Találatok a következő kifejezésre: Terhességem alatt izzadok. Hol (2 db)

Terhességem alatt nagyon izzadok de sehol nem kapok rá megfelelő szert. Tudtok valamit ajánlani? Hónaljbetétet hol lehet venni?

Legjobb válasz: Otto katalogusból biztos tudsz rendelni mert ott biztos van! A patikába vagy gyógyászati segédeszközboltba is lehetséges!

Otto katalogusból biztos tudsz rendelni mert ott biztos van! A patikába vagy gyógyászati segédeszközboltba is lehetséges!
Szia! Ez a hormonoknak tudható be sajnos. Én is küzdöttem egy darabig ezzel a problémával de egyik nap arra ébredtem fel hogy "ma" le epilálom a hónaljamat, ha hiszed ha nem segitett... azóta mintha kiszáradtam volna. Próbáld ki te is vagy a gyantát.
Szia! Én is nagyom izzadós vagyok. Nekem nagyon bevált az Amway-es Body series izzadásgátló. Nyáron olyan szinten izzadtam, hogy szószerint csöpögött a hónaljam. az amway-es cucc mellett meg szinte krémezni kell, annyira meggátolja az izzadást. Próbáld ki, érdemes :)

Terhességem alatt nagyon izzadok. Hol lehet kapni izzadásgátló hónaljbetétet?

Legjobb válasz: szia,én rolam is ömlik a viz,jobban mondva a honomalja,nekem azt válaszolták,hogy patikába vegyek,én is holnap nézem meg. 29 hetes kismama.

szia, én rolam is ömlik a viz, jobban mondva a honomalja, nekem azt válaszolták, hogy patikába vegyek, én is holnap nézem meg. 29 hetes kismama.
Szia! Én az OTTO katalógusban láttam a végén! Üdv. 33. hetes kismama
Szia! Nekem segített hogy le epiláltam a hónaljamat és azóta nem izzadok. Lehetõleg pamut ruhát viselj. Lehet kapni egy Exodor nevû szert izzadásra de azt nem tudom hogy terhesség alatt lehet-e használni, vagy a Vichy-nek van egy dezodorja...próbáld ki azt. Üdv: 23 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!