Találatok a következő kifejezésre: Terhesség idején hüvelyi (3 db)

Terhesség idején az lehet -e úgy szexelni, hogy a sperma bekerüljön a hüvelybe? És nem veszélyes a szex az első 3 hónapba?

Legjobb válasz: Ugye kamu??? Miért lenne veszélyes?? Meg miért ne kerülhetne a hüvelyedbe sperma?? Aki vetélésre hajlamos, annak az orvos úgyis mondja, hogy ne szeretkezzenek, de amúgy nem tilos és fõleg nem veszélyes.

Ugye kamu??? Miért lenne veszélyes?? Meg miért ne kerülhetne a hüvelyedbe sperma?? Aki vetélésre hajlamos, annak az orvos úgyis mondja, hogy ne szeretkezzenek, de amúgy nem tilos és fõleg nem veszélyes.
Mondjuk, a szexnek vannak olyan fajtái, ahol a szex nem kerül a hüvelybe, de az igazi mégis az, ha igen. Ez a dolgok normális menete, és bekerülhet. Az elsõ 3 hónapban viszont nekünk sem sok volt, és nem amiatt hogy féltem tõle, hanem mert szerintem simán lehánytam volna a férjem (már bocs, de tényleg szinte non-stop hányingerem volt...)
Persze, hogy lehet! Ameddig a doki nem tiltja, nyugodtan! Nincs semmi veszélye. Ha mégis úgy ítélné meg a doki, hogy Nektek nem javasolja, arról már tájékoztatott volna! Boldog babavárást! :)
altalaban (ha nincs gond) zárt a méhszáj, szóval attól hogy a huvelybe bekerul, a babahoz nem jut el.

Terhesség idején van hüvelyi folyás?

Legjobb válasz: szerintem igen lehet sûrû tejszerû.én ezt tapasztaltam,igaz még nem biztos hogy terhes vagyok,de azt mondták ez lehet a jele

szerintem igen lehet sûrû tejszerû.én ezt tapasztaltam, igaz még nem biztos hogy terhes vagyok, de azt mondták ez lehet a jele
Szia! Igen van, a terhesség normális velejárója a megnövekedett mennyiségû hüvelyi folyás (nekem is van). Akkor azonban, ha az véres, a színe-szaga-állaga a szokásostól eltérõ, fájdalmas stb., akkor mihamarabb fel kell vele keresni az orvosodat. Üdv.: 21 hetes kismami
Szia!Igen elõfordul.hat a méh növekedés miatt.nekem is van néha de az enyém áttetszõ és azt mondta a doki, hogy ez jó.

Van itt olyan, aki a terhesség előtt rengeteget fájdaolmcsillapítózott mensi idején, de mégis megszült eda nélkül, hüvelyi úton?

Legjobb válasz: Igen, én is:), a szülési fájdalom egészen más szerintem, nyilván a felszabaduló hormonok és az agyi "másállapot" miatt is:). Nekem sokkal rosszabb élményeim vannak egy- egy nehezebb menzeszrõl mint a szülési fájdalmakról.

