Találatok a következő kifejezésre: Terhesség korai csak a (35 db)

Terhességi cukornál kötelező reggel 7-kor kezdeni a reggelit? Hisz ha vérvételre megyünk is csak 8 óra után ehetünk és úgy mérik rá 1 órára a cukrot újra.

Én 8-9 között szoktam reggelizni mivel itthon vagyok, nem dolgozom, így nem is kelek fel korán. Ez baj? A dokim nem küldött dietetikushoz, csak annyit mondott hogy 160g-os diétát csináljak.

Legjobb válasz: Szia! A cukrosoknak a kajarendje általában igy szokott kinézni:7-kor reggeli,10-kor tizórai,13-kor ebéd,16-kor uzsi,19-kor vacsi és ha szükséges akkor 22-kor utóvacsi. De van,aki 8-kor kezdi,de annak az utóvacsi már késõre esik,azért választják az elõbbi sémát.Akkor ha legközelebb mész és otthon már ettél,akkor már csak a terhelésest tudják megnézni.Ha éhgyomrit is néznek,akkor az tényleg gond.A 160gr Ch nem kevés egy kicsit?Általában a 180grCH-t szokták ajánlani.

Szia! A cukrosoknak a kajarendje általában igy szokott kinézni:7-kor reggeli, 10-kor tizórai, 13-kor ebéd, 16-kor uzsi, 19-kor vacsi és ha szükséges akkor 22-kor utóvacsi. De van, aki 8-kor kezdi, de annak az utóvacsi már késõre esik, azért választják az elõbbi sémát.Akkor ha legközelebb mész és otthon már ettél, akkor már csak a terhelésest tudják megnézni.Ha éhgyomrit is néznek, akkor az tényleg gond.A 160gr Ch nem kevés egy kicsit?Általában a 180grCH-t szokták ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. Akkor keresgetek a neten.
Egy vércukormérõ sem ártana otthonra. utolsó elõtti
Én is D-Cont Personal-t használtam (nekem sajna az apukám cukorbeteg, õ adta nekem, mert vett újat), de amikor nézegettem a gyógyszertárban, hogy mennyibe kerülnek, olyan 10 körül voltak.
Én 200 grammos diétán voltam, a pótvacsora este 9-kor volt (20 gr ch) és amikor mondtam, hogy, én akkor már nem tudok enni, azt mondta a dietetikus, hogy akkor is kell. Meg kell enni a napi ch adagot, nem lehet se többet, se kevesebbet. A vége felé meg mér alig vártam, hogy ehessek. Szerintem egy dieteikushoz érdemes elenne elmenni, nekem még táplálkozási naplót is kellet vezetnem és nem volt rossz dolog, teljesen rendben volt végig a cukrom. Mondjuk nálunk a kórházban, akinek magas volt a terheléses vércukorvizsgálat eredménye (7, 8 felett), azt alapól küldték a dieteikushoz és volt külön laboros is, aki foglakozott vele. 3 hetente kellet vizsgálatra járni.
mármint nem ett hanem evett :DDD
Utolsó vagyok. Sajnos a korábban ett édesség nem befolyásolja, a terheléses sajnos tisztán megmutatja, hogy reagál az inzulintermelés az evésre. 160 gramm tényleg állati kevés. Én 180-ason voltam, pedig az terh.cukrom 9, 3 lett. Én néha kihagytam az utóvacsit, egyszer pont úgy, hogy épp pisigyûjtésem volt és akkora lett az éjszakai vizeletemben az aceton mint a ház, iszonyúan lecsesztek...
Én ezt nem tartottam be. Mivel én késõbb keltem és késõbb is feküdtem le, ezért az egész étrendet elcsúsztattam kb másfél órával. A lényeg, hogy az egyes étkezések közötti idõt és a grammokat betartsd!
A kérdező hozzászólása: Azt gyógyszertárban be tudom szerezni? Milyen árban vannak?
Szia! Keress olyat, amelyik akciós, már 8700ft-ért is lehet kapni.A gyógyszertárakban általában drágább, inkább Gyógyászati segédeszköz boltban próbálkozz vagy nézz körül az interneten.Több féle közül lehet választani.Nekem D-Cont Personál van, nagyon megbizható és mindig olyan eredményt ad, mint a laborba! Mérni étkezés elõtt kell és étkezés után 1-1, 5 órával.Ha van saját mérõd, akkor nem kell annyiszor vérvételre se menni!
A kérdező hozzászólása: Éhgyomorit is néznek, majd reggeliznem kell és utána 1 órával újra nézik. Majd ebéd után és vacsi után is. Én utóvacsorázni nem szoktam, reggeli:30g tízórai:20 ebéd:50 uzsi:20 vacsi:40g Így van amikor kicsit késõbb ébredek meg hogy a vacsi este 8-kor van ami nem gáz nekem, mert úgysem 9-kor fekszem le... Hát a dokim a 160g-os diétát mondta, sajna a terheléses értékem 8, 8 lett ami magas. :( Remélem hogy csak azért mert elõtte lévõ napokban sok édességet ettem...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Igyekszem akkor korán felkelni, max evés után visszafekszem. Majd ha megyek a héten vérvételre akkor rákérdezek, hogy nem kéne-e dietetikushoz mennem.

