre, hogy halványodnak. Kezd el te is kenni minél hamarabb, s akkor szülés után nem lesz vele annyi gondod. 32 hetes vagyok.
A terhességi csíkok nem múlnak el, halványodni, vékonyodni fognak, de mindig látható lesz. Az pedig, h milyen csíkos leszel, csupán csak genetika, az én bõrömön semmilyen speckó krém nem segített.

Mikor jelentek meg a terhességi csíkok a pocitokon? És használtatok valamit rá? Használt valamit?

Legjobb válasz: Én az terhesség elejétõl minden nap bekentem garnier rózsaszín flakonos testápolóval. és nem lett egyetlen egy csíkom sem. De szerintem ez is alkat. valakinek lesz valakinek nem. de ha kened a hasad akkor valószínû, hogy kevesebb lesz!

Én az terhesség elejétõl minden nap bekentem garnier rózsaszín flakonos testápolóval. és nem lett egyetlen egy csíkom sem. De szerintem ez is alkat. valakinek lesz valakinek nem. de ha kened a hasad akkor valószínû, hogy kevesebb lesz!
Szerencsére csak az utolsó hetekben és akkor sem túl sok. Solaris DN-t és dr.Nona iszapot használtam sikerrel, mert eltûntek a csíkok.
26 héttõl kezdtem csikosodni, 2 napja vettem rá olajat, dm-es saját márka, kimonottan terhescsíkokra, szerintem jó lesz, mert a mellbibbómra is ebbõl a termékcsaládból vettem, nagyon ki volt száradva a bimbóm, szinte már hámlott, 3 nap kenegetés után szinte újjávarázsolta, szoptatásnál is ajánlják, Boldog babavárást, 30 hetes kismama:)
Szia! Én babaolajjal kentem magam, és úgy kihúztam a 40 hetet, hogy nem volt egy db csíkom sem. :) De a két hetes túlhordás alatt, (hiába kentem továbbra is, ) teljesen becsíkosodtam. :(
Amit leírtál, az a terheségi csík.
Magas E-vitaminolaj
32 hetes vagyok és még nincs csíkom (remélem nem is lesz...) Én egyébként a babavárás elsõ heteitõl kezdve naponta kenegetem a pocit. Mikor mivel, ami éppen van. Leginkább babaolajjal (DM saját márkája), vagy valamilyen testápolóval, amit éppen találok a szekrényben :) De most kaptam tesómtól 100%-os mandulaolajat, állítólag ez kell a striák ellen. Úgy látom kicsit szárítja a pocimat, így ezt 2 naponta használom, közte valami másfajta testápoló. üdv!
37-38. héten repedt be több helyen a hasam. Még most is elég csúnya. Idõvel el fog halványulni, így nem vagyok halálosan kétségbe esve. Én is kenegettem, de mindhiába.
Szia!Ez sajnos 100% genetika.Bár nem az elejétõl, de használtam több féle terméket is, olajat, krémet stb.Egyik sem ért semmit, de legalább megtettem mindent :) Nekem hatalmas pocakom volt, már 7. hónapban megrepedt, egy-egy csík elég mélyen ráadásul...Már megszoktam õket, szinte el is felejtem, hogy itt vannak! :)
38hetes vagyok, nekem sincs csikom még remélem nem is lesz, kezdettõl fogva DM-es masszázs krémmel kenem bevált.
utolsónak: Szia!Szerintem ez nem stria, bár ötletem az nincs, hogy mi lehet...A stria csíkok többnyire lilás-pirosas színûek, aztán végül fehéres-gyöngyház színûvé halványodnak.
Milyen, amikor megreped a bõr? Csak azért kérdezem, mert nekem kb. 3 hete megjelent a köldököm alatt egy kb. 2 ujjnyi vastag fehér csík, ami kb. a poci aljáig leér. Maga a bõr felülete tök sima, szép, csak olyan, mintha napoztattam volna a hasamat, de abban a kis sávban le lett volna takarva, é így fehér maradt...van tippetek, hogy ez mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Hát úgy látom ti szerencsések vagytok. Én most vagyok 18 hetes de kb. 2 hete kezdtek megjelenni a csíkjaim:( Igaz hogy kb. 1kg-ot híztam, de a pocim már látszik és a nadrágok közül egy sem jó rám csak a melegítõim de már azok is szorítanak.
Én a 2hónaptól kenegetem és egyáltalán nincs csíkom. 38hetes vagyok most. Még a nõgyógyászom is megdícsérte, hogy nincs rajta csík és megkérdezte használok-e valamit és pontosan mi az... :) A DM márka Babylove krémmel kenegettem, ami pont erre való, nagyon sok fórumon dícsérték és valóban jó.Olaja is van, de az kicsit ragadós, azt nem javaslom.De a krém jó illatú és pillanatok alatt felszívódik. Remélem segítettem. :) Még annyi, hgy nem mindennap használtam, csak ha eszembe jutott, így is 3flakonnal elkenegettem, de nem drága 700-800ft. (van több 4-5000ft is!!)

