Találatok a következő kifejezésre: Terhesség jele a (934 db)

Kicsit vizes, krémszerű folyás lehet terhesség jele? A 27. napomon vagyok, 32-33 naposak a ciklusaim. Kicsit feszül a mellem, enyhén és időszakosan görcsöl a hasam alja. Ez terhesség jele, vagy meg fog jönni?

4 hónapja próbálkozunk, ebbe a hónapba minden nap együtt voltunk. Nagyon szeretnénk már babát!

Legjobb válasz: Ez még bármi lehet,remélem sikerül,kicsit légy türelmes,és tesztelj,szorítok!

Ez még bármi lehet, remélem sikerül, kicsit légy türelmes, és tesztelj, szorítok!
A nem várt menzi elõtt 1-2 nappal is tesztelhetsz, de valami érzékenyet használj, mert a 20egység HCG-t kimutató tesztek általában csak a nem várt napján, vagy utána mutatják ki a babát. Ez is egyén függõ!És az sem mindegy, hogy a ciklusod közepén, vagy esetleg kicsit késõbb fogant meg a baba!! Nagyon sok sikert kívánok!!!!!
Nekem a Gabriel a mensi elõtt 2 nappal kimutatta, de a qupidora mondják, hogy a legérzékenyebb.
A kérdező hozzászólása: Mikor tesztelhetek? Vasánap már van esély hogy kimutatja???
Clear Blue-t mondják a legérzékenyebbnek, az nem 20 hanem 50 "egységes"

Lehet a terhesség jele a barnázás?

E hónap 20.-24. között kell megjönnie, de ma reggel elkezdtem barnázni. Nem tudom mitől lehet, de nagyon félek, hogy terhes vagyok, bár a klasszikus tünetek nem jelentkeztek. Nincs hányingerem, nem feszül a mellem, nem vagyok fáradékony. Ami egy kicsit még aggaszt, hogy hasban egy picit erősebb lettem. - Ugye nem vagyok terhes? - Milyen a terhes has? - Honnan lehet megállapítani, hogy nem csak a kilók szaladtak fel, hanem babát várok? - Mi okozhatja a barnázást? Kérek szépen mindenkit, hogy ha tud válaszoljon a kérdéseimre. Nagyon fontos lenne! (hülyék lécci kerüljetek el nagy ívben)

Legjobb válasz: A has ilyenkor még semmilyen. Teljesen elképzelhetetlen, hogy már most nõtt a hasad, vagy érzed, hogy feszül(ha csak nem vámpír babár vársz :D , mint a twilight-ban)... :) A barnázás meg bármitõl lehet, ha 20-24 között kéne megjönnie akkor viszont ez lehet a beágyazódás jele is, de a terhességi teszt még nem fog mutatni semmit, max 2-3 hét múlva. Ha szexeltél védekezés nélkül az elmúlt pár hétben, akkor igen, lehetsz terhes.

A has ilyenkor még semmilyen. Teljesen elképzelhetetlen, hogy már most nõtt a hasad, vagy érzed, hogy feszül(ha csak nem vámpír babár vársz :D , mint a twilight-ban)... :) A barnázás meg bármitõl lehet, ha 20-24 között kéne megjönnie akkor viszont ez lehet a beágyazódás jele is, de a terhességi teszt még nem fog mutatni semmit, max 2-3 hét múlva. Ha szexeltél védekezés nélkül az elmúlt pár hétben, akkor igen, lehetsz terhes.
A tüneteidet nem csak terhesség okozhatja, hanem hormonzavar is. Most még sehogy sem tudod megállapítani a terhességet, majd csak a menzesz kimaradásakor. És bocs az okoskodásért, de ha nem akarsz gyereket, akkor védekezzetek.(és ne megszakítással!)
Hány éves vagy? Lehet még a korodból kifolyólag nem állt be? Ha 20-24.-re várod, akkor ez inkabb ovulációs vérzés, most vagy középidõben! Most fokozottan figyeljetek a védekezésre meg úgy mindig, ha lehet! Beágyazódás biztos hogy nem, mert az a mensi elõtt közvetlen, vagy mensi helyett van és sokan azt hiszik, hogy csak gyengébben jött meg nekik. Szóval szerintem ne idegeskedj. Csinálj egy 400 ft-os tesztet és majd megnyugszol.

Lehet terhesség jele a pattanásos bőr?

