Találatok a következő kifejezésre: Terhesség esetén mellbimbó (10 db)

A kérdező hozzászólása: De csak, ha hozzá érek akkor érzékeny a mellbimbó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) 1 évig a nõdokim kezelt napi kettõ bromocriptiddel, de novemberbe lett egy vetélésem és akkor kérdeztem mitõl lehet erre õ: nem tudja, de ne foglalkozzak vele és felírt clostyt a köv. hónapra, persze rám sem nézett abban a hónapba még uh-n sem, hogy minden ok e. Mérgembe bejelentkeztem a Kaáliba ahol januárba leállítottak a gyógyszerrõl és 1300 volt a szint bogyó mentesen, utána szép lassan emelték kettõig, na ennél kiderült, hogy túl alacsony lett vagyis a nõdokim túlgyógyizott és ezek után csökkentették egy fél szemmel a napi adagot, így áprilisra elértük a normál szintet. Március környékén voltam MRI vizsgálaton és van egy 2mm microadenomám ez annyit jelent, hogy a terhesség 5. hónapjáig tuti szedni kell a bromot. Neked is a prolaktinnal van a gond?
Kedves Kérdezõ! Elõször is gratulálok Neked! Szeretném megkérdezni, hogy a prolaktinodat mennyi idõ alatt és milyen gyógyszerrel sikerült helyrehozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Ma is teszteltem reggel és az is pozi:) így már hiszek neki.
hát pedig ez egy pozitív teszt! :) gratulálok!!! :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120526/K_P_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120526/K_P_www.kepfeltoltes.hu_... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A teszt ma pozi lett (HCG-line) idõn belül, de nem értem, hogy miért, mert máj 16-án voltam dokinál és akkor azt mondta, hogy most késõi peteérésem lesz vagyis esélytelen a hónap, mert kb 18.a körül reped meg és, ha még számolok is akkor sem lehet még pozi a teszt, mert nincs meg az a bizonyos beágyazódási idõ, ja és akkor csak 7mm volt a méhnyálkahártyám. Már 1, 5 éve próbálkozunk és kiderült januárba, hogy 1300 a prolaktin szintem plusz 2mm mikroadenoma. De a porlaktint sikerült beállítani normál szintre áprilisba. Nem lehet, hogy megint ott vannak a gondok? Feltölteném nektek a képet, de nem tudom hogyan kell.:)
Van, aki a világon semmit, de tényleg semmit nem érez! Nem kell ettõl megijedni! Nincs baj! Ha a teszt pozitív lesz, hihetsz neki! Csinálj egyet!
Nekem nemvárt napján még talán a mellbimbóm sem volt érzékeny.. Másnap csaináltam tesztet, és negatív lett, ill. idõn túl pozitív, ekkor kezdtem el reménykedni. Rá két napra (nemvárttól 3ra) produkáltam pozitív teszteket :) Ekkor már a melleim is érzékenyebbek lettek, és azóta is azok, bár nem az a leszakad érzés :)
teszt?
Igen, nekem is a prolaktinommal volt/van baj. 3 hónapja szedem, nemrég voltam laborban, aszerint helyrejött, én csak napi fél szemet szedek, de nem merem abbahagyni. Az orvosom már 1 hónap után mondta, hogy hagyjam abba és menjek el vérvételre, de ezt furcsálltam, azt sem tudta milyen az eredmény, de hagyjam abba, úgyhogy nem hallgatok rá. Már akkor mondtam neki, hogy egy dobozzal írjon fel "tarcsiba", amit meg is tett. De ezek szerint többen is szeditek tovább, még akár/vagy sõtt terhesség alatt is. Úgy gondolom, hogy az én napi fél szemem nem valami nagy adag, de egy hozzáértõ dokival mindenképp konzultálnom kell. Te mit javasolsz?

Minden esetben a mellbimbónak kell fájnia terhesség esetén? Inkább oda irányul a fájdalom?

Legjobb válasz: Sok esetben igen, nekem a környezetemben sok kismama van mostanában és 5-bõl 3 errõl panaszkodott. De szerintem nem feltétel. Lehet, hogy csak késõbb érzed.

