Találatok a következő kifejezésre: Terhességem végére egyáltalán nem volt (3 db)

Terhességem végére már egyáltalán nem volt magzatvizem. Hova lett?

Terhességem közepét?l a magzatvíz egyre csökkent, a terhességé végére pedig már egyáltalán nem volt. Szivárgást nem észleltem, választ a mai napig nem kaptam, az orvosok is csak tanácstalanul álltak a kérdés el?tt. Szeretnék választ kapni arra, hogy hova lett a magzatvíz?

Legjobb válasz: Az anyósom a férjemmel két hetet húzott rá. De ekkor sem indult meg a szülés, de az orvosok úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább. Mikor megszületett a férjem, anyósomnak egy csepp magzatvize nem volt. Az orvosok az akkori tudomány állása szerint csak annyit mondtak, hogy a baba felélte a vizet. Azt ne kérdezzétek, hogy ez mit jelent. De idejében kapták el. Persze a mai orvostudomány sokat változott, és már nyomon tudják kísérni ezt a jelenséget, és idõben tudnak lépni, ha muszály.

Az anyósom a férjemmel két hetet húzott rá. De ekkor sem indult meg a szülés, de az orvosok úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább. Mikor megszületett a férjem, anyósomnak egy csepp magzatvize nem volt. Az orvosok az akkori tudomány állása szerint csak annyit mondtak, hogy a baba felélte a vizet. Azt ne kérdezzétek, hogy ez mit jelent. De idejében kapták el. Persze a mai orvostudomány sokat változott, és már nyomon tudják kísérni ezt a jelenséget, és idõben tudnak lépni, ha muszály.

25+2 hetes vagyok. A mellbimbóm eddig végig a terhesség alatt nagyon érzékeny volt, azonban pár napja már egyáltalán nem az. Ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem normális.Én 24hetes vagyok és nekem sem mindig érzékeny.Ez szerintem nem baj!

Szerintem normális.Én 24hetes vagyok és nekem sem mindig érzékeny.Ez szerintem nem baj!
szia! teljesen normális. nekem csak néhány hétig volt érzékeny. 36 hetes kismama
Szia! Nekem sem érzékeny, csak az elején volt! Sok boldogságot: 25 hetes kismama

Milyen a "menzi" terhesség alatt? Van egyáltalán normális vérzés? Kicsit gyanakszom. Első két nap sok volt, de nem láttam darabosnak és erős fájdalmaim is voltak. Második nap végére inkább barnásabb. Teszt viszont nem mutatott terhességet.

Legjobb válasz: Az esetek nagy részében nincs semmilyen vérzés. Ha van akkor is inkább össze-visszavérezgetés, maszatolás van. Mennyiségében és lefolyásában teljesen normálisnak tûnõ vérzés is lehet, de ez nem túl gyakori.

Az esetek nagy részében nincs semmilyen vérzés. Ha van akkor is inkább össze-visszavérezgetés, maszatolás van. Mennyiségében és lefolyásában teljesen normálisnak tûnõ vérzés is lehet, de ez nem túl gyakori.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) 3 hónapja voltunk együtt utoljára különbözõ okok miatt...azóta mindíg megjött rendesen, csak kevesebb. Most elfogott egy fura érzés. Hányingerem van...Fáj a hasam alja..Szóval kicsit beparáztam...eddig nem is gyanakodtam...
Miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem már :) Két különbözõt. Egy sem mutatott semmit...viszont azt mondta egyszer a doki, hogy ezek a tesztek semmit sem érnek...
Szia! Kérlek írd meg mi a helyzet!!!!!:) Nekem 2 hetet késett, tüneteim voltak, de a tesztjeim eddig negatívak....veled mi a helyzet?????:)
Ja, most nézem hogy ez egy évvel ez elõtti kérdés...:) Baba lett belõle? Elárulod? Remélem minden rendben!!!:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!