Találatok a következő kifejezésre: Terhesség esetén mensi (17 db)

Akinek terhesség esetén mensi helyett volt egy kis barnázás, mikor tesztelt pozit? Már barnázáskor vagy utána?

Legjobb válasz: szia kérdezõ, ez engem is érdekelne, ebben a cipõben járok én is :)

szia kérdezõ, ez engem is érdekelne, ebben a cipõben járok én is :)
Szia, én ovu után kilencedik nap délután teszteltem pozitívat, és másnap volt egy pirosas, barnás folt a wc papíron törlésnél, ennyi volt nem több. Ez most volt júniusban, az elsõ gyereknél pedig ovu után 14. napon törlésnél egy napon keresztül barnás maszat volt, el is könyveltem, hogy meg fog jönni, de másnapra elmúlt, ez szombati nap volt és hétfõn lett csak a tesztem extra halvány pozi.
Szia.Nekem 25-én kellett volna megjönnie. Elõtte 1 nappal negatívat teszteltem, de tegnap délután már halvány pozitívat. Ja és nekem is csak egy napig egy kis barna folyás volt mensi elõtt.
utolsó válaszolótól kérdezem, hogy éreztél terhességre utaló jeleket? hányinger, mellfeszülés, stb. ? mert nekem csak annyi van hogy nagyon sokat eszem, mondhatni kívánós vagyok és tegnapra nem vártam, ma csak egy kicsi barna valami de semmi több, hétfõn tesztelek.
semmit nem érzek csak a mellem feszül és mindig ennék,

Mellfeszülés, érzékenység, duzzadás mensi előtt is jelentkezik, vagy terhesség esetén?

Mellé társul még fehér folyás is.

Legjobb válasz: Azt kihagytam, hogy nagyon változékony a hangulat, még van 3 nap a mensiig, illetve hasi szurkálások.

A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam, hogy nagyon változékony a hangulat, még van 3 nap a mensiig, illetve hasi szurkálások.
Vagy ez, vagy az... Tesztelj!
Bármi lehet, ha nem jön meg, tesztelj! Drukkolok!

Mensi előtt soha nem fájtak a melleim, most már másfél hete iszonyatosan fájnak a mellbimbóim. Kinek hány napig fáj mensi előtt, vagy terhesség esetében meddig érezte?

Kedden megyek dokihoz,anyukámnak piros napok el?tt 1-2 napig fáj a melle,nekem viszont már másfél hete fáj a mellbimbóm egyre jobban.Ha eddig soha nem éreztem iylet,lehet most baba miatt van?(nagyim szerint igen-neki pedig mindig igaza van :D :P )Illetve ciklusom rendszertelen,s?t már késik is,de csak 7végén akarok tesztelni :)

Legjobb válasz: Elolvastam,jujj nagyon biztató,ami veled történt :)) Remélem megismétlõdik ez a helyzet velem is :)) MAjd megirom mi volt :) Köszönöm a választ,nagyon irigyellek ám:)

A kérdező hozzászólása: Elolvastam, jujj nagyon biztató, ami veled történt :) ) Remélem megismétlõdik ez a helyzet velem is :) ) MAjd megirom mi volt :) Köszönöm a választ, nagyon irigyellek ám:)
na mi újság? voltál a dokinál?
:) neked is biztosan Baba van a dologban! Drukkolok!! :)

A kimaradt mensi idején terhesség esetén is előfordulhat vizes folyás, vagy tuti mensi?

Legjobb válasz: Igen! Nekem bõ vizes folyásom volt, borítékoltam is,hogy meg fog jönni! De nem jött!:) 16 hkm

