Találatok a következő kifejezésre: Terhesség esetén meg (53 db)

A kérdező hozzászólása: holnap reggel tesztelek egyet. Veszíteni nem veszítek már semmit. Reggel írok mindenképp:)
MAjd írd meg, mi lett a teszt eredménye :)
Nem vettem észre az elsõ 2 hónapban, ui. nem készültünk babára, így nem is méricskéltem a hõmet (akkor se, amikor terveztük a nagyokat). Épp egy rutin vizsgálatra mentem az orvosomhoz, mikor kiderült. Különben a következõ hónapban már nem is jött meg...
Szia! Sajnálom! Majd legközelebb!
A kérdező hozzászólása: Szia! Megcsináltam a tesztet, és sajna negatív:( Majd írj, ha te is csinálsz tesztet!
Én nem tesztelek. Nemsokszor csináltam még a 2.5 év alatt. Mondom megvárom a kövezkezõ mensit. Bár ma el gondolkodtam, hogy még is meg kellen e csinálni, van is itthol, mert a kávé majdnem visszajött. De a cicim egyáltalán nem fáj, ugyhogy nemigen van baba. Te mikor tesztelsz? Szoritok, hogy + Legyen, majd írd meg mi lett az eredmény!!!
A kérdező hozzászólása: Szia. igen. nekem megjött, egy halvány pozitív teszt után. de most mióta elmúlt, azóta sokszor görcsöl a hasam, olyan mintha most jönne meg. a kávét nem bírom meginni, és nagyon sokszor hányingerem van. azt hiszem én tesztelek a héten. Te nem tesztelsz?
Szia! Én még nem tudom, hogy terhes vagyok-e. Nekem "meg jött". Nagyon kevés volt épp hogy csak megmutatkozott. Semmi más tünetem nincsen, valószinü nem is vagyok babás, csak nagyon szeretném már. Nem fáj a mellem sem, gondolom az már be durrant volna. Megvárom a következõ mensit, ha babás is lennék, még akkor sem késõ , ha mégis az vagyok. Talán te is hasonló cipõben jársz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. akkor a vérzésed is ugyanolyan volt?
Én egyébként lombikos vagyok. Eggyen tul is lettünk volna ha a férjem le tudta volna adni a spermát. Endometriózisom van és az egyik petevezetõm el van záródva. Így elvileg nekünk lombikkal lehet csak. De vannak csodák és én hiszek benne.

4hét 4napos terhesség esetén még mindig negatív lenne a délutáni teszt?

Kalkulátor szerint 4hét 4 napos terhes vagyok, ha tényleg sikerült a baba. Tünetek vannak, mensi 5 napja késik. Most akkor?

Legjobb válasz: Várj, és legközelebb reggeli pisibõl tesztelj.

Várj, és legközelebb reggeli pisibõl tesztelj.
Szia, na mizu van Veled? Teszteltél?
A kalkulator szerint en 4-hetes es 3-napos vagyok.Nekem a nem vart napjan lett halvany pozitiv az esti vizeletböl.Azota mar harom tesztet csinaltam es mindig erösebb lett. Ne add fel!!! Hatha meg pozi lessz tesztelj par nap mulva.Rengetegen vannak akiknek 1-2 hetre re lett csak poitiv.Nagyon szoritok neked!!!!!
Szerintem vasárnap reggel újabb teszt! Ne add fel!!! B.
Nekem a barna folyás mensit jelentett eddig, remélem nálad nem.
A kérdező hozzászólása: Még mindig negatív. mensi sem jön, csak barna folyás idõnként. Doki szerint elmúlik.
Nekem a nem várt napján délután már kimutatta, nem is halványan. Várj 1-2 napot és tesztelj újra, nem vagyunk egyformák. 4, 5 hónapos kisbaba anyukája
Nekem napra pontosan 4 hétre kimutatta a One Step. Próbáld azzal, az a legérzékenyebb.
A kérdező hozzászólása: az utolsó kettõ x-epil volt.
Milyen teszted van?
A kérdező hozzászólása: Hányinger erõsödött, teszt ma is negatív, barnás folyás két napja idõnként megjelenik.
A kérdező hozzászólása: Még mindig negatív.Reggel is. :(
Teszt fuggo is, vagy lehet h kesobb volt PE-d, stb...Szoval inkabb probald meg holnap reggeli vizeletbol!
nekem tegnap mutatta ki 5 hetesen és reggeli pisibõl kell
A kérdező hozzászólása: Volt halvány pozitív tesztem is, de sajnos szombat hajnalban megjött. Erõsen. :(

