Találatok a következő kifejezésre: Terhességem alatt nő a (39 db)

A terhesség alatt nő a méh, egyszóval egyre fejebb kerül a felső része. Na de mi a helyzet a petefészekkel?

Hisz a petefészek nincs odan?ve a petevezetékhez. Ahhogy n? a méh, a petefészek is egyre feljebb vándorol vagy mi történik vele?

Legjobb válasz: Na, most szöget ütött a fejembe a dolog. Szerintem mivel a petefészek nincs a petevezetékhez nõve, eredeti helyén marad. Ez amúgy se probléma, hiszen terhesség alatt szünetel a petetermelés.

Na, most szöget ütött a fejembe a dolog. Szerintem mivel a petefészek nincs a petevezetékhez nõve, eredeti helyén marad. Ez amúgy se probléma, hiszen terhesség alatt szünetel a petetermelés.

"Terhesség alatt nőnek a mellek"! Kíváncsi lennék hogy nálatok hogy volt ez, volt e valaki úgy mint én?

mindenhol azt hallom meg olvasom,hogy már az els? hetekbe mennyit n? a mell..stb.!Nekem csak fáj,néha nagyon,hozzá se lehet érni,néha pedig kevésbé,de n?ni egyáltalán nem n?!(11hetes vagyok!)Van olyan kismama akinek szintén így volt és így maradt?Vagy még korai hogy n?jjön?

Legjobb válasz: Nekem csak az utolsó 2 hónapban nõtt!Szerintem neked még korai.Ja és 3 hónapos a babám és csak anyatejet kap :)!

Nekem csak az utolsó 2 hónapban nõtt!Szerintem neked még korai.Ja és 3 hónapos a babám és csak anyatejet kap :) !
Nekem nem nõtt, csak szülés után a a tejtõl.
Szia Nekem az elsõ 12 hétbe közel a 3szorosa lett (egyébként nem volt valami nagy) és nem is nõtt tovább csak szülés után picit a tej jól felduzzadt. Barátnõmnek kb a 30. héttõl kezdtek megnõni
A terhesség mindenkinél más, nem lényeg, hogy nõjön a melled, nem jelent semmit, ha nem nõl. Nekem sajna nõtt, az elsõ tünetem volt, férjem arról vette észre, hogy terhes vagyok. Aztán szoptatás alatt még nagyobb lett, majd megint terhes lettem és még mindig nõl... nem tudom így mi lesz a harmadik babával, mert már kezd elviselhetetlen lenni... 75/Bbõl 80/Fes vagyok most...
Nekem az elsõ és a harmadik trimeszterben nõtt, majd a szülés után.
Nekem is inkább csak fájt az elején, végül valamennyit nõtt, de nem sokat, kb fél kosárnyit. Elõtte B-s voltam, az már kicsi lett, vennem kellett C-st, de az meg kicsit nagy volt.
Nekem csak érzékeny volt, de nem nõtt.A 35.héten se látunk rajta változást:)
24 hetes leszek és semmit nem nõtt, nem is igazán érzékeny. Remélem azért lesz tejem!
nekem 17 hetesen kezdett nõni egy kicsit, de aztán azóta sem nõtt tovább.
A kérdező hozzászólása: különösebben nemérdekel hogy nõ e vagy sem, csak kíváncsi voltam hogy másnál hogy van, csak nekem nem nõ vagy mi.., de amúgy "nemérdekel", igaz nembánnám ha kicsit nõne, mert kicsi, de sebaj:)
En a 3ik babamat varom most vagyok a 13ik hetben De a 6ik hettol egyfolytaban nol es faj.most orulok is neki mert eleg kicsik voltak, csak ne fajnanak ennyire.

Mit használjak, hogy ha a terhesség alatt nő a pocim ne szakadjon a bőröm?

