Találatok a következő kifejezésre: Terhességi csíkjaim után (30 db)

Szülés után mennyi időre kezd elmúlni a terhességi csík a hasról? És mennyi időre a többi csík a hasról ill combról?

Legjobb válasz: Elmúlni nem fog (mert ott megszakad a bõr ill. kötõszövet) csak összébb húzódni, halványulni fog. Nekem elsõ terhességem után olyan 8-9 hónappal már szinte teljesen elhalványult, aztán olyan még pár hónapra rá már bõrszínû gyöngyházfényû lett. Sajnos látszik és utálom mert csúnya, dehát ez legyen a legnagyobb bajom:) Cserébe van 2 egészséges gyerekem.

Elmúlni nem fog (mert ott megszakad a bõr ill. kötõszövet) csak összébb húzódni, halványulni fog. Nekem elsõ terhességem után olyan 8-9 hónappal már szinte teljesen elhalványult, aztán olyan még pár hónapra rá már bõrszínû gyöngyházfényû lett. Sajnos látszik és utálom mert csúnya, dehát ez legyen a legnagyobb bajom:) Cserébe van 2 egészséges gyerekem.
szervezettöl függ.. es a csikok vastagsagarol ill. mellyedeseitöl! en olajoztam magam megis csikokat kaptam..nem sokat de mellyeket es szeleseket.. 3evig tartott mig egy bikinibe tettem magam. elötte mindeg latszottak halvanyrozsaszinünek...mara mar kifeheredtek, de meg mindeg.. mintha op lett volna.. nem vok vele megelegedve, de a figyelmetlensegemet annora nem tudom visszaforditani.
3 hónapja szültem. A hasam nem repedt, az oldalamon lévõ néhány csík már alig látszik. Majdnem fehér. A combom viszont nagyon szétrepedt, ott még rózsaszín csíkok éktelenkednek, de most kb. 2 hete kezdtek el végre halványodni.
7 honapja szultem. A barna csik a hasamon meg mindig latszik, de mar csak nagyon halvanyan. Szerencsere nem lettem strias sehol :)
Nekem nagyon enyhék voltak a csíkjaim, és mostanra (7 hónap után) szinte teljesen eltûntek. De van, akinek csak halványodik, viszont megmarad.
6, 5 hónapja szültem, a hasamon a csíkok még mindig látszanka, alig halványodott valamit:(
Elsején lesz 5 hós a lányom, a hasamon a repedések halványodtak, de a barna pigment csíkom még mindig nem tûnt el csak halványodik és belül az egész köldököm sötét, pedig nem volt az. 19 kilót híztam, szülés után 8, 30-al voltam könnyebb, most még 2 kg van rajtam a starthoz képest. Remélem lesznek még halványabbak is a csíkok, most 1részes fürdõrucit kajtatok :)
8 hós a babám, és még mindig piros a csik...Nekem nem akar halványulni, nem tudom miért...?

5 héttel egy abortusz után nagyon halvány csík a terhességi teszten. Ez egy új terhesség ( műtét után 3 héttel együtt voltunk párommal) vagy még az előző terhesség hatása?

Legjobb válasz: Nekem spontán vetélés után a második hét elejére már semmit nem mutatott a teszt!! Teljesen negatív lett.

