Találatok a következő kifejezésre: Terhesség lehet csak nem volt (34 db)

Terhesség lehet? Vagy csak nem volt peteérésem?

6 hónapja írom a ciklus.hu n az adataimat. Most nem írt erre a hónapra peteérést. A h?m nem nagyon esett le. 37,1 volt sokáig, 4 napra lement úgy hogy napi 0,1 fokot, 36,6 ig aztán vissza 37 re. Esetleg azért nem jelzi mert teherbe estem? Létezik ilyen h? terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia! Ez egy nagyon jó kérdés. Elõvettem egy könyvet ami azt irja, hogy ha a hõmérsékleti görbe egysikú 37 C akkor az a tüszörepedés hiányára utal. Viszont akinek sikerül teherbe esnie annál is állandósul a magasabb hõmérséklet.

Szia! Ez egy nagyon jó kérdés. Elõvettem egy könyvet ami azt irja, hogy ha a hõmérsékleti görbe egysikú 37 C akkor az a tüszörepedés hiányára utal. Viszont akinek sikerül teherbe esnie annál is állandósul a magasabb hõmérséklet.
Szia! Szerintem minden nõnek más a hõm. görbéje! Még ha terhes is! Ajánlom neked a babát tervezõk otthona címû internetes oldalt, ott találsz egy csomó nem éppen szokványos terhes görbét! Szorítok neked és azt javaslom, keresd meg a dokid és beszélj vele errõl a dologról!

Duzzadt szeméremajkak, fehér folyás, mellbimbó érzékenység. Lehet terhesség? Doki azt mondta lehet terhesség, csak még ha az is nem tudja megmondani, mert semmit nem lehet ilyenkor látni. Volt vkinek hasonló problémája?

Legjobb válasz: Amikor terhes voltam egyik tünetem sem volt a felsoroltak közül, de ettõl függetlenül lehetsz terhes, ha védekezés nélkül szexeltél

Amikor terhes voltam egyik tünetem sem volt a felsoroltak közül, de ettõl függetlenül lehetsz terhes, ha védekezés nélkül szexeltél
Szia Mónika vagyok és csak tegnap regisztráltam.Nekem már van két gyerkõcöm akiknél csak mellfeszülés volt a menzesz kimaradása után, egyéb tünetem nem volt.Most szeretnénk harmadik babát, ami nagyon nehezen jön össze már 10 hónapja próbálkozunk.Kaptam Clostilbegytet, aminek hatására lett két domináns tüszõm.Most vagyok a 20.napon, a mellbimbóm már a peteérés utáni 3.napon nagyon érzékeny lett, ami azóta is tart.Krémszerû, fehér folyásom van tegnap óta, egyéb tünetem nincsen.

6nappal mensi elött lehetett peteérésem, s akkor történt az együttlét (nem volt közösülés csak petting) volt mensim, nem nagyon sok (utolsó 2 nap inkább barnázás volt). Ma (a 11. napon barnáztam) Ez lehet terhesség?

Legjobb válasz: Nem. A terhesség jele a kimaradó vérzés, meg a pozitív terhesteszt, és sperma is kell hozzá. neked eddig egyik sem volt meg. Barnázni barnázhatsz akármitõl, én pl rendszerint egy kiadós hegyi túra után szoktam.

Nem. A terhesség jele a kimaradó vérzés, meg a pozitív terhesteszt, és sperma is kell hozzá. neked eddig egyik sem volt meg. Barnázni barnázhatsz akármitõl, én pl rendszerint egy kiadós hegyi túra után szoktam.
Az attól függ milyen petting volt. Pl ha spermás újjal nyúlkált akkor lehetsz terhes de ha nem akkor nem vagy az.

3hete késik a mensim ma jött meg de csak vmi barnás folyás, mensi alatt még nem volt ilyen söt egyáltalan nem. Ez mire utalhat? Lehet terhességre is?

Legjobb válasz: Igen, lehet terhesség is. Mivel három hét az barátok közt is több mint 10 nap, még akkor is ha csak a munkanapokat számoljuk, csinálj egy tesztet. Nem hiszem hogy ne érne meg a bizonyosság 700 forintot. Persze mondjuk várhatnál holnap estig, mert lehet hogy addigra rendesen megjön. És azt hiszem azon a két napon semmi sem fog múlni.