Igen! Nekem bõ vizes folyásom volt, borítékoltam is, hogy meg fog jönni! De nem jött!:) 16 hkm
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma voltam uh-on, jól van a baba, már van szívmûködés, abbamaradt a barnázás is!
Szupííí! :) Nyugi, szedd az Utrogestant, gondolom, azt kaptál, és ne csinálj semmi házimunkát, csak feküdj!! És magnézium, az nyugtat, hogy ne stresszelj!! Én így csinálom végig a vetélésem óta már a 2. egészséges terhességemet!
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen terhes vagyok...még, ugyanis barnázgatok, amire gyógyszert szedek, hát remélem megmarad.
4. Baba?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, adtatok egy kis reményt! Az alhasam gyanúsan fájdogál néha, pedig nem szokott, ez is egy kis kapaszkodó most nekem. A 27. napon vagyok ma, holnapra nem várom, tesztet még nem vettem, pedig már olyan kíváncsi vagyok!
Nekem is vizes folyásom volt! És nem jött meg! 7 hetes kismama :)
Ugyan így jártam mint az elõttem szóló, mármint abban, hogy öt nappal elõtte teszteltem pluszt mint ahogy a nemvárt esedékes lett volna, olyan és akkora mennyiségû vizes folyásom életembe nem volt, mensi elõtt pedig az szokott lenni de kevesebb, egy nap ötször cseréltem bugyit, mert olyan volt mintha bepisiltem volna, el is keseredtem, hogy sajna megint meg fog jönni, de nem:) )))baba van a dologban:)
nah nálam úgy volt, hogy sosem volt ilyen folyásom. mármint vizes. itt GYK-en meg is kérdeztem, hogy mitõl lehet. akkor már nem várt elõtt 5 (!) nappal + volt a tesztem. mindenki azt írta, hogy biztos meg fog jönni! hát ez azóta sem történt meg és már 2 hét eltelt! :) azóta többször érzek kicsit vizesebb folyást. drukkdrukk neked!
A kérdező hozzászólása: Huhh, akkor újra reménykedem, talán most szerencsém lesz! Már voltam terhes, de a folyásra nem emlékszem, hogy milyen volt.
Dejóóóóó!!!!!! :) ) Sok pihenést és boldog babavárást neked!

Terhesség esetén a mensi előtt pár nappal és a meg nem jött mensi első napjaiban szárazság van vagy valamilyen folyás? Ha folyás van, akkor az általában milyen?

Legjobb válasz: szia.bocsi hogy nem kezdek el most okosságokat irni.van egy honlat a címe:babát tervezõk otthona.itt megtalálsz minden kérdésedre a választ.a folyásokkal,és más egyéb dolgokkal kapcsolatban.nekem sok kérdéseben nagy segítség volt.nézd meg te is.boldog babavárást neked is.

szia.bocsi hogy nem kezdek el most okosságokat irni.van egy honlat a címe:babát tervezõk otthona.itt megtalálsz minden kérdésedre a választ.a folyásokkal, és más egyéb dolgokkal kapcsolatban.nekem sok kérdéseben nagy segítség volt.nézd meg te is.boldog babavárást neked is.
A kérdező hozzászólása: köszike
Szia !Ha kismama vagy és épp a kimaradó mensinél vagy akkor a folyásod lehet halványrózsaszín-halványbarna ez a kimaradt vérzés erdménye lehet.Üdv babi
általában terhesség alatt sok folyáa van fõleg menzi elõtt és után. fehér krém vagy tejszerü folyás . inkább higabb mint sürü. és semmiképp nem túrós!

Meddig normális terhesség esetén a mensi-szerű görcsök jelenléte?

3. napja késik, vannak tünetek is, több pozitív teszt...De sokszor feljönnek ilyen kisebb görcsök, amik megijesztenek, ezek meddig normálisak?

Legjobb válasz: Akár egész terhesség alatt is, de az elsõ harmadban mindenképpen normális! Legalábbis nálam minden terhességnél voltak.

Akár egész terhesség alatt is, de az elsõ harmadban mindenképpen normális! Legalábbis nálam minden terhességnél voltak.
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm, megnyugtattál :) Rengeteget pihenek meg szedem a magnéziumot, csak megijeszt néha. Volt már egy vetélésem és beparázok a görcsöktõl :( Köszi a választ :)
Szia! Gratulálok!!! :) Szinte az egész terhességet végig kíséri, hol elmarad 1-2 hétre majd visszajön 1-2 napra, persze enyhén és csak hébe-hóba érzõdik. Nekem az elején kb 2-3 hétig is görcsölt, mintha megakart volna jönni, de szerencsére nem volt semmi baj és mások is azt mondták hogy ez normális. Utána elõ-elõ jött, fõleg akkor amikor a következõ mensi lett volna esedékes, szerintem emlékezett a szervezet és ezért volt, de akkor már nem volt olyan erõs és napokig tartó. Nyugi, az hogy most görcsölsz teljesen normális, viszont ha vérzel vagy barnázol azonnal menj dokihoz, egy percig se várj. Boldog babavárást! 33hkm
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy! Én is gratulálok :) Akkor nem gáz, ez a lényeg :) Szerencsére egy minimális fehéres folyáson kívül nincs semmi, hála Istennek! Köszi, h írtál :)

