Találatok a következő kifejezésre: Terhességem alatt vérzés, (48 db)

Terhesség alatt kis vérzés (akkor amikor a következő aktuális menses lenne) normális?

Legjobb válasz: Attól függ mennyi az a kis vérzés? Élénk piros vagy barna? Görcsölésed nincsen? Azt mondják hogy elõfordul hogy a szervet emlékszik rá hogy ilyenkor menstruálni kéne, de ha aggódnál akkor kérdezd meg az orvosod mert a terhesség alatt a vérzés rosszat is jelenthet! Nekem eddig a vérzésnek mindig jelentése volt! Hány hetes terhes vagy?

Attól függ mennyi az a kis vérzés? Élénk piros vagy barna? Görcsölésed nincsen? Azt mondják hogy elõfordul hogy a szervet emlékszik rá hogy ilyenkor menstruálni kéne, de ha aggódnál akkor kérdezd meg az orvosod mert a terhesség alatt a vérzés rosszat is jelenthet! Nekem eddig a vérzésnek mindig jelentése volt! Hány hetes terhes vagy?
Nekem így volt, el is mentem rögtön a dokimhoz, kaptam utrogestant és pihizni kellett. (amúgy állómunkát végeztem és azt nem ajánlotta). Utána minden rendben volt! Ja, mint kiderült akkor volt egy hematómám, de következõ vizsgálatra már nem látszódott.
Semmilyen vérzés terhesség alatt nem normális! Menj el orvoshoz aki ír fel progeszteron pótlást! Hidd el hogy nem a levegõbe beszélek...
Elõzõ hozzászoló! Nekem is hematómám van... már másodszorra! Egyszer már felszívódott de most van egy másik...Utrogestan kúra! Neked mekkora volt a hematómád?

A terhesség alatti vérzés mennyiben különbözik a normális menszesztől? Úgy hallottam vannak akik a terhesség alatt is menstruálnak. De miben más az a vérzés?

Legjobb válasz: Valóban létezik olyan eset, - hogy egy pár hónapig még mintegy "emlékezik" a szervezet, ez általában a szokott idõben jelentkezõ, gyenge pecsételõ vérzést jelent - amikor ez nem kóros eredetû. Azonban az a gyakoribb, hogy komoly problémára hívja fel a figyelmet. Ez a fajta vérzés is lehet gyenge, de lehet erõsebb is, vagyis semmiképp ne hagyatkozz a saját megítélésedre, azonnal fordulj orvoshoz.

Valóban létezik olyan eset, - hogy egy pár hónapig még mintegy "emlékezik" a szervezet, ez általában a szokott idõben jelentkezõ, gyenge pecsételõ vérzést jelent - amikor ez nem kóros eredetû. Azonban az a gyakoribb, hogy komoly problémára hívja fel a figyelmet. Ez a fajta vérzés is lehet gyenge, de lehet erõsebb is, vagyis semmiképp ne hagyatkozz a saját megítélésedre, azonnal fordulj orvoshoz.
Bocsi a választ nem tudom, de ez engem is érdekel.
Abban, hogy terhesség alatt minden( vérzés kóros (egy csepp is), míg a másik egy természetes folyamat. A mennyisége jóval kevesebb.
Ha terhes vagy és vérzel, azonnal ügyelet! Ez nem játék! Az életedbe is kerülhet! Nem a levegõbe beszélek, sajnos átéltem ezt...
A kérdező hozzászólása: De hallottam hogy valaki menstruál alatta még az elsõ egy két hónapban. Amúgy nem vagyok terhes, csak érdeklõdöm. :)

A vérzés normális terhesség alatt? 14 hetes vagyok

Éjszaka véreztem és nem vettem észre csak reggel. Nem

Legjobb válasz: Mindenképpen orvoshoz kell menni, egyáltalán nem normális terhesség alatt a vérzés.