Igen, lehet terhesség is. Mivel három hét az barátok közt is több mint 10 nap, még akkor is ha csak a munkanapokat számoljuk, csinálj egy tesztet. Nem hiszem hogy ne érne meg a bizonyosság 700 forintot. Persze mondjuk várhatnál holnap estig, mert lehet hogy addigra rendesen megjön. És azt hiszem azon a két napon semmi sem fog múlni.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem egy hete de negativ lett
Három hét nagyon sok késésnek!!! Ha pár nap múlva nem jön meg, menj el orvoshoz! Késhet ciszta miatt is! Nekem is volt, és semmi mást nem éreztem, csak késett! Nem megijeszteni szeretnélek, de jobb, ha elmész. Barnás folyás mensi elõtt pár nappal lehetséges, ezért írtam, hogy várj pár napot, hátha megjön!
Két hónapja nem menstruálsz, és még csak most gondolkodsz a dokin? Gratu!
A kérdező hozzászólása: igen most gondolkodom a dokin mert sokan stresszeltem mostanába és volt már olyan hogy kimaradt egy ideig csak azthittem most végre helyre állt mert féléve renddeesen megjött égre és most megint nemjó...

Pénteken megjött de hétfőn már semmi a mennyisege nagyon kevés volt a tompon tetején épp csak pár csepp volt, volt olyan mikor cseréltem hogy teljesen tiszta volt a tanponom. Szinre barna volt, nem volt egy csepp piros sem. Lehet terhesség jele?

Az lenne a kérdesem,hogy nem is olyan régen gyanakodtam terhességre,írtam is ide.teszteltem es negativ lett.írták páran hogy teszteljek később is meg egyet,de azt nem csináltam már meg.gondoltam majd következő hónapban megvárom hogy, hogy jön meg.aztan nemsokra jeletkezett ez...lehetek ettől még terhes??vagy erre ne is gondoljak??már nőgyógyász keresésben vagyok,mert az enyem sajnos elhunyt.nehez olyat talalni akivel ugy tudok beszelni bármien gondomrol mintha a testvérem lenne... :(

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj még egyet ha ez is negatív akkor menj orvoshoz, lehetséges hogy terhes vagy.

Szerintem tesztelj még egyet ha ez is negatív akkor menj orvoshoz, lehetséges hogy terhes vagy.
Tesztelj. Nem vagyunk orvosok. Lehet, hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy ez a ciklusod csak így alakult, és kész.

A terhességnek mindig vannak jelei? Ha három hete késik és még nem volt szex, csak más, és nem került be semmi, de még mindig nincs semmi? ! Az idegesség miatt ez lehetséges? V mi lehet az oka? v csak kimarad?

Legjobb válasz: Mikor szexeltél utoljára? mert ha nem volt aktus akkor nem lehetsz terhes. Vagyis lehetsz, de akkor a Vatikán lesz a keresztapuka.

Mikor szexeltél utoljára? mert ha nem volt aktus akkor nem lehetsz terhes. Vagyis lehetsz, de akkor a Vatikán lesz a keresztapuka.
anélkül is lehetsz terhes, hogy behatolás lett volna. pl. mert rádélvezett, vagy olyan volt a keze és azza simogatott stb. idegességtõl is késhet, attól is, ha hirtelen sokat fogytál, fertõzéstõl is lehet stb. teszt, nõgyógyász.
ha nem volt semmi, és nem került be semmi, akkor mit hisztizel? -.^ egyszerûen az idegesség, idõváltozás, ilyesmi. de ha ennyire felb*sz vegyél egy tesztet.:D
Ha nem volt behatolás és nem is került oda semmi, akkor mi a kérdés? Úgy tudom ilyen úton csak egy ember esett eddig teherbe, és az Szûz Mária volt... De csak odakerülhetett vmi, ha ennyire aggódsz, nem? Talán egy teszt megnyugtatna.
Ilyen buta emberek miért szexelnek?:( Igaz a mondás, hogy fel kell nõni hozzá agyban! Szánalom......
Komolyan, hihetetlen, hogy egyeseknek egyszerûbb itt parázni órákig/napokig és hülye kérdéseket feltenni azzal kapcsolatban, hogy terhesek-e mint lemenni a sarki gyógyszertárba és venni egy nyamvadt tesztet. mégis mi innen honnan a jó francba tudjuk, hogy terhes-e valaki vagy sem? de komolyan?? de ahogy az elõttem szóló is írta, mindenhez fel kell nõni...
Vagy azért, mert még azt a 800 forintot is sajnálja rá, vagy azért, mert beszari. Azt várja, hogy itt az emberek megnyugtassák, hogy nem lehet gond. Elég szánalmas.
Nem szexeltetek még nagyon kicsi az esélye. Gondolom annyi eszetek van hogy nem oda élvez és cuccos kézzel nem nyúl beléd. Idegességtõl, megfázástól, bizonyos gyógyszerektõl késhet. Sejtem hogy fiatal vagy még, lehet be sem állt még a menstruációd. Ha annyira bizonytalan vagy teszt, minthogy hetekig rágd magad ezen