5-6 hetes vagyok, ma az ultrahangon csak petezsákot láttak, és a doki úgy fogalmazott, hogy folyadék van benne. Kaptam egy hetet, ha még mindig üres lesz befejezik a terhességet. Nem korai ez még? Nem lenne korai befejezni a terhességet?

Legjobb válasz: Nem korai , mert a 7. hétre már jól kell látszódni a szívhangnak, de ha te tiltakozol és még esélyt adsz, akkor gond nem lehet. Nyugodtan mondd a dokinak, hogy még egy hetet várjon, mert te nem akarod még befejezni, hátha mégis. Volt már ilyen , hogy késõbb vették észre a babát, és addig ciszta volt szegényke.

Nem korai , mert a 7. hétre már jól kell látszódni a szívhangnak, de ha te tiltakozol és még esélyt adsz, akkor gond nem lehet. Nyugodtan mondd a dokinak, hogy még egy hetet várjon, mert te nem akarod még befejezni, hátha mégis. Volt már ilyen , hogy késõbb vették észre a babát, és addig ciszta volt szegényke.
Nekem 5 hetesen szintén csak petezsák látszódott, 10mm volt.Én nagyon korainak gondolom ezt.Próbálj meg beszélni más orvossal, kiváncsi lennék a véleményére.
Szia! Nekem volt tavaly olyan terhességem, ahol az elejétõl fogva üres volt a petezsák. Most megint babás vagyok. Dec 30-án volt az utolsó mensim. Neked mikor? Nekem 5+3 naposan 10 mm-es peteszák látszódott. 7+2 naposan pedig láttam a kisbabánkat és dobogott a szívecskéje! Szóval szerintem ne izgulj, a következõ alkalommal rendben lesz minden. Ja és ha kérsz még idõt, úgyis adnak, én az elsõvel a 9. hétig vártam, a dokim megértette.
Na ezért szokták mondani, hogy nem kell olyan korán orvoshoz szaladni.Bõven ráér a menstruáció után 2-3 héttel! Remélem legközelebb már látszódni fog valami és nem kell így befejezni a terhességet. Sok sikert!
Miért nem kérsz hüvelyi ultrahangot?azzal biztosabban megmondják mi a helyzet, de az az egy hét még sokat jelenthet ha esetleg mégis baba van.
Szia! Átérzem a helyzeted, mert én is így voltam, az 5-6. hétben még nem látszott semmi, 1 hetet még végigkínlódtam, mert nagyon szerettem volna a babát, és a 7. héten nagyon örültem, mert már volt szívhangja. Szerintem ne aggódj - könnyen beszélek tudom - de szívhang általában 6-7. hét környékén már van. Attól függ mikor estél teherbe, mert a dokik úgy számolják a terhességet, hogy a menszesz elsõ napjától, de nagyon ritka hogy valaki a menszesz napján essen teherbe. Lehet hogy te a menszeszed napjától a 3. vagy a 4. héten estél teherbe. Átlag két hét csúszással lehet számolni. Nyugodj meg, minden renben lesz. Boldog babavárást! 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Hüvelyit is csináltak és a petezsák 10mm-es, de sajnos üres.nagyon kiborultam mert már volt egy vetélésem 7hónapja.jövõ hétfõig kaptam haladékot. köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: január 8-án volt az utolsó mensim elsõ napja. köszi a bíztatást! nem rohantam az orvoshoz túl korán, egy hét késéssel csináltam a tesztet, csak óvatosabb vagyok egy vetélés után, ami szerintem érthetõ...
Persze, hogy érthetõ. Elõször amikor én voltam a dokinál, még ennyit sem látott, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát! Szerintem még nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. NEm értem én ezeket a dokikat, nem gondolnak bele, hogy ezzel ijesztgetik a kismamákat. Legfeljebb mondja el, hogy lehet ilyen is. De ilyen korán sokmindenkinél csak petezsákot látnak. És a szívhang is lehet, hogy csak a 8. héttõl van. (fõleg, az is lehet, hogy a fogantatás késõbb van, akkor meg lehet fiatalabb terhesség is).

