Találatok a következő kifejezésre: Terhesség esetén ovulációs (6 db)

Mit mutat az ovulációs mikroszkóp terhesség esetén? Az a problémám, hogy 3 hónapja csak 1-1 napig jött meg a menzesem. De akkor se görcsöltem, meg semmi. Terhességi teszetet nem csináltam.

Az ovulációs mikroszkópom van, de nem tudom mit kellene mutatnia.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...

Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...
Szia! Három hónap alatt nem teszteltél egyszer sem! SOS csinálj egy tetszte, lehet már három hónapos kismama vagy!

Terhesség esetén lehet pozitív az ovulációs teszt?

Tételezzük fel hogy korai peteérésem volt (7.ciklusnap), és sikerült a megtermékenyülés, ettől függetlenül lehet ciklus 19.napján pozitív az ovulációs tesztem? És akkor az mit jelent, második peteérést, vagy csak a terhesség miatt lesz pozitív?

Legjobb válasz: Ha teherbe estél volna akkor pozitív lehetne a jósteszt már. De kevésbé hiszem h 7.nap ovulációd lett volna. Én is szoktam néha a ciklus elején olyasmit érezni,de mégis mindig a 15. napon ovulálok.

Ha teherbe estél volna akkor pozitív lehetne a jósteszt már. De kevésbé hiszem h 7.nap ovulációd lett volna. Én is szoktam néha a ciklus elején olyasmit érezni, de mégis mindig a 15. napon ovulálok.
Reggeli vizeletbõl csináltad? Vagy délutániból? Lehet késõi peteérésed is. ( Az lh tesztet lehet joslótesztnek is használni, úgy mint a hcg tesztet, és ha mindennap erõsödik a második csík akkor valószínû, h babás vagy. De reggeli vizeletbõl kell csinálni a jóslót. )
A kérdező hozzászólása: Délutánból csináltam, de elég koncentrált volt, (mert 3 napja nem bírok enni-inni, ) 32-34 naposak a ciklusaim, úgyhogy ilyenkor szokott lenni ovum, csak hónap elején is olyan volt mintha peteérésem lenne (hülye fejjel akkor nem teszteltem) ezért gondolkoztam el, hogy ha akkor sikerült volna teherbe esni, akkor most vajon pozi lenne-e az ovuteszt vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Akkoris mûködhet jóstesztként az ovuteszt ha nem reggelibõl van, hanem (koncentrált) délutániból? Köszönöm az eddigi válaszokat!
Sztem akkor csak ovutesztként használható.
Ha 32 naposak a ciklusaid, akkor kizárt, hogy 7-én legyen peteérésed. A 19-ei peteérés az sokkal valószínûbb. Számolj vissza 14-et a ciklus hosszából és adott lesz az ovuláció napja...
Nekem pl 27-28 napos normál ciklusaim vannak és most megnéztem ovu teszttel és peteérésem van a 7. ciklusnapom!

Ovulációs mikroszkóppal teherbe estek, terhesség esetén maradnak a páfrányok?

Legjobb válasz: Nekem ovukor teljesen páfrányos volt a mikim,aztán csak bubis és mensi elött újra tiszta páfrány lett! Még most is az! 15+3 hetes kismami.

Nekem ovukor teljesen páfrányos volt a mikim, aztán csak bubis és mensi elött újra tiszta páfrány lett! Még most is az! 15+3 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ és Gratulálok!Szép babavárást!


Terhesség esetén az ovulációs mikroszkóp mit mutat?

Legjobb válasz: Nekem páfányokat mutatott akkor is.

Nekem páfányokat mutatott akkor is.

Szoptatás alatt használt vki ovulációs tesztet? Csak peteérés esetén lesz pozitív? Esetleg terhességet is jelezhet? (Jóstesztelésre gondolok. )

Legjobb válasz: Jóstesztelésnél a tesztet REGGEL kell elvégezni, és nem csak egyszer, hanem TÖBB NAP egymás után. Egy teszt nem teszt. Akkor jelezhet terhességet, ha az ovuteszt második csíkja napról napra erõsödik.

Jóstesztelésnél a tesztet REGGEL kell elvégezni, és nem csak egyszer, hanem TÖBB NAP egymás után. Egy teszt nem teszt. Akkor jelezhet terhességet, ha az ovuteszt második csíkja napról napra erõsödik.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom. De valahol olvastam, hogy szoptatás alatt elvileg nem termelõdik LH hormon (amit az ovuteszt kimutat). Ha mégis, akkor vagy pé, vagy baba miatt.

Ovulácios napom szombatra esett. Mára pedig fehér folyásom van és egyre jobban görcsöl a derekam. Terhesség jele is lehet?

A mensimet jöv?hét végére nem várom.Utoljára márc19-22ig mindennap együtt voltunk a párommal.

Legjobb válasz: Ilyen hamar nincsenek tünetek, hisz a baba még el se kezdett beágyazódni.

Ilyen hamar nincsenek tünetek, hisz a baba még el se kezdett beágyazódni.
A kérdező hozzászólása: De az utolsó mensim után is teherbe eshettem nem?aminek márc 17 én lett vége.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!