Találatok a következő kifejezésre: Terhesség gyanuja milyen (2 db)

Ugy emlékszem, h 15 mm, de nem biztos..
A kérdező hozzászólása: szia! köszi az érdeklõdést. Tegnap voltam, 19 mm-t mértek, így vagy elmérték a múltkor, vagy így megvastaqgodott...de van egy sárgatest cisztám ami 48 mm-es, és nagyon nem tetszik a dokimnak, mert nagynak találja... Emiatt pénteken újra kell mennem...majd meglátjuk, , de próbálok nyugodt lenni, mert az idegeskedéssel csak ártok a babámnak. Mást meg úgysem tehetek.
Majd írd meg mi volt! Megy a drukk! A vékony méhnyálkahártyás már 19 hetes km :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást! Holnap megyek dokihoz, majd meglátjuk mit mond.
Szia! Én vagyok az 5 mm-es. Nekem rá 1 hétre látták már a petezsákot, vagyis 5 hét 4 naposan, majd rá két hétre mentem vissza és akkor már volt szívhang is :) Nyugi! Ne rettegj nem lesz semmi baj. Én is ettõl féltem egyébként a vékony nyálkahártya miatt... olyan szinten hogy amikor köhögtem már szúrt az egyik oldalon... próbálj meg megnyugodni, jó helyen lesz a Pici!!!! 18 hetes km
17 mm. Nem várt után 1 nappal.
Én a nem várt után 8. nap teszteltem pozitívat, a 10. nap voltam elõször orvosnál. 14, 8 mm-es megvastagodott méhnyálkahártyám volt, petezsák még nem volt látható. Egy hét múlva hívott vissza, ekkor már 13x9 mm-es petezsák és ép szikhólyag volt, embriócsomó csak sejthetõ. Utána 1 nap múlva már 7, 8 mm-es élõ magzat és szívmûködés is volt. Ekkor már a 7. hetet kezdtem, mensi szerint a 9.-et, a nemvárt óta több mint 3 hét telt el. Szerintem nagyon korán mentél, bár én nem vagyok orvos. 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem nem várt elõtt egy nappal 7 mm... Douglasban közepes mennyiségû folyadék. Hcg-m vérbõl is pozi, meg a terhes tesztjeim is. De azzal rémisztgetnek, hogy ha van folyadék, és ennyire vékony a méhnyálkahártyám, akkor több, mint valószínû, hogy méhen kívüli terhességem van... Rettegek, szó szerint... :( Pedig felhõtlen boldogságot kéne éreznem...tervezett második baba. Az elsõnél 4 nap késénél 16 mm-es volt. Kedves utolsó! Neked mikor láttak petezsákot, ill. szívhangot?
Nekem 5 mm volt 3 erõs pozi teszt mellett 4 nap késésnél. A doki erre semmit nem mondott, itt pedig közölték hogy lehetetlen így a terhesség... azóta is jól vagyunk! 18 hetes km
szia lett babád?

Terhesség gyanuja után milyen fájdalomcsillapítót lehet szedni?

Legjobb válasz: Mindenképp olvasd el a tájékoztatót,de én úgy tudom,hogy kora terhességnél Algopyrint lehet. Persze,csak ha nagyon muszáj.:) Gratula!

Mindenképp olvasd el a tájékoztatót, de én úgy tudom, hogy kora terhességnél Algopyrint lehet. Persze, csak ha nagyon muszáj.:) Gratula!
Ha be is veszel pl Algopyrint próbálj meg csak elõször egy negyedet bevenni, de orvost kérdezz meg szerintem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!