Egy hete voltam még csak a párommal és hányingerem van. Ez lehet a terhesség elsö tünete vagy még tul korai lenne és csak beképzelem?

Legjobb válasz: Biztosan nem a terhesség jeleit érzed, hiszen azok késõbb jelentkeznek. Elsõ a mellfeszülés a mensi ideje körül és elmaradása után, majd ezután a szagundor, a hányinger émelygés a 5-6-dik hét után kezdõdik. Egy kétgyermekes anyuka

Biztosan nem a terhesség jeleit érzed, hiszen azok késõbb jelentkeznek. Elsõ a mellfeszülés a mensi ideje körül és elmaradása után, majd ezután a szagundor, a hányinger émelygés a 5-6-dik hét után kezdõdik. Egy kétgyermekes anyuka
Én nem zárnám ki teljesen, hogy azért van, de egyébként még korai lenne érezned! Kb most vagy a beágyazódásnál, ilyenkor még nem szokott jelentkezni tünet, bár hallottam ismerõsi körben olyat, hogy már az együttlétük utáni napon tudta, hogy sikerült, és így is volt! Kb 1 hét múlva akár tesztelhetsz is, halványan már megjelenhet csík... de érdemes megvárni, hogy késsen.

Hasmenés lehet korai terhességi tünet? Vagy csak a hányás?

1-2 napom van a nem vártig és néha hasmenésem van,de nem érzem betegnek magam. Krémes fehér folyásom van az melyiknek inkább a jele? Volt olyan akinek ment a hasa?

Legjobb válasz: Nekem soha nem volt mensi elõtt krémes fehér folyásom, csak amikor babás lettem! Viszont a hasmenést még nem hallottam mint terhességi tünet.

Nekem soha nem volt mensi elõtt krémes fehér folyásom, csak amikor babás lettem! Viszont a hasmenést még nem hallottam mint terhességi tünet.

Ultrahang nélkül mikortól tudja a nőgyógyász megállapítani a terhességet? Korai szakaszban csak az ultrahanggal tud pontos eredményt mondani?

Legjobb válasz: vérvételbõl meg tudja mondani.De öt hetes terhesség már uhnis látszik,ez általában egy hetes késés.

vérvételbõl meg tudja mondani.De öt hetes terhesség már uhnis látszik, ez általában egy hetes késés.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert nem csinált ultrahangot, csak megvizsgált, a cisztát kizárta, elvileg a terhességet is, de visszahívott jövõhétre ultrahangra. Ha terhesség lenne uh nélkül is megmondta volna már, vagy nem?
hát ha kisebb akkor még lehet nincs petezsák, és akkor nehéz.Gondolom azért hívott vissza késöbbre.Vegyél egy érzékeny tesztet, ha késik.És reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg.5 hetesen nálam már látszott a peteszák, de visszahívott, két héttel késõbb, hogy tuti legyen a dolog.Bár nekem akkor már volt három pozitív tesztem.
szia nekem a 6 héten még semmit nem látott, érzett betöltött 8 héten, meg már lúdtojásnyi votl a lányom, és már szívverés is volt. Anyáink, ezért mentek 2 kimaradt mensi után orvoshoz, mert akkor már biztosra lehetett érezni tapintással.
nálam 5 hetesen nem látott semmit és nem érzett semmit...
Én tegnap voltam, 6 hetesen, és nálam sem látszott semmi, de engem csak uh-val nézett, máshogy nem vizsgált.
Mikor a lányommal pozitív lett a tesztem elmentem dokihoz. Egy nõ vizsgált meg azt mondta szerinte nem vagyok terhes. Mivel az aznapi tesztem is pozitív volt elmentem másik dokihoz és amikor megvizsgált egyértelmûen állította, hogy igen feltehetõen terhes vagyok. Más a méhszáj olyankor. Rögtön utána elmentem uh-ra de még nem látszódott semmi. (de csak indokolt estben érdemes nagyon hamar dokihoz menni, amúgy a teszt után érdemes várni egy hetet. Nekem muszáj volt, mert Leiden mutációm van és injekciózni kellett magam azonnal, ahogy a terhesség felmerült)
Ill nem semmi, a petezsák látható volt, de az nem hogy élõ e a terhesség, nem volt szívhang.
A kérdező hozzászólása: A gond az, hogy nekem másfél hete késik, a tesztjeim viszont negatívak. A doki azt mondta hogy minden rendben van, de menjek vissza uh-ra, de ha a terhességet is és a cisztát is kizárta, akkor miért???vagy lehet h terhesség csak korai???

