Találatok a következő kifejezésre: Terhesség esetén ha (79 db)

5. hétben elhalt terhesség esetén ha kihagyom a műtétet mi történhet?

Nem elég, hogy elveszítettem , meg még m?tsenek is meg? Nem hiszem, hogy lenen er?m végigcsinálni, nem fogom. Okozhat ez egészségügyi problémát? Többet nem szeretnék próbálkozni, feladtam a reményt.

Legjobb válasz: Meg fogsz halni terhességi mérgezés miatt. Mindenképpen meg kell, hogy mûtsenek mert ha egy nagyon kis darab is marad benned a babából, akkor megmérgezi a szervezeted és meghalsz. Sajnos ez a helyzet.

Meg fogsz halni terhességi mérgezés miatt. Mindenképpen meg kell, hogy mûtsenek mert ha egy nagyon kis darab is marad benned a babából, akkor megmérgezi a szervezeted és meghalsz. Sajnos ez a helyzet.
igen menj el!!kaphatsz vérfertõzést!és soha ne add fel!!miért akarod feladni???
:( az a baj, hogy az elhalt embrió téged fertõzhet. de ne add fel! A mûtéti beavatkozás hasonlit a mûvi abortuszhoz, de kevesebb a kockázata , mert nem élõ szövetet szakítanak ki a helyérõl (valószínûleg a szervezeted lassan, de már dolgozza ki magából) Ettõl még lehet több terhességed is!!!
Ne add fel! Irány a mûtét! Elõttem már írták, hogy belehalhatsz! Nehogy feladd, mûtét után pihentek egy nagyot és egy idõ múlva helyre fogsz jönni lelkileg is.
5 hetesen 2 éve elvetéltem. Az ultrahang szerint szépen kitisztult a méhem a vérzéssel. Ha neked nem akkor szerintem menj el a mûtétre, mert szükséges! Kitartás! 2 hónapos kislány anyukája.
Szia! Szerintem ne gondolkozz rajta, a mûtét még mindig jobb választás, mintha megvárod, amíg magától indul be a vetélés. És igen, a benned lévõ elhalt magzat fertõzhet, annak pedig súlyos következményei lehetnek. Nem okoskodok, én is átestem rajta 9 hetesen. Fel a fejjel!!
ne csináld már, légyszíves! az hogy ez esteleg a többedik vetélésed, nem jelent semmit!! van, aki 4 vetélés után lett babás, és egészségesen, idõre megszülte!!!!
Nem szabad így gondolkodnod! Ne hagyd itt azt az embert aki a legjobban szeret a világon. (a párodat!!!)
Idegen szövet van ilyenkor a testedben, lehet hogy beindul majd magától a vetélés, az meg nagy görcsökkel és nagy vérzéssel járhat. Veszélyes! De okozhat a késõbbiek során meddõséget is. Én is túl vagyok rajta sajnos, tudom mit érzel. Gyorsan túl leszel rajta, a mûtét csak 15 perc és egy éjszakát kell csak bent tölteni. Remélem még meggondolod magad, sok erõt kívánok neked!
Nagyon sajnálom, ami veled történt! Tudom mit érzel, én is átestem ezen, és igenis nagyon nehéz volt, de az élet megy tovább, és soha nem szabad feladni!!! Én is sokat sirtam, szomorkodtam, de nem szabad önsajnálatba esni! Nagyon fontos a pozitiv gondolkodás!!! Sokaknak az elsõ terhességnél sajnos ez történik, hogy a baba elmegy, és azt mondják, hogy ekkor erõsödik meg a méhed, és felkészül a következõ terhességre! Ne hagyd el magad, igenis erõsnek kell lenned, és ne add fel a reményt!!! Én sem adtam fel, te se tedd!!! 39+2 hetes kismama
légy szíves ne add fel!!!! menj el a mûtétre, aztán ha letelt az idõ, próbálkozz újból!!!!! ne add fel!!!!!! sikerülni fog! most borúsan látod, de holnap új nap lesz! nem vagy most egyedül, ugye?
De legalább már sikerült teherbe esned. Tudom, hogy ez nem vigasz, mert elment a baba, de legalább megfogant már!!! Biztos, hogy sikerülni fog!!!! (sajnos van olyan akinek még nehezebb, mint neked, egyik ismerõsömnek meg fog halni a kisbabája... Képzelheted hogy õ hogy érzi magát...) Fel a fejjel!
