Találatok a következő kifejezésre: Terhesség lehet csak nem volt peteérésem (5 db)

Terhesség lehet? Vagy csak nem volt peteérésem?

6 hónapja írom a ciklus.hu n az adataimat. Most nem írt erre a hónapra peteérést. A h?m nem nagyon esett le. 37,1 volt sokáig, 4 napra lement úgy hogy napi 0,1 fokot, 36,6 ig aztán vissza 37 re. Esetleg azért nem jelzi mert teherbe estem? Létezik ilyen h? terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia! Ez egy nagyon jó kérdés. Elõvettem egy könyvet ami azt irja, hogy ha a hõmérsékleti görbe egysikú 37 C akkor az a tüszörepedés hiányára utal. Viszont akinek sikerül teherbe esnie annál is állandósul a magasabb hõmérséklet.

Szia! Ez egy nagyon jó kérdés. Elõvettem egy könyvet ami azt irja, hogy ha a hõmérsékleti görbe egysikú 37 C akkor az a tüszörepedés hiányára utal. Viszont akinek sikerül teherbe esnie annál is állandósul a magasabb hõmérséklet.
Szia! Szerintem minden nõnek más a hõm. görbéje! Még ha terhes is! Ajánlom neked a babát tervezõk otthona címû internetes oldalt, ott találsz egy csomó nem éppen szokványos terhes görbét! Szorítok neked és azt javaslom, keresd meg a dokid és beszélj vele errõl a dologról!
A kérdező hozzászólása: mostanában elég változó 24-26 nap között változik
12-e nagyon messze van még. Hány naposak a ciklusaid??
Lehet hogy petefészek gyulladás. Szerintem nézesd meg magad, mivel messze van a mensid ideje. elõzõ voltam

6nappal mensi elött lehetett peteérésem, s akkor történt az együttlét (nem volt közösülés csak petting) volt mensim, nem nagyon sok (utolsó 2 nap inkább barnázás volt). Ma (a 11. napon barnáztam) Ez lehet terhesség?

Legjobb válasz: Nem. A terhesség jele a kimaradó vérzés, meg a pozitív terhesteszt, és sperma is kell hozzá. neked eddig egyik sem volt meg. Barnázni barnázhatsz akármitõl, én pl rendszerint egy kiadós hegyi túra után szoktam.

Nem. A terhesség jele a kimaradó vérzés, meg a pozitív terhesteszt, és sperma is kell hozzá. neked eddig egyik sem volt meg. Barnázni barnázhatsz akármitõl, én pl rendszerint egy kiadós hegyi túra után szoktam.
Az attól függ milyen petting volt. Pl ha spermás újjal nyúlkált akkor lehetsz terhes de ha nem akkor nem vagy az.

Az ovulácios teszt nem mutat ki terhességet? Lehet hogy butaságot kérdeztem. De nagyon parázok mert csak 03.16-án kellen megjönnie és már most olyan mintha bármikor megjöhetne. 03. 02-án volt peteérésem. Lehet még baba vagy már csak menstruáció?

Legjobb válasz: Szia! Nyugi ! Mégcsak most lenne a beágyazódás menziig meg van még 1 heted ha elmarad kezdhetsz gyanakodni addig meg csak foloslegesen stresszelsz rajta az eredményen nem tudsz változtatni minden toled fuggetlenul torténik és bárhogy is lesz azt kell elfogadni. Még simán lehet belole baba is !!!Tudom nehéz mi is 10 hónapja próbálkozunk. De tudod turelem rózsát terem :o). Próbálj megnyugodni.

Szia! Nyugi ! Mégcsak most lenne a beágyazódás menziig meg van még 1 heted ha elmarad kezdhetsz gyanakodni addig meg csak foloslegesen stresszelsz rajta az eredményen nem tudsz változtatni minden toled fuggetlenul torténik és bárhogy is lesz azt kell elfogadni. Még simán lehet belole baba is !!!Tudom nehéz mi is 10 hónapja próbálkozunk. De tudod turelem rózsát terem :o). Próbálj megnyugodni.
szia minden esélyed megvan egy újabb terhességre -ne izgulj-nekem is volt és most újból az vagyok...
Szerintem ez nem jelent semmit. Nyugi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!