A bimbó körül fáj a mellem, és nagyon érzékeny. Ez lehet a terhesség jele? ( csak akkor fáj ha hozzá érek)

10 nap múlva kellene csak megjönnie a menstruációmnak, szóval az nem lehet az oka. Terhesség lehet? Mell növése akár? 16 vagyok. Kérlek titeket, hanyagoljátok a negatív kommenteket.

Legjobb válasz: Igen, terhesség és/vagy nüvekedés is lehet.

Igen, terhesség és/vagy nüvekedés is lehet.

Terhesség korai szakaszában csak a mellbimbó érzékeny, vagy ugyanúgy fáj az egész, mint a pms-kor?

Legjobb válasz: Nekem az egész mellem fájt, hasonlóan mint menzi elõtt.

Nekem az egész mellem fájt, hasonlóan mint menzi elõtt.
Fáj az egész mell, és a mellbimbó is érzékenyebb. Kb 12 hetes korra még meg is nõ egy kicsit, az erek át fognak ütni a bõrödön. Igazából a terhesség elsõ része olyan, mintha meg akarna jönni. Görcsölget a has, fáj a mell, jó bõséges fehér-folyásod lehet.
nekem úgy fájt, hogy nem tudtam a hasamon aludni. Az elsõ hónapban a 2szeresére nõtt, most már az eredeti háromszorosa. A mirígyek duzzadnak, az okozza a fájdalmat. 36.kismama
Annyira fájnak a melleim hogy megörülök ha hozzáér valami. Nem tudok melltartot hordani, hason aludni. Megduzzadt, és nekem is átlátszanak az ereim. A mellbimbóm pedig néha nagyon viszket. 8 hetes kismami
Én is majd megõrültem, olyan érzékeny volt az egész mellem. Olyan érzés volt, mintha 2 hatalmas kõ lenne bennük. Nem tudtam fekve megfordulni. Most 12 hetes vagyok és már sokkal jobb. Csak kétszer akkora melltartó kell, mint 3 hónappal ezelõtt.
olyan 12-16 hetes kora általában elmúlik! kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: és az elszínezõdés a kezdeti szakaszban kezdõdik?

Volt olyan akinek egyáltalán nem volt tünete? De tényleg semmi? és csak akkor kezdte el érezni a terhességet amikor nőtt a hasa és mozgott a baba? Ja és ti mennyi ideig tudtatok hason aludni? Hány hetes kor után vált kényelmetlenné?

Legjobb válasz: Nekem majdnem semmi. Egy kicsit aluszékonyabb voltam, ennyi. Se rosszullét, se émelygés, hányinger, semmi ilyesmi. Sajnos arra nem emlékszem, hogy hány hetes korig aludtam hason.