Én írtam már neked 35 éves vagyok, nekem 9 hetesen történt a baj, most 30 hetes vagyok, elsõ babánk lesz. Ne add fel!
Nekem is elsõ baba lesz és 35 múltam. Nekem két vetélésem volt elõtte. Az elsõt 10 hetesen a másodikat 6 hetesen veszítettem el. Utána volt egy mûtétem a szív alakú méhem miatt, és most ismét babát várok 27 hetesek vagyunk. Soha ne add fel, hidd el sikerülni fog! Én is éreztem így magam, nagyon sok átsírt nap van a hátam mögött. Neked is lesz még babád, hiszen 38 évesen még nem a nyugdíjra készülsz!! Ez még nem olyan vészes, nálad idõsebbek is szülnek egészséges babákat. Egyébként igen, okozhat problémát nem is kicsit, ha nem mész el a mûtétre. Valóban belehalhatsz. Ne add fel a reményt azt soha nem szabad!!!
Szia. Én 42 éves vagyok. Két év alatt 3x veszítettem. Az elsõt 5 hetesen. Nagyon véreztem, de nem mentem korházba. A következõt 2 hónap múlva 6 hetesen veszítettem el. Akkor nagyon görcsöltem és rettenetesen véreztem. Az ügyeletes idõs doktorbácsi nagyon kért maradjak a korházban, mert elvérezhetek. Saját felelõsségemre hazamentem, de a kocsi a ház elõtt állt, hogy induljunk, ha elöntene a vér. Onnantól már csak 10-15 perc az élet, de mi 3 percre lakunk a korháztól... A 3.-at 10 hetesen veszítettem el februárban. Akkor én is úgy éreztem, mint te most...Abortusz ellenes vagyok kislánykorom óta és most mégis ezen kell átmennem. Nem akartam a küretet, de végül sor került rá. Azt mondták a fertõzésre rámhet a méhem. Végül megvolt a mûtét. Rövid altatásban végezte egy fiatal dr-nõ, aki kb 6 hónapos terhes volt. Láttam rajta, hogy átérzi a helyzetem, és bíztam benne, hogy vigyázni fog. Nagyon gyors volt a fizikai felépülés...A lelki több idõt vesz igénybe... A férjem jó fiú, de nem tudott igazán mellettem állni, vígasztalni, nem éreztem hogy a baba elvesztése neki is fáj, talán csak engem féltett...Két barátnõm is a lelkembe gázolt jó szándékkal...Most 19+5 hetes kismama vagyok Bízok benne, hogy sikerül. Neked is fog. Elkerülhetetlen a küret. Légy bátor! Ne add fel!
Ne add fel.Te egy bator no vagy, hidd el! A mutet kell hogy kitisztitsak a mehet, igy biztos legyen hogy a kovetkezo babo szepen megfogan. Tudom a fajdalom nagy most, de kepes kell legyel folulkerekedni rajta. En ugyanigy ereztem egy evvel ezelott. Es sokaig utanna, nem tudtam pici babara meg terhes nore nezni annelkul hogy a siras ne fogott volna el. Ido kell hozza. De ha szeret a parod es szeretnetek egyutt kisbabat ossze fog jonni meglatod. Csak ne add fel.
Ugyanmár, rengetegen vannak ezen az oldalon akik ilyen cipõben járnak!!És tudod milyen jo érzés olvasni is amikor végre összejön nekik a várva várt baba?!Ne add fel!!!!!!Szoritunk!Hidd el, igy vagy ugy de menni fog.
Nekem még nincs gyerekem, az elsõ lett volna :(( (egyik válaszoló)
A kérdező hozzászólása: nem lesz erõm újra kezdeni. Kösz a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Itt mindenkinek (válaszolónak) van gyereke már! Nekem 38 évesen jött össze elõször. 3 hétre:(((((( /5 hetes terhesség/
Mindent leírtak elõttem. Én már csak azért drukkolok, hogy legyen még elég erõd ahhoz, hogy ezt végig csináld és újra készen állj arra, hogy egy piciny lénynek te legyél a mindene!
18:31-es! Gyönyörû a történeted, és remélem a kedves Kérdezõ is erõt merít ebbõl. Nem igazán tudom mit mondhatnék, csak azt, hogy sajnálom, és fogadd meg az elõttem szólók tanácsait. Kívánom, hogy minél hamarabb enyhüljön ez a keserû fájdalom, és ésszerûen dönts, hogy aztán minél hamarabb újra várd a kis Angyalkádat.