Antibiotikumot szedtem betegség miatt. Lehet próbálkozni a babával? A kezelés után pár nappal már? A tájékoztatóra csak az volt írva, hogy terhesség első 3 hónapja alatt nem szedhető.

Arra vonatkozóan nem volt infó, hogy teherbeesés el?tt lehet-e alkalmazni!

Legjobb válasz: Próbálkozhattok. Koraterhességben a mindent vagy semmit elve érvényesül: ha a pár sejtes baba egyetlen kis sejtje is hibás- az egész terhesség elhal vagy létre sem jön- és ebbõl mi nem veszünk észre semmit. De ha regenerálódnak a magzati sejtecskék, akkor makk egészséges lesz a kicsike. Ezek az orvosi tények, amelyek biztosak. De ha benneteket megnyugtat a dolog, várjatok 1 hetet, addigra mindenképp kiürül az antibiotikum.

Próbálkozhattok. Koraterhességben a mindent vagy semmit elve érvényesül: ha a pár sejtes baba egyetlen kis sejtje is hibás- az egész terhesség elhal vagy létre sem jön- és ebbõl mi nem veszünk észre semmit. De ha regenerálódnak a magzati sejtecskék, akkor makk egészséges lesz a kicsike. Ezek az orvosi tények, amelyek biztosak. De ha benneteket megnyugtat a dolog, várjatok 1 hetet, addigra mindenképp kiürül az antibiotikum.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Megnyugtattál! Csak nagyon szeretnénk 7 hónapja, és éppen most van peteérésem, az antibiotikumot 6 napja hagytam abba!
Óh, hát akkor bõven HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!!! Szívbõl kívánom, hogy sikerüljön!
a babára nincs kockázata, nyugi. amúgy meg ha beteg vagy, akkor akármi is van felírják az elsõ három hónapban is, a gyártók mindenre ezt írják, mert nem tesztelik kismamákra és a felelõsséget is elhárítják ezzel, de nem árt. a betegségnek, láznak, fertõzésnek meg nagyobb a kockázata, mint a gyógyszeres kezelésnek.
Csak 41 olyan gyógyszer van, aminek magzatkárosító hatása van. Antibiotikum nincs közte. Ennek ellenére a legtöbb gyógyszerre ráírják, hogy terhesek ne szedjék, nehogy aztán bárki beperelhesse õket bármiért. Amíg a baba be nem ágyazódik, addig meg semmi hatással nincs rá, amit beszedsz, utána is a mindent vagy semmit elv érvényesül az elsõ két hétben: vagy megmarad a baba, vagy elmegy. Úgyhogy próbálkozzatok bátran, a babának semmi baja nem lesz az antibiotikumtól. De ha megfogan, akkor kerüld a magas lázat betegség esetén, és használj lázcsillapítót! A lázcsillapítónak nincs magzatkárosító hatása, míg a hosszantartó és/vagy magas láznak van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon megnyugtattatok! Én is így gondoltam, csak jobb ezt másoktól is hallani! Nagyon remélem, hogy hamarosan + tesztet tarthatok a kezemben! Nektek pedig minden jót kívánok! :)

Az ovulácios teszt nem mutat ki terhességet? Lehet hogy butaságot kérdeztem. De nagyon parázok mert csak 03.16-án kellen megjönnie és már most olyan mintha bármikor megjöhetne. 03. 02-án volt peteérésem. Lehet még baba vagy már csak menstruáció?