Mindenképpen orvoshoz kell menni, egyáltalán nem normális terhesség alatt a vérzés.
Nekem 13 hetesen volt 2-3 napig gyenge barnás vérzés, és semmi baj nem volt utána! Csak 3 hétig otthon kellett feküdnöm a biztonság kedvéért.
Semmiképp nem normális. Hallgass az orvosodra és ne izgulj.
Szia. Nem normális a terhesség alatti vérzés. Én is véreztem, de én rögtön mentem is be a kórházba, hogy azonnal nézzék meg uh-on a babát. A baba jól volt, viszont a méhlepénnyel gondok adódtak, így be kellett feküdnöm egy hétre. Szerintem menj és nézesd meg magad. Nem akartalak megijeszteni, de inkább menj feleslegesen, minthogy baj legyen, meg szerintem csak úgy fogsz tudni megnyugodni. Minden jót! 38 hetes kismama.
Én a helyedben már az orvosnál ülnék!!! A vérzés nem játék!!!!!!
menj az orvoshoz!!nem normális én 13hetesen véreztem be elöször a méhlepény vált le nekem is a hasam alja fájt, akkor azt mondták 50-50%hogy megmarad a baba, bent is fogtak, 10napra aztán haza jöttem 15-16között megint be véreztem de az nem sok volt, azota is fekszem most leszek 28 hetes, ird meg mi van veled?!
semmiféle vérzés nem normális. csak megerõsíteni tudom, hogy menj inkább orvoshoz vagy be a kórházba, neked se és a babának se jó, ha végig izgulsz pár napot, hogy most minden oké-e vagy mégse?!
Én személy szerint 27-edik hétig havonta 5 napot véreztem... a menstruációm idején. És mégis egy 4 hónapos egészséges kislányom van.

Milyen a "menzi" terhesség alatt? Van egyáltalán normális vérzés? Kicsit gyanakszom. Első két nap sok volt, de nem láttam darabosnak és erős fájdalmaim is voltak. Második nap végére inkább barnásabb. Teszt viszont nem mutatott terhességet.

Legjobb válasz: Az esetek nagy részében nincs semmilyen vérzés. Ha van akkor is inkább össze-visszavérezgetés, maszatolás van. Mennyiségében és lefolyásában teljesen normálisnak tûnõ vérzés is lehet, de ez nem túl gyakori.

Az esetek nagy részében nincs semmilyen vérzés. Ha van akkor is inkább össze-visszavérezgetés, maszatolás van. Mennyiségében és lefolyásában teljesen normálisnak tûnõ vérzés is lehet, de ez nem túl gyakori.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) 3 hónapja voltunk együtt utoljára különbözõ okok miatt...azóta mindíg megjött rendesen, csak kevesebb. Most elfogott egy fura érzés. Hányingerem van...Fáj a hasam alja..Szóval kicsit beparáztam...eddig nem is gyanakodtam...
Miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem már :) Két különbözõt. Egy sem mutatott semmit...viszont azt mondta egyszer a doki, hogy ezek a tesztek semmit sem érnek...
Szia! Kérlek írd meg mi a helyzet!!!!!:) Nekem 2 hetet késett, tüneteim voltak, de a tesztjeim eddig negatívak....veled mi a helyzet?????:)
Ja, most nézem hogy ez egy évvel ez elõtti kérdés...:) Baba lett belõle? Elárulod? Remélem minden rendben!!!:D

Vérzés, haematoma a terhesség alatt. Nálam mindkettő előfordult. Megoszthatnám azokkal, akik egy kis pozitív megerősítésre vágynak, nem a szokásos „óvakodj mindentől” tanácsokra?

Legjobb válasz: Gratulálok a babához, és a továbbiakban problémamentes terhességet és nagyon jó egészséget kívánok Nektek! DE! Szerintem tedd össze a két kezed, és örülj, hogy megmaradt a babád! Azért durva vérzések esetén ne biztassunk már senkit, hogy csináljon mindent úgy mint eddig. Nem mondom, hogy ágyat kell nyomni, de azért ilyen helyzetben amennyire lehet, kímélje magát az ember. A te eseted számomra cseppent sem tûnt túlzó aggódásnak az orvosok részérõl. Való igaz, hogy ha akar, úgyis elmegy, de ha van egy kis esély, hogy megmaradjon, szerintem a többség inkább szeretné megtartani. Te már egyszer feladtad, ezért nem is kímélted magad. Szerencséd volt, és valóban nagyon erõs magzatod van! És még mielõtt azt gondolnád rólam, hogy én az a tipikus eltunyulós, otthon fekvõ kismama lehettem, csak érdekesség képpen írnám le, hogy a szülés elõtti napig dolgoztam.