Ha vkinél nagyon megszaporodtak a pattanások az arcán, az utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Nekem egész terhesség alatt iszonyú pattanásos voltam sõt szoptatás alatt még rosszabb volt. De nem ez volt az elsõ tünetem a terhesség elején. Hanem a menzi kimaradása és a pozi teszt meg a mellbimbó fájdalom. Ha már úgy érzed h tünetei is lehetnek a terhességnek akkorra már egy teszt is simán kimutatja! Szóval inkább teszteld le és megtudod attól vannak-e a pattanásaid vagy sem.

Nekem egész terhesség alatt iszonyú pattanásos voltam sõt szoptatás alatt még rosszabb volt. De nem ez volt az elsõ tünetem a terhesség elején. Hanem a menzi kimaradása és a pozi teszt meg a mellbimbó fájdalom. Ha már úgy érzed h tünetei is lehetnek a terhességnek akkorra már egy teszt is simán kimutatja! Szóval inkább teszteld le és megtudod attól vannak-e a pattanásaid vagy sem.
Bármi utalhat terhességre, biztos van olyan nõ, akinek pattanásos lett a bõre koraterhességben.
Nekem csak 15 hetes terhesen jöttek ki a pattanások. Ez nem igazán erõs terhességi tünet, szóval bármi miatt lehet gyakorlatilag.
A kérdező hozzászólása: Semmi más tünetét nem észlelem a terhességnek, csak azért merült fel bennem a kérdés, mert már nem tudok mit gondolni, hogy mitõl lett hirtelen ennyi pattanásom 1-2 hét alatt.
Nekem épp az volt az elsõ tünetek között, hogy gyönyörû lett a bõröm pár hétre. Aztán utána jól kirügyeztem...
Szia én nem rég tudtam, meg h terhes vagyok és az én homlokomon is lettek pici pattanások, nem vészes, és nem feltûnõ, de lettek.
Én is várandós vagyok, és vannak pattanásaim, de szerintem ha ez a terhesség tünete akkor már mellfeszülés is van minimum, bár mindenkinél mások a tünetek, mert nekem se hányingerem, se szédülés és semmi más tünetem sincs csak pattanások és mellfeszülés.Bár ez attól is függ, h szeretnél-e babát, mert pl én minden hónapban amikor nem sikerült a baba, akkor is produkáltam minden tünetet, de amióta tudom, h babám lesz azóta nincs semmi tünetem. :)
Nos nekem is rengeteg pattanásom lett, nem is értem fiamnál nem nagyon voltak, nekem tegnap jött meg igaz kicsit fura most, de szerintem nem vagyok terhes, hormonok dolgoznak csak szerintem.

A megvastagodott méhnyálkahártya, és 2 hét késés a menstruációban lehet a terhesség jele? (A terhességi teszt negatív.)

2 hete nem jött meg a mensim. A terhességi teszt negatív lett, de sokszor van hányingerem, fáj a hátam, fáradékony vagyok. A n?gyógyász azt mondta meg van vastagodva a méhnyálkahártyám. Ez lehet a terhesség jele???

Legjobb válasz: Szia.A terhességi teszt a nagyon korai terhességet nem mindi´g mutatja meg.Ha a menstruáciod nem jelentkezik,1 hét mu´lva vegyél még 1 tesztet,az lehet,hogy már pozitív lessz. A legbiztosabb,ha el mész orvoshoz.

Szia.A terhességi teszt a nagyon korai terhességet nem mindi´g mutatja meg.Ha a menstruáciod nem jelentkezik, 1 hét mu´lva vegyél még 1 tesztet, az lehet, hogy már pozitív lessz. A legbiztosabb, ha el mész orvoshoz.

Lehet a terhesség jele a hőingadozás?

ma nagyon meleg volt és mégis két pulcsiban is fáztam

Legjobb válasz: Háát, ha nem vagy lázas vagy beteg, akár lehet terhesség miatt is. Persze ez függ attól hogy késik-e vagy hogy mikor kéne megjönnie.

Háát, ha nem vagy lázas vagy beteg, akár lehet terhesség miatt is. Persze ez függ attól hogy késik-e vagy hogy mikor kéne megjönnie.

Lehet terhességi jel a váladék hiánya?

A ciklus kb. 44. napjánál tartok (el?z? hónapban 45 napra jött meg- a gyógyszer abbahagyása kicsit felborította az egyensúlyt). Kb. 14 napja éreztem szerintem a peteérést: volt el?tte elég sok híg váladék, azóta meg semmi folyás. A szurkálást is éreztem , és a délutáni h? is felment egyik napról a másikra kb. 36,6-ról 37 fölé, ami délutánra azóta is megvan.

