Találatok a következő kifejezésre: Terhesség vagy mensi lesz (11 db)

Terhesség vagy mensi lesz?

PCOS-m van. Utoljára februárban volt mensim norcoluttal. Nem védekezünk a férjemmel. Merckformin XR-t szedek. Mondták, hogy lehet spontán peteérés. Tüneteim: mellfájdalom, feszítő hüvely, alhasi görcs, derékfájdalom, szédülés, hirtelen rossz kedv. Tudom, hogy majd úgyis kiderül, csak érdekelne a véleményetek és a tapasztalatok. Köszönöm szépen!!

Legjobb válasz: Amíg nem kezeled megfelelõen a PCOS/IR-t a hármas kezeléssel és nem érsz el rendszeresebb ciklust, addig sok esély nincs. PErsze, véletlenek vannak, de ilyenkor a kockázatok is magasabbak. Nem kritikából írom, magam is átmentem ezen. Másfél év kezelés kellett. Szerintem csinálj egy tesztet, ha gyanakszol, de én még türelemre intenélek a baba ügyében, bármennyire is nehéz. Inzulin szinted milyen a kétórás terhelésen? Pajzsmirigy hormonokat néztek?

Amíg nem kezeled megfelelõen a PCOS/IR-t a hármas kezeléssel és nem érsz el rendszeresebb ciklust, addig sok esély nincs. PErsze, véletlenek vannak, de ilyenkor a kockázatok is magasabbak. Nem kritikából írom, magam is átmentem ezen. Másfél év kezelés kellett. Szerintem csinálj egy tesztet, ha gyanakszol, de én még türelemre intenélek a baba ügyében, bármennyire is nehéz. Inzulin szinted milyen a kétórás terhelésen? Pajzsmirigy hormonokat néztek?
Bármyen betegséged lehet, annak ellenére is teherbe eshetsz:) szívbõl kívánom neked, hogy pici legyen:) 25+4hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkettõtöknek a választ :) A pajzsmirigyemre már több, mint 1 éve szedem az l-thyroxint. Vérvételen most voltam és minden értékem rendben van. Próbálok türelmes lenni :) Köszönöm a biztatást! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz! :)
Simán lehet, hogy baba!
hát én is igy voltam másnap megjõtt.várj még remélem neked sikerûlt.miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Szia! Mi még csak 3 honapja! És ti?
hát mi már másfél éve.ugy hogy nyugi ha nem jõtt õssze majd legkõzelebb
A kérdező hozzászólása: Annyira nagyon nem is vagyunk rajta a dolgon mert még csak hát ugy 3 honapja ez a "probálkozás" hogy ennyi ideje hagytam abba a fogamzásgátlót!! Köszi hogy irtál! Nektek pedig sok sikert kivánok:DD!
Lehet a beágyazódástól is, van akinél így jelzi a szervezet, de ez nem általános. Szorítok hogy ne jöjjön meg!
elsõ válaszolo vagyok.kõszi hogy majd ird meg mi volt
A kérdező hozzászólása: ok mindenképpen irok ide! Nincs semmi mensi elöjel sem mert nem fáj semmim!! Majd meglátom:DD!

Egy hete késik a mensim. Tegnap volt egy csepp banás rózsaszínes folyásom azóta semmi. Melleim érzékenyek, de semmi más tünetem nincs. Szerintetek mensi lesz vagy terhesség?

Legjobb válasz: Szia! Ezt igy elég nehéz lenne megmondani, találgatni pedig felesleges. Csinálj egy tesztet, ha babás vagy akkor annak már ki kell mutatnia.Én is 1 hét késésnél csináltam, és azonnal megjelent a 2. csík. Stressz, nátha is befolyásolhatja a ciklust, sõt hat nagyon vágysz a babára, és rágörcsölsz az is befolyásolhatja. Kívánom,hogy azt mutassa amit szeretnél! Szép napot!

