Találatok a következő kifejezésre: Terhesség esetén magas (13 db)

Mikor jelenik meg terhesség alatt magas vérnyomás esetén a vizeletben a fehérje?

Legjobb válasz: A magas vérnyomás és a fehérje nem feltétlen jár együtt... Terhességi toxémia esetén lesznek ezek az elsõdleges tünetek: -magas vérnyomás -vizesedés -fehérje a vizeletben Az elsõ terhességemnél csak hébe-hóba volt fehérje, nem vizesedtem, viszont állandósult a magas vérnyomásom, amit gyógyszerrel próbáltak beállítani.

A magas vérnyomás és a fehérje nem feltétlen jár együtt... Terhességi toxémia esetén lesznek ezek az elsõdleges tünetek: -magas vérnyomás -vizesedés -fehérje a vizeletben Az elsõ terhességemnél csak hébe-hóba volt fehérje, nem vizesedtem, viszont állandósult a magas vérnyomásom, amit gyógyszerrel próbáltak beállítani.
Sziasztok! Megnéztem a vérnyomásmérõ memóriába, hogy mennyi volt a per. 151/97 A 162 amit a dokik mértek ott sajnos a pert nem tudom:( Még ma sem érzem magam valami jól, tegnap óta fáj a fejem. Gondolom az idegeskedéstõl. Van fogadott orvosom megpróbálom felhívni. Egyébként nagyon rossz "élmémnyel" távoztam a kórházból. A sûrgõsségin nagyon rendesek és precízek voltak. Na de amikor a nògyógyászati osztályra felkerültem... Ott egy nõvérke csak gúnyosan az áltata mért vérnyomást megmutatta az orvosnak:ez csak 140. Igen addigra le is ment, de elõtte 20 perccel rengeteget mértek. Remélem nem lesz semmi komoly baj, most a vérnyomásom ellenõrizni fogom folyamatosan. Egy vérnyomáscsökkentõt sem kaptam, semmit... Szédültem stb. Vérképet csináltak, és vizeletet...de könyörgöm...ez most jött ki!!!! Terhességem alatt is maximum 120-125 volt, de ez séta után... Napról-napra magassabb a vérnyomásom, és senkit sem érdekel. Remélem a magán orvos ad rá választ, mert ameddig nem tudom mitõl van ez, addig fogok járni, és nem érdekel ha hülyének néznek:(!! Köszönöm lányok!!
Jobbulást! Van fogadott dokid? Mindenképp keresd fel! Ha nincs, menj el a körzetihez. Furcsálom, hogy nem kaptál rá gyógyszert! Pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: sajnálom utolsó. Remélem jobban vagy. Lehet hogy a front miatt.
Sziasztok... Ma sajna be kellett hogy menjek a kórházba... 159/90-nél megijedtem. A kórházban 162/nem tudom mennyit mértek. Nincs terhességi mérgezésem, labort, vízeletet csináltak!!! Csak annyit mondtak: ne idegeskedjek...remélem valóban így van.
140/90-100 ez volt az elsõ terhességem alatt mondva, hogy amíg e fölé nem megy, addig nincs gond. Sajnos 160/100 lett az utolsó héten, így akkor be is fektettek. Most elejétõl kezdve szedem a vérnyomáscsökkentõt, így most még normális, remélem ennél a várandósságnál nem lesz ilyen, de sose tudni :) Jó egészséget mindannyiunknak!
A kérdező hozzászólása: Szerintem normális a 135 nem magas. Nekem is itthon 120 és 130 között van, a védõnõ meg folyamatosan 100 és 115 között mér. Lehet hogy azért mert akkor hat a legjobban a gyógyszer mikor oda érünk a védõnõhöz.
Nekem van. Hogy 130-ra felkúszik mostanában. Sõt, volt 135 is. De általánosságban 120- és 127 között mozog. A dokinál is mindig annyi, egyedül a védõnõ mér keveset...110-115 Ez most normális lányok? 28+6hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nekem ez a második baba és magas lett a vérnyomásom a 23 héttõl. Most 35 hetes vagyok gyógyszerrel 120 körül mozog, nincs a vizeletemben nekem sem fehérje, azt mondta a védõnõ hogy ha így marad nem lesz gond vele.Azt hittem hogy minden esetben van fehérje.
Szia!Nekem terhességeim alatt magas vérnyomással kezeltek, végig kordában volt tartva gyógyszerrel, a legmagasabb érték 140/90 volt , soha nem volt a vizeletemben fehérje.(és szerencsére más sem)
A kérdező hozzászólása: Utols! Szerintem keress meg egy belgyógyászt ott írnak fel gyógyszert is. Én is így jártam amúgy csak én a házi orvossal. És az óta tökéletes a vérnyomásom. Ja meg arra vigyázz hogy ne nagyon hízzál mert attól is emelkedhet. Én az egész terhesség alatt 2 kilót híztam. Most vagyok 36 hetes.

