Találatok a következő kifejezésre: Terhesség jele a nagyon (67 db)

Lehet terhesség jele a nagyon rossz szájíz? Hiába csinálok bármit, fogmosás után 1 órával már újra rossz. És állandóan száraz a szám, mint egy sivatagi túrán.

Volt valakinek hasonló tünete?

Legjobb válasz: Mindkét terhességemnél volt ilyen rossz szájízem. Már a megtermékenyülés után pár nappal. Elõször nem figyeltem fel rá, de másodszor már sejtettem, hogy nem véletlen. Én például a csapvizet keserûnek éreztem és a páromnak bizonygattam, hogy márpedig valami baj van a vízzel. Õ meg csak nézett rám szegény értetlenül. Idõnként meg olyan volt, mintha vasat szopogatnék vagy valami fémet és igen én is szomjas voltam.

Mindkét terhességemnél volt ilyen rossz szájízem. Már a megtermékenyülés után pár nappal. Elõször nem figyeltem fel rá, de másodszor már sejtettem, hogy nem véletlen. Én például a csapvizet keserûnek éreztem és a páromnak bizonygattam, hogy márpedig valami baj van a vízzel. Õ meg csak nézett rám szegény értetlenül. Idõnként meg olyan volt, mintha vasat szopogatnék vagy valami fémet és igen én is szomjas voltam.

Lehet a terhesség jele a nagyon erős aluszékonyság? 14-re nem várom a mensit.

Legjobb válasz: ha minden pontosan történt akkor még csak most ágyazódhatott be a petesejt ami azt jelenti max pár napos lehetsz ha egyáltalán beágyazódott. szóval a terheség lehet a gyengeség, fáradékonyság, csak te max 2 napos terhes lehetsz ami azt jelenti neked még nincs annyi hormon a szervezetedben hogy ez attol legyen. de egy hát múlva már lehetnek tüneteid igazibol.

ha minden pontosan történt akkor még csak most ágyazódhatott be a petesejt ami azt jelenti max pár napos lehetsz ha egyáltalán beágyazódott. szóval a terheség lehet a gyengeség, fáradékonyság, csak te max 2 napos terhes lehetsz ami azt jelenti neked még nincs annyi hormon a szervezetedben hogy ez attol legyen. de egy hát múlva már lehetnek tüneteid igazibol.
Szerintem is még korai lenne terhességi tünetnek! De én bízom benne, hogy baba van a dologban! Szorítok Neked, hogy összejöjjön!
Hat lehetseges, nekem is ez volt az elso tunetem az allando pisilesi inger mellett. Szoritok neked! 18 hetes pocakos
Én sem várom 14-ére, és én is aluszékony vagyok, és sürün járok pisilni.Szerintem lehet annak a jele.Majd megirod?Kiváncsi vagyok!
Akkor már hárman nem várjuk 14-re a menzinket!:-) de az elsõ válaszolónak igaza lehet, szóval ez most szerintem inkább az idõjárás miatt van, mert terhességi tünetnek még korai!!!De azért reménykedjünk!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kb.1 hét múlva tesztelek és megírom az eredményt! Én is szurkolok Nektek!
Én a harmadik válaszolo vok.Nemrég teszteltem, POZITIV!
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem kettõt. Mindkettõ halvány pozitív, ma reggel is egy halvány pozitív! ::) )) Nagyon boldog vagyok, csak még nem merem beleélni magam!!
A kérdező hozzászólása: Gratula a 3. válaszolónak!

Próbálkozunk babával és egy pár napja nagyon fáj a bokám és a melleim nagyon kipattogtak. Lehet ez a terhesség jele? A sürü vizelés kb hány óránként jelentkezik?

Voltam már terhes de nem emlékszem hogyan jöttek a tünetek és nekem nem is volt sok

Legjobb válasz: Nem hinném,h ezek terhességi elojelek,de azert drukkolok neked,majd irj mi lett.

Nem hinném, h ezek terhességi elojelek, de azert drukkolok neked, majd irj mi lett.

Az is a terhesség jele, ha nagyon érzékeny a hasam alja?

Legjobb válasz: Attól függ mikor van ez az alhasi érzékenység! Ha a ciklusod közepén akkor inkább peteérés jele lehet. Egyébként más is okozhatja mondjuk gyulladás vagy felfázás.

Attól függ mikor van ez az alhasi érzékenység! Ha a ciklusod közepén akkor inkább peteérés jele lehet. Egyébként más is okozhatja mondjuk gyulladás vagy felfázás.
Terhességnél enyhén szokott görcsölni az alhas, hisz tágul a méh.

Kb. 2. hete késik, nagyon fáj a derekam, a fejem is fáj, néha szúró fájdalmat érzek a hasam alján, gyakran járok pisilni. Mi lehet velem? Terhesség jele? A teszt miért nem mutatja ki?