Legjobb válasz: Én azelsõ babánál Avonos krémet használtam,most is azt fogok,nálam mûködött.De sztem ez alkati dolog,függ a bõröd minõségétõl,meg,h mekkora a pocak.:)

Én azelsõ babánál Avonos krémet használtam, most is azt fogok, nálam mûködött.De sztem ez alkati dolog, függ a bõröd minõségétõl, meg, h mekkora a pocak.:)
Ez többnyire alkati kérdés, de sokat segíthet, ha gyakran kened testápolóval, vagy babaolajjal, ettõl puha lesz a bõr és "képlékeny" nyúlik és nem reped...
Szia.Alkati dolog, hogy fog-e repedni a böröd, vagy sem.Na meg pocak függö.Ha anyukádnak sem voltak csíkjai, (striák)akkor nagy az eséjed, hogy neked sem lessz.A baba olaj jó, de növéremnél és nálam is bevált a gyógyszerta´rban kapható, és nem olyan drága MILUPA terhesse´gi csíkokra krém. Boldog baba vára´st. 30 hetes kismama.
Szerintem bármilyen testápoló krém vagy olaj megfelelõ, kend be magad minden fürdés után, és akár többször is, hogyha érzed hogy száraza bõrõd.
Hmm, ha szerencsés vagy, nem lesznek csíkjaid, ha meg olyan alkat vagy, akkor bizony lesznek. én kentem magam naponta kétszer nagyon speckós krémmel, mégis tele lettem lilás színben játszó, mély repedésekkel...
Sok folyadékot kell inni. Attól rugalmasabb lesz a bõr.

Szerintetek ha a férfi nem akar szexelni a nő terhessége alatt, akkor a szülés után ez visszaáll a terhesség előtti nemi aktivitásra? 30 felettiek légyszi

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy miért nem akar szexelni. Ha nincs gond a terhességgel, és azért nem szexel az asszonnyal, mert így nem kívánja, akkor erõsen elgondolkodtató a kapcsolat. 37N

Az attól függ, hogy miért nem akar szexelni. Ha nincs gond a terhességgel, és azért nem szexel az asszonnyal, mert így nem kívánja, akkor erõsen elgondolkodtató a kapcsolat. 37N
Nemhogy nem kívánnám, hanem engem zavarna hogy ott van benn. De a terhesség után minden ugyanúgy lenne, ettõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Zavarja pszichésen õt a baba. Nem tud elvonatkoztatni és az élvezetre koncentrálni. Szeretgetés van csak szex nincs.
Akkor koncentráljatok arra, hogy a szeretgetés során lehetõleg orgazmus is legyen... mindkettõjüknek. Egyébként pedig el lehetne neki magyarázni, hogy a természet évmilliók alatt erre készítette fel a nõket: hogy terhesen is veszélytelenül szeretkezzenek. A legtöbb állat nõsténye ilyenkor páros lábbal rúgja ki a hímeket - az ember lánya pedig sokszor jobban élvezi, mint valaha :-) Ezen kívül egy terhes nõ a sok növekedési hormon miatt fiatalosabb és kívánatosabb is, mint elõtte.
A kérdező hozzászólása: Igen, igaz. Azt viszont nem tudom megmagyarázni neki, hogy ne fogja fel hogy ott a gyereke a hasamban és felejtse el amíg szexelünk. :(
jajjajjjj....
igen néha elõfordul hogy a terhesség ellenére is menstruál egy nõ. Általában nem végig tart de pár hónapig elõfordulhat. Általában azért ez kicsit másabb vérzés.
Az attól függ. Az elsõ 2 hónapban sokaknál elõfordul, de azért nõgyógyászt érdemes felkeresni ilyen esetben (vagy ha csak aggódsz, hogy terhes vagy, vegyél egy tesztet és csekkold le).
eddig volt már 3 terhességem, egyiknél sem volt N
A kérdező hozzászólása: 2 vagy 3 hónap kimaradt
google a barátod: “Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel: a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses idõpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az idõpontban jelentkezik, hanem az elsõ harmad folyamán bármikor A terhesség alatt jelentkezõ “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve az elsõ esetet), és mindhárom típusnál a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart (vagy a hormonális ok esetén elhúzódhat akár hetekig is). Olyan eset is létezik, hogy valakinek még kétszer-háromszor “megjön” a terhesség elsõ hónapjaiban, valamint azt a jelenséget is sok kismama tapasztalja, hogy az elsõ néhány hónapban azokon a napokon, amikor “meg szokott jönni” jelentkeznek a menses elõjelei, hasonlóan fájdogál a hasa, de végül természetesen nem jön meg, hiszen nem volt peteérés, és nem válik le a méhnyálkahártya. Nagyon fontos, hogy a menstruáció a terhesség alatt nem normális dolog, ha barnázást (akár 1-2 cseppet is) vagy élénk vérzést tapasztalsz, azonnal fordulj orvoshoz! A hormonális problémák ugyanis jól orvosolhatóak gyógyszerekkel, és élénk vérzés esetén is lehetséges még a segítsé

