Találatok a következő kifejezésre: Terhességem végére egyáltalán nem (7 db)

20. hetes kismama vagyok. Egyáltalán nem kívánom a szexet, pedig már elmúlt az émelygős-hányós időszak. Úgy hallottam, hogy kb. a terhesség 5. hónapjától nagyon kívánják a várandósak. Vajon ez a terhesség végéig így marad?

Ezek ellenére múltkor megpróbáltuk a párommal, de így nem sikerült, mert ha én nem kívánom a szexet, akkor kiszolgáltatva érzem magam testileg és azt nem akarom.

Legjobb válasz: Szia!Sajnos tudom mit érzel, én is hasonló cipõben járok!!Én sem kívánom a sexet, nem tudom miért!Az elejétõl kezdve...pedig voltunk együtt, de nem volt jó!!!Ne erõltesd, annál rosszabb, és beszéld meg a pároddal...mindenképp!!32hetes kismama

Szia!Sajnos tudom mit érzel, én is hasonló cipõben járok!!Én sem kívánom a sexet, nem tudom miért!Az elejétõl kezdve...pedig voltunk együtt, de nem volt jó!!!Ne erõltesd, annál rosszabb, és beszéld meg a pároddal...mindenképp!!32hetes kismama
Szia! Nekem is volt olyan idõszakom, 2-3 hétig, hogy nem igazán kívántam a szexet. Ilyenkor magát az aktust nem kívántam, viszont ekkor is imádtam a párommal összebújni, és neki örömet okozni, olyasmi féle képpen, mint az elõjáték. Semmilyen formájához nincs kedved? Azért szerintem hónapokig nem lehet nélkülözni, én sem örülnék a párod helyében.
Hát sajnos van ilyen én az elsõ perctõl nem kívánom a szexet, a 12 hétig még valahogy ment, de azóta sajnos ez nálunk nem mûködik.Többször próbáltuk, de én nem nedvesedek be.Megoldjuk másképp, csak nagyon sajnálom a páromat. 32 hetes kismami.
VAn aki megõrül a szexért, van aki nem kívánja Ez így van terhesség alatt is, és szülés után is megoszlik Teljesen természetes, ha nem kívánod, a szervezeted most anyaságra készül, mást részesít elõnyben . Ha nem kívánod, ne erõltesd, mert nem lesz jó . Arra figyelj, hogy beszéljétek meg pároddal, és õ se érezze mellõzve magát(szexen kívül vannak más lehetõségek)
És én még azt hittem egyedül vagyok ezzel a problémával. Valahogy nekem sem hiányzik, de nekem mondjuk szerencsém van, mert annyit dolgozik a párom, hogy csak beesik az ágyba és már alszik is. 37 hét alatt kb. 3 szor voltunk együtt. Szerintem is érdemes viszont megbeszélni, hogy ne legyen belõle konfliktus.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Már korábban beszéltem errõl a párommal és nem igazán érti ezt meg, de azért nem erölteti. Viszont nincs olyan nap, hogy ne hozakodjon elõ egy kis próbálkozással.
En sem nagyon kivanom a szexet, a masodik trimeszterben meg csak-csak egyszer-egyszer, de se elotte, se utana. A ferjem abszolut megerti, de azert neki szuksege van ra, es en nem utasitom vissza a kozeledeset, viszont sokkal ritkabban vagyunk egyutt. Igy neki is jo, meg nekem is.

Kinek mennyi ideig tartott terhessége elején a hasfájás /menstruációs jellegû/? Nekem már 2-3 hete fájdogál, most vagyok 6 hetes. Nem folyamatos, néha egyáltalán nem fáj, de van hogy nap végére már kicsit erõsödik.

Legjobb válasz: én is 6 hetes vagyok, nekem kb amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt kb 5-6 napig, azt hittem meg fog jönni, de pozitív volt a teszt, aztán most már nem fáj, csak elég ritkán.