Teszteltem, de neg.lett. 1x volt egy nagyon halvány alig látható vonal.

Legjobb válasz: milyen volt az a nagyon halvány vonal?

milyen volt az a nagyon halvány vonal?
Esetleg gyulladásra is gondoltál?? Azért a teszt ennyi idõ után mutatná, de menj el egy dokihoz, majd õ segít.
A kérdező hozzászólása: Látszott a vonal, de halvány volt és vékony.

14 hetesen lehet terhességi jel a légszomj? Az elmúlt pár napban sokszor úgy érzem mintha nem lenne elég levegőm és sóhajtás jellegű nagy levegőket kell vennem, elég sűrűn.

Bár még csak 14 hetes vagyok, a baba nagyobb egy héttel. Lehet ez már ennyire korán terhességi jel, vagy valami baj lehet?? Félek, hogy nem kap elég oxigént a kicsi.

Legjobb válasz: Szia! Lehet tünet, nekem is volt ; de nyugi , a baba ettõl nem kap kevesebb oxigént! A helyzet pont fordítva van: a véred mennyisége megnövekszik a baba miatt, ez az egész szervezetre hatással van, így a tüdõdre is. Jóval több oxigént kell elõállítania , és ezt a kapacitást valahogy fizikailag kell kiviteleznie. (lsd.több légvétel) Ha viszont nagyon erõs lenne a légszomj, szinte már fojtogató, azt feltétlen mondd el a nõdokidnak, védõnõdnek!!!

Szia! Lehet tünet, nekem is volt ; de nyugi , a baba ettõl nem kap kevesebb oxigént! A helyzet pont fordítva van: a véred mennyisége megnövekszik a baba miatt, ez az egész szervezetre hatással van, így a tüdõdre is. Jóval több oxigént kell elõállítania , és ezt a kapacitást valahogy fizikailag kell kiviteleznie. (lsd.több légvétel) Ha viszont nagyon erõs lenne a légszomj, szinte már fojtogató, azt feltétlen mondd el a nõdokidnak, védõnõdnek!!!
Nálam ugyanez volt két hétig fuldokoltam a 14. héttõl, a dokim azt mondta ez nem jelent semmit, és ahogy jött el is múlt. Kellemetlen érzés- én nagyon utáltam- de kitartás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon furcsa érzes, de hát úgy tûnik ez ezzel jár. Amíg a babuci jól van és növöget nem bánok semmit.

Terhesség jele lehet a nagyon erős, fehér, nagyon híg folyás?

Mert ezt ma tapasztaltam, és nem igen hinném fert?zésnek, mert nincs viszketés vagy ilyenek? És ma reggel pisilésnél, olyan volt mintha ott lent pár csepp vér lenne, mit?l lehet?

Legjobb válasz: Volt aki tapasztalt ilyet terhességi tünetként. De ez még nem jelent terhességet.

Volt aki tapasztalt ilyet terhességi tünetként. De ez még nem jelent terhességet.
..vagy fel vagy fázva....

5 napja késik, a barátommal nem védekeztünk de nem ment el bennem. Már nagyon ideges vagyok, hogy teherbe estem-e. Lehet betegség is? Vagy ez már biztos h a terhesség jele? 16 L.

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy terhesség legbiztosabb jele az elmaradt menstruáció. Biztosat csak egy teszt vagy orvos tud mondani.

Azt szokták mondani, hogy terhesség legbiztosabb jele az elmaradt menstruáció. Biztosat csak egy teszt vagy orvos tud mondani.
Tesztelj és utánna doki. Mert az elõváladéktól is teherbe tudsz esni. Vagy csak az a baj hogy nagyon ideges vagy attól is késhet.
nekem idegesség miatt már késett 2 hetet is. csináltam egy tesztet, negatív lett és rá pár percre meg is jött :)
A kérdező hozzászólása: :) mondjuk a félévi miatt is idegeskedtem ez mégjobban rátett... mert nem igazán szokott késni max 3-4 napot szoval már olyan szinten ideges vagyok hogy nem is tudok másra gondolni:S ha minden igaz holnap elmegyek és veszek tesztet..

6 hetes terhes vagyok. Miért kell ennyire sokszor pisilnem. Ez normális? Még ilyenkor nincsenek is nagyon jelei a terhességnek (rosszullét stb. ). Vagy nincs idegeskedésre okom? Mikor kezdődnek a rosszullétek?

Legjobb válasz: Gyakori pisilés a terhesség velejárója,ugy 18hét utan még vizelet csöpögés is elõfordul gyakran.nekem a jelek a 6-7héten jöttek.