Nekem spontán vetélés után a második hét elejére már semmit nem mutatott a teszt!! Teljesen negatív lett.
kedves irigy valaszolo ha szerinted nem akarja ezt a babat akkor miert remenykedik abban hogy terhes? sajnos azt kell mondanom hogy elvakit az irigyseg...sepregessel csak a sajat hazad elott es ha nem tudsz vagy nem akarsz valaszolni a kerdesre (lehet-e az elozo terhessegtol + a teszt?) akkor inkabb hagyd a csudaba mert sajat magadat is feleslegesen felbosszantod
kedves 2.válaszoló te nem irigy vagy, hanem böszme hallottál már olyanról, pl hogy egy elhalt terhességet abortusszal fejeznek be?mert bizony így van!vagy lehetett méhenkívüli.csak a kérdezõ miért menne bele a részletekbe?te vagy az egyetlen, aki azt gondolja, nem kellett neki a gyerek, hát elvette és rá 2hétre újat csináltatott. borzalmas rosszindulatú vagy. kedves kérdezõ, írd majd meg mit volt az orvosnál, én kívánok hogy minden úgy legyen ahogy szeretnéd!
hát ha abortusz után voltatok együtt, illet volna megvárni a 4-6 hetet...ha pedig még csak nem is védekeztetek nem tudok mit mondani, de én ezt ki se mertem volna írni. Hogy a kérdésre is válaszoljak, valószínüleg az elõzõ terhességbõl van még némi hcg a vizeletben, nagy szemétség lenne a sorstól, hogy neked megint terhességet ad, mikor most vettek el egyet, míg más bármit megtenne érte.
lehet lepontozni, de én nem tudok kedves lenni, persze normálisan fogok válaszolni...menj el az orvosodhoz, õ fogja tudni megmondani h mirõl is van szó, de adja ég h ne egy baba legyen, hogy utána õt is megöld... ezen az oldalon nagyon sokan várunk babára, és borzalom h léteznek ilyen buta és felelõtlen emberek. nem azt itélem el aki abortuszra megy, mert nagyon sok minden közrejátszódhat ebben(anyagiak, nem megfelelõ kapcsolat, fiatal v túl idõs kor stbstb..)de hogy valaki elvetet egy kisbabát s utána ugyanúgy felelõtlenül felcsináltatja magát???? na ez a borzasztó...
valoszinuleg terhes vagy...a hcg mar kiurult volna a szervezetedbol foleg hogy mutet is volt ezert kizart hogy valami bent maradt vona ami "megbolonditja" a tested es feleslegesen termeli tovabb a hormont...a napokban meg csinlaj tesztet es ha erosodik akkor minden bizonnyal megint terhes vagy...oszinten szolva nem is tudom hogy gratulaljak-e mert biztos vagyok benne hogy orulsz is meg nem is de minden kerdesedre es bizonytalansagodra valaszt foga dani az orvosod...
a masodik valaszolo kicsit tulzottan kikelt magabol. nem is ismerjuk a korulmenyeket - lehet hogy baj volt az elozo terhesseggel...mi az hogy te nem merted volna ezt kiirni???hat hol kerdezze meg ha nem egy ilyen jellegu oldalon?!
nem vagyok irigy, ne viccelj!!! vagy egy csodálatos tündéri egészséges 9hós nagyfiam, ugyhogy nem sepregetek sehol:) )) azt h reménykedik azt már utána irta ki a kérdezõ h megirtam a kommentem, és javitottam h ha orvosi oka van az más, ez esetben gratula:) )
elõzõ vagyok, ha orvosi oka van az más!!!!
nekem addig nem volt szabad a szex amig vereztem...6 napig volt verzes a 7.en mar volt is szex...mi sem vedekeztunk de nem is estem teherbe...ha a te babad megfogant akkor a mehed szepen ki van tisztulva es a tested keszen all egy masodik terhessegre...minnel hamrabb lasson orvos hogy ha szukseges akkor adjon hormonpotlast...ne foglalkozz a negativ valszolokkal...a vilag attol kerek hogy vannak ilyen emberek is...remelem beszamolsz majd az elso uhrol (ha addig nem torlik a moderatorok a kerdest) ...jo egeszseget kivanok nektek!!!
sok sikert a továbbiakban!mielöbbi babásodást
A kérdező hozzászólása: Részemrõl a témát lezártam, döntsön a moderátor azokról, akik ahelyett, hogy válaszolnának, azért járnak ide, hogy ítéletet mondjanak másokról, beleszóljanak mások dolgába, amihez semmi közük.
A kérdező hozzászólása: Te nem bírsz magaddal, csak okoskodsz. A kérdés már nem aktuális, ahogy írtam. Az OLVASNI TUDÓ, normális válaszolónak köszi.
akkor az orvosod vissza is adhatja a diplomáját. nem bírtatok magatokkal, és kész.vállald a következményeit.(utolsó menszesznek mit diktálsz be?biztos megdícsér a dokid)