Legjobb válasz: Szerintem bíztatóak a jelek, de néhány nap és úgyis kiderül, hogy összejött-e a bébi!2 nap múlva egész nyugodtan tesztelhetsz. Megírod majd, hogy mi lett???

Szerintem bíztatóak a jelek, de néhány nap és úgyis kiderül, hogy összejött-e a bébi!2 nap múlva egész nyugodtan tesztelhetsz. Megírod majd, hogy mi lett???

Mik voltak nálad a terhesség jelei a 4. hét környékén?

Legjobb válasz: Én a 28. napon teszteltem, az kerek 4 hét, ha jól számolom. Székrekedésem volt, amit köztudottan az egyik hormon okoz korai terhességnél...Soha nem voltam egy székrekedõs fajta, gyanus is volt. Én úgy gondolom, hogy aki tervezi és várja a babát, az már mindenre figyel. Szerencsések azok akik könnyen esnek teherbe. Én megértem, hogy sokan figyelik magukat és a jeleket, a reménykedés mindenkiek jár.

Én a 28. napon teszteltem, az kerek 4 hét, ha jól számolom. Székrekedésem volt, amit köztudottan az egyik hormon okoz korai terhességnél...Soha nem voltam egy székrekedõs fajta, gyanus is volt. Én úgy gondolom, hogy aki tervezi és várja a babát, az már mindenre figyel. Szerencsések azok akik könnyen esnek teherbe. Én megértem, hogy sokan figyelik magukat és a jeleket, a reménykedés mindenkiek jár.
Rázott a hideg, mintha hõemelkedésem lett volna. Csak ennyi.
feleségemnek semmi fizikai jele nem volt, de pár nappal azelõtt, hogy meg kellett volna jönnie, már mondogatta, hogy õ tudja, hogy terhes.
Nekem e legelsõ jelem a hasszurka volt aztán egybõl be barnult a bimbom körül és ki jöttek a mirigyek is és egy két hányinger
Nekem a hõm a szokásos 37-rõl, 37.2re emelkedett, és nekem is egyik éjjel nagyon görcsölt a hasam, már sírtam is, hogy megint megjött, aztán semmi :)
4.héten nekem olyan volt mintha meg akarna jönni fájt lenn a hasam aztán elmúlt és ez így ment napokig de nem jött meg és a tesztem akkor még neg . volt és már 4 hetes voltam.
Pontosan 4 hetesen nekem még a tesztem is negatív volt, nemhogy bármilyen tünetem lett volna.
nekem amint pozitív lett a tesztem, egybõl jártam pisilni 5 percenként... és nem bírtam meginni a frissen facsart narancslevemet, olyan gyomorgörcsöt kaptam... és pelpuffadtam mint egy tehén.
semmi az ég világon.
A szokásos mensi elõtti tüneteket éreztem, mindjárt megjön érzés, furcsa hasszúrkálás jobb oldalon és mellfeszülés. A 34. napon mertem csak tesztet csinálni, de akkor már erõsen pozitív volt!! :-D

Lehet a terhesség jele a derékfájás?

Legjobb válasz: Hát, ez szerintem nagyon szubjektív. Terhességtõl függetlenül is mindig derékfájással is megszenvedtem a menszit, de ugyanúgy fájt akkor is, amikor pozitív lett a tesztem. Ha alapból nem szokott, de most fáj, az más! Akkor ki tudja, hátha.

Hát, ez szerintem nagyon szubjektív. Terhességtõl függetlenül is mindig derékfájással is megszenvedtem a menszit, de ugyanúgy fájt akkor is, amikor pozitív lett a tesztem. Ha alapból nem szokott, de most fáj, az más! Akkor ki tudja, hátha.
Szia! Nekem a mensim mindig derékfájással kezdõdik, ez történt 6 évvel ezelõtt is, mikor egy vetélés után voltam 2 hónappal. Ugyanis akkor is azt hittem, hogy mensi lesz, biztos voltam benne, hogy nem lehetek várandós, mert elõtte volt EÜ. kaparásom az elhalt magzatt miatt. :( Aztán kimaradt 5 napot a mensim, és láss csodát egy teszt kimutatta, hogy babás vok újra. :) Mindez derékfájás mellett. Tehát attól, hogy fáj a derekad, még lehetsz babás, de mensit is jelezhet! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem nem mensi mert lett egy pár halvány csíkos tesztem.Elsõ terhességemnél nem volt derékfájásom ezért is kérdeztem.Tudom minden terhesség más de ez fura hogy 1 hete ennyire fáj a derekam.Köszönöm a válaszokat!