Mit mutat az ovulációs mikroszkóp terhesség esetén? Az a problémám, hogy 3 hónapja csak 1-1 napig jött meg a menzesem. De akkor se görcsöltem, meg semmi. Terhességi teszetet nem csináltam.

Az ovulációs mikroszkópom van, de nem tudom mit kellene mutatnia.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...

Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...
Szia! Három hónap alatt nem teszteltél egyszer sem! SOS csinálj egy tetszte, lehet már három hónapos kismama vagy!

Terhesség esetén hogyan oldjam meg a délelőtti/reggeli vizsgálatokat, munkaidőben? (Ultrahang, vérvétel, stb.)

Már nagyon szeretnénk a babát, de közben átpörgettem már azt is az agyamban, hogyha sikerül, akkor hogyan oldom meg a vizsgálatokat úgy, hogy a cégnél ne tudják, legalábbis addig, amíg nem lesz publikus, kiskönyvvel, ahogy kell.

Legjobb válasz: Szia! Ez elég sok mindentõl függ. Ha a terhességed alatt semmi gond nem merül fel, akkor valóban elég ritkán kell vizsgálatokra menni, tehát elvileg 1-1 nap szabival, vagy fél napokkal megúszod. Nekem sajnos kiderült egy genetikai betegségem, aminek következtében kb 2 hetente megyek különbözõ vizsgálatokra (ultrahang, hematológus, nõgyógyász, védõnõ)és mindez a szabim rovására megy. Nálunk Gyõrben sjanos már egy uh vizsgálatra is sokszor órákat kell várni:( De azzal is számolnod kell, hogy nem fogod jól viselni a terheséget, és lehet, hogy már viszonylag korán táppénzre kell menned. Végül is az elején, amíg nem akarod nagydobra verni, elmehetsz mgánrendelésre is, a 12. hétig kb 2-szer kerülhet rá sor, az meg anyagilag nem olyan húzós. Viszont a vérvételt nem tudod "megúszni", arra kell majd szabi. Ha pedig már publikus a dolog, úgyis kénytelenek lesznek elengedni a vizsgálatokra! Mielõbbi babásodást!!!