Mit tesz a terhességi csíkokkal a szolárium?

Mármint halványítja, vagy esetleg csak jobban kiemeli őket?

Legjobb válasz: Bár terhességi csíkom (még) nincs nekem a barnulás után az a minimális stria, ami a csípõmnél van, mindig sokkal jobban látszik. De én másoktól is azt hallottam, hogy kiemeli. 25 hetes kismama

Bár terhességi csíkom (még) nincs nekem a barnulás után az a minimális stria, ami a csípõmnél van, mindig sokkal jobban látszik. De én másoktól is azt hallottam, hogy kiemeli. 25 hetes kismama
(De most írtam épp máshova is, hogy megelõzésre használom az erre a célra való Vichy krémet, és a meglévõket is halványítja szépen, újak pedig nincsenek, pedig hatalmas a hasam. Persze ettõl még lehetnek, de ha gondolod, próbáld ki! :) )
Kiemeli, fõleg ha nagyon barna akarsz lenni akkor csak úgy rikitt sajnos:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem járok szoliba, csak eszembe jutott, hátha... hatalmas pocakom volt (4550 grammos baba...) és rengeteg vastag csíkom lett. Olyan szinten nem zavar, ennyit megér a kislányom (és még többet is), csak gondoltam hátha javíthatok a helyzeten. :)
Jobban kiemeli. Nekem rengeteg csíkom lett pedig csak 11 kg-t híztam összesen. Vichy-t és Babé csíkok elleni krémeket használtam. Az utolsó két hétben viszont csak lett csík a hasamon nem is kevés. Ha lehet inkább ne válaszd a szolit.
Nekem nem emelte ki, csípõmnél van pár. A helyzet: hófehér bõr mellett nekem pirosas volt a pár csíkocska, barna bõr mellett meg világosabb lett, tehát összességében kevésbé volt csúnya. De tökmindegy, hogy szolárium, vagy Nap, ha barnulsz, a csíkok ugyanolyan árnyalatúak lesznek mindkét "napozási módszer" hatására is.


Húsosabb (ducik) kismamák, hogy álltok a terhességi csíkokkal a hasatokon? Ápoljátok valamivel, vagy egyáltalán nincsenek?

Legjobb válasz: Szia!Én nem vagyok duci sõt...Mégis az elsõ terhességem után olyan lett a hasam mint a börtön ablak :-))Most ismét terhes vagyok 28 hetes és én a kakaóvajat használom.Ki tudja használni fog e de ezt ajánlották!Már hatalmas a hasam és nem akarom,hogy tovább repedjen!