Megértem, amit érzel, sajnos nekem is volt hasonló hangulatom :( Az elsõ magzatomat elvesztettem, azt hittem akkor, hogy jobb lett volna, ha belehalok, annyira fájt. Szerencsére itt volt mellettem a párom, akit nagyon szeretek, õ támogatott mindenben, amiben csak képes volt. A lelki fájdalom mellett a mûtét tudata olyan félelemmel töltött el, mint még semmi, soha. 4 napig 24 órában sírtam, aztán elmondtam mindenfélét a nõvéremnek, ha netán nem jönnék vissza... borzasztó rossz volt. Elõtte soha nem voltam még kórházban. Aztán ott bent a szobatársaimat hallgatva nagyon elszégyelltem magam. Olyan sorsokat ismertem meg, amit még hallgatni is fájdalom volt. Az orvosom nagyon rendes volt, látta, mennyire rettegek. Még az arcomat is megsimította, tudtam, hogy nagyon fog vigyázni rám. Aztán este már haza is vitt a párom. Ölelgetett, vigasztalt, segített a fizikai gyengeségen átesni. A doki azt mondta, hogy 6, de legalább 3 hónapot várni kell, akkor úgy gondoltam, én ebbe többé nem is merek belevágni. Pont 2, 5 hónap kellett ahhoz, hogy a gyerek utáni vágyam ezen felülkerekedjen. Vártam, hogy leteljen a 2 hét... és azonnal várandós lettem, ahogy csak lehetett. Most itt rosszalkodik mellettem a gyönyörû, egészséges kislányom. Hálát adok minden napért, amit vele tölthetek. Hálát adok az erõért, amit kaptam akkor, hogy minden szomorúság és fizikai/lelki fájdalom ellenére talpra tudtam állni. Ezt az érzést megszokni nem lehet, ez biztos. Nemrég újra át kellett esnem rajta, más érzés volt, hiszen ez a kis tündér vigasztalt, de így is nagyon fájt, de, remélem, túl leszek rajta hamarosan, mert szüksége van a családomnak rám. Fel a fejjel, hagyj magadnak idõt a fájdalom feldolgozására!
Dehogy halsz!!! Adjon erõt a párod, és hogy majd még egy picinek igenis szüksége lesz rád, és egészségesnek kell lenned, hogy kihordhasd majd!!! Ne add fel! Ezek után minden jobb lesz, élet törvényszerûsége..
A kérdező hozzászólása: "pihentek" ??? Hol van már a többes szám.....Akkor meghalok:(
37 éves vagyok, az elsõ babámat elvették 12 hetesen mert beteg volt, de még élt....szerinted én mit éltem át??? Ja! Az elsõ terhességbõl elsõ baba lett volna. 3 hónap szünet után azonnal összejött a lányunk, 30 hetes vagyok, és boldogan nézegetem a babakocsit, amit ma hozott haza a férjem... Szóval nem szabad így gondolkodnod. Szomorú, hogy történnek tragédiák, de van egy örök mondás: "mindég nem eshet". A mûtétre meg feltétlenül be kell menned, mert ha nem tisztul ki a szervezeted, akkor a te egészséged bánja, és lehet, azután már tényleg nem kell többet próbálkoznod! Rázd meg magad, mûtesd meg magad, aztán soha ne nézz hátra!
60%, én úgy tudom
Így van 60%. Ha valami miatt kórházba kellene feküdnöd, akkor azokra a napokra 50%. Vagyis, ha elmész táppénzre, akkor ugye a tavalyi átlagkereseted 60%-a lesz az alap. Óvatosan számolva, kb. 130-140 ezer körül kapnál kézbe, úgy tudom a táppénzbõl csak SZJA-t vonnak.
60% lesz a bruttója. Bruttóból lejön 16% szja. 265.000x0, 6=159.000, - 159.000x0, 16=25.440, - 159.000-25.440=133.560, - körüli összegre számíthatsz nettó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azt megtudnátok mondani, hogy ha netes kalkulátoron számolom, akkor miért ad ki többet? 160 000 körül. A szabályok alapján én is a 133.000-at számoltam, de ez összekever.
szerintem az szja nincs benne
szerintem is azért mert bruttót számol.