Nekem majdnem semmi. Egy kicsit aluszékonyabb voltam, ennyi. Se rosszullét, se émelygés, hányinger, semmi ilyesmi. Sajnos arra nem emlékszem, hogy hány hetes korig aludtam hason.
Hát párom édesanyjának mindkét terhessége olyan volt, hogy no tünet. :) Persze az elmaradt menstruáción kívül. Szegény szinte sokkot kapott ahogy látta a rosszulléteimet. :) Hason kb. az utóbbi pár hétben nem tudok aludni, mert akkor szétrugdos a baba. :) ) /24. hétben vagyok./
7/8 vagyok, na most látom mire megírtam a választ, hogy mi van.Nem értettem a kérdésed rendesen.Akkor még nem tudod hogy terhes vagy e.
4. vagyok! Nekem az se volt :-)! Bár utána se sokáig tudtam szoptatni :-(
Az ilyen nagyon ritka.Mert hát azt csak észreveszi az ember, ha elmarad a menzesze és akkor csinál terhességi tesztet.Persze hogy van olyan akinek semmi tünete, nincs hányinger rosszullét a terhesség alatt, de az is elõfordul, hogy megjön a menzesze és mégis terhes.Én a 10.hétig aludtam hason, de tudtam volna még a 14.hétig is, csak féltettem a babát.Te most terhes vagy?Vagy nem tudod még?Esetleg érzel mozgást a hasadba?Csináltál tesztet?
Szia! Nekem 3 gyermekem van, egyiknél sem éreztem semmit a terhesség elején! Kérdeztem is a dokit, hogy normális-e? Se hányinger, se émelygés semmi. A doki visszakérdezett: ki mondta nekem, hogy rosszul kell lenni? :-) "Eseménytelen" terhességeim voltak, végig jól éreztem magam! Hason addig se nagyon aludtam, így a másik kérdésben nem vagyok illetékes :-).
Nekem mind a 4 terhességem szinte tünetmentes volt. Csak a 2. babánál volt enyhe hányingerem. A harmadik és a negyedik babánál még a mensim is megjött az elsõ hónapban, ill. a 4.-kel a 2.-ban is. Haon elég sokáig tudtam aludni minnel.. a kicsivel pl. még a végén is amolyan "stabil oldaltfekvésben" aludtam. A nagyokkal kicsit tovább, mint félideig.
Én a 7. héttõl a 10. hét végéig hánytam minden reggel. Volt hogy csak feküdtem a fürdõszoba kövén egy órát, mire végre sikerült hányni. Olyankor igazi megkönnyebülés volt. A mellfájdalom nekem azelõtt elkezdõdött, hogy tudtam volna, hogy terhes vagyok. Ekkor lehettem olyan 2-3 hete terhes. Amíg feküdtem az is elviselhetõ volt, de amikor reggelente felültem az ágyban iszonyatosan fájtak, aztán ez is elmúlt úgy a 10. hét környékén.
ketteske vagyok:D Nkem nem fájtak a melleim se, egy kicsit eresek lettek, láthatóan megnõttek, de fájni soha nem fájtak.. Szerintem ez nem befolyásolja a késõbbi szoptatást, mert az enyémek nagyon sokáig, 2 éves korukig szopiztak... Gratulálok! Örülj, hogy nem kell átélned a sok kellemetlen tünetet. okkal jobb így, hogy nincs panaszod, mint mondjuk végighányni az elsõ heteket...
Szia! Elsõ terhesség: csak a cickóm fájdogált, de az is csak ha ráfeküdtem (amikor már feküdtem rajta nem) és zuhanyzáskor ésa z elsõ pár hétebn fáradékonyabb voltam. Akkor kezdtem el elhinni, hogy babát várok, amikor végre elkzdtem érezni a mozgását a 19-ik hét környékén. Nem emlékszem pontosan meddiga ludtam hason, de olyan 20-on X-ik hétig az biztos. második baba: hasonló, de most már elhiszem, hogy babát várok, igaz pár napja érzem is a mozgását. Holnap kezdem a 17-ik hetet és még simán hason alszom, alig van pocakom.
Szia! Én is 7 hetes vagyok, tünetem többet eszek, semmi más, talán este elõbb elalszom. 3.baba lesz, egyikkel sem volt semmi tünetem, egyetlen egyszer sem hánytam velük.
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat!várom a többi tapasztalatot!
A 7. hétig nekem se volt semmi tünetem a mensi elmaradását leszámítva. A 8. héten kezdtem sajna hányni, nem gyengén:( Most 12. hetes vagyok, sajna még mindig hányok, viszont simán alszom hason. A cicim néha sajog egyet egyet, és ennyi.
Nekem sem volt semmi tünet, 4. hó környékén fájdogált kicsit a mellem, de ennyi. Persze akkor már tudtuk, hogy jön a baba, ahogy késett a mensi megcsináltam a tesztet. Én addig aludtam hason, amíg nem kezdtem kerekedni. (kb. 4 hó). Utána is tudtam volna még, mert nem volt nagy (akkor még) a pocakom, de a tudat alattim nem engedte. :)
A kérdező hozzászólása: ja amugy a mensim nem jött meg persze, de úgy értettem hogy azon kívül a tünetek nincsenek meg mint sok más várandósnak.
A kérdező hozzászólása: 7hetes vagyok.köszi a válaszokat!csak mondom nagyon furi hogy nincs tünetem.de lehet fog ez változni...
A kérdező hozzászólása: vagy az sem volt?
A kérdező hozzászólása: cicifájások mikor kezdõdtek nálatok?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!csak olyan fura hogy szinte nem is érzem magamat babásnak.nincsenek tüneteim :(.néha-néha egy pici alhasi szúrka, húzódás.
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket!és gratula mindenkinek a babához!