Szia! Ez elég sok mindentõl függ. Ha a terhességed alatt semmi gond nem merül fel, akkor valóban elég ritkán kell vizsgálatokra menni, tehát elvileg 1-1 nap szabival, vagy fél napokkal megúszod. Nekem sajnos kiderült egy genetikai betegségem, aminek következtében kb 2 hetente megyek különbözõ vizsgálatokra (ultrahang, hematológus, nõgyógyász, védõnõ)és mindez a szabim rovására megy. Nálunk Gyõrben sjanos már egy uh vizsgálatra is sokszor órákat kell várni:( De azzal is számolnod kell, hogy nem fogod jól viselni a terheséget, és lehet, hogy már viszonylag korán táppénzre kell menned. Végül is az elején, amíg nem akarod nagydobra verni, elmehetsz mgánrendelésre is, a 12. hétig kb 2-szer kerülhet rá sor, az meg anyagilag nem olyan húzós. Viszont a vérvételt nem tudod "megúszni", arra kell majd szabi. Ha pedig már publikus a dolog, úgyis kénytelenek lesznek elengedni a vizsgálatokra! Mielõbbi babásodást!!!
Utolsó válaszoló! Azt tudod hogy a vizsgáltokra a munkaadónak el kell engednie munkaidõben? Nem kell szabit kivenni, sem bedolgozni!!
Szia.Az utolsó válaszolót kiegészíteném azzal, hogy alkalmanként 3 óra az amit ugymond áll a cég, ha vizsgálatokra mész, amit nem kell ledolgozni és nem vonhatják le a fizudból és kötelességük elengedni.Ha több akkor kell szabit kivenni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat. Igen, azt tudom, hogyha van már kiskönyvem, akkor viszonylag jóval több jog megillet, mint egy nem terhest, mindnképp hasznosak voltak a válaszaitok. Köszönöm!
Persze, a munkáltatónak el kellENE engednie, ám ez nálunk nem így megy, így kénytelen vagyok a szabimat felhasználni. Persze elmehetnék táppénzre is, és akkor a 2magam ura vagyok", de pillanatnyilag nagy szükségem van a fizetésemre, így a munkaadó diktál!!!
az utolsó válaszolónak, hátha segítség.Ez a 3 óra úgy tudom, törvénybe van szabályozva, úgy ahogy az is, hogy ha van kiskönyved, védett vagy.Már nem tudom meyik oldalon olvastam, de annó próbáltam mindent megkeresni, ezekkel a témákkal kapcsolatban, mert az én cégem sem volt mindíg korrekt!Mondjuk az meg a mi "kötelességünk" szerintem, hogy idõben szóljunk és ha lehet ne pont munkaidõben kelljen menni.Mondjuk ez a vérvételnél nem lehetséges.Én egyszer kértem szabit, de akkor már 3 órára az Ekg-n ültem, úgy gondoltam így korrekt.Nem is volt gond ha mennem kellett.32 hetes pocis
Bocsi:órája
Megtaláltam: http://www.munka.org/munkatorvenykonyveharom Én tudtam rosszul, nem 3 óra, hanem teljes idõtartam. 107-es paragrafus.
A kérdező hozzászólása: Lányok, köszönöm a válaszokat! Bár már ott tartanánk, hogy ez a kérdés égetõen fontos, mert VALÓS probléma szülte! Remélem, mihamarabb az lesz. Köszönöm!

Terhesség esetén mikor jelentkeznek a roszzullétes tünetek? Hányinger meg ilyesmi. Mennyi idő elteltével?

21 éves vagyok,augusztusban volt az esküv?nk,babát akarunk.Szeptember 25-én hagytam abba a fogamzásgátlót(Yadine), 29-én menstruáltam.November 8-án jött meg utoljára,azota még nem.2napja reggel enyhe hányingerem van,és néha este is,délel?tt nem gy?zök enni,de bármennyit eszem mégis éhes vagyok.Ez lehet terhesség jele vagy sem?

Legjobb válasz: Szia! Nekem eggyik terheségem elejénél sem volt egy tünetem sem ,a terhesség kimaradásán kivül.Ugyhogy szerintem a legbiztosabb ha ezt a tünetet megvárod ,mert ugye a hasad a melled a derekad is fájhat azért mert meg kell jönnie.Sok sikert a babához:)