A kérdező hozzászólása: Fenntartom a véleményemet. Aki azért válaszolgat, hogy elmondja a véleményét, az ne itt irogasson, mert ez az oldal nem azért van. Aki felfogta ezt, annak köszi a választ. p.s. Sajnos nem baba. Más: Aki úgy tudja, hogy 6 hétig nem szabad szexelni mûtét után, az téved. Az én orvosom pl. 4 hetet mondott, de olvastam olyanról is, hogy ha nincs semmi komplikáció már a 2. hét után lehet.
"Ez az oldal nem azért van , hogy ítélkezzünk, ráadásul a részletek imserete nélkül!!!" - már ne haragudj, de ha ezt nem tudod elviselni, akkor ne is kérdezz itt. Az orvosod nyilván nem fog véleményt nyilvánítani, csak elmondja a tényeket. És tényleg hülyén tetted fel a kérdést. Már csak azért is félreérthetõ volt, mert itt a legtöbb nõ, aki gyereket szeretne, kivárja az orvos által javasolt idõt. A te kérdésedbõl az jött le, hogy már nem bírtatok magatokkal és 3 hét után "összefeküdtetek". Mindenesetre sok sikert és remélem, hogy a babának semmi baja nem lesz!
Te megnézted az orvosi papírjaidat? MISSED AB. Ne csodálkozz, ha elítélnek abortuszosként, mert ha az elõzõt elvetetted, miért vagy terhes megint..remélem érted, hogy néhány válaszoló mit nem ért. 6 hétig nem szabad szexelni!!Csak gumival.Fertõzésveszély!! Ja, akkor még meg se jött egyszer sem?A mûtét utáni vérezgetés nem mensi. Örülj ha megmarad, õszintén mondom, nekem még az elsõ mensivel rengeteg oda nem való dolog jött le(szövetdarabok)legalább egy vérzést megvárhattál volna, ne csodálkozz, amit az orvostól kapsz majd!
Ha csak ezt az egy mondatod beirtad volna a megjegyzes rovatba mar nem lett volna a hiba. "Köszi, igen, reménykedem, hogy terhesség. "
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg a válaszolóval van a baj.Ez az oldal nem azért van , hogy ítélkezzünk, ráadásul a részletek imserete nélkül!!! mások felett, hanem azért , hogy mások kérdéseire VÁLASZOLJUNK, ha tudunk. Akit irritál egy kérdés, kihagyja és kész. És nem is azért van az oldal, hogy elmeséljük életünk történetét. Úgyhogy szerintem 2. válaszoló, ha nem akarsz itt sok konfliktust, ehhez tartsd magad. Kösz.
Nincs baj a 2.hozzaszoloval.A kerdes lett rosszul felteve, missed.ab ot kellet volna irni. Igy a kerdebol siman gondolhatnam hogy sorozatos abortuszos 17eves kislany.
köszönöm, hogy így nekem estetek, nem vagyok irigy, sem korlátolt....álltam mindkét oldalon, lehet, hogy velem van a probléma, de szerintem inkább a kérdés feltevésével. A missed ab is más téma, és az abortusz is. Ha valaki abortusz után 5 héttel terhes, arról megvan a véleményem, a sajátom és pont. Ha valaki missed ab után 5 héttel terhes, drukkolok, hogy sikerüljön, de akinek volt missed ab mûtétje, pontosan tudja, hogy 3 hónapnak el kell telnie. Ettõl függetlenül tényleg elnézést, ha bántó voltam, nem az irigység beszélt belõlem, van már egy gyönyörû 2 éves fiacskám, csupán a felháborodás, a nem egyértelmûen feltett kérdés miatt. Szép estét!
A kérdező hozzászólása: ok. Majd megírom!
hogyha missed ab-ként írtad volna ki, biztos nem lettek volna ilyen reakciók, csak errõl(abortusz) mindenkinek a direkt vetélõsök jutnak az eszébe, arra pedig sokan ugranak. épp a minap találkoztam egy hasonló kérdéssel. Na, de hogy válaszoljak, szerintem új terhességrõl lehet szó, azt hiszem a szervezetbõl már 2 hét után távozik a hcg. Csinálj pár nap múlva újat, nagyon szurkolok neked!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék részetekrõl beszélni ez így igaz.Max. annyi: szerintem 100 IQ felett aki nem akar gyereket, az védekezik. Olvastunk eseteket, hogy közvetlenül abortusz után mennyivel könnyebb teherbe esni. Ezért is próbálkoztunk újra, még ha ezzel nem is minden orvos ért egyet. (De igenis vannak olyan orvosok, akik igen.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen, reménykedem, hogy terhesség. A minõsítéssel pedig mindenki inkább saját magát minõsíti. (2. válaszoló pl. irigy és korlátolt.)
Szerintem is nevetséges, hogy egyesek, gondolom full laikus módon, még az orvosnál is okosabbnak hiszik magukat. Az ilyeneknek valószínû, hogy nincs milyen diplomát visszaadni. (Arra nem futotta nekik.)

