Találatok a következő kifejezésre: Terhesség esetén kezd el (4 db)

Mit jelent a Biologiai terhesség? és Hány hét után kezd el nagyobb lenni a hasam normál terhesség esetén?

Legjobb válasz: A biokémiai terhesség azt jelenti, hogy a beágyazódás után röviddel a megtermékenyített petesejt (elõ-embrió) fejlõdése leáll. Ilyenkor pár nap késéssel lelökõdik a nyálkahártya is. Ezt csak vérbõl HCG vizsgálattal lehet igazolni, vagy egy korai pozitív teszt utalhat rá. A has normál terhesség esetén a 12. hét után indul növekedésnek, leggyakrabban a 20-22. hét körül válik észrevehetõvé elsõ terhességben, a késõbbiekben hamarabb. A 12.(-14.) hétig a méh a szeméremcsont mögött van, így addig nem látszik semmi.

A biokémiai terhesség azt jelenti, hogy a beágyazódás után röviddel a megtermékenyített petesejt (elõ-embrió) fejlõdése leáll. Ilyenkor pár nap késéssel lelökõdik a nyálkahártya is. Ezt csak vérbõl HCG vizsgálattal lehet igazolni, vagy egy korai pozitív teszt utalhat rá. A has normál terhesség esetén a 12. hét után indul növekedésnek, leggyakrabban a 20-22. hét körül válik észrevehetõvé elsõ terhességben, a késõbbiekben hamarabb. A 12.(-14.) hétig a méh a szeméremcsont mögött van, így addig nem látszik semmi.
Nekem látszik már régóta, tegnap át is akarták adni a helyet a hivatalban:D És 18hetes vagyok.Kb a 14tõl látszik is már nagyon.

Méhen kívüli terhesség esetén mennyi idő után kezd el az ember lánya vérezni?

Legjobb válasz: Szia!Sajnos nem lehet tudni. Én benn feküdtem kórházban a terhességem elején, mert görcsöltem, a vizelet és vérminta alapján tudták az orvosok, hogy terhes vagyok, de ultrahangon még nem láttak semnit. Azt mondták, ha nagyon rossz helyre ágyazódott be a petezsák, akkor bármikor elvérezhetek, ezért annyira sem engedtek haza, hogy a cuccomat összeszedjem. Elmondhatatlanul rosszul esett akkor mindez. Az a pár nap a kórházban meg fõleg. De aztán hál'Istennek meglátták uh-n és hazaengedtek, mert jó helyen volt. Ha görcsölsz nagyon és pozitív a teszted, akkor érdemes elmenni orvoshoz. A görcsölésen azt értem, hogy elviselhetetlenül. 13 hkm

Szia!Sajnos nem lehet tudni. Én benn feküdtem kórházban a terhességem elején, mert görcsöltem, a vizelet és vérminta alapján tudták az orvosok, hogy terhes vagyok, de ultrahangon még nem láttak semnit. Azt mondták, ha nagyon rossz helyre ágyazódott be a petezsák, akkor bármikor elvérezhetek, ezért annyira sem engedtek haza, hogy a cuccomat összeszedjem. Elmondhatatlanul rosszul esett akkor mindez. Az a pár nap a kórházban meg fõleg. De aztán hál'Istennek meglátták uh-n és hazaengedtek, mert jó helyen volt. Ha görcsölsz nagyon és pozitív a teszted, akkor érdemes elmenni orvoshoz. A görcsölésen azt értem, hogy elviselhetetlenül. 13 hkm
Nekem nem jott meg, aztan 4 nappal kesobb elkezdtem barnazni. Teszt viszont pozitiv volt vegig.
Persze, h pozitív a teszt, hisz az is terhesség, csak rossz helyen. Hogy mikor kezdõik ilyen esetben a vérzés/barnázás, az sok mindentõl függ, például attól, h konkrétan mi a beágyazódás helye. Ha a hasüregben van, akkor valószínûleg nincs vérzés, ami látható, csak bent a hasüregben. Nekem petevezetékben 6 hetes embrióm volt szívmûködéssel, nem volt semmi vérzésem, csak a derekam fájt. Ha fáj valamid, inkább menj orvoshoz, mert ez életveszélyes állapot lehet, orvosi felügyelet/mûtét szükséges.

Terhesség esetén mikortól kezd el fájni a mellbimbó, és minek a hatására?

Olvastam már több helyen,hogy nagyon sok n?nél ez az els? terhességi tünet...

Legjobb válasz: Ugyanattól, mint a serdülõkorban: hogy növekszik, ill. amikor megtelik tejjel. Ezért aztán nem is kötelezõ, hogy fájjon, hiszen van, akinél ez nem olyan erõteljes.

Ugyanattól, mint a serdülõkorban: hogy növekszik, ill. amikor megtelik tejjel. Ezért aztán nem is kötelezõ, hogy fájjon, hiszen van, akinél ez nem olyan erõteljes.
Hát nem tudom nekem tejem csak szülés után lett és addig is fájt a mellbimbóm. hormonok hatása, nekem pontosan ovu napjától szokott fájni a mellbimbóm, érzékenyebb. Komoly érzékenység akár már a pozi tezst elõtt egy héttel is lehet. Bár ez minden nõnél más, pl volt egy idõszakom hogy mensi elõtt megduzzadt a mellem amikor még tabletát szedtem. mióta szültem nem volt jellemzõ a melldzzadás, de most igen ebben a hónapban ;-)
35 hetes vagyok. Eddig nem ereztem, higy fajt volna a mellbimbom:) ez nem torvenyszeru!
Elsõ tünetem a terhességnél a mellbimbó fájdalom volt az kb 1-2 hétig tartott aztán úgy elmúlt. Most kb 2 hete megindult a tejem és most megint mint aki szét akar szakadni annyira fáj. Ez is mindenkinél változó. 23hkm

Terhesség esetén mikor kezd el feszülni és eresedni a mell?

Legjobb válasz: Ez mindenkinál más.Valaki csak akkor érzi meg ha már késik a mensije stb.

Ez mindenkinál más.Valaki csak akkor érzi meg ha már késik a mensije stb.
Mindenkinél máskor... Nekem olyan 4-5 hetes terhesen kezdett el feszülni a mellem, de annyira, hogy azóta is majd'leszakad. Reggel, amikor kikelek az ágyból, lehúzza a saját súlya. Na, ez valami szörnyû. De azt mondom, hogy nagyon sok minden jön még, még az elején vagyok! :o) Az eresedést sajnos nem tudom, én nem tapasztaltam még, de gondolom, hogy az valamikor a vége felé jelentkezik...
Szia! Nekem feszülni és eresedni is az elmaradt menzesz utáni néhány napban kezdett! Na nem tragikus elszínezõdés, de látszik. A hasam is eresedett (alhasnál azok az erek, amelyek a méhet látják el).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!