Találatok a következő kifejezésre: Terhesség mellett rózsaszínes folyásom (2 db)

Terhesség mellett lehet rózsaszínes folyásom?

Kb 10 napja késik. Egy tesztet csináltam négy napja ami halvány második csíkot mutatott. Ha terhes vagyok, el?fordulhat hogy rózsaszínes folyásom van? Vagy elment a baba és meg fogok betegedni? De ma reggeli h?m is 37,2 volt hüvelyben. SEGÍTSETEK! FÉLEK!!!

Legjobb válasz: A halvány csík is csík, de ha az megnyugatat csinálj még egy tesztet! Egy kevés rózsaszín folyás nem valószínû, hogy vetélés, de azért érdemes lenne elmenned egy dokihoz uh-ra. Pici vérzés, barnázás nekem is volt az elején, de szerencsére jól van a babuci. 27 hetes kismami

A halvány csík is csík, de ha az megnyugatat csinálj még egy tesztet! Egy kevés rózsaszín folyás nem valószínû, hogy vetélés, de azért érdemes lenne elmenned egy dokihoz uh-ra. Pici vérzés, barnázás nekem is volt az elején, de szerencsére jól van a babuci. 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a nyugtatást! És Neked mikor volt barnás folyásod meg vérzésed? A nem várt menstruáció idején vagy utána?
1. válaszoló vagyok. Nekem a mensi idején nem volt semmi, csak ugyanúgy feszített, fájt a derekam és az alhasam, mint mensi elõtt szokott, de vérzés nem volt. Kb. 6-7 hetesen volt egy kicsi vérezgetés, barnázás, de a doki azt mondta nincs baj. Aztán késõbb a 16. hét környékén szex után megint volt egy kis vérzés, amitõl persze jól megijedtem, de szerencsére csak a hüvelyem fala sérült meg, a babával minden rendben, azóta viszont csak nagyon óvatosan szexelhetünk. 10 napos késés után szerintem érdemes lenne elmenned dokihoz! Drukkolok!

Mára nem vártam. Ha terhességi tünetek mellett pirosas rózsaszínes kevés folyásom volt ma, kizárt, hogy terhes legyek?

Pár napja olyan tüneteim vannak, amik nem szoktak lenni. És még mindig vannak, csak ma, mikorra nem vártam, volt egy kis mennyiségű pirosas rózsaszínes folyás. Hányinger, enyhe szédülés, mellérzékenység, mellfájás, hüvelyszurka, alhasi fájdalom, de nem olyan, amilyen mensi előtt szokott lenni. De mivel a vérzésre azt szokták írni, hogy barnás szokott lenni, az enyém meg pirosas, így akkor ez mensi lesz, ugye?:(

Legjobb válasz: Holnap reggel tesztelj és kiderül. Már ki kell mutatni szerintem.

Holnap reggel tesztelj és kiderül. Már ki kell mutatni szerintem.
Jó kérdés. Nekem egy ideig késett, aztán jelentkezett valami rózsaszínes folyás, bár akkor már megvolt a pozitív a teszt. (Mint kiderült, a beágyazódás a kezdeti szakaszban mélyül, és ez okozhat ilyesmit.) Én ekkor 6 hetes voltam. De minden tünet utalhat terhességre, ami nem megszokott.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, hogy nem fog megjönni. Ma teszteltem egyet, de az negatív lett. Holnap megpróbálom újra.
Második babámat várom, és mind a kettõnél volt egy kicsi pirosas rózsaszínû folyásom, szerintem, várj egy két napot, és tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött, habár ma nem volt túl erõs, de egy gyenge napos mensinek betudható. Egy kicsit hígabb, mert közbe vizes folyásom is van...elég érdekes.
Azóta megjött rendesen? Vagy van valami egyéb infó? Szurkolunk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!