Mennyi ido utan mulik el a terhessegi csik a szules utan? 5 hete szultem de meg mindig eroteljesen latszik. Koszi a valaszokat.

Legjobb válasz: 8 hós a kislányom, és még mindig látszik, igaz, már nem olyan erõsen, mint terhesen, de azért látszik

8 hós a kislányom, és még mindig látszik, igaz, már nem olyan erõsen, mint terhesen, de azért látszik
Én 10 hete szültem, de még mindig eléggé látszik, bár már halványabb. Már én is nagyon várom hogy eltûnjön. Azt mondják, hogy minden fürdésnél erõteljesen meg kell dörzsölni szivaccsal és az halványítja...
Szia! Nem múlik el :(. A stria sajnos csak mûtéttel távoltítható el.
Szia! Én 20 éve szültem az elsõt, akkora volt a pocakom vele, hogy hogy egészen hátulról nõtt, szülés elötti héten már repedt a bõröm, összeakarták varrni:) A második gyermekemet 99.-ben szültem, fele akkora hasam volt, nem is csikosodott, de az elõzõ az látszott halványan. Most a harmadik babámat várom (35-36. hét), nem lilultak be a csikok, nagyon halványak, újak sem lettek. Sosem fog elmúlni, csak egyre halványabb lesz.
9hós a kislányom és még mindíg látszik halványan!
3 hónapja szültem, már nagyon halvány. Jövõ strandszezonra meg sem látszik:)
5honapja szültem, még mindig látszik.:(
4.5 hónapja szültem, de még lászik, bár kopik le :)
3.5 honapjA szultem es halvanyan latszik meg!lassan eltunik!puszi
Haló!!!Szerintem itt nem a striát kérdezi a kérdezõ.Hanem a kis barna csikot linea migra a neve.Azt hiszem igy irják.

Sajnos terhességi csíkjaim lettek a hasamon a 9 hónap alatt (mindent megtettem ellene, mégis). Szülés után van valamilyen módszer, amivel el lehet halványítani őket?

Tudom teljesen nem tüntethet?k el. :-) de ismertek olyan dolgot amit?l picit összehúzódnak? 3 hete szültem.

Legjobb válasz: Én egy éve szültem, és nem múltak el. Azt mondják nem is fognak. Viszont már nem lila,hanem teljesen fehér. És sokkal kisebb. Nem nagyon látszanak már.

Én egy éve szültem, és nem múltak el. Azt mondják nem is fognak. Viszont már nem lila, hanem teljesen fehér. És sokkal kisebb. Nem nagyon látszanak már.
Én lassan 5 hónapja szültem és a bõrgyógyászom tanácsára Babe krémmel kenem, ami erre való, mármint terhesség utáni striákra. Sokat szépült azóta, de elmúlni nem fog.
Én 8 hónapja szültem, nekem is vannak még mindig (és lesznek is), de szinte már fehérek. Zuhanyzás közben mosdószivaccsal "dörzsölt" meg, az serkenti a vérkeringést és ezeken a csíkokon is segít.
2, 5 éve szültem, és még megvannak a csíkjaim. Már teljesen elhalványodtak, de bikinit nem vennék fel. Sajna ezen csak a sebészkés segít, az sem 100%-ig.
Elsõ babámnál szépen szorgalmasan kentem a hasamat. Azon nem is lett csík :-) ellenben az oldalam, és a hátamnál körbe, kicsit még a combomon is van. 2 év múlva szültem utána, akkorra nem múlt el, de akkor már nem kentem magam, és nem lett több csík. Most harmadszor se kenem már, bár majd megpróbálom lehet a schüssler sókat, hátha segítenek majd a vége felé. Gondolkoztam valami drága kencén is, hátha kicsit segít, de a férjem így is vonzónak talál, én is megszoktam, bár néha azért elszörnyedek, de hát mindennek ára van :-)

Terhességi csíkjaim szülés után 3 héttel elkezdtek nagyon viszketni, és a melleim is. Mi lehet ennek az oka?