Szia!Én nem vagyok duci sõt...Mégis az elsõ terhességem után olyan lett a hasam mint a börtön ablak :-))Most ismét terhes vagyok 28 hetes és én a kakaóvajat használom.Ki tudja használni fog e de ezt ajánlották!Már hatalmas a hasam és nem akarom, hogy tovább repedjen!
A csíkok megjelenése elsõsorban arra való hajlam kérdése, nem igazán azzal függ össze, hogy valaki vékony vagy nem annyira az. Vannak speciális erre való készítmények. (aranyárban is, de olcsóbban is)Alkalmazásuk erõsen pénztárca függõ, de ezeken kívül bármilyen kollagén tartalmú krém vagy testápoló meg fele a célnak.
Szia! Én kenegettem Milupás krémmel. Nagyon büszke voltam rá, hogy egy csíkom sincs pocakosan. DE BIZONY VOLT, CSAK NEM LÁTSZOTT!!! Ahogy kibújt a baba és összeugrott a bõr a hasamon, tiszta lila csík lettem. SZülés elõtt meg egy sem látszott... :(
30 kilót szedtem fel, hatalmas hasam van, de egy csík sincs rajta, bár anyukámnak sem lett annó, szóval lehet ez csak örökletes dolog hogy rugalmas a bõröm, én sötétkék níveával s dm saját terhességi csíkokra való testápolóval kenegettem naponta egyszer.
Bizony ez inkább hajlam kérdése! Én tudtam, hogy repedni fogok, mert anyukám is repedt! Amúgy 165 cm vagyok és jelenleg 83 kiló. Szóval nem épp vékony, de kövér sem. Eddig 6 kiló jött rám. Fõleg a pocimra, már 106 cm!!! Én már nagyon korán el kezdtem kenni a pocim is. De sajna nem ez számít. Mára már nagyon szépen ki van repedve e pocim is két oldalt, meg a combomon is van. Ja és a mellemen is! Pedig reméltem, hogy nem lesz annyira sok, mert ugye van rajtam egy kis fölös. De ez tévedés! 25 hetes kismami
10:04-es nagyon szerencsés vagy. Én az elõzõ terhességemmel se nagyon híztam mindig is vékony voltam, csak a hasam nõtt, de a bõrõm úgy szakadt, hogy azt hittem teljesen elszakadok. Most 30 hetes vagyok, még nemszakadt a bõrõm de szerintem azért mert az elõzõ terhességgel úgy megnyúlt a bõrõm!!!Szerintem alkati dolog!!! Én inkábbb lennék ducibb, és nem ennyire csinos, de feszes bõrrel.
Nekem már a 12.héten elkezdett valami látszani a két oldalamon, és a védõnõm a búzacsíra olajat ajánlotta. Azonnal beszereztem! Azóta minden nap reggel-este finoman bekenem az egész hasamat egy jó kis adaggal! A melleket is ajánlom bekenni, biztos ami biztos.Nagyfogyasztónak számítok a gyógynövényesnél :) Teljesen elmúltak a csíkok, hihetetlen, de nekem ez segített! 38 hetes kismama
Ja és 23 kg-t szedtem fel, elõtte vékony voltam:) Szóval az szerintem nem számít ki vékony és ki duci! Az elõzõ voltam:)

Az a problámám-ami elég ciki és furcsa is egyben- hogy a fenekemen úm megrepedt a bőr, úgy, ahogy a terhesség 8-9. hónapjában szoktak előjönni a terhességi csíkok a terhes nők hasán, csak nekem ez a fenekemen jelentkezett. Mitől van ez?

15 éves lány vagyok, és hát ugyebár fejl?döm. Na de kérem! Attól még hogy megn?tt egy kicsit a fenekem, a b?rnek is meg kell repednie? Mi lehet ennek az oka? El fog valaha múlni? Elég ronda... mihez kezdjek?

Legjobb válasz: Sok lánynak megreped a bõre, emiatt ne érezd rosszul magad. :) Elmúlni sajnos nem fog, csak halványodni az évek folyamán. Szerintem a hirtelen fejlõdés/növés az oka és a bõröd nem volt elég rugalmas hozzá.