Sok esetben igen, nekem a környezetemben sok kismama van mostanában és 5-bõl 3 errõl panaszkodott. De szerintem nem feltétel. Lehet, hogy csak késõbb érzed.
Ez nem mindenkire igaz, mint az hogy van akinek hányingere, rosszullétei vannak az elején, s van aki semmit nem tapasztal a tünetekbõl. 36 hetes vagyok, s egyszer nem fájtak a melleim, nem feszülnek, nem szúrnak, de meg sem nõttek, el sem szinezõdtek a mellbimbóim.
Szia! A terhességem 3. hónapjában éreztem, hogy kicsit fájdogál a mellem. De nem a mellbimbóm, hanem inkább az egész mellem, olyan nehéz lett feszült, de jobban csak akkor éreztem fájdalmat ha hozzáértem. Pár hét alatt nekem el is múlt. Nekem a mellbimbóm nem fájt eddig, csak eléggé kiszáradt. Az elején nem tudtam mit kezdjek vele, elkezdtem kenegetni testápolóval, azóta jobb. Fájdalmam azóta sincs.
A mellbimbóm eddig még nem fájt, nem is égett. Csak az egész mellem érzékeny, ha valami hozzáér vagy ráfekszem. 8 hetes kismama

Terhesség esetén a mellbimbó udvara hogyan színeződik el?

sötétebb lesz? Ma vagyok a 28.napon (a ciklusaim 31-34 naposak) ebben a hónapban clostyt is szedtem. Nagyon érzékeny a mellem és kicsit fel vagyok fújódva. nem merek még tesztet csinálni...

Legjobb válasz: sötétedik, de nekem csak a terhesség legvégén volt így

sötétedik, de nekem csak a terhesség legvégén volt így
SZIA, BEBARNUL BESÖTÉTEDIK, DE NEKEM AZ ELSÕVEL MÁR AZ ELEJÉN.

Kíváncsi vagyok hogy terhesség esetén mikor kezd a mellbimbó udvar sötétedni? És hogy a köldok alatt mikor jelentkezik az a sötét vonal?

Legjobb válasz: Nekem folyamatosan sötétedett és nõtt a bimbóudvar, és a 30. hét körül vettem észre a csíkot, a 38. hétre ért fel a köldökömig. De én szõke vagyok és nagyon fehér bõrû, nagyon nem pigmentálódtam.

Nekem folyamatosan sötétedett és nõtt a bimbóudvar, és a 30. hét körül vettem észre a csíkot, a 38. hétre ért fel a köldökömig. De én szõke vagyok és nagyon fehér bõrû, nagyon nem pigmentálódtam.
Nem lett sötétebb a bimbóudvar, és nem lett sötét csíkom sem a köldök alatt.
Nekem csíkom nem lett, viszont a mellbimbó körüli rész fokozatosan egyre nagyobb lett és sötétedett. 39 hkm
Nekem is folyamatosan sötétedett a bimbóudvar és a köldök alatti csík is. Ami most már teljesen köldök feletti csík is lett. :-) 38+5 hkm
A sötét vonal nemrég jelent meg, úgy a 13.héten és egyre erõsödik..a mellbimbóm még nem vészes :) 15 hkm
A bimbóudvar nekem folyamatosan sötétedett a 7. héttõl és a13. hétre lett igazán sötétbarna. A köldök alatti vonal nálam a hatodik héten jelent meg jah és szõrös lett a hasam elég erõsen. :-)
A bimbóudvart nem vettem észre, h sötétebb lett volna. A hasamon a a vonalat a 16. héten vettem észre, de akkor még nagyon halvány volt, alig látható. Fokozatosan sötétedett.
En a 18-20. het körül vettem észre a csíkot. A mellbimbóm pedig folyamatosan nõtt és sötétedett. 26hkm
Nekem nem lett a köldök alatt csíkom, és a bimbóm sem lett sötétebb...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) igaz én még csak nagyon az elején vagyok 6hét 3nap de minden nap lesem a melleimet hogy nem e sotetednek.Idáig még semmi.

Terhesség esetén mikortól kezd el fájni a mellbimbó, és minek a hatására?

Olvastam már több helyen,hogy nagyon sok n?nél ez az els? terhességi tünet...

Legjobb válasz: Ugyanattól, mint a serdülõkorban: hogy növekszik, ill. amikor megtelik tejjel. Ezért aztán nem is kötelezõ, hogy fájjon, hiszen van, akinél ez nem olyan erõteljes.

Ugyanattól, mint a serdülõkorban: hogy növekszik, ill. amikor megtelik tejjel. Ezért aztán nem is kötelezõ, hogy fájjon, hiszen van, akinél ez nem olyan erõteljes.
Hát nem tudom nekem tejem csak szülés után lett és addig is fájt a mellbimbóm. hormonok hatása, nekem pontosan ovu napjától szokott fájni a mellbimbóm, érzékenyebb. Komoly érzékenység akár már a pozi tezst elõtt egy héttel is lehet. Bár ez minden nõnél más, pl volt egy idõszakom hogy mensi elõtt megduzzadt a mellem amikor még tabletát szedtem. mióta szültem nem volt jellemzõ a melldzzadás, de most igen ebben a hónapban ;-)
35 hetes vagyok. Eddig nem ereztem, higy fajt volna a mellbimbom:) ez nem torvenyszeru!
Elsõ tünetem a terhességnél a mellbimbó fájdalom volt az kb 1-2 hétig tartott aztán úgy elmúlt. Most kb 2 hete megindult a tejem és most megint mint aki szét akar szakadni annyira fáj. Ez is mindenkinél változó. 23hkm
A tejmirigy nem pötty, és nem emelkedik ki.A mell állományában érezni, belül, nem csak terhesség esetén.
Ennek semmi koze a terhesseghez, amit te latsz, az termeszetes.
Amit te látsz, az minden nõnek van, csak van akinem kisebb, van akinek nagyobb. Ezek kis faggyúmirigyek, amik ilyen zsíros vmit termelnek, hogy ne száradjon ki a melbimó. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindanyiotoknak! :)