Ahol viszketnek a csíkok(nem mindeggyik)Bepirosodott,és picit megduzzadt.

Legjobb válasz: jaj, ne is mondd. en is igy vagyok vele, es neha mar nemmerek belenezni a tukorbe se, annyira csunya piros csikok lettek a seggemen. A melled meg szerintem azert viszket, mert nol.

jaj, ne is mondd. en is igy vagyok vele, es neha mar nemmerek belenezni a tukorbe se, annyira csunya piros csikok lettek a seggemen. A melled meg szerintem azert viszket, mert nol.
ne is mond tudom milyen érzés ne kapard magad azzal csak rontasz a helyzeten zsíros krémmel pl.nivea kenegesd napi 2-szer meglátod jobb lesz

Normális, hogy 4 nappal az elmarad menzesz után nem ugyanolyan erős a két csík a terhességi teszten? Nálatok hogy volt? Mikorra lett egyforma erős a két csík?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ne aggódj, ez nagyon gyakori. Nekem még soha nem volt egyforma erõs - harmadikat várom jelenleg. :-) Ha jól látható a csík, az tuti terhesség, a többi nem számít. Gratulálok! :-))

Ne aggódj, ez nagyon gyakori. Nekem még soha nem volt egyforma erõs - harmadikat várom jelenleg. :-) Ha jól látható a csík, az tuti terhesség, a többi nem számít. Gratulálok! :-))
Én ugyanígy voltam mint te. Nem várt napja után 4 nappal nagyon halvány pozitív szinte nem is látszódott. Rá 2 nappal már erõsebb utána 4 nappal jóval erõsebb volt a második csík :)
Normális, nekem is így volt, 3 nappal késõbb már délutániból is szép erõs volt :)
Fu, én 2 nap késés után teszteltem halványat, utána csak 1 hét múlva, akkor már egyforma erõsek voltak. Semmit nem jelent igazából, nagyon sok dolog befolyásolja! :) Gratulálok a babához! 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Erõsödött a csík, még 2 nappal ezelõtt is csináltam egyet délután és egyforma erõs volt a két csík. Mégis tegnap elkezdtem vérezni, sajnos mûtéttel kell befejezni a terhességet, valószínû, hogy nem volt egészséges a baba, ezért indul meg a vetélés. :-( 2. baba lett volna!

Ha az ovulációs teszten nagyjából azonos a két csík 10 nappal tüszőrepedés után, az terhességre utalhat?

mint jóstesztet használtam...

Legjobb válasz: erõs két csík? A hcg mellett egyéb hormonális eltérések is okozhatnak ilyet, illetve az LH hormon változó "intenzitású", attól még lehet két csíkos. A jóstesztelésnek a fokozatosság a lényege, hogy erõsödik-e a második csík. Egyszeri tesztelésbõl nem lehet megállapítani. Nekem is volt két csíkos az ovutesztem, mégsem voltam terhes. A 25-ös hcg terhességi tesztel egy idõben az ovuteszt ugyan úgy erõsödött mikor babás lettem. Próbálj meg egy 10-es hcg tesztet!Olcsóbb mint az ovuteszt. Az a biztos

erõs két csík? A hcg mellett egyéb hormonális eltérések is okozhatnak ilyet, illetve az LH hormon változó "intenzitású", attól még lehet két csíkos. A jóstesztelésnek a fokozatosság a lényege, hogy erõsödik-e a második csík. Egyszeri tesztelésbõl nem lehet megállapítani. Nekem is volt két csíkos az ovutesztem, mégsem voltam terhes. A 25-ös hcg terhességi tesztel egy idõben az ovuteszt ugyan úgy erõsödött mikor babás lettem. Próbálj meg egy 10-es hcg tesztet!Olcsóbb mint az ovuteszt. Az a biztos

Megcsináltunk egy terhességi tesztet de kb 2 perc után kiadott egy csíkot vagyis hogy negatív. A terhességi tesztek a vonalakat egyszerre mutatják ki vagy előszőr az egyik csíkot aztán a másikat?