Gratulálok a babához, és a továbbiakban problémamentes terhességet és nagyon jó egészséget kívánok Nektek! DE! Szerintem tedd össze a két kezed, és örülj, hogy megmaradt a babád! Azért durva vérzések esetén ne biztassunk már senkit, hogy csináljon mindent úgy mint eddig. Nem mondom, hogy ágyat kell nyomni, de azért ilyen helyzetben amennyire lehet, kímélje magát az ember. A te eseted számomra cseppent sem tûnt túlzó aggódásnak az orvosok részérõl. Való igaz, hogy ha akar, úgyis elmegy, de ha van egy kis esély, hogy megmaradjon, szerintem a többség inkább szeretné megtartani. Te már egyszer feladtad, ezért nem is kímélted magad. Szerencséd volt, és valóban nagyon erõs magzatod van! És még mielõtt azt gondolnád rólam, hogy én az a tipikus eltunyulós, otthon fekvõ kismama lehettem, csak érdekesség képpen írnám le, hogy a szülés elõtti napig dolgoztam.
Szia! Én is elmentem ma UH-ra, nem bírtam ki. Nálunk is minden rendben szerencsére. CRL: 14 mm, viszont a petezsák mellett még mindig ott van az a valami ami 37X8 mm-es, szóval elég nagy. Azt mondta a doki hogy valószínûleg ikerpár másik tagja volt ami így szívódik fel. Ja és a tüneteim is visszatértek... Neked pihenned kell továbbra is vagy csinálhatsz bármit? Nekem azt mondta a doki, hogy azért szép lassan csinálhatok ezt-azt, de ne erõltessem meg magam. Remélem mindkettõnknél minden rendben lesz! Csak az az 1 hónap telne már le a 12. hétig és akkor megnyugodnék...
Voltunk uh-on :) Minden rendben!!! CRL: 12 mm élõ embrió. Láttam a pici szivét dobogni. A hematómám 3 mm-es, de azt mondta az orvos, hogy egy ekkora babánál már nem fog gondot okozni, szóval úgy vesszük, hogy ott sincs :) Remélem Te is hasonló jó híreket kapsz! Várom, hogy írj, akár privátba is!!
Húú akkor nagyon egy cipõben járunk mert nekem is elmúltak a tüneteim tegnap óta. Én csak egy hét múlva megyek orvoshoz de lehet felhívom és inkább elõbb megnézetem magam mert eléggé aggódom. Szurkolok hogy nálad minden rendben legyen, majd írdd meg hogy mi volt!
Szia! Utolsó elotti vagyok. En nem tudom a hematomam meretet, de ep ma este megyek uh-ra, remelem minden ok lesz. A tüneteim miatt aggodom kicsit, mert elmultak... Kicsit barnazok, de tenyleg minimalisan. Remelem nalad is minden rendben!
Kedves utolsó! Én is 7 hetes vagyok szintén és nekem is van egy jókora hematóma a babám mellett. 1 hete elöntött a vér, megnéztek UH-val, de a babával szerencsére minden rendben. Remélem azóta is rendben van... A vérzés nálam elmúlt, gyógyszert kaptam és pihenésre fogtak, de feküdni azt nem tudok mert van egy 1 éves kislányom. Nálad mi a helyzet? Mekkora a bevérzés?
Gratulálok! Látod elérted a célod ezzel az írással! Én 7 hetes vagyok, hematóma miatt ágyba fekvõ, pozitív írásokat keresõ :) köszönöm Neked!!
A kérdező hozzászólása: A kislányom már 4 hónapos azóta. Igaz korábban érkezett, 36. hétre (sok helyen olvastam, hogy a terhesség eleji vérzés koraszülést jelenthet), de makk egészségesen 3050 grammal. A terhesség a vérzést leszámítva problémamentes volt.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy legalább egy kismama esetében elértem a célom. Azért vigyázz magadra!! Táncestre azért ne menj és a 10kg súlyok is maradjanak a földön :) Az orvosom nyíregyházi, Dr. Molnár Balázs. Jó egészséget!
Nagyon örülök, hogy leírtad a történeted, és gratulálok Nektek.Nekem is hematómám van, és jó olvasni pozitív példát.Remélem azóta is rendben vagytok. Megkérdezhetem, hogy ki az orvosod?
A kérdező hozzászólása: Nem is az volt a célom, hogy bárkit arra biztassak, hogy ne kímélje magát. Én sem csináltam mindent, de nem is nyomtam az ágyat. Ezt mindenki maga érzi, úgy hiszem. Tény, hogy igen feladtam... és erre nem is vagyok büszke. Mégis, utólag, célom a biztatás . Már akkor megfogadtam, hogy leírom a történetet amikor még nem volt biztos semmi, mert nagyon sok negatív példát, és rémisztgetõ kommentelõ válaszát olvastam. Akkor nekem is "jól esett" volna egy-két pozitív példa is. Köszönöm a válaszokat!
Szia, Orulok nagyon!!! En mar nem fekszem, de azert odafigyelek magamra. Mivel mar csak 3 mmes a hematomam, a petezsak meg 30 mm, azt mondta a doki, h ez ekkora babanal mar nem okozhat gondot. A te mereteid alapjan, ugyan igy vagy te is. Tul leszunk rajta hamar, aztan mar itt fog szaladgalni :) csak pozitivan!