Legjobb válasz: Szia! Nyugi ! Mégcsak most lenne a beágyazódás menziig meg van még 1 heted ha elmarad kezdhetsz gyanakodni addig meg csak foloslegesen stresszelsz rajta az eredményen nem tudsz változtatni minden toled fuggetlenul torténik és bárhogy is lesz azt kell elfogadni. Még simán lehet belole baba is !!!Tudom nehéz mi is 10 hónapja próbálkozunk. De tudod turelem rózsát terem :o). Próbálj megnyugodni.

Szia! Nyugi ! Mégcsak most lenne a beágyazódás menziig meg van még 1 heted ha elmarad kezdhetsz gyanakodni addig meg csak foloslegesen stresszelsz rajta az eredményen nem tudsz változtatni minden toled fuggetlenul torténik és bárhogy is lesz azt kell elfogadni. Még simán lehet belole baba is !!!Tudom nehéz mi is 10 hónapja próbálkozunk. De tudod turelem rózsát terem :o). Próbálj megnyugodni.

Terhességem legelején nagyon beteg lettem, talán 2-3 nap egymás után megittam reggelente 1-1 aspyrin+c pezsgőt. Az volt a betegtájékoztatóban hogy az utolsó harmadban nem lehet csak. Ettől ugye nem lehet bajom?

Legjobb válasz: Sztem nem lett bajotok de én úgy tudom,h. ezeket nem szabad szedni egyáltalán nem csak az utolsó harmadban. Általában azért nem olyan durva gyógyszerek ezek, jót biztosan nem tesz de nem is feltétlenül ártalmas. Kerülni kell a használatát az tuti. Ne aggódj, nem lesz baj!

Sztem nem lett bajotok de én úgy tudom, h. ezeket nem szabad szedni egyáltalán nem csak az utolsó harmadban. Általában azért nem olyan durva gyógyszerek ezek, jót biztosan nem tesz de nem is feltétlenül ártalmas. Kerülni kell a használatát az tuti. Ne aggódj, nem lesz baj!
Szerintem nem lesz baja ettõl a babónak. Amúgy nagyon sok minden egyéb van, amit tiltanak helyenként, mégis alkalmazzák kismamák és semmi baj nem lesz (ezalatt akár a hajfestésre is gondolhatunk). Bár azt hiszem az is lényeges lehet, hogy a "terhességem legelején" az pontosan hányadik hét. Amúgy kérdezz rá a dokinál is nyugodtan, ha mész hozzá. Talán õ pontosabb választ tudna erre adni. Minden jót! 20 hetes kismami
HAjfesték, hm...Azért tiltják ugye, mert azt mondják a gõze árt a babának. Én fodrász vagyok és a dokim szerint addig dolgozhatok amig bírom, csak szellõztessek sûrûn.Akkor mi is van?4-6hetente a festés árt, ha mindennap szívod már megszoktad? Orvosa válogtja.Sajnos... Én azért már nem fogok festeni, dauerolni csak amig meg nem jön a segítségem.(jövõhét közepe) 5 hetes babás
Igen, tényleg így van, orvosa válogatja. Sok nõ festeti végig, jár szoliba meg hasonlók és semmi baja sem lesz a babának. Viszont általában azt lehet hallani, hogy ezek ártalmas dolgok. Én sem értem, hogy akkor ez most mi. Talán valakinél árthat, valakinél nem. Talán valakinél árt egy bizonyos gyógyszer szedése, másnak nem. Mindenesetre annyi minden éri a kismamákat a 9 hónap alatt, hogy ha a babának baja lesz, több mindenre rá lehetne fogni. Kedves kérdezõ: mindenesetre ha legközelebb gyógyyszeres kezelésre szorulsz, elõtte mindenféleképpen kérj a dokidtól tanácsot! A 20 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!