Nem tudom mennyire érthet? szóval az volt a papíron várjunk 5 percet de kb 2 perc alatt kiadott egy csíkot.. és hogy mennyire biztos most hogy nem terhes a lány? Nem kellett volna még várnunk hogy kiadjon egy másik csíkot? Mert utána még pár mpig ugyanúgy 1 csík volt.

Legjobb válasz: nem terhes nyugi biztonsági játékosok megvárják az 5 percet, de ha halványan sem volt mellette a másik csík, akkor az késõbb sem jött elõ.

nem terhes nyugi biztonsági játékosok megvárják az 5 percet, de ha halványan sem volt mellette a másik csík, akkor az késõbb sem jött elõ.
Lehet nem akarták h terhes legyen, nem volt 2. csik, gyors megnyugvás és ennyi...kuka. aztán lehet a kukában halványan ott figyel a 2. csík...
Nekem késõbb jelent meg a második csík. Félre is tettem, aztán visszamentem a fürdõbe, és ránéztem... Meglepõdtem:) Most is szunnyad mellettem Izabell baba
Ki kellett volna várni minimum az 5 percet. Az elsõ csík az jó hamar megjelenik, a második szerintem még várat magára...
lehet nagyon halvány volt a csík....nekem se azonnal látszodott...de 5 percet várni kellett volna mert ha halványan jelenik meg akkor lassabban is mint a másik csik.
az fura, hogy még azt az 5 percet sem vártátok ki..én inkább még fél órát lesegetni szoktam, hogy biztos nincs 2. csík.. de amúgy igen, az 1. az szinte rögtön kijön, a 2.-ra várni kell picit..persze ha vki már terhes, akkor az is hamar kijön..van akinek egyidõben az elsõvel. attól függ mikor tesztelt az illetõ. szerintem holnap reggel elsõ vizeletbõl ismételjétek meg! és várjátok ki az 5 percet!
Igen, mikor még alacsony a HCG szint, akkor elõször egybõl csak egy csík (kontroll csík) jelenik meg és utána 5 perc után a második is halványan. Szóval, ilyenkor meg kell várni, ahogy a tájékoztatóban is benne van. Szerintem is próbáljatok meg reggel egy másik tesztet és azt várjátok meg.
Nekem késõbb jelent meg a második csík. Félre is tettem, aztán visszamentem a fürdõbe, és ránéztem... Meglepõdtem:) Most is szunnyad mellettem Izabell baba:)

Egy X epil terhességi tesztnél ha a kontroll csík megjelenik és más nem akk kell várni h megjelenjen a másik csík vagy általában egyszerre szokott megjelenni? Másik kérdésem h az normális ha első sex után amikor meg kéne h jöjjön akkor nm jön meg?

Legjobb válasz: ha terhes vagy, a teszt idején belül kell kijönnie a csíknak, ez kb. 10 perc, változó, le van írva a használati utasításban. ha nincs csík, nincs baba VAGY még nem kimutatható. én 7 hetes vagyok, nekem ahogy érintkezik a pisivel, leugrik a teszt csík, de 4 hetesen még kellett neki jó pár perc, hogy megjelenjen (persze idõn belül!). a kérdés második felét én nem értem:)