Sok lánynak megreped a bõre, emiatt ne érezd rosszul magad. :) Elmúlni sajnos nem fog, csak halványodni az évek folyamán. Szerintem a hirtelen fejlõdés/növés az oka és a bõröd nem volt elég rugalmas hozzá.
Ezt hívják növekedési csíknak. Túl gyorsan nõtt meg a popsid, a bõröd pedig nem bírta tartani vele az iramot. A Frezydermenk van egy nagyon jó krémje erre (Prevenstria), én is ezt vettem a fiamnak - igaz neki a hátán jöttek elõ - de még idejében elkezdtük használni, úgyhogy szemlátomást javultak a dolgok. Rossz hír: ezen a torna sajnos nem fog javítani... :(
tornázz, az valamit enyhíthet rajta, de elmúlni nem fog.
Sajnos ha már megrepedt, többé nem fog elmúlni. Kozmetikai igéretek vannak ugyan, ám ezekkel csak a pénzt csalják ki a hiszékeny nõkbõl. A textília eltakarja, ne aggaszt magad miatta. Ne is foglalkozz vele, fogadd el. Így is lehetsz boldog, hidd el. Az okáról fogalmam sincs.
Hirtelen relatíve sokat híztál és oda rakodott le. Nem valami rugalmas a bõröd...

Mikor (hány hetesen) kezdtek előjönni a terhességi csíkok? A "linea negra" (köldök alatti halvány pirosas vonal) előjött már?

Nekem még nincsenek terhességi csíkjaim,csak ez a halvány pirosas vonal.Bár erre azt írják,hogy nyomtalanul elt?nik,nem úgy mint a terhességi csík!

Legjobb válasz: Elsõ terhességemnél ez a köldök csík hamar kijött, de most 24 hetes vagyok, még nincs. Stríáim akkor sem voltak, most sincsenek.

Elsõ terhességemnél ez a köldök csík hamar kijött, de most 24 hetes vagyok, még nincs. Stríáim akkor sem voltak, most sincsenek.
nekem a mostani és az elõzõ terhességem alatt sem látszott, striám az elsõnél a végén jött ki, most 35 hetes vagyok és még nincs:)
nekem már vagy a 22 héttõl kezdett megjelenni, és striáim is voltak elég szépen (hatalmas volt a pocim). Amikor megszültem, a striák borzasztóan néztek ki, de egy idõ után halványodnak és már nem olyan erõsek, aztán csak halvány fehér vonal lesz belõlük. Nekem a köldököm nem ment vissza.. off: van itt valaki akinek ugyanúgy nem ment vissza?
Én még nem is vagyok terhes és jó darabig nem is leszek, de a csikjaim már megvannak, mert dagadt vagyok. Gondolom, terhesen majd még több lesz.
A barna vonal nekem a 32 héten alakult ki. Terhességi csíkjaim nincsennek hála a magasságosnak, no meg a gondos olajozásnak, ápolásnak. 37km
Én a linea negra-t néztem kezdettõl fogva a hasamon, persze egyáltalán nem volt. Striákban viszont nincs hiány, a zebra elbújhatna mellettem. Kentem mindenféle csoda szerrel, de hiába.
39 hetes vok, nincsenek csíkjaim, linea nigra-m sem(valszeg azért, mert szõke vagyok), viszont a hátsó felem már tinikorom óta csíkos, a hasam mégis megúszta.Ja, második terhességem és nagyobb a pocim, mint elõzõleg.
fogalmam sincs.. ott van már bent, de egy "kráter" közepén...asszittem idõvel jobb lesz, de maradt.
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nem ment vissza a köldököd?Ez hogyan lehetséges?
Szia! Nekem a köldök alatti részen egész életemben ott volt a csík, a terhességtõl csak egy kicsit sötétebb lett. Nem tudom hogy lehet ez, de így van. Aztán kb. a 23-24. héten elkezdett feljebb kúszni, és most a 39.hétre már a melleim között ér véget. Más csíkom szerencsére nincs:) Pedig hajlamos vagyok rá, a combomon és a fenekemen nekem is van, még a kamaszkori megnyúlásomból adódóan.