Az új Munka Törvénykönyve szerint jár a táppénz veszélyeztetett terhesség esetén, ha a várandós anyuka nem dolgozhat?

Nehéz fizikai munkát végzek és ha teherbe esnék, táppénzre kellene jönnöm, mert ezt a munkát terhesség alatt nem végezhetem. Lehetek táppénzen a szülésig és fizetnék is a táppénzt mindvégig? Úgy tudom a táppénz eddig csak 15 napig járt, márhogy addig fizettek érte, de utána már nem kaptunk érte pénzt. Terhesség esetén mik a szabályok az új Munka Törvénykönyve szerint?

Legjobb válasz: Szerintem te kevered a táppénzt a betegszabadsággal! A betegszabi évi 15 nap, amit a munkáltató fizet. Jelenleg ha veszélyeztetett terhes valaki, akkor nincs ez a 15 nap, egybõl táppénz van.

Szerintem te kevered a táppénzt a betegszabadsággal! A betegszabi évi 15 nap, amit a munkáltató fizet. Jelenleg ha veszélyeztetett terhes valaki, akkor nincs ez a 15 nap, egybõl táppénz van.
Én 27 hetes kismama vagyok, és kb 8 hetes terhesen jöttem el táppénzre, azóta azon is vagyok.
Én a 10. héttõl veszélyeztetettként vagyok táppénzen és a szülésig ez így is lesz. elõzõ voltam
Veszélyeztetett táppénzre vesz ilyenkor a doki (9-es kódú), de csak akkor lehetsz végig az ha határozatlan szerzõdésed van, határozottnál ha lejár a szerzõdés, nem kötelességük hosszabbítani.
az elsõhöz annyit tennék hozzá, hogy ha nem vagy veszélyeztetett, akkor sincs betegszabadság (ez a 15 nap). kismamák egybõl táppénzre mennek. fizetnék a táppénzt, de a háziorvosnak minden hónapban kéne vinned a nõgyógyásztól táppénzes javaslatot.
Bocsi hogy idepofátlankodok.Én tavaly szültem orvos csak 9-es kóddal vehet fel táppénzre ha valaki nem veszélyeztetett és táppénzre szeretne menni akkor is veszélyeztetettként lesz feltüntetve.Ezt az utolsó válaszhoz fûzném hozzá.Lehetsz táppénzen szülésig csak betegszabadság nem jár.Nekem kifizették a betegszabit közbe veszélyeztetett terhes voltam volt is belõle problémám.Ezt a 15 napot a munkáltató fizeti a rendes táppénzt az oep.És mindenképpen szólj a munkahelyeden nehogy elszámolják a betegszabit!!

Korai terhesseg eseten ha beveszem az esemeny utani tablettat mi tortenik? Elmegy a baba?

Most hivott fel egy ismerosom ezzel a kerdessel,epp uton vannak a gyogyszertarba. En nagy hulyesegnek tartom ezt, meg csak 2-3 hetes lehet a csaj es szerinte ettol nem fog neki megmaradni.Amugy is eleg erzekenyen erint a tema,mert az en babam most is itt mozog a hasamban:) En ketlem,hogy ez bavalik. De kivancsi vagyok ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Az esemény utánitól nem fog elmenni a babája, max azt éri el vele, hogy károsítja. :( Van, hogy 72 órán belül sem akadályozza meg azt hogy megfoganjon a magzat, tehát elvetélni szerintem biztos nem fog tõle. 22 hkm

