Találatok a következő kifejezésre: Terhességem első hónapjában sokszor (2 db)

Terhességem első három hónapjában sokszor szúrkált a hasam alja a méhtágulástól. A héten töltöm a 20. hetet, és ma is sokszor beleszúr vmi a hasamba, a szeméremdomb környékén. Normális ez ilyenkor?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Én 23 hetes vagyok, és még nálam is vannak ilyen szurkálások. Én úgy tudom, hogy az egész terhesség alatt normális ez az érzés. Addig amíg csak szurkál, nincs semmi baj.

Teljesen normális. Én 23 hetes vagyok, és még nálam is vannak ilyen szurkálások. Én úgy tudom, hogy az egész terhesség alatt normális ez az érzés. Addig amíg csak szurkál, nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugtattál!!! Amúgy semmi más tünet nincs. Azt hallottam, mostanában kezd rohamosan nõni a has. :-) biztos ezért szúr.

Clostyt szedek ez az első hónapom. Nektek volt olyan, hogy még a terhesség elején, mikor még nem tudtátok, hogy állapotosok vagytok iszonyúan égett a gyomrotok és a gyomorszájatok, meg elég sokszor szúrt-fájt a méhetek (petefészketek)?

Csütörtökön volt peteérésem.Lehet az, hogy már most az elején így mutatkozik, hogy sikerülhetett a baba!?

Legjobb válasz: Öt nappal a feltételezett fogamzás után még a beágyazódás sem történt meg. Terhességgel összefüggõ valós tünetek ilyen korán még nem igazán vannak. Bármi lehet a dologból, de ilyenkor még nincs olyan tünet ami egyértelmûen biztosat jelent.

Öt nappal a feltételezett fogamzás után még a beágyazódás sem történt meg. Terhességgel összefüggõ valós tünetek ilyen korán még nem igazán vannak. Bármi lehet a dologból, de ilyenkor még nincs olyan tünet ami egyértelmûen biztosat jelent.
Én is szedtem clostyt, a petefészek szurka normális, a clostitól érzed. Én a következõ hónapban lettem terhes. Ilyenkor még nincsenek tünetek, mert azokat a hcg hormon produkálja ami majd a beágyazódás után termelõdik és akkor is kell pár nap mire akkora mennyiségben lesz hogy tüneteket érezz. Minden jót! 31 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!