Milyen fogkrémet használtok terhesség alatt ami jó fogíny vérzésre?

én most parodontax fogkrémet használok de hat semmit nektek mi vált be?

Legjobb válasz: Sensodyne. Nekem már terhességek elõtt is gondom volt ezzel, akkor Paradontaxot használtam, aztán terhesen "kevés volt", a fogorvosom ajánlotta a Sensodynét, és bejött. Minimális lett a vérzés, bár néha még így is, de elhanyagolható ahhoz képest, hogy elõtte minden napos volt a probléma.

Sensodyne. Nekem már terhességek elõtt is gondom volt ezzel, akkor Paradontaxot használtam, aztán terhesen "kevés volt", a fogorvosom ajánlotta a Sensodynét, és bejött. Minimális lett a vérzés, bár néha még így is, de elhanyagolható ahhoz képest, hogy elõtte minden napos volt a probléma.
Én készítem a fogkrémet. Veszek a Dm-ben fogport (sok nyomelem van benne) keverek hozzá fél csomag szódabikarbónát és 33 csepp borsmenta illóolajat.
Én azt használom, ami az ingyenes felicitas csomagban volt!
Parodontax fogkrém, és ua. szájvíz.
A fogorvosom többféle fogkrémmintát is adott (pl.: paradontax), de mondta, hogy csodát ne várjak, ez egy ilyen idõszak. Hát nem is hatott egyik sem.
Paradontax.
Semmi nem vált be. Hetente vettem újat, aztán a foorvos közölte, hogy felesleges, mert túl vérbõ az ínyem, hisz megnövekedett a terhesség miatt a vérem mennyisége, és a dörzsöléstõl vérzik.
Paradontaxot.A fogorvos javasolta.3 hónapja használom, de még mindig eléggé vérzik az ínyem, bár már legalább nem minden fogmosáskor.
Elmex
pedig pont ezt akartam ajánlani. Meg van valami teafaolajos. De ennek nem jut eszembe a neve.
Paradontax és Vademecum.
Bocs kihagytam az olivaolajat, annyit kell beletenni hogy fogkrém állaga legyen.

Méhszájat fedő méhlepény okozott valamilyen problémát nektek terhesség alatt? Ha igen milyet, milyen előjelei voltak. Problémamentesen is eltelhet a hátralevő idő, nem törvényszerű a vérzés és a görcs?

21 hetes vagyok, eddig semmi gondom nem volt, kivéve a méhlepény, próbálok pihenni, de a fiam most 16 hós, aki mellett nem egyszer?, szedek magnéziumot. Miyen tanácsotok lenne?