A terhesség korai szakaszában is gyakrabban járnak a nők pisilni, vagy csak akkor ha már nő a baba?

Pár napja nagyon gyakran kell pisilnem. Ez lehet a korai terhességt?l vagy csak felfáztam? :)

Legjobb válasz: Nekem az elsõ harmadban volt olyan hogy éjszaka 15x mentem WCre, elmentem orvoshoz és azt mondta ez a terhességtõl van. Most a 18. héten vagyok és teljesen elmúlt, lehet hogy majd újra kezdõdik ha nagy lesz a baba:)

Nekem az elsõ harmadban volt olyan hogy éjszaka 15x mentem WCre, elmentem orvoshoz és azt mondta ez a terhességtõl van. Most a 18. héten vagyok és teljesen elmúlt, lehet hogy majd újra kezdõdik ha nagy lesz a baba:)
Szia! Én is már a korai szakaszban rendszeresen jártam éjszaka wc-re. Azt mondta a védõnõm, hogy el fog múlni késõbb. Na én a terhesség egész ideje alatt sokszor jártam wc-re, még éjszaka is. Éjszaka ez kb. 3-4 alkalmat jelentett, napközben sokszor. Most 38 hetes terhes vagyok és maradt a 3 alkalom éjszaka, és a félóránkénti pisilési inger napközben. Persze pár csepp, de ennek ellenére úgy érzem szétpukkad a hasam, halogatni nem tudom, mivel ilyenkor kislányom szétpukkasztja a hasamat. Nekem tehát végig megvolt a pisilési inger már a kezdetektõl. Nálam már a 8 hét óta van ez, úgyhogy lehet, de csinálj tesztet. Üdv egy 38 hetes kismama.
Sziasztok, Én még csak hétfõn megyek orvosomhoz hogy tutira állapotos vagyok-e (2 tesztem pozitív lett), de a "tüneteim" között nekem is ott szerepel a gyakori pisilés. Fõleg önmagamhoz képest gyakori!
Én kb óránként, van hogy félóránként megyek, éjaszak is fel kell kellnem egyszer-kétszer. Most 13 hetes vagyok, de ez a kezdetektõl így van. Lehet a terhességtõl, ha viszont felfáztál, akkor fájdalmas, ég, csíp, stb. Menj el a nõdokihoz, mindkettõt tudja "kezelni".

Az orrvérzés lehet a korai terhesség jele vagy csak a többhetes terhességnél jelentkezik?

nemtudom terhes vagyok-e de lehet mert tervben van,de jelenkezhet már ilyen korán efféle tünet?

Legjobb válasz: En most vagyok a 13 hetben, es kb. a 10. heten tapasztaltam eloszor, hogy amikor orrot fujok, kicsit veres valadek jon belole. Korai terhessegnel (4-5 het) szerintem meg nincs orrverzes, de hat nem vagyunk egyformak.

En most vagyok a 13 hetben, es kb. a 10. heten tapasztaltam eloszor, hogy amikor orrot fujok, kicsit veres valadek jon belole. Korai terhessegnel (4-5 het) szerintem meg nincs orrverzes, de hat nem vagyunk egyformak.
Vilag eletemben orrverzos voltam, de terhesen soha nem verzett az orrom. Ugyan mi koze lenne a kettonek egymashoz??? Szerintem ez valami varosi legenda, nem kell mindent a terhessegre fogni!! Ha egy terhes nonek verezni kezd az orra picit, az nem azert van mert terhes, hanem mert mondjuk arc- vagy homlokureggyulladasa van.
A kérdező hozzászólása: azt hogy a terhesség ritka velejárója az orrvérzés itt olvastam, tehát azt mondják könnyebben elpattanhat az ér a vérbõség miatt, nem?
Így igaz, jól tudod! A vérbõség miatt a kis erek az orrban elpattanhatnak! Lehet, hogy babás vagy!
A kérdező hozzászólása: ha még itt vagy ird meg kérlek, hogy ha terhes is vagyok nem lehet 3hétnél öregebb a terhességem akkor mi van?
Kiderült volt-e baba a dologban?
A kérdező hozzászólása: szia utolsó! lehet hgoy volt, bár megjött agusztus 9én a mensin, de nagyon erös és fájdalmas volt, nem tudom...lehet véletlen.de következö év februárjában már pozi tesztem volt és akkor 5 hetesen nagyon sokat vérzett az orrom, az valoszinü azért volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!