Egy újságban azt olvastam, hogy egy nő terhesség alatt menstruált és 5. hónapig nem nőtt meg a hasa. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Igen, ritkán, de elõfordul a terhesség alatt vérzés, ami nem befolyásolja magát a terhességet. Az meg, hogy 5 hónapig nem nõtt jelentõsen a hasa, nem is annyira fura.

Igen, ritkán, de elõfordul a terhesség alatt vérzés, ami nem befolyásolja magát a terhességet. Az meg, hogy 5 hónapig nem nõtt jelentõsen a hasa, nem is annyira fura.
az elsõ 5 hónapban másnak se nagyon nõ a hasa (de 4-ig biztos), fõleg nem, ha elsõ terhesség. Az is elõfordul, hogy valaki akár végig "menstruál" a terhesség alatt
az elsõ terhességem az 5. hónapban lett szembetûnõ, addig nem tûnt fel senkinek. a menstruáció sem lehetetlen, ha nem is túl gyakori (az egyik barátnõm anyukája terhesen 2 hónapig mensturált még)
Az egyik barátnõm végig menstruált, eszébe se jutott, hogy terhes lehet. Az tûnt fel neki, hogy kezd nõni a hasa a 6-ik hónapban.

A terhesség alatt végig nő a mell?

Legjobb válasz: "A terhesség alatt végig nõ a mell?" Igen, azután meg végig lóg.

"A terhesség alatt végig nõ a mell?" Igen, azután meg végig lóg.
Nekem egyáltalán nem nõtt meg várandósság alatt. Szoptatáskor is csak 1 betûméretet, a korábbi 85B helyett 85C-t kellett hordanom (pedig volt tejem bõven és sokáig)
szia, nekem sem nõtt a mellem. végig 70A volt, féltem is hogy nem lesz tejci, aztán szülés után hirtelen 80C lett, de most már ezt is kinõttem :) remélem nem is megy vissza :D
Nekem az elsõ hetekben nõtt meg (azt hiszem kb 14. hétig nõtt), utána már nem nõtt tovább. A következõ változás a szülést követõ 3. estén következett be, amikor megjött a tej.
Nekem végig nõtt (mindenem):) 85B-rõl 100D-re. Most 90C
18.11-es vagyok. A tejem nem indult be! :(
Én 85B-rõl indultam, most 23 hetes terhes vagyok és már 90C-t hordok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Nekem egyáltalán nem nõtt!

Hallottam olyat hogy valakinek nem nö a hasa terhesség alatt ez hogy lehet? és ez vékony nöknél vagy a ducibbaknál?

Legjobb válasz: A molettebb, nagyobb darab nõknél 95-100 kg felett, nem nagyon látszik, hogy terhesség miatt van-e hasa. Azért egy vékony nõn hamarabb látszik a terhesség.