Az esemény utánitól nem fog elmenni a babája, max azt éri el vele, hogy károsítja. :( Van, hogy 72 órán belül sem akadályozza meg azt hogy megfoganjon a magzat, tehát elvetélni szerintem biztos nem fog tõle. 22 hkm
Majd a kaparás után megy el neki! Borzasztó. Persze hogy nem megy. Max72 óra, de ez is necces. De hogy van ez, úgy tudom nem lehet már kapni vény nélkül postinort, vagy már más a neve? Évekkel ezelõtt biztonság kedvéért nálam volt mindig, elõre gondolkodtam. Amit az ismerõsöd csinál az nem védekezés hanem gyilkosság.
Mindig elszomorít ha ilyen buta nõkrõl olvasok .Nem hogy örülne hogy kisbabát vár még ezt is teszi .Egyik ismerõsöm cigizett doboz szinten, emelgetett, dolgozott nem vigyázott magára hátha elmegy neki a baba mert nem tudták meg akarják-e tartani végül úgy döntöttek igen 20 hetesen levált a méhlepény neki elment a baba.Akkor már bánta milyen ostoba volt
Ur Isten! De meg se kene lepodnom... a gyogyszertaros ismerose se egy eszleny, ha kiadja neki. A venykoteles gyogyszerek nem veletlenul venykotelesek. Sajat magat vagja tonkre, a szex, a hormonok, es nem utolso sorban a sajat es egy gyermek elete nem jatek!!
A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem irni, hogy allitasa szerint 4 nappal ezelott esett teherbe :) Erdekes lenne, a beagyazodas 2 hetig tart.A teszt pozitiv. En nem is ertem, hogy lehet ilyen buta egy no???
A kérdező hozzászólása: Egyetertek Kedves utolso!!!!!! Remelem rosszul lesz, megerdemelne! Nalunk nincs injekcio es semmi mas modszer. Majd megirom mi lett a lannyal, mar szerintem biztos bevette.
Ha jól tudom nálunk nincs injekcós megoldás, amikor már ennyi idõs a magzat, pláne.....majd kaparásra kell mennie. Mindnesetre jó nagy hülye, ha azt hiszi ezzel majd megszakítja a terehsségét. Mindegy, ha el akarja vetetni mindenképp akkor vegye csak be, mert szegény magzatot úgyis "eltûntetik" majd az orvosok, de legalább olyan rosszul lesz a szerencsétlen idióta hogy többet kétszer is sorba áll észért ha már elõszörre nem került sorra-
menjen orvoshoz! úgy tudom, hogy többféle módja van a korai terhesség megszakításának: injekció, meg ki tudja még. Még sosem voltam ilyen helyzetben nem tudom pontosan.
A kérdező hozzászólása: Ha minden igaz mar meg is kapta, ismerose dolgozik a gyogyszertarban, kiadja veny nelkul. Ugyanis orvosnal nem volt es ha lett is volna terhesseg eseten ugysem irnak fel neki. Kenytelen volt maskepp megoldani. Amugy miert ne kapnal gyogyszert veny nelkul? En is tudnek szerezni gyogyszertabol, egy telefonomba kerul. Manapsag mindent lehet, csak ismeros kell.
Vény nélkül nem fog kapni. A késõn alkalmazott tabletta nem árt a magzatnak, de hogy rá milyen hatással lesz azt nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: A gyogyszer nevet nem tudom, ismeros gyogyszertaros adja ki neki veny nelkul...
A kérdező hozzászólása: En meg 1999-ben vettem be ilyet, mert elszakadt az ovszer, masnap kivaltottam es 2 ora mulva kihanytam, aztan egesz ejjel hanytam es tobbet nem szedhetek semmilyen fogamzasgatlot, mert rosszul vagyok toluk. Nem tudom, hogy terhesseg eseten , amikor amugy is valtozik a hormonrendszer milyen hatasa lesz, de kivancsian varom...
A hatalmas hormon beviteltõl rosszul lesz: Vérezni fog, görcsölni fog a hasa, hányingere lesz, émelyegni fog, nagy eséllyel hányni is fog és szédül majd. Ám a terhesség ennek ellenére több mint 50% hogy nem szakad meg. A szervezetét jól tönkrevágja, de meg is érdemli. Ha terhes és nem akarja megtartani, akkor abortusz, nem kísérletezgetés....
A kérdező hozzászólása: Ma csinalt pozitiv tesztet, mar reg kifutott az idobol. Ennyi esze hogy lehet es nem tizenevesrol van szo. Felnott norol, akinek szombat este fel 10kor jut eszebe, amikor egesz nap maszkaltak, hogy el kene valamivel hajtani azt a gyereket.Ez szamomra felfoghatatlan......
A gyógyszer a peteérés gátlásán vagy késleltetésén keresztül fejti ki hatását, mellékhatásai a többi, már forgalomban lévõ sürgõsségi fogamzásgátló készítményhez hasonlóak, amelyek 72 órán belül bevéve hatásosak.Az esemény utáni tabletta csak akkor hatásos, ha a védekezés nélküli szex után 72 órán belül beveszik. A jelenleg rendelkezésre álló adatok azt mutatják, hogy a tabletta a nemkívánt terhességek 95%-át megakadályozza, ha a védekezés nélküli szexet követõen 24 órán belül beveszik, 85%-os lehet az eredmény ha ez az idõ 25-48 óra, és 58%-os ha 49-72 óra
A kérdező hozzászólása: Szerintem is es nagyon kiakadtam ezen, hogy hogy kepes valaki erre....inkabb megerdemelne a csaj 2 nagy pofont, hogy eszhez terjen, de ahogy a sracot ismerem..., o a volt baratom es sajnos nem egy eros jellem. En biztos nem hagynam.
Szia! Elvetélni nem fog tõle, - hatása az bármi lehet, a semmitõl a magzatkárosításig, ezt elõre nem lehet tudni. Sms-t írj neki, vagy hívd fel, hogy ez nem "abortusztabletta" , nagy butaságot csinál...
Kedves kéredezõ, feltételenül irjál, mi lett a lánnyal. Hát én nem akarom õt minõsiteni, de a véleményem az megvan róla. Persze az nem pozitiv!