Szia! Nekem eggyik terheségem elejénél sem volt egy tünetem sem , a terhesség kimaradásán kivül.Ugyhogy szerintem a legbiztosabb ha ezt a tünetet megvárod , mert ugye a hasad a melled a derekad is fájhat azért mert meg kell jönnie.Sok sikert a babához:)
Lehet! A beágyazódás után kezdõdnek a tünetek, akkortól termelõdnek a terhességi hormonok, amik kiváltják. Meg kéne várni, hogy késik-e a menzesz, és lehet tesztet csinálni! Drukkolok!
A kora terhességi tünetek erõsebben a várható menszesz idõpontja után szoktak egyre erõsebben jelenkezni. Nekem az elejétõl fogva jelen volt a fáradtság, a 6-tól a 13. hétig nagyon erõsen hánytam ( de az erõsség foka egyénenként, sõt terhességenként, változó van aki meg sem érez semmit).
Szia! Általában a mensi kimaradása után szokott csak jelentkezni a rosszullét, már akinél jelentkezik, ez egyéntõl függõ. Amikor én is nagyon akartam már a babát akkor a testem jól megtréfált több hónapon keresztül is. Már félidõtõl hányingerem volt, szédültem, fájtak a melleim, aztán megjött. Szóval lehet, hogy nálad is ez a helyzet. Próbálj nem folyton a babára gondolni /nekem is mindig ezt tanácsolták/ tudom, hogy nagyon nehéz, de hidd el tapasztalatból mondom. Amikor elhatároztam hogy nem agyalok folyton a teherbe esésen megtörtént a csoda és sikerült teherbe esnem. Szóval várj türelemmel!
A menzi kimaradása után jelentkeznek általában ezek a jelek, de ez terhességenként változik, mármint az, hogy valakinek vannak e ilyen rosszullétei vagy nincsenek. A sógornõm minden nap émelygéssel, öklendezéssel ébred, de vannak olyanok, akiknek ezekbõl a fajta "jó dolgokból" nem jut, mert szinte észre sem veszi, hogy terhes, annyira nincs rosszul. Azt mondják, hogy a 12. héttel elmúlnak, úgy mintha elvágták volna, egyik napról a másikra, addig meg ki kell bírni, egyébként a magzatvédõ vitaminokra az van írva, hogy enyhítik ezeket a tüneteket. Szorítok, hogy a pici jele legyen!

10 hetes terhesség esetében 4, 5 mm crl, nagyon kicsi? Lehet ebből még egészséges terhesség?

Lányok nagyon aggódom, az orvos semmit nem mondott, csak,hogy két hét múlva menjek vissza. 24 éves vagyok, az első babámmal vagyok várandós, nem tudom hogy vannak ezek a dolgok, de az interneten a 10 hetes embriók már sokkal nagyobbak! Nektek mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Hát nekem 6 hetesen volt 4mm. Nem írta el? Nem 45 mm?