A molettebb, nagyobb darab nõknél 95-100 kg felett, nem nagyon látszik, hogy terhesség miatt van-e hasa. Azért egy vékony nõn hamarabb látszik a terhesség.
én elég duci voltam de a hasam is óriási lett pedig a baba átlagos méretû volt. 45 kg-s barátnõmre 6 hónaposan még rájött az xs-es szõkített kabát végig begombolva aztán sajnos toxémia miatt meg is szült 7 hónapra de egészséges a babája, de sokan nem is tudták hogy terhes.
62 kilóval, 160 centisen kezdtem a terhességet. A 38. héten, még mindig 62kilósan mentem szülni. A pocim épp, hogy csak nõtt, sokan, akikkel a terhességem alatt sokszor találkoztunk, azt se tudták, hogy kismama vagyok... nagyot néztek, mikor aztáûn babával láttak:D Pedig azt se mondhatom, hogy 1. baba, erõs hasizmok.... Ui. õ már a 4. babám, a másik 3-mal szép nagy pocim volt.

Mit tennétek? Szitu: nő és férfi, pár hetes bébi. Férfi csalja nőt, férfi agresszív és nem támogatja a nőt, nő tűr 10 hónapig (terhesség alatt is), majd elköltözik.

Férfi nem kapar, önsajnálkozik a gyerek miatt. N? próbálkozik, férfi passzív. Férfi még mindig kivan, hogy elvitték a gyerekét. De férfi semmit sem tesz. N? visszamenne, próbálkozik, férfi konok és makacs. N?t megalázza. N? feladja a próbálkozást, mondván hogy okkal ment el, de visszament volna, de férfi hozzáállása silány. S?t férfinak nincs semmmilyen hozzáállása. N? nem próbálkozik többet, de férfi még mindig nem lép. Mit tennétek a n? helyében, valamint a férfi helyében is?

Legjobb válasz: Egyetértek az elõzõvel. Felejtsd el a barmot és kérelmezzél bíróságon gyerektartásit.