Hátrahajló méh fáj terhesség esetén, ha visszaáll normál helyzetbe?

Ha van baba, akkor max 2 hetes lehet, de nagyon fáj a hasam f?leg este és reggel, a méhem feszül, húz lefelé. Hátrahajló a méhem és azt hallottam, hogy terhesség esetén nagyon fáj, ha veszi fel a normál helyzetet.

Legjobb válasz: nem tudom hol hallottad de ez hülyeség. a hátrahajló méh kb. 12 14 héten fog kiemelkedni a helyérõl rendes helyzetbe de ez nem jár fájdalommal. nekem is ez volt és nem érzetem semmit. mástól fáj most a hasad nem ettõl.

nem tudom hol hallottad de ez hülyeség. a hátrahajló méh kb. 12 14 héten fog kiemelkedni a helyérõl rendes helyzetbe de ez nem jár fájdalommal. nekem is ez volt és nem érzetem semmit. mástól fáj most a hasad nem ettõl.
nem fáj! nekem nagyon hátrahajló. az utolsó héten fájtak a vizsgálatok, azt mondták, emiatt.

Terhesség esetén, ha feszül a has/alhas még az elején, lehet azt a köldöknél is és esetleg feljebb is érezni?

Mert ilyen 5-6-7 hetesen még nagyon pici,tehát lent kéne érezni nem?Vagy feszülhet az egész has,kb a szegycsontig is?

Legjobb válasz: Igen, ahogy nõ a méhed, az fájdogál, és kisugárzik a fájdalom.

Igen, ahogy nõ a méhed, az fájdogál, és kisugárzik a fájdalom.

Normális egy hét hetes terhesség esetén, ha napközben állva is elaludnék, 37 fok a hőm és nagyon fázok?

A fentieken kívül enyhe mellfájásom van és sokkal kevesebbet eszek. Ez normális? De mindennél jobban aggaszt, hogy fázok, állandóan, bármilyen vastagon felöltözök és bármilyen meleg is legyen a lakásban? Árthat-e ez nekünk? Vagy ez is csak egy tünet?

Legjobb válasz: Szia!Amikor 7 hetes körül voltam én is állandóan fáztam még itthon is.Volt, hogy felültem a radiátorra annyira.Ja és én volt hogy azon gondolkodztam, hogyan tudnék úgy aludni a munkahelyemen, hogy a fõnököm ne vegye észre:).Sõt olyan is volt, hogy du. 4-kor keltem fel.Szóval szerintem ez normális.A hõmérsékletem is ennyi volt.Szóval szerintem ne aggódj.

Szia!Amikor 7 hetes körül voltam én is állandóan fáztam még itthon is.Volt, hogy felültem a radiátorra annyira.Ja és én volt hogy azon gondolkodztam, hogyan tudnék úgy aludni a munkahelyemen, hogy a fõnököm ne vegye észre:) .Sõt olyan is volt, hogy du. 4-kor keltem fel.Szóval szerintem ez normális.A hõmérsékletem is ennyi volt.Szóval szerintem ne aggódj.
Szia! Én nem tudom hogy ártalmas-e, de én ugyanebben a cipõben járok! A férjem izzad olyan meleget csinálok otthon én meg majd megfagyok! Remélem hogy ez is csak tünet, és hogy hamar elmúlik! 6 hetes kismama
Szia! Teljesen normális nekem mind a három terhességem elejére ez volt a jelemzö.Grat a babához:) 37hetes kismama:)
Szia Én is csak megnyugtatni tudlak, mindig melegvérû voltam, csak nekem volt melegem ha más fázott. Most én sem tudok úgy felöltözni, hogy ne fázzak. A hõmet nem szoktam mérni, de fázok mindig. Aluszékony nem nagyon vagyok, de a mellem fáj nekem is. Most 11 hetes vagyok:-)
Nyugi, majd kinövitek.Kitartás az elsõ trimeszter végéig ez kínozhat.Aludj sokat, amennyit csak tudsz, és figyelj arra, h a szervezeted mit szeretne.Ez a legfontosabb.