én is 6 hetes vagyok, nekem kb amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt kb 5-6 napig, azt hittem meg fog jönni, de pozitív volt a teszt, aztán most már nem fáj, csak elég ritkán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt olvastam, hogy természetes, de azért kicsit mindig aggódok.
Azt mondják a 2-3. hónapig normális, úgyhogy szerintem ne aggódj.
Nyugi, ez teljesen normális! Majd azért is fogsz aggódni, hogy miért múlt el:-)) Nekem kb. 14-15. hétig tartott, de lehet 17. Hidd el semmi baj, 5, 5 hónapos lányka lett:-)
A 20. hétig mindennapos volt, de én végig nagyon sokat görcsöltem, keményedtem. Nem volt gond, nyílni csak a 35. héten kezdtem.

Mit tennétek, ha a terhesség vége felé 2 napig nem éreznétek mocorogni a babátokat? Megvárnátok egyáltalán, hogy 2 nap elteljen?

Én amikor terhes voltam, már akkor orvoshoz mentem amikor hirtelen lelassult a mozgása. Viszont ismerek egy kismamát, aki 2 napig várt és azért nem ment orvoshoz, mert messze van a fogadott dokija és nincs kocsijuk, nem talált senkit aki bevigye. Megjegyzem helyben van sztk, ahol ugye nőgyógyászat is van... Azóta nem tudom ezt kiverni a fejemből.

Legjobb válasz: Én elõször elmennék a védõnõhöz helyben, hogy nézze meg a szívhangot( de már 1 nap után, ha semmilyen mozgást nem éreznék). Csak utána mennék dokihoz.