Egyetértek az elõzõvel. Felejtsd el a barmot és kérelmezzél bíróságon gyerektartásit.
Hagyni azt a nyomorék férfit, elmenni bíróságra, megítéltetni valami húzós gyerektartást.
hagyd ott! de mondcsak a gyerek megfoganása elõtt nem vettél észre semmit a pasidon? szerintem itt a nõ hibázott, mert megcsinálhatták vele mindezt. ehhez õ is kellett. így tehát megérdemelte, és ne sajnáltassa magát. a férfi meg tudta hogy kivel tudja megcsinálni mindezt, de fizessen csak
A kérdező hozzászólása: nincs jogod olyat mondani sõt feltételezni hogy "milyen élete lesz a gyereknek". nem ismersz. ne mondj ilyet légyszives. igen, egyedül is vállaltam a gyereket. képtelen lettem volna elvenni a magzati életét. szeretem a drágámat és hidd el kedves utolsó, vannak bõven, akik családban nõnek fel, de szeretet, törõdés nélkül apucival... az én gyerekem nem fog sem szeretetben, sem törõdésben, sem anyagiakban, sem erkölcsiekben hiányt szenvedni....
A nõ nagyon rosszul járt, de nem tudok mit mondani hogy mi lesz a folytatás. Egy biztos, gyerekkel már nagyon nehéz lesz férfit találnod. Mindenki a saját gyermekéhez húz ugyanis, lásd férjed, aki a körülmények ellenére is ragaszkodna gyermekéhez. Az élet rohadt és harcokból áll. Aki mást mond az hazudik vagy önámít.
A kérdező hozzászólása: A férfi nem húz a gyerekéhez, mert megelégszik heti 1 órával és számára az apaszerep kipipálva. Nem érzem úgy, hogy rosszul jártam volna, van egy csodás, egészséges gyerekem akit szeretetben fogok felnevelni. Boldog vagyok vele, csak tudod nem így képzeltem. Családot szerettem volna. Én is hibáztam, tudom. Remélem találok majd egy olyan apukát a gyerekemnek aki mindkettõnket elfogad és nem csak egy donor kellett neki hogy újabb gyereke szülessen akikre nem tart igényt.
A kérdező hozzászólása: Az élet valóban harcok halmaza.
Hagyd már ezt a nõ férfit úgy idegesít. XD
A kérdező hozzászólása: Nem kötelezõ olvasmány :)
Szia. Elõször is a rosszindulatú megjegyzéseket ne vedd figyelembe. Ezt nem lehet elõre megmondani sajnos. én 6 év után szültem neki. Korán volt ez is.:s Már terhesen megcsalt, pedig nem volt elhanyagolva semmilyen téren. Mióta megszületett a pici, azóta meg teljesen közömbös velem. A gyereket imádja. Felejtsd el!!!! Ha a gyerekkel foglalkozik, örülj neki, de lépj tovább. Én is ezt fogom tenni, lehet lepontozni nyugodtan, mert bár nem aláz meg, nem szörnyû az életem, de akkor sem vagyok boldog. én ilyen családban nõttem fel. Anyám nem szerette apámat és fordítva. Ezzel tönkretenném a gyerekem! Inkább kapjon külön-külön két kiegyensúlyozott szülõt, mint egy feszültséggel teli teljes családot.
A kérdező hozzászólása: Remélem a te sorsod még jóra fordul!!! Én voltam az élete, aztán terhes lettem és már nem látta bennem a nõt, megszûntem létezni, csupán egy donor vagy egy béranyaként tekintett rám, aki kihordja a gyerekét. Plusz még a többi... Remélem megtalálod az utadat!!!
A férfi legfeljebb meglátogathatná a gyereket hétvégenként.
De minek teszed szét a lábad meg szülsz be egy ilyennek?! Megszülted az utódját. Kész a mókuskerék. Ha hapsi, akkor nõverõ pszichopata lesz, ha lány, akkor csicska mint az anyja. Csókollak finom helyeken! És grat!
A kérdező hozzászólása: Tuti vmi középiskolás vagy. Érettségizz le elõször kérlek... Hanyagoljuk a bántó megjegyzéseket, tudod... az élet az ilyeneket mindig meghálálja. köszi
Hát neked már 'meghálálta' az élet, angyalom. tudod, a társadalomnak pont a pszichopaták utánpótlásaira van szüksége, mert NINCS belõlük elég, áh!
A kérdező hozzászólása: Az én apám is lelépett és mégis teljes ember lettem saját lakással, diplomával és kétkezi munkával. Sajnos az élet nem mindig dob kiszámítható lépéseket. De kívánom, hogy a Te életed legyen tökéletes és teljes családban éld le. Nem egyedül nevelem fel, hanem a családom támogat, testvéreim saját gyerekükként szeretik a kicsimet.
Drága nõ gondolt arra, hogy annak a gyerekenek amit õ egyedül is vállal milyen élete lesz? Hiába próbál drága nõ kihozni a legjobbat az a szerencsétlen gyerek issza a keserû szar levet, mert igazi apa nélkül nõ majd fel, és jól mondta az elõttem szóló, szegény hatalmi játszmák tárgya lesz...Gyereket tönkretenni nem kéne. Drága nõ magának szülte kisgyermekét, hogy kompenzálja a rossz döntését. Ez pedig rohadt önzõ dolog. Drága nõ majd magyarázkodhat szegény gyereknek, mikor már felfogja ésszel, hogy tönkre lett téve az élete bizonyos szinten.
A kérdező hozzászólása: Jaaa és férfi fejét veri a falba hogy miért kapja az élettõl hogy elviszik a gyerekét, de azután már nem lát semmit. Odáig, hogy nõ MIÉRT ment el pár hetes csecsemõvel - már nem jut el mert nem lát túl az önsajnálaton. Nõnek nehéz most egyedül egy gyerekkel, de nõt 10 hónapig alázta a takarításban, fõzésben és a szexben is. Aztán már szex sem volt. Nõ okkal ment el és férfi a kisujját sem mozdította eddig és be kell látni nõnek, hogy ezután sem fogja. Nõ egyedül marad gyerekkel, férfi meg az üres gyerekszobával. Nõ kíváncsi a TI gondolataitokra! köszönöm