Kinek hany hetesen kezdtek megjelenni a terhessegi csikok a hasukon?

Nekem sajnos a fenekemen mar el kezdtek latszani, de a pocakomon meg nem, van eselyem hogy megusszam? 33 hetes kismama?

Legjobb válasz: ez nagyon egyen fuggo, lehet h., csak fenekeden lesz es a hasadon nem, lehet h., a hasadon is lesz kesobb. Majd kiderul. Nekem szules utan lett csikos a hasam alja:( De mar nem nagyon latszik(4 honapja szultem). Kivanom, h ne legyel csikos!

ez nagyon egyen fuggo, lehet h., csak fenekeden lesz es a hasadon nem, lehet h., a hasadon is lesz kesobb. Majd kiderul. Nekem szules utan lett csikos a hasam alja:( De mar nem nagyon latszik(4 honapja szultem). Kivanom, h ne legyel csikos!
Engem császároztak és a mûtét utáni 2 nap lettem csíkos a köldököm körül.
szia nekem nagyon nagy hasam volt de nem lettem csíkos sehol....dokim azt mondta h bármivel lehet adott esetben kenni de genetika....s hogy sportolt e elõtte vki, mert aki igen annak kevesebb esélye van csíkokra.boldog babvárást
Nekem 28hetesen.
Nekem sem volt csak a fenekemen, egészen az utolsó hónapig! Akkor tele lett csíkokkal a köldököm körül és a hasam alja is. Kentem folyamatosan zsíros krémmel, és a terhesség elõtt lapos, izmos hasam volt.
Nekem nem volt a hasamon sem és a fenekemen sem csak a mellemen a második terhességemkor. Ez nagyon sok mindentõl függ és szerintem van esélyed hogy most már nem is lesz ha eddig nem volt.
Szia! Nekem a mellem a pubertás óta csíkos, de a terhesség alatt sem a hasam, sem a fenekem nem lett csíkos, pedig a végén majdnem 90 kiló voltam. Mondjuk naponta többször testápolóztam a kérdéses területeket.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat!!

Melyik krem a legjobb a terhessegi csikok ellen?

Legjobb válasz: Az egyik ismerõsöm a Babétól használ egy krémet, állítólag nagyon jó. http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php?almenu=2&termek=18#a.. Én a Babé koszmó elleni samponját használom a kisfiam hajára és szuper, tökéletes. Ezért elhiszem Neki, hogy a terh. csíkok elleni krém is nagyon jó lehet! A Babé termékeket gyógyszertárban lehet kapni, az áruk kicsit húzós, de hát már minden amúgy is annyira drága :( Én a Dm-ben vettem terhességi csíkok elleni olajat (a nevére már nem emlékszem) és az is nagyon jó volt.