Terhesség esetén nappal is magasan kell legyen a hőm?

Legjobb válasz: Nekem terhesen is annyi volt a hõm, mint reggel, igen természetesen magasan kell lennie, mert ez jelzi azt, hogy a szervezeted termeli a progeszteront... amikor leesik a hõ akkor sajnos a mensi jön...

Nekem terhesen is annyi volt a hõm, mint reggel, igen természetesen magasan kell lennie, mert ez jelzi azt, hogy a szervezeted termeli a progeszteront... amikor leesik a hõ akkor sajnos a mensi jön...
Nekem nappal is magasabb, állandóan fázom, ráz a hideg. Olyan 37, 2-37, 5 körül mozog. 6 hkm
Elvileg igen, reggel alacsonyabb, és ha elkezdesz mozogni, attól napközben csak feljebb megy. (Tehát lejjebb semmiképp nem mehetne).
Az elején is is állandóan fáztam 4-5-6hetesen aztán utána elmúlt a fázás. Jött helyette a brutál hányinger :)

Zárt méhszájnál magas vérnyomásos terhesség esetén a 37. hét után megindíthatják a szülést?

Legjobb válasz: attól függ mennyire magas...ha nagyon és a lepény érettsége indokolja, akkor igen.

attól függ mennyire magas...ha nagyon és a lepény érettsége indokolja, akkor igen.
Megkérdezhetem mennyire magas?Gyógyszert is szedsz?Nekem is magas és azzal rémisztgetnek, hogy be kell feküdnöm a kórházba, ha nem megy le.De azt nem mondták, hogy be is indítják a szülést.

Terhesség esetén mikortól megy fel a hő? Egész nap folyamatosan magasan van?

Legjobb válasz: Nem a terhesség idején megy fel a hö. Az átlag testhömérséklet kb 0,5 celsiussal növekszik (ezt csak reggeli belsö hö mérésével tudod megnézni) a peteéréstöl számítva míg meg nem jön a menstruáció. Ha közben terhes lesz valaki akkor nem jön meg a menstruáció és még kb 2 hetet magasabb lesz a hö, aztán szép lassan vissza esik.

Nem a terhesség idején megy fel a hö. Az átlag testhömérséklet kb 0, 5 celsiussal növekszik (ezt csak reggeli belsö hö mérésével tudod megnézni) a peteéréstöl számítva míg meg nem jön a menstruáció. Ha közben terhes lesz valaki akkor nem jön meg a menstruáció és még kb 2 hetet magasabb lesz a hö, aztán szép lassan vissza esik.

Terhesség esetén mindenféleképpen a hőnek magasan kell lennie? Vagy előfordulhat olyan aki alacsony hővel is terhes lett?

Nekem 36,9-ig mennt fel aztán 4 nap alatt mára lement 36,3-ig. Csüt.-re nem vártam és még semmi.