Ez lehet terhesség jele a feleségemnél?

Sziasztok!!

Legjobb válasz: Hogy áll a ciklusa? Mikor szeretkeztetek? Reméljük, hogy baba, de ezekbõl a "tünetekbõl" még nem lehet terhességre következtetni. Mikorra várható a vérzése?

Hogy áll a ciklusa? Mikor szeretkeztetek? Reméljük, hogy baba, de ezekbõl a "tünetekbõl" még nem lehet terhességre következtetni. Mikorra várható a vérzése?
nagyon szurkolok nektek hogy baba legyen. A "tünetek" alapján akár lehet az is. Mi is szeretnénk babát, a férjem 33 én 25.Még nem olyan rég próbálkozunk, de minden sikertelen hónap csalódás.Én megértem a feleségedet, ha esetleg még nem akarná elmondani, bizti nagyon félti. Írd meg a teszt eredményét.szurkolok.
De jó örülni más örömének!!!!:-)))) Egyébként én is megkönnyeztem!!! Gratulálok Nektek!
Hát én is elsírtam magam! Ez aztán a valami!:) Gratulálok!
Sok boldogságot nektek!!!!
Én könnyeim is kicsordultak... És én is nagyon örülök, annyira izgatottan olvastam, hogy akkor most mi is lesz az eredménye a tesztnek :) :) :) :) Minden jót, és nagyon kímélje magát a mama, igenis maradjon csak otthon :) Gratula!!!!
Szia hát én végigbõgtem amit irtál.:-)) Nagyon nagyon örülök és tiszta szivbõl gratulálok. Azért majd irj hogy mizus veletek.Vigyázzatok magatokra. 9 heteske
Nagyon meghatódtam.Gratulálok én is nektek.szorítottam tegnap.Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönjük, aranyosak vagytok. Mi még mindig nem tudjuk elhinni a dolgot, tiszta képtelenségnek tûnik, hogy szülõk leszünk végre. :-) Pénteken megyünk dokihoz a kedvesemmel, akkor már többet is tudni fogunk.
Istenem... ez csodálatos!!! Én is nagyon szorítottam nektek! Megkönnyeztem a boldog soraidat! Gratulálok és legyetek nagyon boldogok! Remélem, én is nemsokára csatlakozhatom a 9 hónapot megkezdõ szülõk körébe. :) Egy 16 hónapja próbálkozó
Kedves utsó!!! Legyen ez a fenti kérdés és komment mindig elõtted!! Neked is nagyon szorítunk és valóban a remény veszlik el utoljára!!!
19.02-es vagyok. Utánam válaszolónak: KÖSZI!!! Észben tartom, ígérem. Sok sikert minden babáravágyónak!
A kérdező hozzászólása: Biztosan sikerülni fog nektek is. Mi is lemondtunk róla már, és most jött, pedig nem is próbálkoztunk, csak szeretjük egymást. Azért ez valahol kicsit "gáz", hogy a normális pároknak, akik imádnák azt a kicsit, és mindent megadnának neki hosszú hónapokat, éveket kell várni egy picire, akik meg nem szeretnék õket, meg nem törõdnének velük, azoknak meg állandóan jön az új baba.
19.02-es. Igen. De tudod, mindennek célja van! Akiknek sok baba jön hirtelen, meg véletlenül, azoknak az válik javukra. Nekünk meg a várakozás használ(t), ebben hiszek. Én a másfél év alatt, amióta várunk, annyira közel kerültem a páromhoz..., tudod, nem gondoltam, hogy a "közelnél" van "közelebb", a nagyon-nagyon "szeretem"-nél van "mégjobban szeretem". :) Mégegyszer sok boldogságot, _Apuka_! :)
Gratula a bébihez, és legyetek még nagyon sokáig ilyen boldogok:D Mi "csak"egy évig próbálkoztunk, de nagy a boldogság mióta megszületett a kisfiunk aki már 10hónapos.
Szia! Hát megkönnyeztem soraidat:) nagyon nagyon gratulálok:) és kívánom, hogy ez a boldogság amit érzetek életetek végéig megmaradjon:)
A kérdező hozzászólása: Hát múlt héten kellett volna neki megjönnie, de nem. Szeretkezés egy héten többször is volt, amikor megkívántuk egymást. Heti 3-4x.
A kérdező hozzászólása: Gyakran panaszkodik mostanában, hogy fáj a hasa, meg a feje.
A kérdező hozzászólása: Ha esetleg az, akkor egész biztosan azért nem mondja el, mert tudja, hogyha talán mégse, akkor nekem is rossz lenne.
