Találatok a következő kifejezésre: Terhesség esetén szokott a (6 db)

Na oké, kicsit megnyugodtam (az elsõ vagyok) hogy nemcsak nekem furi, hogy a barátja a tesztelõ személyzet:) Úgy elképzeltem, ahogy a férjem egyszercsak megjegyzi, drágám olyan zárt a méhszájad:) )) Jaj booooocsi a kérdezõtõl, de ezt nem tudtam kihagyni:)
Ez egy tinik között terjedõ új õrület. A nõgyógyászok azért egy kicsit nagyobb profizmussal bírnak a témában, de egészen fiatal terhességet biztosra még õk sem tudnak kitapintani. Ahhoz jó pár hetes terhesség kell, hogy egy orvosnak tapintás alapján gyanús legyen a dolog. A méhszáj egyébként alapesetben mindig zárt, a peteéréskor illetve vérzéskor való nyitottsága sem azt jelenti, hogy centikra nyitva van.
:-DDD lehet nõgyógyi lesz a barátodból ha ilyen kedvvel kutat benned:-)
Tudom, hogy ujjal lehet érezni (egyébként köszi) de ilyen gyakorlott párja van? :) Bizti csak az irigység beszél belõlem, hogy az én férjem nem lenne rávehetõ ilyen profizmusra:) )
Mondjuk az ujjával, leginkább. Te is érezheted magadnak.
Érezheti, ha tudja mit kell érezni. Hiszen mi is érezzük magunknak. Nyitott csak peteérés idején szokott lenni egy pár napig, meg talán a mensi idején. Egyébként zárt.
És már elnézést, mivel érzi hogy zárt a méhszájad?
Én azért még annyit hozzátennék, hogy egyáltalán nem túl jó ötlet, hogy a méhszájat tapogatja. Fertõzésveszély!!!!!! Még magunknak sem ajánlott csinálni, nemhogy más tapogatja! A nõgyógyász ok de a pasid ne!!!!
a méhszáj mindig zárt. örülj neki hogy az. ha nem lenne zárt az összes baci és virus faszán feljutna és a végén kivennék a méhed. tehát a méhszáj mindig zárt ideális esetben szülés elõtt nyilik csak ki.
A kérdező hozzászólása: nem..de azt lehet érezni!!!!!!4
A barátod nõgyógyász?

Terhesség esetén egyből meg szokott jelenni a két csík a teszteken vagy csak pár perc után kezd színeződni a 2. csík?

Legjobb válasz: nekem az elsõ tesztem negatív lett, és egy hét múlva a következõnél már amikor rácseppent az ablakocskára, egybõl kijött a második vonal is. ez valószínû már a terhességi idõtõl függ.

nekem az elsõ tesztem negatív lett, és egy hét múlva a következõnél már amikor rácseppent az ablakocskára, egybõl kijött a második vonal is. ez valószínû már a terhességi idõtõl függ.
Rá van írva a tesztekre, hogy mennyi idõt kell várni. Viszont, ha a használati útmutatóban feltûntetett idõn belül nem jelenik meg a 2. csík, akkor az negatív.
A kérdező hozzászólása: Csak érdekelne hogy kinek milyen gyorsan... :)
Szia, nekem elõsször egy csík jelent meg, majd 2-3 perc után kijött a második, de nem túl erõs volt.
Szia! Nekem egybõl kijött a két csík, nem kellett perceket várni, csak pár másodpercet. Egyébként, 8 nap késés után teszteltem!
Nekem is azonnal megjelent nem kellett várni.Üdv 30hetes kismama
szia! nekem is kijött a két csik de halványan de én közben menstruáltam. most még várok egy kicsit és csinálok újat.

Ha nem várt mensi előtt pár nappal elmúlik a mellfeszülés az nem sok jót jelent igaz? Terhesség esetén inkább erősödni szokott, ahogy tudom.

Legjobb válasz: Nekem a nemvárt körül megjelenõ mell érzékenység csak pár napig tartott. Kb 3-4 napig, utána megszûnt. Mégis terhes voltam. Utána a 4. hónapig semmi tünetem nem volt.

Nekem a nemvárt körül megjelenõ mell érzékenység csak pár napig tartott. Kb 3-4 napig, utána megszûnt. Mégis terhes voltam. Utána a 4. hónapig semmi tünetem nem volt.

Negyedik napja barnázom, néha alig máskor kicsit több. Mennyi ideig szokott tartani a barnázás terhesség esetén, és milyen mennyiségben általában?

Legjobb válasz: Szia!Ez engem is érdekelne merzt 2 napja én is barnázom és mi is babát szeretnénk.A nem vártig van még pár napom és most használtam elõszõr LH tesztet.Nekem a tisztasági betét bõven elég!Kíváncsi leszek mi lessz a vége!!!!!!