Igen, én is:) , a szülési fájdalom egészen más szerintem, nyilván a felszabaduló hormonok és az agyi "másállapot" miatt is:) . Nekem sokkal rosszabb élményeim vannak egy- egy nehezebb menzeszrõl mint a szülési fájdalmakról.
Én is. Minden hónapban bele szerettem volna pusztulni, ennek megfelelõen eléggé féltem a szüléstõl, de teljesen sima ügy volt. Nekem a fájdalom is egészen más jellegû volt, és valamiféle módosult tudatállapotba kerültem mindkét szülésemkor. Nem állítom, hogy nem fáj, mert nagyon, de közben feltöltõdsz sok erõvel, energiával, és összességében nagyon szép élmény, ellentétben a menstruációval
Csak egy apró érdekesség arról, hogy a szülési fájdalmat mennyire nem minden esetben fájdalomként fogják fel:) : angolul például a vajúdó fájásokra nem a pain vagy ache szót használják, hanem a flow(áramlás, sodrás...) szót:) . Ez szépen jellemzi a különbséget szerintem. És a fájdalom megélésében nagyon sokat számít, hogy a szülõ nõ hogyan áll hozzá a szüléséhez, mennyire érzi magát biztonságban, mennyire van felkészülve a baba elengedésére, mennyire képpes leküzdeni a félelmeit és még rengeteg dologtól:) .
Én. Napi 3-4 algoflex az elején, amikor megjött. Simán megszültem a fiam mindenféle érzéstelenítõ nélkül.
Igen, én. Cataflam 2-3 db, naponta kétszer, volt, h elájultam a fájdalomtól. Mégis megszültem, nagyon fájt, de nem úgy, mint mensi idején, ott érzed, h növekszik a fájdalom, érzed, amikor a tetõponton van, és amikor csillapodik. Annak a fájdalomnak tényleg értelme van, a babádat kapod érte, akit 9 hónapja vársz. Lelkileg egész más érzés.
Igen, a labour maga a vajúdás, valóban használatos a labour pain is, ezt kifelejtettem. A flow- val mint a fájásra vonatkozó kifejezéssel nem a medikális szemléletû könyvekben/ cikkekben/ egyéb helyeketn találkoztam, hanem az élettani szüléseket kísérõ orvosok/ bábák/ dúlák írásaiban:) . Ez is szépen mutatja a két "világnézet" közötti különbségeket:) . Elnézést, az elõzõben nem voltan pontos.
A kérdező hozzászólása: Én a flow-t eddig még csak a mensi erõsségére hallottam. (pl heavy flow = erõs vérzés) A vajúdás az labour (vagyis munka), valamint sokszor hallom a labour pain kifejezést, de álltalában contractio-nak mondják vagyis összehúzódásnak. Nem tudom, h te melyik országban élsz. Én az EK-ban, de folyamatosan amerikai filmeket, programokat, angol szülõs programokat nézek. A flow szót még soha nem hallottam más formában, de lehet, h csak elsiklott a figyelmem.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem fejtettem ki rendesen, amit írni akartam. Szóval barátnõm szerint majd nem lesz gondom szülés közben, mert magas a fájdalomküszöböm. Közben meg mindenkitõl azt hallom, h a szülés mennyivel jobban fáj és h nekik a mensi alatt nem kell gyógyszer, de akkor alig várták az edát v a császármetszést. Szóval ebbõl gondoltam, h megkérdezem, h van-e egyáltalán olyan, aki mégis csak kibírta a szülést, holott mensire gógyszert szed. Bocs, ha kicsit kusza, amit írok. :)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat! Azért kérdeztem rá, mert barátnõm mondta, h nekem milyen jó lesz majd, ha szülök. Ugyanis én nem szedek fájdalomcsillapítót. Szerinte én majd türelmesebben fogom bírni a szülést is, ahogy a menstruációs görcsöket is. Utolsó, nekem is fájt már úgy fogam, h már a Cataflam se segített. Akkor feladtam és az éjszaka közepén elindultam az ügyeletre. Nem tudom, h mi ütött belém, de emlékeztem egy önszuggesztióról olvasott cikkre és el kezdtem alkalmazni utazás közben. Annyira mûködött, h egyáltalán nem fájt a fogam. Persze csak addig, amíg koncentrálni tudtam. Amint szólt hozzám valaki és kizökkentett, akkor hasított megint a fájdalom.
Bocsi h konkrétan neme rre írok, mert a mesnim sose volt görcsös. DE a fogfájásba mindig belehaltam (most is), 3 cataflamig meg se állok :( Ha s szülést ehhez hasonlítom, inkább még 2 szülés , mint egy fogfájás. A szülésnek megvan az eredménye, minden fájdalmának, szenvedésének....és utána elfelejti az ember, a fogfájás meg elõ -elõjön, brrrrrr:(
Szia! Én nagyon véreztem terhesség elõtt és nagyon görcsöltem is! Természetesen, gátvédelemmel, mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül megszültem a lányomat! Nagyon féltem a szüléstõl! De 4óra alatt kint volt a kisasszony magzatvíz elfolyástól számítva! Amikor elfolyt a magzatvíz és megindultak a fájások, azokat szinte nem is éreztem! Ami már úgy fájt, azok a 3perces fájások voltak! Addig kibírható volt! És a tolófájás elõtti fájás, na az volt maga a delérium! és ugye a kitolás, amire szinte nem is emlékszek! De sikerült! Nagyon büszke vagyok magamra, mert a fájdalomküszöböm a béka segge alatt van! :D Mai napig nem tudom, hogy csináltam meg! :) De biztos van abban valami, h aki megszenvedi a mensis idõt, annak talán nem olyan fájdalmas az eleje...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!