Az egyik ismerõsöm a Babétól használ egy krémet, állítólag nagyon jó. http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php?almenu=2&termek=18#a.. Én a Babé koszmó elleni samponját használom a kisfiam hajára és szuper, tökéletes. Ezért elhiszem Neki, hogy a terh. csíkok elleni krém is nagyon jó lehet! A Babé termékeket gyógyszertárban lehet kapni, az áruk kicsit húzós, de hát már minden amúgy is annyira drága :( Én a Dm-ben vettem terhességi csíkok elleni olajat (a nevére már nem emlékszem) és az is nagyon jó volt.
FREZYDERM krémek - hibátlan, nálunk beváltak! Ha kismama vagy, akkor meg lehet elõzni a csíkokat! De ha már megszültél, akkor is van megoldás ellenük! Nem csodaszer, de szépen elhalványítják, vagy akár el is tüntetik a csúnya csíkokat!
Nekem a frezyderm krémek váltak be. Alakformáláshoz, narancsbõrre és a terhességi csíkokra is azokat használom. A mindennõneken érdemes szétnézni, minden infó fent van.
Két gyermekes anyuka vagyok. Mér az elsõ terhességnél használtam FREZYDERM STRIÁK MEGELÕZÉSÉRE
Utlsó válaszolótól kérdezném , hogy a korábbi hízás miatti csíkok is elmúltak tõle?
Minden nõi rokonomnak, a hasa, feneke, csípõje és combja is stria csíkos lett „nem túlsúlyosak” a terhességtõl. Mivel az én combomon és fenekemen is van korábbi hirtelen hízástól csíkok, így 100 %-ra vettem, hogy én sem úszom meg az öröklött genetikai striákat. Nem akartam lelkiismeret furdalást, hogy nem tettem ellene semmit, tehát kb. 12.héttõl folyamatosan kentem a hasam és csípõm minden zuhanyzás után. Most 37 hetes kismama vagyok, 21 éves és a csíkok sehol. :) http://viewitem.eim.ebay.hu/2-x-PALMERS-COCOA-BUTTER-STRETCH.. Itt meg lehet rendelni a krémet amit használok, 2847 ft a krém+2566 ft szállítás, mivel M. o-on nem lehet kapni. A krém tényleg nagyon jó, nézzenek utána. Nekem megmentette a bõröm! :)
Nekem a dokim adott receptet, amit a patikában keveretek ki. Kentem én az eljétõl minden nap, sõt fürdés után még babaolajjal is a hasam mégis olyan mint egy nagy pókháló! Teljesen az alkattól függ! 38 hetes kismama
Szia Amirol az 1.valasziro ir, azt hasznalom En is, ezt gyogyszertarban lehet venni es a neve BABÉ, kb.4500 ft egy doboz, de szerintem amit most probalgattam meg jobb, a sima NIVEA kek kor alaku krem, mert az jo zsiros, igaz nehez elkenni, de nekem az is nagyon jo.
Én az AVON narancsbõr elleni krémet használtam. Nekem jó volt nem lettem csíkos , szülés után sem. Bár azt hozzáteszem, hogy ez teljesen alkatfüggõ, ill, a genetiekától függ. Van egy ismerõsöm, aki sima testápolóval kente és két gyerek után is szép maradt a bõre.
Én 36hetes kismami vagyok, a 3.hónaptól, egy neve nincs, zsíros, kamillakrémmel kenem, amit a 100FT-os boltban vettem 250Ft-ért, és nagyon jó.Állítólag minél zsírosabb, annál jobb, de nagyon sokat befolyásol a genetikai háttér is.Rajtam még nincs semmi repedés, még a köldökömnél is nagyon szép.Remélem így is marad!Szép babavárást!
Szia amirõl ír az 1.válaszoló, az a badylove mama terhességi csíkok elleni olaj, ez egy dm márka, 250ml kiszerelésben kapható, kb 800ft.Én is ezt használom, jónak bizonyul.
A KRÉM, VAGY AZ OLAJ A JOBB? Már bocsánat, h. így belekérdezek, de ez engem is érdekelne!
babé stria elleni kréme nem használ meglévõ csíkok halványítására !!!! aki halványítani akarja meglévõ növekedési csíkjait, az ne vegyen ilyet!! csak pénzkidobás !!

Mit tegyek narancsbor es terhessegi csikok ellen, megereszkedett bor a hason-szules utan? Bovebben lent!

