Találatok a következő kifejezésre: Terhesség esetén ovulációs mikroszkóp (3 db)

Mit mutat az ovulációs mikroszkóp terhesség esetén? Az a problémám, hogy 3 hónapja csak 1-1 napig jött meg a menzesem. De akkor se görcsöltem, meg semmi. Terhességi teszetet nem csináltam.

Az ovulációs mikroszkópom van, de nem tudom mit kellene mutatnia.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...

Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...
Szia! Három hónap alatt nem teszteltél egyszer sem! SOS csinálj egy tetszte, lehet már három hónapos kismama vagy!

Ovulációs mikroszkóppal teherbe estek, terhesség esetén maradnak a páfrányok?

Legjobb válasz: Nekem ovukor teljesen páfrányos volt a mikim,aztán csak bubis és mensi elött újra tiszta páfrány lett! Még most is az! 15+3 hetes kismami.

Nekem ovukor teljesen páfrányos volt a mikim, aztán csak bubis és mensi elött újra tiszta páfrány lett! Még most is az! 15+3 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ és Gratulálok!Szép babavárást!

Terhesség esetén az ovulációs mikroszkóp mit mutat?

Legjobb válasz: Nekem páfányokat mutatott akkor is.

Nekem páfányokat mutatott akkor is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!