Múlt héten kellet volna megjönnie és még nem teszteltetek?????? Futás TESZTÉRT! :-DDDDD Drukkolok, hogy baba legyen! Írd meg, hogy mi lett a teszt eredménye! :-)
A kérdező hozzászólása: Hehe köszi szépen. :-) Annyira nem tudok rohanni sajnos mert én is dolgozom meg õ is, de hazafele meglepem eggyel. :-)
Nagyon gyanús ez a dolog, - bizony el kel az a teszt. :) Drukkolok én is!
Mindenképp meg kell írnod az eredményt! Annyira drukkolok!!! Viszont eszembe jutott: nem lehet, hogy Õ már tesztelt titokban és még nem mutatta ki a teszt mert korai volt? Csak magamból kiindulva, én biztos teszteltem volna, és ha neg., akkor szomorú lennék. Óvatosan a meglepetésekkel!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Jó, hogy ezt írod, de szerintem nem tesztelt, mert régóta nem próbálkozunk a babával, és nagyon szomorúan bár, de errõl az álmunkról le is mondtunk szép lassan. Nem hiszem, hogy a baba lett volna az elsõ gondolata a menstruációja elmaradásánál meg a rosszulléteinél. Tegnap meg tuti nem tesztelt, mert egész nap együtt voltunk otthon, bepótoltuk a hétvégi lemaradásunkat együttlétbõl. :-) Csak az volt a fura, hogy nem ivott alkoholt, meg állandóan van valami baja, pedig egyébként nem egy beteges típus, de sokszor mondja, hogy nem érzi túl jól magát. Én egyenlõre csak annyit tudok, hogy a föld legboldogabb anyukája a kedvesem lesz ha most végre sikerült. :-) (rólam nem is beszélve. :-) )
Úgy legyen!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!! Hát olyan 7 fele értem haza, hazafelé beugrottam egy patikába tesztért. A párom szkeptikusan fogadta a dolgot, mondta, hogy õ nem szeretne még egyet csalódni, megint csak összetörnénk. Azt mondtam neki, hogy legalább a kedvemért próbálja meg. Hát megcsinálta, én csak annyit hallottam a fürdõszobából, hogy "Úristen". Bemegyek, látom hogy a kedvesem sír, majd mondja hogy jön a Pici. El sem hiszitek mennyire örülök, hogy végre mosolyt láthattam a kedvesem arcán. Ha eszembe jut az a sok sikertelen próbálkozás és szomorú hónap/év. Legalább 15 percen keresztül csak pityergett a karjaimban, még én is megkönnyeztem (jó hát ez van, pedig nem vagyok érzelgõs). Azt mondta nagyon szeret és nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy ilyen férje van mint én, aki mindenben mellette áll, és akkor sem hagytam el amikor 2 évig nem jött össze a baba. El sem hiszitek milyen boldogok vagyunk, most is csak úgy írok, hogy õ elugrott zuhanyozni. Nem fér a fejembe, hogy apa leszek, és attól a nõtõl akit a világon a legjobban szeretek. Mostmár csak annyit kellene elérnem, hogy itthon maradjon, eddig se volt muszáj dolgoznia, õ erõsködött, hogy unatkozna itthon, de nagyon szeretném ha itthon lenne, bár szerintem ezt nem kell neki kifejtenem, hogy miért. :-) Nagyon jó helyre fog jönni az a Pici, nagyon fogjuk õt szeretni. Õ az igazi ajándék, aki tényleg szerelembõl lett. (eh bocsi a nyálas sorokért de nem hiszem el ezt az egészet, tök felfoghatatlan :-) )
Tiszta szívbõl gratulálok! Olyan aranyosak vagytok! Minden jót és sok boldogságot nektek!
Nagy gratula!!!
Kedves Kérdezõ! Mi újság felétek?

Próbálkozunk babával és egy pár napja nagyon fáj a bokám és a melleim nagyon kipattogtak. Lehet ez a terhesség jele? A sürü vizelés kb hány óránként jelentkezik?

Voltam már terhes de nem emlékszem hogyan jöttek a tünetek és nekem nem is volt sok

Legjobb válasz: Nem hinném,h ezek terhességi elojelek,de azert drukkolok neked,majd irj mi lett.

Nem hinném, h ezek terhességi elojelek, de azert drukkolok neked, majd irj mi lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!