Két hetes terhesség esetén lehet tapasztalni változást a mellbimbón?

Legjobb válasz: Mensitõl számolva 4 hetesen már láthatsz jeleket (tehát rendes fogantatástól kb. két hétre lehet már tüneted esetleg). Mikor nem jött meg, nekem iszonyatosan fájtak a mellbimbóim, és a mellem is nagyobb lett. :)

Mensitõl számolva 4 hetesen már láthatsz jeleket (tehát rendes fogantatástól kb. két hétre lehet már tüneted esetleg). Mikor nem jött meg, nekem iszonyatosan fájtak a mellbimbóim, és a mellem is nagyobb lett. :)
A kérdező hozzászólása: Március végén április elején többször együtt voltunk védekezés nélkül a férjemmel, 10én megjött ahogy kellett, de tovább tartott mint szokott, valamint olyan fura a mellem. Mikor az elsõ gyerkõcünket vártam akkor is a mellemen vettem észre hogy valami furcsa, de akkor már 8-9 hetes volt.
Ha megjött, ráadásul tovább tartott, akkor vlsz nincs babád. :( Páran beszámolnak "menstruációról" terhesség mellett, de azok általában rövidebbek, gyengébbek, hiszen akkor csak részleges méhnyálka-leválás van.
A kérdező hozzászólása: Igen, valahogy én is így sejtem. :( De nem baj, majd jön ha akar.

Mensi kimaradása előtt előfordulhat a mellbimbó udvarának sötétedése terhesség esetén?

Csütörtök-péntekre nem várom, ovukor együtt voltunk.

Legjobb válasz: Igen!:)

Igen!:)
nekem kb a negyedik hónap körül lett picit sötétebb, elõbb nem, de vannak kivételek.
A kérdező hozzászólása: akkor miért lehet?
Én nem akarlak elkeseríteni, de valóban egy jel, de jóval késõbb jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: igen, tegnap de nega, holnaputánra nem várom (elszámoltam magam :S)
csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Drukk 1000rel!:)
A kérdező hozzászólása: persze, jövõ hét végén fogok tesztelni :)
Azért, ugye tudod, hogy az egyik legbiztosabb "jel" a teszt eredménye....
Olvastam vhol nemmrég, csak azért írtam be ilyen gyorsan:) Az oka a kezdõdõ vérbõség (lehet).
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! :) most vettük észre a párommal :D
ha nem jön meg csinálj azért tesztet..

A mellbimbo elveltozasa törveny szerü, terhesseg eseten? Mert az enyemek csak fajnak. Az baj?

arra gondoltam elszinezödik vagy nagyobbodik.

Legjobb válasz: Köszi a gyors valaszt! Megnyugtattal.

A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors valaszt! Megnyugtattal.
kb a terhesség 2.-3. hónapjában színezõdik el és nagyobbodik meg a cici
Szia. 16 hetes vagyok de eddig csak nõtt a mellem. De nem szinezõdött el. Nem törvényszerû, nem vagyunk egyformák. Nekem a nemvárt körül csak fájt a mellbimbóm úgy ahogy mindíg szokott. A növekedés sem akkor kezdõdött nálam. De mint mondtam, nem vagyunk egyformák.

Peteérés, vagy terhesség? 20-án volt meg, és pár napja fáj a melleim és viszket a mellbimbom.Tegnap késö délután ettem és nem esett jol ki is jött belölem.

Ma ettem este és most kavarog a gyomrom.Pedig szeretem amit most ettem.Fáj a hasam alja,de nem egyfolytába.Ma volt igy,de párnappal elöbb is fájt a hasam alja.Mi lehet ez?

Legjobb válasz: ha noirmálisan jött meg 20án akkor ez peteérés meg hormonok szórakoznak

ha noirmálisan jött meg 20án akkor ez peteérés meg hormonok szórakoznak
A kérdező hozzászólása: Értem kösszike szépen..:( sajna, mink babát szeretnénk már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!