Hát nekem 6 hetesen volt 4mm. Nem írta el? Nem 45 mm?
A kérdező hozzászólása: Felhívtam, azt mondta, hogy kicsi és azért nem mondott semmit, mert még bármi lehet ebbõl, baba is, vetélés is, várjak türelemmel és idézem "ne agyaljak".
15 ös vagyok, akkor ezekszerint mégiscsak jó volt a 4.5mm?? Akkor viszont nem 10 hetes csak 6-7 körül...szívhang volt amúgy?
aha, szerintem most jött el az ideje az orvos váltásnak, kedves kérdezõ, legalább is elmennék egy másikhoz.
15 vagyok igen mondjuk az se mindegy mi az elõzmény (amire nem válaszoltál kérdezõ még hogy voltál e korábban is már uh-n akkor még stimmelt e a mérete a babának , van e szívhang mikor volt utolsó mensi stb.) Mert ha voltál korábban akkor még oké volt a mérete stb. és azóta nem fejlõdött akkor azért 2 hetet várni egy nem fejlõdõ babával magadban, az még veszélyes is lehet. Szóval akkor valóban sürgõsen mennék más orvoshoz. Ha mindezek nem állnak fent akkor elég lehet a türelem amire a doki intett hiszen el van számolva a terhesség jópár héttel valószínû. Mibõl gondolod amúgy hogy 10 hetes vagy?
Mi van veled Kedves KÉrdezõ? Nemmlehet, hogy fiatalabb a terhességed mint a menszi szerinti korod? Mert nekem is egy héttel kisebb a terhességem.
Mondjuk ha valóban annyi amennyit írtak méretre akkor az nem lehet 1 hét legalább 4 kell legyen ilyenkor rohamosan nõnek.
sziasztok!én most vagyok 7 hetes terhes hétfõn voltunk uh és a baba 4.87mm!akkor ez jónak számít?hétfõn még csak 6 hetes voltam.
nekem pont 7 hetesen volt 8, 36 mm . a ultrahang gép is pont 7 hetesre kalkulált
akkor túl kicsi?
A kérdező hozzászólása: nekem be kellett fejezni a terhességet, de köszönöm a válaszokat.
Nagyon sajnálom :-( mi történt?
A kérdező hozzászólása: egyszerûen nem fejlõdött tovább és elhalt...
Nagyon sajnálom, ami veled történt! De ne ess kétségbe! Tudom, hogy most nagyon fáj. Sírd ki magad alaposan, beszéld ki magadból, és gondolj arra, hogy pár hónap múlva jobban alakulnak majd a dolgok! Nagyon fiatal vagy, még sok gyereket szülhetsz :-) Pontosan úgy jártunk, mint te, és nagyon fájdalmas élmény volt lelkileg :-s Én is egy februári missed ab után várom a szeptembert, hogy ismét próbálkozhassunk, úgyhogy együttérzek veled!!!
?
elõzõ oldalon írtam (hogy 45 mm lesz az) de ha csak petezsákot meg vmi kis fehér foltot láttál az nem túl jó egy 10 hetes baba már baba alakú http://kepfeltoltes.hu/view/130508/10-week-ultrasound-1050_w.. Mint ez. Biztos hogy 10 hetes vagy? Mikor volt a terhességi teszt pozitív? Korábban voltál uh-n ott milyen eredményt kaptál?
de az orvos azt mondta, hogy kicsi? nem elírás? egyébként igen, nagyon kicsi, ha valóban így van.
Nem 4.5 cm az a 4.5 mm? Mert akkor tökéletesen stimmelne a mérete. Ha gond lenne, nem két hét múlvára hív vissza és megmondja. SZerintem félreírta vagy olvastad... http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultrahang/uh-tablazatok/m..
elõtte mekkora volt ? vagy ez az elsõ orvosi vizsgálat ?? 4.5 mm egy 10 hetes terhességnek nagyon kicsike...tényleg nem elírás ???
45 mm lesz az. És azért hívott 2 hét múlvára mert akkor lesz a szokásos 12 hetes genetikai uh:) Ha valóban 4.5 mm lenne akkor már mondta volna hogy vmi nagyon nem oké, visszahívott volna pár nap múlvára és befejezik a terhességet.
kaptál pl. fotót? láttad rendes UH-on? mert ha 4, 5 mm, kb. semmit nem látni még, ha kivehetõ volt, akkor aztán tuti elírás!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, akkor remélem elírás... Lehet, hogy túlpörgöm, csak nagyon megijedtem.
A kérdező hozzászólása: hát a fotónk jóformán csak a petezsák látszik, egy nagyon pici fehér folt belül talán talán kivehetõ
UH-on mit láttál? doki mit mond?
hát akkor nem tudom:( hüvelyi volt, vagy hasi is?
A kérdező hozzászólása: Hasi volt.
és a doki mondta, hogy kicsi? szerintem még mindig esélyes az elírás, ha baj van, nem várnak vele 2 hetet! én is elsõ babás vagyok, és azt javaslom, hívd fel az orvost, nekem is volt már kérdésem, ami elmaradt akkor, készségesen válaszoltak rá! inkább, minthogy 2 hétig gyomorideged legyen!!
fel teszed a képet esetleg ???? SZÍVHANG VOLT ???? mert nekem 6 hét leges legelején volt 3 mm a baba és volt szívhangja, viszont 10 hetesen már tök más formája volt....látszódott a fej, gerinc...stb
szívhang volt? Mi van még a leleten? 45 mm vagy 4, 5 cm megfelelõ 10 hetesen, de 4, 5 mm az nagyon kicsi. Nem mondott az orvos semmit?
Ó kérdezõ nagyon sajnálom sok erõt neked és mihamarabb egészséges babát!!!!

Vannak-e olyan nök, akiknel még terhesség esetén sem mutatott pozitivat a terhességi teszt?