ha terhes vagy, a teszt idején belül kell kijönnie a csíknak, ez kb. 10 perc, változó, le van írva a használati utasításban. ha nincs csík, nincs baba VAGY még nem kimutatható. én 7 hetes vagyok, nekem ahogy érintkezik a pisivel, leugrik a teszt csík, de 4 hetesen még kellett neki jó pár perc, hogy megjelenjen (persze idõn belül!). a kérdés második felét én nem értem:)
Ha n vedekeztetek, akkor a menzesz kimaradasa lehet terhesseg miatt, de okozhatja hormon problema, vagy tiniknel az, hogy meg nem allt ve a ciklus. Ilyenkor nem terhesseg miatt kesik, hanem veletlen egybeeses, se hat ugye a fiatalok meg nyilvan vedekeznek, hisz nem akarnak gyereket.
Ha szûz is voltál, és ez volt az elsõ együttléted egy pasival, akkor is idõre kellene megjönnie a mensidnek. Remélem védekeztetek, mert kering egy olyan butaság, hogy elsõ aktus alkalmával nem lehet terherbeesni. A másik kérdésed: Ha durbán 10-15 percen belül nem jelent meg két színes (ált. pirosas-lilás) csík egymás mellett a teszten, akkor az a teszt negatív.
Pont hogy elsõ szex után szinte törvényszerû, hogy a menstruáció késik. Persze nyilván terhes lehet, ha nem védekeztek, de ha védekeztek és minden oké volt, nem lett terhes, akkor is változik a ciklus a szexuális élet megkezdésével. Nekem anno 1 hetet késett és kb. mindenkinek, akivel valaha ilyen témáról beszélgettem, ez pedig nem kevés embert jelent.
Gratulálok! Reggel az elsõ pisibõl szebb lesz nyugi, az izgalom árt a babának:-D Boldog babavárást!
A halvány csík is csík, eséllyel mutatja ki 11 nappal együttlét után. Vegyél egy érzékeny tesztet és reggel pisi, vagy várj pár napot és utána tesztelj, de a legjobb, ha megvárod a mensit, mert sajnos vannak igen korai vetélések, amikrõl nem is tudnánk, ha nem lennének érzékeny tesztek... De tiszta szívbõl kívánom, hogy erõsödjön a teszt és legyen egy csodás pocilakód! :) Remélem jó hírekkel jössz :)
Igen, ez pozitívnak tûnik! Remélem örülsz neki! (gratulálhatunk?) Reggel ismételd meg. Írj majd mi a helyzet!
Szia! Mintha én tettem volna fel a kérdést, köszi! Én azzal a különbséggel vagyok így, hogy a nemvárt napján teszteltem ilyet, de tényleg nagyon halvány a csík. (párom elõször nem is látta, de szegény, nem tudta, hogy mit kéne látnia) Én már vettem egy másik fajtát, és holnap reggel fogom megnézni. Remélem mostmár erõsebb lesz. (korábban a tesztjeim abszolut hófehérek voltak a tesztcsíkon kívül, így én is örülök egy kicsit, remélem nem csalódok holnap sem) Neked is szurkolok, majd írd meg, mi lett vasárnap, hogy örülünk!!!! :o)
nekem volt lilivel halvány pozitiv:(és nem baba volt
De most másikkal teszteltél, vagy ugyanúgy lilyvel? Én a Rossmannban vettem Easy a neve, ez már mûanyagborítású. Szerintem próbáld meg még, másik fajtával! Amíg nem jön meg, mindenképp van remény! tudod...! Szurkolok!!! :o)
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez pozitív. Easy-n is egy halvány, de jól kivehetõ csík:)
Szia! Elõzõ vagyok! teszteltél mégegyet azóta? Babó? Megerõsödött a csík?
A kérdező hozzászólása: Szia:) Nem teszteltem, de már minden tünet adott, már tuti baba! :) Még várok pár hetet és megyek majd uh-ra.
A kérdező hozzászólása: Nem, épp olyan halvány, semmivel sem sötétebb a ma reggeli. Gratulálok neked! Mivel teszteltél?
A 4. vagyok. Mi lett a vasárnapi teszteddel? Képzeljétek tegnap + teszteltem másikkal! Még kedden csinálok egyet, aztán doki.. Kérdezõ, veled miújság? Remélem neked is jóhírek a mai teszttel!!!
nem redült ki hogy miért volt téves!cystám sem volt mert dokinál voltam utánna megint mert mikor megjjött utánna viszamentem pét nézni.
A kérdező hozzászólása: hm:( Kiderült, hogy miért volt téves?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi utolsó válaszoló az infót, hisz természetesen kételkedek:) és épp azt kérdeztem volna, hogy milyen az, amikor nem terhes valaki, akkor egyáltalán semmi nem látszik a terhességet jelzõ csíkból? Válaszod szerint nem. Akkor ez bizony tényleg baba:) , hisz ez egy halvány rózsaszín csík, míg a kontroll csík mélylila. Köszi mindenkinek a válaszokat mégegyszer és Neked /utolsó hsz/ is sok sikert:) ..és ha minden jól megy decemberi babánk lesz:)
A kérdező hozzászólása: :) )) Köszi mindenkinek! Írni fogok, de a következõ tesztet csak vasárnap reggel végzem el!
A kérdező hozzászólása: És veled mi újság?:) Jól vagytok?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!