Én elõször elmennék a védõnõhöz helyben, hogy nézze meg a szívhangot( de már 1 nap után, ha semmilyen mozgást nem éreznék). Csak utána mennék dokihoz.
Szia! Én sem várnék, maximum 1 napot, nekem elsõ baba és kicsit túlparázom is, eddig kétszer mentem dokihoz mert nem éreztem mozogni.. elõször nem is telt el a 12 óra és a saját dokim le is cseszett hogy miért nem mentem hamarabb, másodjára ügyeletre kellett bemennem és majdnem hazaküldtek hogy hát ennyi idõsen ez még teljesen normális hogy nem érzem mozogni(24 hetes voltam) és a nõ még megakarta nekem magyarázni hogy de hát csak most kezdtem érezni a babát, nem? Szerintem el se hitte amikor mondtam neki hogy már a 15. héttõl érzem. Nagyon flegma volt, de akkor is megérte bemenni, mert legalább megnyugodtam. Inkább menjünk be ezerszer feleslegesen, mint hogy egyszer elkésve...
Nem várnék.Nálam egyszer volt olyan a vége felé hogy egész nap nem mozgott, csinálhattam akármit nem mozdult meg.Este már annyira meg voltam ijedve hogy már azon gondolkoztam hazahívom a férjemet a munkahelyérõl(éjjelre ment)és bemegyünk a kórházba.Mire végre megmozdult a kislányom.Mondhatom hatalmas kõ esett le a szívemrõl. A lényeg én tutira nem várnék.
Uhh... nagyon parás voltam, (elsõ babám elhalt, megállt a szívmûküdése), ezért én tuti nem vártam volna 2 napot, de még 1-et sem! Ha néhány óráig nem éreztem, akkor addig mozgattam, piszkáltam, bökdöstem a pocakom, hogy legalább egy egyértelmû, érezhetõ rugása legyen. Ha nem lett volna, én még aznap mentem volna a dokihoz. Biztos úgy volt vele az ismerõsöd, hogy vele nem történhet baj, nem feltétlenül jelent rosszat, ha nem érez mozgást, lehet, hogy õ eleve lazában veszi az egész terhességet. Egyébként meg ha megáll a szíve a babának akkor úgysem tudnak tenni ellene sokmindent. Elõször én sem gondoltam, hogy bármi baj lehet, meg sem fordult a fejemben!
Velem 2 hete volt ez és nem vártam meg a 2 napot, már este bementem a kórházba, pedig nekem is messze van. Megnézték és akkor nyugodtam meg, mikor le akarta mérgében rúgni a CTG fejét, ami felkeltette 24 órás álmából. :)
Nem várnám meg. 39 hetes vagyok, alig várom, hogy kibújjon, és igazából mindig, ha picit lassul, arra gondolok, hogy hátha... De még ilyenkor is ott van bennem, hogy miért nem mocorog a manó?! Más kérdés, hogy én meg picit túl parás vagyok, de egy nap volt, amikor kevesebbet, ill. szinte semmit nem mozgott a 36. hét körül - a férjem is azt mondta, hogy inkább nézessük rá (pedig õ orvos, és igen józanul képes dönteni, nem úgy mint én :) )). Szóval nem tudom, én nem bírnám ki.
èn 1 nap után mennék. Mivel nem figyelem ezerrel, így azért minden napszakban (reggel, délelött, délután, este) Végig gondolom hogy éreztem-e? Elsö babánál ezt sokkal intenzívebben figyeltem, most néha fájdalmasakat rúg, így elfelejteni sem tudom, de végig gonolom. ha nem mozog akkor tej, kóla és egyéb aktiváló szereket használtam (elsönél kellett néha). De 2 teljes napot nem várnék. Lelassult mozgásra is felesleges orvoshoz rohanni, de 2 napot várni is butaság.
Szerintem ez iszonyú nagy felelõtlenség! Ha nem éreztem mozogni a babám 10 órán keresztül, jött a kávé, csoki, kóla. Ha ez sem, kicsit megringattam a pocakom. Ha így sem, akkor elõvettem a szívhanghallgatót és meghallgattam, hogy minden okés e. Remélem minden rendben van a kisbabájával!
Én biztos nem várnék 1 napot sem, nem, hogy kettõt.Ez iszonyat felelõtlenség.Az ilyen valóban akarja azt a kicsit???Már bocsánat...Én az elsõ terhességemnél reggeltõl du.-ig nem éreztem a babámat pedig akkor szokott mocorogni és lerohantam a védõnõhöz.Meghalgatta a szívhangját és minden rendben volt, csak aznap lusta volt :) Lehet hülyének nézett, hogy egybõl futottam, de kit érdekel...én legalább megnyugodtam.
Nem azért, de én pl nagyon parázós vagyok (lehet, hogy azért, mert elsõ terhesség) és pont emiatt vettem 1 otthoni szívhang figyelõt. Tudom, most jöhetne az, hogy nem mindenki teheti meg, de már 5000 Ft-ért lehet kapni és szerintem nagyon megéri megvenni. Bármi van, csak kikapom a szekrénybõl és már hallgatom is a pici szívverését... ja és nem mellesleg az én babám rögtön felkel tõle és elkezd mocorászni :) Csak ajánlani tudom!!! 30 hkm

Milyen jelen lehetnek vagy vannak-e jelei egyáltalán egy 16-17 hetes terhesség végének? Úgy értem, hogy észre venné a kismama, ha már nem élne a baba?

Én sajnos mindig is hajlamos voltam a rosszra gondolni sokat...:( második baba, az els?vel nem volt gond, és most a 16. heti UH is minden OK volt. Szóval nincs okom a pánikra, csak kíváncsi vagyok. Köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem ne gondolj ilyenre...a babának árt ez a sok negatív gondolat.....inkább gondolkozz azon h milyen lesz a szobája, v miket kell még megvenni....:)

Szerintem ne gondolj ilyenre...a babának árt ez a sok negatív gondolat.....inkább gondolkozz azon h milyen lesz a szobája, v miket kell még megvenni....:)
A kérdező hozzászólása: igaz...:) ))
annyi minimum, hogy nem mozog. de erre se szabad kétségbe esni, mert ilyenkor még lehet, hogy pár napig nem érzed õt. az is lehet, hogy még egyáltalán nem érezted õt, ezért se aggódj, 20. hétig mindenképp be fog jelentkezni.