Legjobb válasz: Szia! A sógornõm pont ígyjárt! Már 3 tesztet csinált és negatívat mutatott mind a három, míg végül megunta és elment dokihoz és a doki közölte vele hogy babát vár és már a szívhangja is hallható volt. :))

Szia! A sógornõm pont ígyjárt! Már 3 tesztet csinált és negatívat mutatott mind a három, míg végül megunta és elment dokihoz és a doki közölte vele hogy babát vár és már a szívhangja is hallható volt. :) )
A kérdező hozzászólása: kb.hány hetes lehetett már a sogornöd???
Szia. Nekem van egy ismerõsöm, aki 11 hetesen ment UH-ra, és azon a héten mutatta elõször a patikai teszt a pozitívat.De ez nagyon ritka...Általában ha kimaradás után egy, -másfél héttel is nega, akkor nincs baba, ekkor szoktak álterhességrõl beszélni.Sajna én is jártam így....:(
szia! 7hetes volt a sógornõm :) )
A kérdező hozzászólása: Látom megoszlanak a vélemények, de az én egyik ismerosmnek még 2hos terhesen is negativ volt a tesztje csajok, hihetetlen, de valoban van ilyen és nem is annyira ritka. ;-)

Egy 3-4-5 hónapos terhesség esetén is pozitív még a terhességi teszt?

A terhesség alatt végig van hcg a vizeletben?

Legjobb válasz: Nem, kb. a 10. hét környékén kezd halványodni ahogy kiürül a szervezetedbõl a HCH nevû hormon

Nem, kb. a 10. hét környékén kezd halványodni ahogy kiürül a szervezetedbõl a HCH nevû hormon
Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
A kérdező hozzászólása: Köszi! Második válaszolótól kérdezem: Akkor tehát + a teszt??
Elsõ válaszoló vagyok! :) Az 5. hónapban már 20 hetes vagy, akkor már tuti nem +. De a 16. héten sem, és lehet, hogy már a 12. héten is csak nagypn haloványka!
A kérdező hozzászólása: De hát a hcg elengedhetetlen a terhességhez. Azóta több helyen láttam errõl táblázatot. Ahogy a második válaszoló is írta. 9-12 hét között a legmagasab a hcg szint... Most melyikõtöknek van igaza?

Terhesség esetén egyből meg szokott jelenni a két csík a teszteken vagy csak pár perc után kezd színeződni a 2. csík?

Legjobb válasz: nekem az elsõ tesztem negatív lett, és egy hét múlva a következõnél már amikor rácseppent az ablakocskára, egybõl kijött a második vonal is. ez valószínû már a terhességi idõtõl függ.

nekem az elsõ tesztem negatív lett, és egy hét múlva a következõnél már amikor rácseppent az ablakocskára, egybõl kijött a második vonal is. ez valószínû már a terhességi idõtõl függ.
Rá van írva a tesztekre, hogy mennyi idõt kell várni. Viszont, ha a használati útmutatóban feltûntetett idõn belül nem jelenik meg a 2. csík, akkor az negatív.
A kérdező hozzászólása: Csak érdekelne hogy kinek milyen gyorsan... :)
Szia, nekem elõsször egy csík jelent meg, majd 2-3 perc után kijött a második, de nem túl erõs volt.
Szia! Nekem egybõl kijött a két csík, nem kellett perceket várni, csak pár másodpercet. Egyébként, 8 nap késés után teszteltem!
Nekem is azonnal megjelent nem kellett várni.Üdv 30hetes kismama
szia! nekem is kijött a két csik de halványan de én közben menstruáltam. most még várok egy kicsit és csinálok újat.

Normális, ha korai terhesség esetén a reggeli terhességi teszt halványan pozitív, az esti meg teljesen negatív? Mitől lehet ez?

Olvastam hogy a reggel érdemes hcg-t csinálni. Lehet azért lett az esti negatív, mert a vizeletben kevesebb a hcg???