Szia! Ezt igy elég nehéz lenne megmondani, találgatni pedig felesleges. Csinálj egy tesztet, ha babás vagy akkor annak már ki kell mutatnia.Én is 1 hét késésnél csináltam, és azonnal megjelent a 2. csík. Stressz, nátha is befolyásolhatja a ciklust, sõt hat nagyon vágysz a babára, és rágörcsölsz az is befolyásolhatja. Kívánom, hogy azt mutassa amit szeretnél! Szép napot!
Szia!Nekem 4 napja késik, ma kicsit rózsaszínes foly. volt. De nem mensinek gondolnám!Nem tudom.Remélem baba, de akkor mi ez a folt!Holnap tesztelek.Te teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: ha holnap sem jön meg akkor csinálok tesztet, amúgy nem vagyok stresszes és nem is akarunk még annyira babát, megszakításosan védekezünk és úgy vagyunk vele ha esetleg baba akkor örülünk, de ha nem az sem gond. csak most kicsit "megijedtem" mert sosem szokott késni ennyit, max 1-2 napot. pedig már vagy egy hete érzem, hogy na most tuti megjött, mert úgy görcsölök is.
Én is így vagyok ezzel, a görcsökkel.Mi már nagyon szeretnénk babát!:)

Lehet terhesség jele a testápolószerű folyás? Szombaton (nem) kellene megjönnie ilyet én eddig mensi előtt nem tapasztaltam. Mensim lesz vagy inkább terhes vagyok?

Legjobb válasz: Mindenki össze-vissza folyáskodik..nekem nem volt semmilyen sem, csak normális mint máskor..ezzelmnehéz megállapítani,deszombat után kiderül..vegyél tesztet, mert vasárnap már tesztelhetsz.

Mindenki össze-vissza folyáskodik..nekem nem volt semmilyen sem, csak normális mint máskor..ezzelmnehéz megállapítani, deszombat után kiderül..vegyél tesztet, mert vasárnap már tesztelhetsz.
nekem pont ilyen van, volt ma is es ma teszteltem es pozitiv!!!!!!tehat lehet hogy babocad lesz neked is!sok szerencset!szoritok puszi

A nemvárt napja előtt van bármilyen tünete a terhességnek vagy ez már biztosan mensi lesz?

Mindig 28 napos ciklusaim vannak, órát lehetne hozzá igazítani. Egy program ez alapján 29-én határozta meg az ovulációm napját. Sajnos csak másnap reggel tudtunk együtt lenni a párommal. (Lehet hogy már kés?n). Utána két napig pecsétel? vérzésem volt. A mensimnek kedden kellene megjönnie. 1-2 napja fáj a petefészkem. Néha olyan, mintha szúrna, néha pedig tompán fáj. Elég gyakran, elég sokáig. Terhesség jele még korai lenne, igaz? Reménykedhetek még hogy nem fog megjönni, vagy ez már biztosan annak a jele? (Sajnos a mensimnek nem mindig van el?jele, így nem tudom biztosra)

Legjobb válasz: Szia, lehet hogy sikerült, miért ne reménykedhetnél? Reménykedj csak:) Én is keddre nem várom, drukkolok neked! Nekem is szurkál, néha tompán fájdogál. Ilyen a görbém, neked nincs? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a..

Szia, lehet hogy sikerült, miért ne reménykedhetnél? Reménykedj csak:) Én is keddre nem várom, drukkolok neked! Nekem is szurkál, néha tompán fájdogál. Ilyen a görbém, neked nincs? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a..
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs görbém :( Egy ideig próbálkoztam vele, de váltott mûszakban dolgozom, nem tudtam még közel egyidõben sem mérni. Így nem ért semmit. De igyekszünk minél gyakrabban szeretkezni, hátha elcsípjük :)
A kérdező hozzászólása: Majd írj egyébként, hogy nálatok jön-e a baba? Szurkolok neked is :)

Kb. 3-4 nap múlva lesz/lenne esedékes a következő mensim, csak reménykedem benne, hogy nem fog megjönni. A mensi előttihez hasonló hasfájás egyértelmű mensi-tünet, vagy jelenthet terhességet is?

Ami még emellett jelentkezett: éhség, émelygés (felváltva), és határozott cigiundor második napja.