Legjobb válasz: Amikor vérzéssel voltam kórházban a szobatársamnak volt a lepény a méhszájon. Ha minden jól megy akkor a terhesség elõrehaladtával fölszáll és nem lesz gond. A szobatársamnak fölszállt õ akkor 18 hetes volt, vérzett és ezért kellett befeküdnie. Sajnos a kímélet addig is nagyon fontos. Szerintem nem törvényszerû, hogy gond legyen.Az orvos utasításait be kell tartani. Akkor nem lesz gond.

Amikor vérzéssel voltam kórházban a szobatársamnak volt a lepény a méhszájon. Ha minden jól megy akkor a terhesség elõrehaladtával fölszáll és nem lesz gond. A szobatársamnak fölszállt õ akkor 18 hetes volt, vérzett és ezért kellett befeküdnie. Sajnos a kímélet addig is nagyon fontos. Szerintem nem törvényszerû, hogy gond legyen.Az orvos utasításait be kell tartani. Akkor nem lesz gond.
Idõvel felhúzódhat.Sógornõmnek 21 hetes terhesen ez megtörtént.Azt tudom, hogyha nem húzódik fel, akkor csak császárral szülhetsz.Szorítok, hogy minden okés legyen.
Nekem ilyen volt, és huszonvalahányadik hétre tényleg elindult onnan, a 30. heti uh-n már mondta a doki, hogy ettõl lehetne term. szülés (sajna a babó nincs befordulva, szóval egyelõre még mindig császárnak néz ki) Nekem nem volt vérzés se, de doki mondta, hogy ilyen esetben sokszor elõfordul és nem jelez különösebb bajt. Remélem nálad sem lesz! 32h km

"Menstruációs" vérzés terhesség alatt? !

Kedves kismamák, anyukák!

Legjobb válasz: Sok nonel elofordul, hogy rendszeres marad a verzes akar az egesz terhesseg folyaman. Remelem az ijedelmen kivul semmi gond nincs veled.

Sok nonel elofordul, hogy rendszeres marad a verzes akar az egesz terhesseg folyaman. Remelem az ijedelmen kivul semmi gond nincs veled.
Az egyik barátnõm négy hónapig nem is tudta, hogy terhes mert teljesen pontosan megjött neki. Jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem nekem már ez volt az utolsó, kétszer elég volt... Ezen felül állítólag minden rendben van, csak így sajnos egészen egyszerûen nem tudok nem aggódni folyton, ez pedig nagyon nem jó...

Terhesség alatt aki mestruált annak milyen menyiségben volt vérzése? Nyálkás, nyulós pici vérzés előfordult?

Szeptemberben kezdödött a furcsa vérzéseim.S?t nem volt meg rendesen.Alig véreztem.Nagyon kicsi menyiségben volt vér.De inkább szinte majdnem minden nap nyálkás,nyulós vézéseim voltam.Így volt októberben is.1napot volt meg de kevés volt és még 1napot sem tartott a vérzés.Sokszor van hányingerem van mikor elég er?sen van hányingerem.1hete mindig arra kellek hogy fáj a derekam és egész délel?t fáj.Néha görcsölgetek,néha szédül?k.Néha olyan szagot érzek ami nincs.Pl.tegnap hal szagot éreztem de hal itthon nem volt.Van mikor kívános vagyok.Étvágy hol van hol nincs.Múlt héten sürün fájt a fejem.Alhasomnál szurkálást éreztem néha.Szerintetek lehet baba?Hétvégén akarok tesztelni.

Legjobb válasz: Szeptemberben kezdõdtek a vérzéses panaszaid,most november van.....és még csak most fogsz tesztelni????? Jesszusom.... Egyébként lehet terhesség,futás azonnal tesztet venni,nem hétvégéig várni,jobb a bizonytalanság? Hmmm?