25+2 hetes vagyok. A mellbimbóm eddig végig a terhesség alatt nagyon érzékeny volt, azonban pár napja már egyáltalán nem az. Ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem normális.Én 24hetes vagyok és nekem sem mindig érzékeny.Ez szerintem nem baj!

Szerintem normális.Én 24hetes vagyok és nekem sem mindig érzékeny.Ez szerintem nem baj!
szia! teljesen normális. nekem csak néhány hétig volt érzékeny. 36 hetes kismama
Szia! Nekem sem érzékeny, csak az elején volt! Sok boldogságot: 25 hetes kismama

Terhességem végére már egyáltalán nem volt magzatvizem. Hova lett?

Terhességem közepét?l a magzatvíz egyre csökkent, a terhességé végére pedig már egyáltalán nem volt. Szivárgást nem észleltem, választ a mai napig nem kaptam, az orvosok is csak tanácstalanul álltak a kérdés el?tt. Szeretnék választ kapni arra, hogy hova lett a magzatvíz?

Legjobb válasz: Az anyósom a férjemmel két hetet húzott rá. De ekkor sem indult meg a szülés, de az orvosok úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább. Mikor megszületett a férjem, anyósomnak egy csepp magzatvize nem volt. Az orvosok az akkori tudomány állása szerint csak annyit mondtak, hogy a baba felélte a vizet. Azt ne kérdezzétek, hogy ez mit jelent. De idejében kapták el. Persze a mai orvostudomány sokat változott, és már nyomon tudják kísérni ezt a jelenséget, és idõben tudnak lépni, ha muszály.

Az anyósom a férjemmel két hetet húzott rá. De ekkor sem indult meg a szülés, de az orvosok úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább. Mikor megszületett a férjem, anyósomnak egy csepp magzatvize nem volt. Az orvosok az akkori tudomány állása szerint csak annyit mondtak, hogy a baba felélte a vizet. Azt ne kérdezzétek, hogy ez mit jelent. De idejében kapták el. Persze a mai orvostudomány sokat változott, és már nyomon tudják kísérni ezt a jelenséget, és idõben tudnak lépni, ha muszály.

Milyen a "menzi" terhesség alatt? Van egyáltalán normális vérzés? Kicsit gyanakszom. Első két nap sok volt, de nem láttam darabosnak és erős fájdalmaim is voltak. Második nap végére inkább barnásabb. Teszt viszont nem mutatott terhességet.

Legjobb válasz: Az esetek nagy részében nincs semmilyen vérzés. Ha van akkor is inkább össze-visszavérezgetés, maszatolás van. Mennyiségében és lefolyásában teljesen normálisnak tûnõ vérzés is lehet, de ez nem túl gyakori.

Az esetek nagy részében nincs semmilyen vérzés. Ha van akkor is inkább össze-visszavérezgetés, maszatolás van. Mennyiségében és lefolyásában teljesen normálisnak tûnõ vérzés is lehet, de ez nem túl gyakori.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) 3 hónapja voltunk együtt utoljára különbözõ okok miatt...azóta mindíg megjött rendesen, csak kevesebb. Most elfogott egy fura érzés. Hányingerem van...Fáj a hasam alja..Szóval kicsit beparáztam...eddig nem is gyanakodtam...
Miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem már :) Két különbözõt. Egy sem mutatott semmit...viszont azt mondta egyszer a doki, hogy ezek a tesztek semmit sem érnek...
Szia! Kérlek írd meg mi a helyzet!!!!!:) Nekem 2 hetet késett, tüneteim voltak, de a tesztjeim eddig negatívak....veled mi a helyzet?????:)
Ja, most nézem hogy ez egy évvel ez elõtti kérdés...:) Baba lett belõle? Elárulod? Remélem minden rendben!!!:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!