Találatok a következő kifejezésre: Terhesség esetén ha megy a (2 db)

Terhesség esetén normális, ha megy a hasam?

Az epémmel is baj szokott lenni havonta. De az a hasmenés csak egy napig tart. Kb.4 hetes vagyok. A kislányommal nem emlékszem, hogy ment volna a hasam. Hasonló tapasztalat?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen.Mivel a bélfalakat nyomja a nõvekvõ méh így azok ugy védekeznek,hogy próbálják gyengébbé tenni a székletet.33 hetes vagyok és nálam most még íntenzívebb.Vagy az a baj,hogy lehet nem jól táplálkozom :D De ez nem baj ha megy a hasad legalább nincs szorulásod és az aranyér sem jön elõ. üdv jó babavárást

Nekem is volt ilyen.Mivel a bélfalakat nyomja a nõvekvõ méh így azok ugy védekeznek, hogy próbálják gyengébbé tenni a székletet.33 hetes vagyok és nálam most még íntenzívebb.Vagy az a baj, hogy lehet nem jól táplálkozom :D De ez nem baj ha megy a hasad legalább nincs szorulásod és az aranyér sem jön elõ. üdv jó babavárást
Teljesen normális, nekem az elejétõl fogva ez van!!!!!!Ha csak egy napos pláne ne izgulj, persze mit jelent a hasmenés: nemcsak azt hogy híg, hanem azt is, hogy sokat kell menni egy nap? Ha az utóbbi van, inkább benyeltél valamit!

A nőgyógyásznál minden esetben készítnek ultrahangot, ha csak sima kivizsgálásra megyek, akkor is? 4 hetes terhesség látszodhat rajta?

Legjobb válasz: Szia! Nem minden esetben végeznek uh-ot. Megállapítja tapintással a terhességet, hogy jó helyen van e a baba, és a 7-8-ik héten, amikor már van szívhang, csinálnak uh-ot.

Szia! Nem minden esetben végeznek uh-ot. Megállapítja tapintással a terhességet, hogy jó helyen van e a baba, és a 7-8-ik héten, amikor már van szívhang, csinálnak uh-ot.
Szia! Mi magán dokihoz járunk! Ott mindig volt u.h., és igen ott már látható 3 hetes u.h - már látuk! 39 hétben járunk, ha babát szeretnél sok sikert hozzá! MAN79 kispapa
A hüvelyi uh látja talán de inkább az 5.héten.A sima uh az a 6. hét után.Nem minden esetben , fõleg , hogy nem mindenhol van, legfeljebb elküld rá ha neki nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!