A kérdező hozzászólása: Zárójelben: nõ múlt héten beadta a kérelmet a bíróságra...
A kérdező hozzászólása: Nem volt jel, túl hamar jött a baba. 7 hónapra. Addig férfi lehozta a csillagokat is. Nõ nem vette észre mert elvakult volt. De a gyereket nem bánja, sõt a világ legnagyobb ajándéka és nagyon de nagyon szereti!!!
3ik vagyok, de tényleg ez a nõ nem vette észre hogy palira veszik, nem bántásból, de azért ehhez nagy tehetség kell. miért kellett azt a szegény gyereket megcsinálni, ilyen háttérrel, most hatalmi harcok tárgya lesz. nem hinném hogy ez a pár valaha is komolyan szerette volna egymást és tisztelte volna. hihetetlen hogy ez a nõ még mindig képes alárendelni magát a férfinak, ez a naívitás, ez már a férfinak is sok szemmel láthatólag, szerintem õt már csak a gyerek érdekli, a nõ nem és nem is fogja, mégis mit szeretne benne. a nõ álmodozzon csak...
ha ennyire megalázott, megcsalt, hazudozott, és nem kér belõled miért kell már ezt erõltetni, nem értem, szerintem a nõ egy áldozattípus, és ha ez a férfi elhagyja majd jön egy másik aki eltapossa átlép rajta.
A kiegészítéseiddel is csak azt tudom mondani: Nõ hagyja ott a pasit->Go bíróság->Megállapítják neki a gyerektartást és a pasinak tartásdíjat kell fizetni. 18/f
A kérdező hozzászólása: Nõ nem álmodozik. Nõ el akarta mondani magának és majd a gyerekének, hogy megtett mindent, hogy családja legyen. Rossz apát választott gyerekének, mert elkapkodta a döntést. 7 hónapja ismerte csak férfit. Nõ tudja hogy ebben hibázott. Ez már adott, és igen, naív volt, mert hitt egy családban, ami valójában sosem létezett. Nõ jól tudja.. De ez már megtörtént és nõ a folytatásra kíváncsi. Egy nõ sok mindenben alárendeli magát általában mindig. Sajnos. Nõ tudja hogy hibázott, de egyedül is vállalta volna a gyereket!!! És most próbálja a legjobbat kihozni a dologból.
A kérdező hozzászólása: Férfi a gyerekért sem tesz semmit. Múlt héten a kórházban sem látogatta meg.
a szüleid, barátaid, ismerõseid stb..sem láttak át rajta? ezt már elrontottad, ne akard tovább, mert bele fogsz hülyülni, figyelj miért ne lehetne még pasid, egy újabb aki szeret és megbecsül, nem egy ilyen és attól miért ne lehetne gyereked. csak azért mert van egy gyereked még nem érsz kevesebbet. szedd össze magad. barátnõm 21 éves 1 gyerekkel, neki is lett új párja, persze attól függg hány éves vagy. de szerintem nagyon nincs önbizalmad, ez a pasi hanyadik kapcsolatod volt és a korábbi szerelmeid milyenek voltak. sajnállak, de tehetsz magadért. demonstrálj erõt, törödj a gyerekeddel, vagyis helyesebben ne a férfival törödj hanem a gyerekeddel többet, útóbbi megérdemli...építsd fel magad, és ne hajszold ezt a férfit, legyél szép, viseld magad méltósággal, mutass fel sikereket, és ne hagyd hogy összetörjenek, a férfiak az ilyen nõket szeretik igazán, akik karakánok, ha igy teszel még lehet esély arra hogy egy hosszabb idõ után magától visszatér és meggondolja magát.
A legjobb mindkettõnek még mindig, ha otthagyja a nõ a pasit és elmegy bíróságra, hogy az apa fizesse a gyerektartást. Anyának lesz majd egy megértõ pasija késõbb, az apa meg még majd találkozhat a gyerekkel és talán az apuka ebbõl majd tanul és képes lesz megváltozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mindenki átlátott rajta, de úgy gondolták, a terhességem alatt meghagynak a hitben, hogy a bébim egészséges legyen. Szülés után erõre kaptam és volt erõm felállni egy nem mûködõ kapcsolatból az szeretteim véleménye nélkül is, ahol sem nekem sem a gyerekemnek nem lett volna fényes jövõje. Jobb volt így hogy nem stresszeltem a gyerekemet a hasamban a szakítással. Legalább megtanultam alkalmazkodni és visszavenni a nagy arcomból. Önbizalmam tényleg nulla, de most a gyerek a lényeg, a többit majd jön úgyis. Szerencsére nincs gondom semmire, a lelkem meg majd meggyógyul. köszi neked!
A kérdező hozzászólása: Apuka nem változik, apuka eltitkolta elõlem hogy van már egy gyereke akit elhagyott 4 hónapos korában... Nyomoztam utána és már a költözésem után derült rá fény. A rokonok természetesen falaznak neki...
Ezt alapból te rontottad el, mert csak azt láttad a pasiból, amit te látni akartál. Az már csak ráadás, hogy a terhesség alatti hormonális kiborulásokat a férfiak (ritka kivételtõl eltekintve) egyáltalán nem tolerálják. Azt képtelen vagyok elhinni, hogy terhes lettél és egybõl nem vett nõszámba. Azért oda kellett neked is alakítani. Na mindegy, ez van, én semmit sem tennék többet a helyedben, mint amit már megtettél eddig is.