Gyakori pisilés a terhesség velejárója, ugy 18hét utan még vizelet csöpögés is elõfordul gyakran.nekem a jelek a 6-7héten jöttek.
Szia! A sok pisilés normális. Még nem is tudtam hogy terhes vagyik, de fél óránként jártam. Sokan azt mondják, már elõtte is szedik a vitaminokat. Próbáltam kétszer is az elsõ trimeszterben, de nagyon rosszúl voltam tõle. (Elevit). A doki azt mondta, felesleges szedni ha úgyis kijön, úgyhogy abbahagytam, hátha jobb lesz, ha már a méhlepény táplálja a kicsit, és nem bánt a bogyó annyira. Aztán a Gravidától is szuityokul voltam. Most Hipp Natalt iszom, semmi bajom tõle. Nem szedek mellé semmit. A dokim is, én is a természetesség hívei vagyunk, régen sem szedtek be annyi bogyót, mégis minden jó volt. Ha rossz lesz a vérképem, úgyis ad még mellé kiegészítésként. Szerintem igaza van. De ezt embere és dokija válogatja. 27 hetes kismama
Annyi ídõsen én is sokszor jártam pisilni, de hálistennek elmúlt.A rosszúllétek szerintem mindenkinél máshogy van.Nekem mikor nem jött meg a fogam fájt nagyon innen tudtam, hogy babás lehetek.Aztán a 3dik hónapig hányinger, szagoktól undorom volt.Ha szerencséd van akkor talán kimaradsz belõle. Jó babavárást! 23hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Mikor kezdtetek vitaminokat szedni? És mit ajánlanátok? Elsõ gyerek lesz nem tudom azt sem milyenek vannak!
Én lassan kilenc hetes leszek, de hála Istennek idáig elkerült a rosszullét ami remélem már nem is jön elõ, söt a pisilés is kezd alább hagyni.A cici fájás az viszont éjszakánként szörnyûûû nemtudom mekkorák lesznek de már most nõtt egy méretet.
A gyakori pisilési inger a koraterhesség egyik jele.De lehet felfázás is, bár azt felismernéd. Szabály pedig nincs arra, hogy mikor kell kezdõdniük a rosszulléteknek. Én pl. egyszer sem voltam rosszul, röhögve csináltam végig az elsõ trimesztert, míg más kismamik hánytak, és egészséges a kicsink. 18 hetes kismama
Nekem már most(4 hetesen) reggel és délelõtt hányingerem van és pisilni is sokat kell tehát nincs idõpontja a rosszulléteknek, szerintem se kell vitamin gyógyszer formábon sok gyümi, zöldség és tejtermék...
A kérdező hozzászólása: Te már négy hetesen elmentél dokihoz, vagy még vársz vele?
már voltam dokinál kedden és akkor állapították meg hogy 4-5 hetes de 4 hetest írtak rá a papírra hogy 2 hét múlva ha megyek biztosan halljunk szívhangot egy hete lett pozitív a tesztem.

Tényleg igaz az, hogy ha a terhességi jelek nagyon korán jelentkeznek, akkor kislányt várok?

Legjobb válasz: Semmi jele nem volt, hogy összejött a baba, és kislányt várok :)!

Semmi jele nem volt, hogy összejött a baba, és kislányt várok :) !
Vagy igaz, vagy nem. A terhesség elsõ igazi gyanú jele a havi vérzés elmaradása , az pedig úgy nagyjából egy idõben jelentkezik mindenkinél......
Nálam nagyon korán jelentkeztek és két kislányt várok:)
A kérdező hozzászólása: én most vagyok a 25.napon, már pozitivat teszteltem és szombat óta vannak tüneteim..
Szerintem még ne éld bele magad! Legyél túl elõször legalább az elsõ orvosi vizsgálaton, erõsítse meg, hogy babát vársz és van szívhang. Utána lehet azon gondolkozni, hogy fiú lesz-e vagy lány. Sajnos hiába van egy pozitív teszted, még megjöhet a menstruáció.
Sógornõm mindkét terhességénél korán jelentkeztek a terhességi jelek. Elõször kisfia lett, most pedig kislánya született. Én nem élném bele magamat ebbe a dologba, hogy tuti kislány lesz.
Nekem mindkétszer korán jelentkeztek a tünetek, elõször fiam született, most pedig kislányt várok! 23 hkm
Nekem 7 hetesen jelentkeztek az elsõ rosszullétek, addig semmi, még meg is jött rendesen az elsõ hónapban, ezért aztán nem is gyanakodtam, hogy jön a baba. Holnapra vagyok kiírva, és eddig 4 különbözõ helyen mondták, hogy kislány lesz, úgyhogy viszonylag biztosnak tûnik. Nem hiszem, hogy a tünetek jelentkezésének idõpontjából el lehetne dönteni, hogy milyen nemû lesz a baba, inkább anyukafüggõ, hogy ki hogyan viseli a terhességet.
Azt nem tudom, hogy ebben mi az igazság de nálam ez a babona bejött.1 hétre a "dolog" után már jelentkeztek a tünetek úgy mint az elõzõ terhességemnél.A lányom most 1 éves a pici lányom a pocakomban pedig a 6.hónapan jár.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!