Legjobb válasz: Szia! Nekem ia alacsony volt a hõm. Bár a nem várt elõtt nem esett le ennyire, csak egy pár tizedet, de azért nézd meg, szerintem tanulságos. Alacsony hõvel is sikerülhet. A pé-met nem jól húzta be, mert dec31-én volt. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/570ddac124673295cf864d.. Sok sikert!!:) 5 hetes babás

Szia! Nekem ia alacsony volt a hõm. Bár a nem várt elõtt nem esett le ennyire, csak egy pár tizedet, de azért nézd meg, szerintem tanulságos. Alacsony hõvel is sikerülhet. A pé-met nem jól húzta be, mert dec31-én volt. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/570ddac124673295cf864d.. Sok sikert!!:) 5 hetes babás
A harmadik babánál én háromszor néztem meg tesztel mind a három pozitív volt.Szerintem te is csinálhatsz egy ellenõrzõ tesztet
Nekem is lement a hõm és egy hetet késett .Nem voltam terhes.A legjobb ha veszel egy tesztet és a reggeli elsõ vizeletbõl nézed meg(sokkal koncentráltabb)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Tegnap reggel teszteltem-lett. Teszteljek azért pár nap múlva?

A hőmérséklet melyik hormontól marad magasan terhesség esetén?

Legjobb válasz: a progeszterontól. Ebbõl "táplálkozik" a baba. Ez a hormon viszi fel a hõt tüszõrepedés után is.

a progeszterontól. Ebbõl "táplálkozik" a baba. Ez a hormon viszi fel a hõt tüszõrepedés után is.
Igen, én is ugy tudom, hogy a progeszteron!

Mi az a hő ami peteérés után normális? Beágyazódás után ill. Terhesség esetén mindig magasra kell kúsznia?

Olyan más a h?görbém mint eddig. Most totál az a trifázisos. Eddig sosem volt ilyen. De nézegettem más oldalakon ha volt beágyazódás akkor most fel kéne menjen. De nekem nem megy még olyan magasra sem mint szokott. Általában pé után felmegy 37-37,1 re. Most pé után felment 4 nap alatt 37-re, majd 36,9-36,8-36,8-36,9 és ma reggel megint 37.

Legjobb válasz: lehetséges ,hogy az vagy ,vegyél tesztet mensi késése után egy héttel. drukkolok!!!

lehetséges , hogy az vagy , vegyél tesztet mensi késése után egy héttel. drukkolok!!!
A beágyazódás nem függ össze a hõmérséklettel, ugyanis a pé után általában felmegy 37 köré, és ott is marad! A beágyazódás a pé után van kb. 4-6 nappal. A hõd addig fent fog maradni amíg meg nem jön, és marad is ha baba van! Kívánom, hogy sikerüljön a baba!
Szia! Én u.így vagyok.Bízzunk benne, hogy baba.
reggeli mennyi ágybol kikelve pisilés elõtt?
A kérdező hozzászólása: Igen, közvetlenül azután mérem, hogy a szememet kinyitottam, szinte fel sem ülök.
A kérdező hozzászólása: 37.1C közvetlenül ébredés után. De amúgy pirka beköszöntött, úgyhogy ez nem az én hónapom. Valószínûleg holnapra le is megy már a hõmérskletem.
A kérdező hozzászólása: Ha lehet, azért még válaszoljatok ha tudtok, végülis a jövõre nézve is és másoknak is hasznosak lehetnek a válaszaitok. :) Köszi :)

Az APF vizsgálatban a Tumor Market magas, az mit jelent? 16 hetes terhesség esetén?

Legjobb válasz: Azt, hogy egy nagyon fölösleges és buta vizsgálat már megint téves eredményt mutat. Ne aggódj, az AFP hírhedt arról, hogy fölöslegesen ilyeszti meg a kismamákat 99,9% ban. Azonban úgyis megvizsgálják a picit ha valami nem stimmel, és akkor majd te is megnyugodhatsz végleg!!! Minden jót, gyönyörû heteket, és egészséges csodálatos kisbabát kívánok!!!!!!

Azt, hogy egy nagyon fölösleges és buta vizsgálat már megint téves eredményt mutat. Ne aggódj, az AFP hírhedt arról, hogy fölöslegesen ilyeszti meg a kismamákat 99, 9% ban. Azonban úgyis megvizsgálják a picit ha valami nem stimmel, és akkor majd te is megnyugodhatsz végleg!!! Minden jót, gyönyörû heteket, és egészséges csodálatos kisbabát kívánok!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!