Szeptemberben kezdõdtek a vérzéses panaszaid, most november van.....és még csak most fogsz tesztelni????? Jesszusom.... Egyébként lehet terhesség, futás azonnal tesztet venni, nem hétvégéig várni, jobb a bizonytalanság? Hmmm?
Most már megnyugodtam!Az jó hogy megjött rendesen.Ha a késõbbiekben is vérezgetsz, akkor irány a doki.Még nagyon fiatal vagy, elõtted az élet, élvezd ki minden percét, és én minden jót kívánok neked!Sok szerencsét!...
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok!Szombat óta nagyon vérzek.Ezek szerint rendesen megjött.Sokat görcsölök de gondolom a vérzés miatt.Köszi, hogy aggodól értem.Aranyos vagy!
Szia!Sajnos a miomával nem lehet mit kezdeni, azt csak akkor mûtik, ha okuk van rá, de külümben lehet vele élni! Nem tudom mit mondjak neked, tudom mit érzel, és aggódom is egy kicsit érted!Mindig megnézem mi van veled, hátha valami jó hírrel tudsz szolgálni magadrol!Az a leg rosszabb amikor az ember a bizonytalanban tapogatolódzik, és csak találgat, hogy mi lehet!? Mi itt csak tanácsot adunk, de valójában ez nem sokat segít rajtunk, épp csak a felszint kezeljük, hogy megnyugtassuk énünket!Minél elõbb keresd fel az orvos, és utánna már nyugottab vagy!De ha nyáron voltál orvosnál, akkor nem gondolom hogy neked is ilyen bajod lenne mint nekem.Mert a mioma nem nyõl ki egyik naprol a másikra.Azt nem írtad, hány éves vagy, mert a klimaksz is valami hasonlót produkál!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Remélem hamar össze jön neked a baba!Nekem is van hormonzavarom.A sárgatest hormonom alacsony és hormonális gyógyszert nem szedhetek mert trombózisom volt sajnos.És ez a mioma kezelhetõ?Vagy müteni kell ilyenkor?Nyáron egyszer elöfordult, hogy minden nap pecsételtem és el kellett mennem nõgyógyászhoz mert klinikán vizsgálgatak és hát nem volt valami jó.Rendes volt a doki csak iszonyuan fájt és vizsgálat után nagyon véreztem és vérdarabkák is kijöttek belõlem.Ilyen még nem volt, hogy vizsgálaton vérezgetni kezdek.Ja és még remeget utána a lábam nem tudom miért.
Én is véressen mentem a dokihoz, és panaszoltam el a bajomat, ennek ellenére megvizsgált, és megállapítota a miomát, pedig a 3 negatív terhességi teszt ellenére is reménykedtem, hogy terhes vagyok, hát nem jött be.Én már belenyugodtam, hogy ez van, sõt, hogy megmondjam neked a mellembõl is valami váladék folyt, ha erõssen préseltem a mell bombokat, de voltam rákszûrésen, és minden ok, az orvos azt mondta, hogy az a hormonoktol van, és ez megnyugtatott!Most újbol bele lendültem a baba projektbe, hát majd meglátom mennyi eredménnyel.Ne keseredj el, nincs veszve semmi, csak menj el nyugottan a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Ja és tegnap este hasamra feküdtem és nagyon elkapott a hányinger.Szerintem a hason fekve maradok akkor hánytam volna.Nagyon éreztem a gombocót a torkomban.Ha nem terhesség akkor mi okozza?Mit csináljak?Véresen menjek el dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat és hogy szurkoltok nekem de hiába negatív lett a teszt!Nagyon kivagyok.Sírók egész nap.Újabb csalódás.Ma reggel az elsõ vizeletbõl megcsináltam a tesztet és negatív lett és utána meg elkezdtem rendesen vérezni.De megint kevesebb vérzésem van most.A bal mellem sokat fáj és most is érzem a mellbimbómban égetõ szurka érzést.Mittõl lehet?
Szia.Én is igy vagyok mint te, nekem julius ota van igy a vérzésem.Jobb volna elmenni orvoshoz vele.Én voltam közölte hogy babát várok.A tesztem a mai napig negativ.Ultrahangon nem lát babát de mást sem.Igy elvileg minden rendben!Még most sem tudom kismama vagyok-e vagy nem én is a jövöhéten megyek vissza ultrahangra.Menj el Te is mert az azért biztosabb.Lehet cista is.Azért szoritok hogy baba legyen!