Olyan 152 cm vagyok sosem voltam cernavekony.Olyan 55 kg atlagban.Tini korom ota narancsboros volt a combom akkor meg nem zavart nagyon.De most mar 30 leszek ,szultem egy gyereket es szeretnek ujra jol kinezni es jol erezni magam a boromben.5 hete dietazom es tornazom.Lement par kilo de nemis igazan a kg-kon latszik meg hanem jobban ram jonnek regi nadragok a hasamon ujra megjelentek kockak ilyesmi.Viszont a combom belso resze elegge "zsiros" es tele van terhessegi csikkal.Erre tudtok valami jo modszert eltuntetni?A kulso resze pedig narancsboros.A hasamon a bor a szules utan kicsit megereszkedett es van rajta par csik.Erre barmi otlet?Hiszek csodaba de tudom mar nem leszek a regi de megis javitani szeretnek magamon hogy vegre ujra jol erezzem magam,hogy felmerjek venni egy bikinit es hasonlok!Elore is koszonom a tanacsokat!

Legjobb válasz: Terhességi csíkokra lehet kapni patikában készítményeket, piszok drágák és csodát nem tesznek, de esetleg halványíthatják valamennyire õket. Narancsbõrnél fontos még, hogy javítsd az adott terület vérkeringését, hideg-meleg váltózuhannyal és idõnként dörzsöld át dörzskesztyûvel a területet és persze erre is vannak mindenféle krémek.

Terhességi csíkokra lehet kapni patikában készítményeket, piszok drágák és csodát nem tesznek, de esetleg halványíthatják valamennyire õket. Narancsbõrnél fontos még, hogy javítsd az adott terület vérkeringését, hideg-meleg váltózuhannyal és idõnként dörzsöld át dörzskesztyûvel a területet és persze erre is vannak mindenféle krémek.
Januárban szültem, mindenhol szétcsattogott a bõröm... Hasam alja, fenekem, mellem, combom kívül-belül. A Remescar-ról olvastam, de nem merek venni, mert a kis kiszerelés 5000 Ft-ba kerül, és lehet nem is használna.
Én nem szeretem a narancsbort... A sima szõlõbor mindegyiknél finomabb, de gyébként a meggyborral sincs semmi bajom :)

Csak plasztikával tüntethetők el a terhességi csíkok?

Legjobb válasz: A szoli szerintem azért nem jó, mert a csíkok pont, hogy nem barnulnak. Én legalábbis úgy tudom. Esetleg próbálkozz önbarnítóval. Múltkor láttam egy videót, egy nõ azt mondta, hogy neki elmúltak a striái a shea vaj+ olíva olaj keverékétõl. Egy üvegben összekeverte és mindennap, fürdés után bekente a csíkokat. Kb. 6 hónap után szinte teljesen eltûntek. Nem próbáltam, de gondoltam leírom. A mozgás is javíthat a csíkok állapotán. Ha végképp semmi nem segít, marad a bõrgyógyászati-plasztikai beavatkozás. Ezek nem olcsó kezelések, de elég jelentõs (kb. 60-80%-os) javulás érhetõ el.