Fennállhat terhesség abban az esetben, ha megjött a havi ciklus, de a terhességi teszt nagyon halványan pozítivat jelez?

ciklusom két nappal ezel?tt megjött, még mindig duzzadtak a melleim és feszülnek, gyomorégésem sem akar sz?nni.

Legjobb válasz: Két lehetõség van: - vagy, terhes vagy, de megjött, ez elõfordul néha, van aki végig menstruál; - vagy megtermékenyült a petesejt, de nem sikerült a beágyazódás, felszívódott, vagy kilökõdött, ebben az esetben a teszt még pár napig pozitívat mutat. Menj el dokihoz.

Két lehetõség van: - vagy, terhes vagy, de megjött, ez elõfordul néha, van aki végig menstruál; - vagy megtermékenyült a petesejt, de nem sikerült a beágyazódás, felszívódott, vagy kilökõdött, ebben az esetben a teszt még pár napig pozitívat mutat. Menj el dokihoz.
A halvány pozitiv is pozitiv!Biztos hogy terhes vagy, de ha vérzel feltétlenül menj orvoshoz!Elõfordul hogy némi vérzés jelentkezik mikor egyébként is megjönne, de a terhesség fennáll.De az is lehet hogy spontán vetélésed van, úgyhogy mindenképp nézesd meg magad!

4 hetes és 2 napos terhesség esetén nem baj ha nincs semmi tünetem?

A cicim sem fáj és nem feszül, a hasam sem fáj, semmi terhes tünetem nincs. Ez normális? Sokan mondják, h mensisen fáj a hasuk és fáj a mellük...sem fejfájás, sem elszinez?dés a mellen...

Legjobb válasz: Inkább örülj neki ha semmi panaszod,nem biztos hogy ez sokáig így marad.Amúgy nekem a 7 héten kezdõdött minden,és azóta szinte egyfolytába van valami,de ettõl nem kell fennakadni,ez ezzel jár.És ha az egész terhességed alatt nem lesz panaszod,akkor neked egy szuper terhességed lesz,örülj neki!

Inkább örülj neki ha semmi panaszod, nem biztos hogy ez sokáig így marad.Amúgy nekem a 7 héten kezdõdött minden, és azóta szinte egyfolytába van valami, de ettõl nem kell fennakadni, ez ezzel jár.És ha az egész terhességed alatt nem lesz panaszod, akkor neked egy szuper terhességed lesz, örülj neki!
Ugyan dehogy baj. Inkább örülj neki. Lehet lesz még, hogy visszasírod ezt az állapotot. Nekem 6 hetesen jöttek a tünetek de csõstül és egyik percrõl a másikra. Rettenetes volt, de az eredmény ismeretében azt mondom megérte. :) )
Még ráérsz vele. :) Ha 2-4 hét múlva sincs semmi, akkor nagyon szerencsés vagy. Nekem a szagérzékenység a 6. héten kezdõdött, de csak a kávéra. Öklendezés a 7. héttõl minden reggel. 1-szer volt hõhullám-remegek-elájulok érzés, a 8. héten. A cicik csak este érzékenyebbek, de csak érintésre, meg ha fázom. A hasam nem fájt mensisen, talán csak max 2 hete kezdett napi 1-2 percre! Mindenki más! 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Én azt sem bánom ha végig kell hánynom a 9 hónapot, csak legyen egészséges ez a több éve váró baba!
nekem az 5. betöltött hét után kezdõdött az ájulós mindent kihányós hidegrázós orrvérzõs hasfájós állapot, de a 13. hét végével elmúlt :) A hasfájás orrvérzés megmaradt, de nem lehet minden tökéletes :) 17. hetes manóváró

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!