Legjobb válasz: Szia! Igen,ezért.Ha pár nap múlva tesztelsz,akkor már határozottabb lesz a vonalka:-))

Szia! Igen, ezért.Ha pár nap múlva tesztelsz, akkor már határozottabb lesz a vonalka:-))
A kérdező hozzászólása: Nekem nem 19-én volt a PÉ-m. Hanem 19. ciklusnapon volt a peteérés. Amúgy ferbruár 29.-én lehetett.
Ha 19-én volt PÉ és van még néhány napod a mensiig akkor hány naposak a ciklusaid?Csak azért kérdezem mert nekem is 19-én volt a PÉ és rendszertelen a ciklus, de a sok negatív teszt miatt nem merek próbálkozni se.
A kérdező hozzászólása: Én veszprém megyei vagyok. És a Csongrádyhoz szoktam járni. Igazán nem értem miért kérded.
szia melyik dokihoz jársz? én is elszeretnék menni, és hogy most te lehet hogy terhes vagy ezért kérdezem. én szolnok megyében élek
A kérdező hozzászólása: Remélem úgy lesz, azért rendesen izgulok. Mert ahogy nézegettem eléggé ritka hogy valakinek ilyenk korán kimutatná a teszt akármilyen érzékenységû is. Eddig csak ikres kismamáknál láttam ilyet. Persze ez nem feltételezi egyértelmûen azt hogy nálam is ez a helyzet. Persze nem bánnám :)
igen én is éreztem mikor terhes lettem az a bizonyos lelki sugallat nem csalhat!:)
Szerintem babás vagy!:) Én mindenképp szoritok neked!:)
A kérdező hozzászólása: A hõm is ingázott, a 19 cn. után ugrott 37, 0-ra, majd leesett 21 cn.-n 36, 5-re és utána megint felment.
A kérdező hozzászólása: 3 napja már mensisnek érzem a hasam enyhén szurkál. A melleimet ma éreztem elõször. (Hasonlóképpen mint amikor terhes voltam, de sajnos az a baba elmenet 7 hetesen :( ). Lelki sugallat is van bennem. Másrészt az lh eléggé erõs volt PÉ környékén, majdnem 5 napig pozi volt, ebbõl kétszer jóval erõsebb volt a controllnál. A kettõ között volt egy gyengébb napom. Azt mondták lehet két petém érett. Hát nem bánnám ha az egyik megtermékenyült volna. Szóval az lh-k alapján meg a hõm alapján úgy tûnt hogy 19 cn.-n és/vagy 21 cn-en volt a PE. Ha az elsõ az igaz akkor 8 dpo.-n vagyok.
Szerintem pár nap múlva tesztelj megint:) Valószinû hogy babás vagy:) , de van sajnos olyan betegség is ami emeli a hcg szintet!:(Terhességre utaló tüneteid vannak?
A kérdező hozzászólása: A peteérést figyeltem, úgyhogy biztos, hogy még ilyen korán vagyok, mielõtt valaki azt gondolná hogy elõbb eshettem teherbe. Amúgy szeretkezés sem volt elõtte, úgyhogy csak peteérés környékén lehetett, azaz 7-8 nappal ezelõtt.
A kérdező hozzászólása: Kb. 6 nap múlva fog csak megjönni. Én is csodálkoztam, hogy kétcsíkos lett. Az egyik legérzékenyebb tesztet használtam. Annyira nem hittem el hogy néztem egyet este, de az nega. A reggelin viszont jól kivehetõ.
Igen!A reggeli elsõ vizeletbõl érdemes megcsinálni, a beágyazódást követõ /ami 10 nap /3 nap múlva teljes biztonsággal kimutatható a vizeletbõl a pozitiv terhesség a nap bármely szakában!:)
Szia! Nekem még nem volt szerencsém pozitívat tesztelni sajnos. :o( Viszon úgy tudom, hogy valóban a reggeli vizeletbõl kell megcsinálni, mert abban több a hcg. Szerintem két nap múlva REGGEL ismételd meg a tesztet és ha az is pozitív, akkor babás vagy! Szorítok, hogy így legyen. Amúgy mikor kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!