Terhesség alatt meddig nő a mell? És mekkorát nő?

Jó ok. tudom ez egyénileg változó, csak azért érdekl?dök, mert én 75 r?l indultam most 16 hetes vagyok és a 85b kezd szükséges lenni. Normális ez??? Bár mindig kicsinek tartottam, egy éjjel le lehetett volna vizesruházni és visszahúzódott volna :)) Most jó a mérete meg vagyok elégedve!! :))) De mekkora lesz ez még???? :))

Legjobb válasz: Szia! Ez tényleg alkati kérdés, de szülés után bizti hogy még eggy számmal nagyobb is lessz majd a tejcsi miatt.

Szia! Ez tényleg alkati kérdés, de szülés után bizti hogy még eggy számmal nagyobb is lessz majd a tejcsi miatt.
Én 75C-rõl indultam, és most vagyok 90D-nél.Azt beszélik még nõni fog. 21 hetes kismama
Szia...en 75 b rol indultam es most 14 hetesen mar 80 b vagy egyeseknel 80c kell...azt hittem csak en kezdtem el versenyezni Pamela Andersonnal.....amugy se voltak kicsik de most hatalmasak lettek...a furdoruciaimat el is felejthetem..folyok ki beloluk alul, felul, oldalt.Nem is merek arra gondolnimekkora lessz a tejcsivel is....brrrrrr.....allok apaval a tukor elott es nezuk..."ugye ez nem marad ekkora?":-)))
Szia! Még a terhesség elõtt 75 b-s melltartóm volt, majd a terhesség alatt csak egyre nõtt és nõtt. Szülés elõtt 85b-s volt, majd a 90-es melltartó is kicsinek bizonyult szülés után közvetlenül. Mind a két cicim nagyobb volt, mint a gyerkõcöm feje. Ez azonban csak pár hétig tartott. Utána beállt 85 b-re és maradt is a szoptatás alatt végig. Nem akarlak elkeseríteni, de ha már nem szoptatsz, akkor a cici mérete és egésze is elkeserítõ! Jó néhány hónap kellett amíg visszaállt a normál új méretre, ami nekem egy számmal nagyobb méretet eredményezett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!