Terhesség esetén előfordulhat barnás váladék (a nem várt) mensi előtt két nappal? Ha igen, mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Elõfordulhat, mindenkinek a szervezete más. Ha netán úgy lennél terhes, hogy közben mensizel (barnázol vagy esetleg egy pár csepp vér van), akkor nem kellene, hogy göcsölj, csak kevés vérzés lép fel és csak pár napig tart. Ritka az ilyen, de elõfordul. Én is barnáztam, 3 napot késett, de csak megjött, elég erõs görcsökkel párosítva. :(( Mérd a hõdet, abból is kiderül mi is a helyzet. Ha csak pár napig barnázol és nem jön meg rendesen, az már gyanús. De sajnos abban az esetben is elõfordul a barnázás, ha abban a hónapban nem volt peteérésed. Ezen a téren mi a helyzet? Volt peteérésed?

Szia! Elõfordulhat, mindenkinek a szervezete más. Ha netán úgy lennél terhes, hogy közben mensizel (barnázol vagy esetleg egy pár csepp vér van), akkor nem kellene, hogy göcsölj, csak kevés vérzés lép fel és csak pár napig tart. Ritka az ilyen, de elõfordul. Én is barnáztam, 3 napot késett, de csak megjött, elég erõs görcsökkel párosítva. :(( Mérd a hõdet, abból is kiderül mi is a helyzet. Ha csak pár napig barnázol és nem jön meg rendesen, az már gyanús. De sajnos abban az esetben is elõfordul a barnázás, ha abban a hónapban nem volt peteérésed. Ezen a téren mi a helyzet? Volt peteérésed?
Három napi barnázás után, két nappal korábban megjött. Remélem te nem így fogsz járni...

Ha nem várt mensi előtt pár nappal elmúlik a mellfeszülés az nem sok jót jelent igaz? Terhesség esetén inkább erősödni szokott, ahogy tudom.

Legjobb válasz: Nekem a nemvárt körül megjelenõ mell érzékenység csak pár napig tartott. Kb 3-4 napig, utána megszûnt. Mégis terhes voltam. Utána a 4. hónapig semmi tünetem nem volt.

Nekem a nemvárt körül megjelenõ mell érzékenység csak pár napig tartott. Kb 3-4 napig, utána megszûnt. Mégis terhes voltam. Utána a 4. hónapig semmi tünetem nem volt.

Mensi vagy terhesség esetén jönnek ki a bimbóudvaron azok a kis mirigyek?

Nem tudom elmagyarázni, normál állapotban a bimbóudvar sima. Nekem most ilyen pici dudorok vannak rajta (nem tudom miaz). Kereken 2 hete késik. A tesztem a 29. illetve a 34. napon is negatív lett. Esetleg teszteljek még?

Legjobb válasz: Nekem is van, olyan mintha grízdarabok lennének rajta, és nem vagyok terhes. tesztelj egyet, ha baba van akkor ki kell mutassa, hisz már 2 hete késik. írj majd

Nekem is van, olyan mintha grízdarabok lennének rajta, és nem vagyok terhes. tesztelj egyet, ha baba van akkor ki kell mutassa, hisz már 2 hete késik. írj majd
Persze, hogy tesztelj. Hány naposak a ciklusaid normál esetben? A 34. nap már régen volt. Kb. 1 hete. Nem? Azóta már napközben is kimutatja, még ha 1 hetet csúszott az ovud, akkor is.
Nekem 3 nap késés után kimutatta.
Szerintem a ketto nincs osszefuggesben mert az en mellem is mindig ilyen, viszont nem varok babat. 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekem még sosem volt ilyen, azért tettem fel a kérdést. A ciklusom 28-33 nap közötti szokott lenni, ezért teszteltem 2x. Védekezés nélkül csak az utolsó mensim utáni elsõ nap, azaz a 7.nap voltunk együtt, tehát nem hinném, hogy terhes vagyok, meg a teszt sem azt mutatja. Csak nem értem, akkor miért nem jön meg?!
hát figyu... nekem többször is volt már olyan, h 2 hetet késett, és nem volt semmi... jah! és még szûz vagyok... 15/L
A kérdező hozzászólása: Utolsó! 1 gyerek után nehezen lehetnék szûz :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!