Szia!Ez engem is érdekelne merzt 2 napja én is barnázom és mi is babát szeretnénk.A nem vártig van még pár napom és most használtam elõszõr LH tesztet.Nekem a tisztasági betét bõven elég!Kíváncsi leszek mi lessz a vége!!!!!!
Megint én.Néha mindjárt meg jön érzésem van picit fáj a hasam aztán meg semmi.Te, hogy érzed magad?
Jajj!Nekem a barnàzàs a mensi elotti napokban mindig a mensi elojele volt:(!
Mi is nagyon szeretnénk babát, nekem a múlt hónapban 5 napig tartó barnázás után megjött a 6. napon, egy napig, aztán megint volt utána 3 nap barna. És köztes idõben is volt két napig tartó barna folyásom. Általában minden mensim elõtt egy nappal szoktam barnázni, utoljára viszont én is reménykedtem, mert 5 napig tartott, krémes volt és nagyon kevés, meg világosabb is mint szokott lenni, mégse baba lett sajnos, hanem mensi!
A terhesség alatt nem normális sem a barnázás, sem a vérzés.Nem akarlak megijeszteni, de menj orvoshoz.Ez lehet ártalmatlan is, de a vetélés elõjele is.Jobb, ha megvizsgál az orvosod. Minden jót
Nekem is menzi elõjele a barnázás, a múlt hónapba 7 napig tartott vérzés elõtt a barna!Mikor terhes lettem akkor nem volt barnázásom.

Terhesség esetén hol szokott a cicin lenni a fehér pötty?

Legjobb válasz: Nem mindenkinek van a mellén "fehér pötty"!Nekem pl. nincs.

Nem mindenkinek van a mellén "fehér pötty"!Nekem pl. nincs.
Én már a 34. hétben járok, de nincs fehér pöttyöm, nem is volt.
Milyen fehér pötty? 26 hetes vok, de nem tudom mirõl van szó?!?
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam valahol, de már nem találom.Hogy a bimbon, vagy az udvarán vannak.Nem is pöttyöknek volt irva.

Fogamzásgátló szedése mellett is szokott fájni a hasatok, és van mellfeszülésetek? Ezek jelezhetnek esetemben terhességet?

Fogamzásgátlót szedek, rendesen, minden nap, és tudom, hogy véd a 7 napos szünetben is. Kb egy hónapja sikerült a szünetben "egymásba gabalyodnunk" párommal, utána rendesen meg is jött, el is múlt. Most mégis olyan hülye érzésem van. Egy hét múlva szombaton kéne megjönnie. Van mellfeszülésem, ami nem szokatlan, mert szokott lenni. Van egy kis folyásom, színtelen, szagtalan, nem csíp, nem ég, szóval semmi komoly, ami ugyancsak elvileg megszokott. Viszont tegnap este elkezdett fájni a hasam, és ez aggaszt kicsit. Lehetek esetleg terhes? Vagy ez is normális tabi szedése mellet, egy héttel megjövetel el?tt?

Legjobb válasz: mellem nekem is fáj,feszül rendszeresen,pedig se nõni nem fog,se terhes nemvagyok folyásom szintén megszokott hogy van és az ünnepi zabálástól a hasam is fáj már attol,hogy megfog jönni,sosem fáj semmim,nekem nincs köze hozzá én egyszerüen teleettem magam... neked nem ez zavar be?

mellem nekem is fáj, feszül rendszeresen, pedig se nõni nem fog, se terhes nemvagyok folyásom szintén megszokott hogy van és az ünnepi zabálástól a hasam is fáj már attol, hogy megfog jönni, sosem fáj semmim, nekem nincs köze hozzá én egyszerüen teleettem magam... neked nem ez zavar be?
jah, lefelejtettem, 3 éve szedek fogamzásgátlót, kétfélét eddig, és végig ilyen 22/L
A kérdező hozzászólása: Nem, mert nem eszem sokat, kicsit nagyon válogatós vagyok, és nekem a karácsony közel se a kajálásról szól. Bár az lehet, hogy már úgy ráparáztam, hogy attól fáj a hasam.
A kérdező hozzászólása: Ja és, igen, múlt hónapban is fájt a hasam, csak nem emlékszem mikortól....
nem lehetsz terhes, az nagyon ritka, ha vki fogamzásgátló mellett teherbeesik. kivéve, ha nem szedi rendesen, de te nem igy teszel. ne izgulj, lehet, h csak ideges vagy, és attól fáj. a mellfeszülés lehet a tabitól. lehet, h alacsony hormontartalmura kellene váltanod, legalábbis vmi ujabbra.
7 honapja szedek tabit és a menzi elõtt 1 héttel elkezd fájni a hasam.
elõzõ vagyok. : Igy tudom, hogy biztos jön.És nekem mindig is fájt a hasam, de most már nem annyira.
nekem is fáj ahsam és mellem feszül, pedig nem vagyok terhes és tabizok
Nekem is így volt végig..le is álltam vele, én Gracial-t szedtem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!