Legjobb válasz: Sztem ez inkább terh., mint mensi:)

Sztem ez inkább terh., mint mensi:)
ez pont mindkettö lehet. majd 5 nap múlva ha nem jött meg tesztelj az már egy egész biztos képet mutat.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazad lenne :) De hiányolom pl. a mellfeszülést, vagy érzékenységet. A szagok sem irritálnak. Ez olyan megtévesztõ :) Az émelygés is tegnap valamivel erõsebb volt, tulajdonképpen reggeltõl estig, megszakítás nélkül, ma inkább az éhség domináns, egyedül a cigiundor változatlan. Ja, és épp ma reggel produkáltam egy negatív tesztet, persze lehet, hogy csak korai volt még...
Korai volt a tesztelés, a peteérés után 14 napra kell megjönnie, ez biztos, és utána kéne tesztelned, tehát várj még 5 napot:) de a cigiundor az jó jel, majd írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Rendben, feltétlenül megírom, szerintem, ha akarnám sem tudnám magamban tartani, persze abban az esetben, ha pozitív lesz... :) De már egyszerûen "muszáj volt" valamit csinálnom, akkor is, ha tudtam, nincs sok értelme, de annyira türelmetlen vagyok, és úgy idegesít, hogy nem tehetek semmit azon kívül, hogy várok. Pedig tényleg nem tehetek semmit :) A cigiundornak tényleg örülök, és jó jelnek is veszem, mert egyáltalán nem akartam rászokni, és amikor mégis sikerült, igyekeztem abbahagyni, de magamtól sosem ment igazán. Így is összesen csak 4 hónapot sikerült dohányosként eltöltenem, de az elmúlt két-három napban tényleg úgy érzem, ha fizetnének, hogy rágyújtsak, akkor sem bírnám.... :)
A kérdező hozzászólása: Ígértem, hogy megírom, bár sajnos nincs mit :( Nem a tesztelés volt korai, hanem csak azért lett negatív, mert (megint) nem vagyok terhes :(( Tegnap este, a 28. napon (talán idáig ha kétszer volt ilyen pontos) megjött... Mondjuk még életemben nem görcsöltem ennyire, és este már viszonylag gyakran nyilallt a hasam bal oldala (amit szintén SOSEM éreztem idáig), ráadásul iszonyatosan erõs... bár nagyon gyenge sosem volt, talán csak akkor, mikor még gyógyszert szedtem. Ja, és az émelygés ettõl függetlenül továbbra is megmaradt, gondolom, csak hogy ne legyen annyira egyszerû az élet... Ilyenkor olyan selejtesnek érzem magam :((

Utoljára jan 17 -22 ig volt mensim. Az elmult 3 napban csináltam 3 tesztet és mind 3 pozitiv lett igaz csak halványan. Lesz baba vagy nem mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem baba lehet a dologban. 3 + teszt nem téved. Még kevés a hcg szint a szervezetedben. Ha továbbra se jonne meg, akkor polo holnapután csinálj mégegyet, s az már eroteljesebb csík lesz. Drukkolok :-)

Szia! Szerintem baba lehet a dologban. 3 + teszt nem téved. Még kevés a hcg szint a szervezetedben. Ha továbbra se jonne meg, akkor polo holnapután csinálj mégegyet, s az már eroteljesebb csík lesz. Drukkolok :-)
Hát szerintem elég nagy!!!Gratulálok!!Milyen teszttel teszteltél? Ha kevésbé érzékennyel, lehet hogy csak ezért halvány, ha érzékenyebbel tesztelsz, lehet, hogy már a második is erõsebb.De vannak olyan esetek, amikor a hcg lassan emelkedik és ezért halvány, lehet, hogy 1-2 nap múlva már erõset tesztelsz.
Várj még 2-3 napot, tesztelj újra, addigra, megsokszorozódik a hcg szintje és erõsödni fog a csík! (ha nem jön meg) Egyébként a halvány pozitiv is pozitiv! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.gondolom még ezzel nem érdemes igy dokihoz menni hisz ugysem tudna semmit sem mondani vagy igen,
nem még korai, várd meg az elsõ nagyon erõs tesztet és akkor lehet esetleg bejelentkezni, de nem kell kapkodni, mert minél késõbb mész, annál többet fognak látni/mondani.

A Rossmannos Facelle teszt mikor lesz leghamarabb pozitív, ha baba van? Csak a mensi elmaradása után, vagy már előtte is kimutathatja a terhességet?

Legjobb válasz: Nekem is van olyan, de még nem "lõttem el" :) Viszont ma reggel egy másfajta negatív.

Nekem is van olyan, de még nem "lõttem el" :) Viszont ma reggel egy másfajta negatív.
Nekem már elõtte is kimutatta! 15 hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!