Utolsó válaszoló vagyok!Nekem is volt amikor kicsit jobban megvéreztem, de semmi jelentõs nem történt kivéve, hogy bal felõl néha kicsit görcsöltem, de aztán kiderült, hogy bal felõl van a mioma is.Ezt most nem tudom, hogy a miomátol, vagy mástol görcsöltem, de amióta beszedtem azokat a gyógyszereket amit az orvos felírt, azóta nem görcsölök.Szerintem menj el minél elõbb orvoshoz, nehogy valami baj legyen, de ugyanakkor a nõvéremnek is volt valami hasonló jelenség, és õ terhes volt! Én azt kivánom néked, hogy baba legyen a dologban, persze ha te is ezt szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló!Én is így vagyok, hogy csak akkor látszik ha pisiltem és megtöröltem magam.Wc papíron elég jól látszott.nem olyan rég nagyon görcsöltem.Most mikor voltam wc-én a wc papíron láttam alvadt vér darabkát.Nem tudom mittõl lehet.Ja meg kijött belõlel olyan enyhe pirosas valami.Olyan mint a papír zsebkendõ mikor ázik.Lehet, hogy nyálka volt.Kezdek aggodni most már.Nem lehet, hogy cisztám van?Attól is lehet a vérezgetés nem? Köszönöm nektek a válaszokat!
Szia! Én is így voltam, csak vérezgettem, betétet nem is kellet használnom, mert csak nyálkás vér volt, és ez is csak akkor látszott, ha pisilés után megtöröltem.Eleinte én us azt gondoltam, hogy terhes vagyok, mert furán éreztem magam, de amikor a harmadik terhességi teszt is negatív lett, akkor már kezdett gyanús lenni.Elmentem az orvoshoz, és miomát állapított meg felirt valami gyógyszert, hogy a várzést megállitsa, és most normálisan volt meg a menzim.Én is nagyon szeretnék babát, csak nem jön össze, nem tudom, hogy ez a mioma miatt van-e, vagy valami más is közre játszik?!Az orvos azt mondta, hogy elég kicsi a mioma, úgy hogy az nem akadály, a babához.Mindez két hónapja történt, hát majd meglátjuk mire megyek!Neked mindenesetre drukkolok, hogy baba legyen a dologban, de ha terhes vagy akkor kb két hónaposnak kellene lenned, és a teszt már bármikor kimutatja, a biztosat!
Elsõ vagyok ne légy szomorú, mindennek oka van ami történik velünk a jó és rossz dolgoknak egyaránt.Lehet elöbb tényleg helyre kell tenni orvosnak a vérezgetéseidet és utána azonnal terhes maradsz ki tudja, nézd pozitív oldalát, mert minden rosszban van valami jó:)
A kérdező hozzászólása: Azért nem teszteltem még mert úgy gondoltam, hogy lehet, hogy a hormonok okozzák a vérzést meg várni akartam a teszteléssel.Sokat csalódtam már mikor teszteltem.Legalább ha terhes vagyok akkor bisztos kimutatja a teszt.Vitaminokat úgy is szedek.De mostmár elég furcsának tartom a vérezgetést.Az is lehet, hogy elmegyek nõgyógyászhoz mert valami van amiért vérezgetek.Na jólvan holnap reggel megcsinálom.De ha negatív lesz akkor nagyon szomorú leszek.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Sürgõsen menj orvoshoz! Remélem nem lesz baj :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Már az orvoson túl vagyok és hála az égnek nincs baj.Csak azért kérdeztem mert most lenne a mensesem is ha nem lennék terhes, és gondoltam nem-e azért jött egy kis vérzés.Amúgy nagyon beparáztam és rohantam az orvoshoz.Õ mondta hogy elõfordulhat vérzés.
Dehogy kezdodhet, sajnos nem jo jel a terhesseg alatt a verzes nemhogy 2 napja.Te errol meg nem hallottal vagy olvastal, azonnal dokihoz menni!
Mindenképp menj el orvoshoz (ügyelet)! Remélem, nem lesz gond, és szép babavárást kívánok Neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!