A szoli szerintem azért nem jó, mert a csíkok pont, hogy nem barnulnak. Én legalábbis úgy tudom. Esetleg próbálkozz önbarnítóval. Múltkor láttam egy videót, egy nõ azt mondta, hogy neki elmúltak a striái a shea vaj+ olíva olaj keverékétõl. Egy üvegben összekeverte és mindennap, fürdés után bekente a csíkokat. Kb. 6 hónap után szinte teljesen eltûntek. Nem próbáltam, de gondoltam leírom. A mozgás is javíthat a csíkok állapotán. Ha végképp semmi nem segít, marad a bõrgyógyászati-plasztikai beavatkozás. Ezek nem olcsó kezelések, de elég jelentõs (kb. 60-80%-os) javulás érhetõ el.
igen
Szia! Ismerek olyan terméket mely vissza állítja a bõr eredeti feszességét. (2008-2010-es találmány) Nincs negatív mellékhatása: Szívesen segítek! Várom válaszod!
A kérdező hozzászólása: hát azért megprobálom a kókuszolajat max. ha nem használ lesz egy jó testápoló szerem :) bár aki írta ezt a dolgot attól kérdezném hogy a már kifehéredett csíkokra is jó??
Az utolsónak van igaza. (sajnos!!) Nem egy orvos mondta már, mivel az érintett területet el kell távolítani, és a helyére egy másik testfelületbõl kimetszettet kell benyújtani. Tehát pl.: a ronggyá szakadt has helyére mondjuk egy színben sem tökélesesen passzoló kocka kerülne. Ahonnan a kocka származik, ott meg egy új heg. Bár sok embernek nincs is a combján kimetszésre alkalmas bõr. Szóval ezt az eljárást nem alkalmazzák. Sok mindennel kábítják az embereket a reklámokban, de az az igazság, ha a csíkok nagyon vastagok, akkor semmi, de semmi nem tünteti el. Maximum kivilágosítja (mint pl a shea vaj, ami amúgy egy remek testálpoló, de ennél nem több, a villanó fény és egyebek.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!! azt hiszem kiprobálom ezt a kókusz olajat :) egy probát megér :) és anyagilag is megfelelö :) remélem sikerül...
A striák plasztikai mûtéttel sem tüntethetõk el
NEM! A kókuszolaj/zsír ki hogy nevezi, erre tökéletes megoldás. 1 zacskó 1600FT-ba kerül és egy évig is elég. Füdrés után kend be vele a kívánt felületet, ne húzz fel rá ruhát, várd meg amíg beszívja a bõröd. Ezt csináld mindennap és látni fogod a változást. Amúgy ezt nem csak erre tudod ám használni, hanem fõzni, sütni is, nem ég oda az étel, ápolja a bõrt, ha száraz, ha zsíros (arc vagy testen bárhol) gyantázás, epilálás, borotválás után nyugtatja a bõrt, gomba és baktérium ölõ hatású, puhítja a sarok bõrt, a narancsbõr is megszûnik tõle, hajra is lehet használni, fényesebb és sûrûbb lesz tõle. Szóval ajánlom a használatodba. Zöld sarok féle gyógynövény boltokban lehet kapni, sok szerencsét
A kérdező hozzászólása: És hol tudom beszerezni a shea vaj+ olíva olaj keverékét? és persze milyen árban van? plasztikát nem szeretnék már csak az anyagiak végett sem :( köszi a segítséget és a tippeket!
Hát figyelj, még fiatal lányok között se ismerek olyat, akinek nincs. Nem is szültem, mégis végig csíkos kétoldalt a combom kívülrõl. Szakaszosan nõttem, ez van. De nyugodtan strandolj. El valóban nem nagyon lehet tüntetni, szerintem olcsóbb és tutibb módszer ha elfogadod. ;)
A kérdező hozzászólása: Hallottam a szolirol hogy állítolag az is fedi egy kicsit. Szerinted? Mások szerint a gyermekemet kell nézni hogy életet adtam neki és ez így is van.Imádom õt és semmiért nem csinálnám vissza a dolgot de egyszerûen nem tudom magam így elfogadni. :( ha csak strandra mennék biztos hogy sokan kibeszélnének és megbámulnánk....hiába lenne mellettem a kis lányom és látnák hogy anya vagyok...
Változó. A friss, még lila terhességi csíkok van, hogy eltûnnek, ha megfelelõen ápolod a bõrödet. Nekem nem egy helyen teljesen eltûntek (rendszeresen radíroztam a bõrömet és oliva vagy mandula olajjal kenegettem), a hasamon viszont nagyon látszanak sajnos... Amúgy a házi módszereken kívül a lézeres és a dermaroller-es kezelések hatásosak (állítólag...).
A kérdező hozzászólása: uhh...de kár!Akkor ideje lesz elfogadni magam :(
A kérdező hozzászólása: Az utolsó hozzászólónak írnám hogy igen érdekelne. Írtam mailt privibe!!várom a válaszod és köszi a segítséget :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!