Találatok a következő kifejezésre: Terhesség hányadik kezdődik a (6 db)

A terhesség hányadik hetében kezdodik el a hányiger vagy hányás?

lehetséges h már a 4. napon???

Legjobb válasz: Nem. Gondolom nem védekeztél, és most stresszelsz, ezért minden szar terhességi tünetet beképzelsz. Rosszul gondolom?

Nem. Gondolom nem védekeztél, és most stresszelsz, ezért minden szar terhességi tünetet beképzelsz. Rosszul gondolom?
Mihez képest a negyedik napon? Az elmaradt menzeszhez? A vélt beágyazódáshoz? MErt az aktus utáni negyedik napon még csak vándorol a petesejt, még be sem ágyazódott, tehát kizárt a hányinger. A másik két esetben nem kizárt. Nekem az elsõ terhességemnél a 7. héten kezdõdött, a másodiknál az elmaradt menzesz után egy héttel (ez kb az 5. hét).

Hivatalosan hányadik héttől kezdődik a terhesség harmadik harmada?

Mindenhol mást olvasok: van ahol a 25.,27.,28.hétt?l számolják. Melyik érvényes az orvosok szerint?

Legjobb válasz: Nincs ez kicentizve. :-) Én a 27. hetet tudom.

Nincs ez kicentizve. :-) Én a 27. hetet tudom.
Ha a 27. hétbe lépsz (betöltötted a 26-ot) akkor már az utolsó harmadban vagy. üdv: 27 km

Terhesség hányadik hetétől kezdődik a víz szerű folyás?

Legjobb válasz: Nem feltétel,a szerencslsebbeknek nincs ilyen csak fehér.

Nem feltétel, a szerencslsebbeknek nincs ilyen csak fehér.
én errõl még nem hallottam csak fehér folyásrol.én ugy tudom hogy ez menzi elõjele


A terhesség hányadik hetében kezdődik a mell megnövekedése?

Legjobb válasz: Nem jött meg, csináltam tesztet, és pozitív lett. :) De azért jövõ héten csinálok még 1 tesztet.

A kérdező hozzászólása: Nem jött meg, csináltam tesztet, és pozitív lett. :) De azért jövõ héten csinálok még 1 tesztet.
9 hetes vagyok, még nem nõtt, pedig nagyon várnám már...
4-ik heten
Bocsi, most olvasom, hogy csütörtökön. Addig még bármi megtörténhet. De ha a saját példámat hozom fel, én olyan érzékeny vagyok az ilyen dolgokra, hogy már a beágyazódás után folyamatos hányingerem volt.
2. vagyok Nekem ezidáig kicsit feszesebbek lettek a melleim menzesz elõtt, de ez sem minden esetben volt így. Most vagyok 7 hetes, és amikor nem jött meg, már tudtam, hogy most valami nagyon másképp van. A mellem feszes lett, kõkemény, és eléggé érzékeny is, fõleg amikor megnyomta valami. Mikorra nem várod pontosan?
A kérdező hozzászólása: Még soha nem duzzadt meg a mellem menzi elõtt... Ezért furcsállom a dolgot. Most viszont már napok óta nagyobbak.
A mell akkor kezd nõni, amikor egyébként is feszül, duzzad, mensi elõtt. Csak értelemszerûen, ha a mensi nem jön meg, akkor marad ilyen duzzadt, ami aztán csak fokozódik tovább, illetve ha megjön, akkor elmúlik a feszülés. Tehát ez nálad szerintem még nem jelezhet babát, mert az elmaradt mensiig még bármi lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Azért kérdeztem, mert nekem megnõtt a mellem, (max. 0, 5kg híztam) meg kicsit érzékenyebb is. Csütörtökön kell(ene) megjönnie. Szerintem még korai, hogy a terhesség miatt nõtt volna meg, nem? De ilyen még nem fordult nálam elõ, hogy csak mellre híztam volna. Ezért furcsállom a dolgot. Nagyon érdekelne a véleményetek! Elõre is köszi a válaszokat...
Nálam is már a 4. héttõl jelentkezett, de szerintem ez nagyon egyéni dolog :)
szia nekem mar 4dik hétben kezdet !! 15h.

"Hivatalosan" hányadik héttől kezdődik a terhesség 8. hónapja?

Legjobb válasz: Hat eleg nehez megmondani,mivel ugye hetekben szoktak szamolni/szamoljuk... Gondolom azert kerdezed,mert mindenki azt kerdezi h hany honapos vagy? ...hat aki nem erti,h hany hat az annyi...en annak mindig az utolso mensit szamoltam alapul,es onnan szamoltam ki neki a honapokat...persze ez mar a vege fele nem egyezik azzal a datmmal amire ki vagyok irva...de azt ugy sem kerdezik... 33 hetes kismama

Hat eleg nehez megmondani, mivel ugye hetekben szoktak szamolni/szamoljuk... Gondolom azert kerdezed, mert mindenki azt kerdezi h hany honapos vagy? ...hat aki nem erti, h hany hat az annyi...en annak mindig az utolso mensit szamoltam alapul, es onnan szamoltam ki neki a honapokat...persze ez mar a vege fele nem egyezik azzal a datmmal amire ki vagyok irva...de azt ugy sem kerdezik... 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen, azért kérdem, meg engem is érdekelne, egyébként 30 hetes vagyok.

A terhesség hatodik hónapja hányadik héten kezdődik?

Legjobb válasz: kb. 22-25. hét között van a 6. hónap

kb. 22-25. hét között van a 6. hónap
A teherbeesés-illletve a 0. héttõl számított 6. hónap. És szeptember 1-én estem teherbe, tahát a 6. hónap március 1-30-ig tart majd. Ilyen egyszerû... A terhességet hétben mérik, de a hónapok attól még hónapok maradnak.-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!