Találatok a következő kifejezésre: Terhesség esetén előfordulhat (13 db)

Terhesség esetén előfordulhat barnás váladék (a nem várt) mensi előtt két nappal? Ha igen, mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Elõfordulhat, mindenkinek a szervezete más. Ha netán úgy lennél terhes, hogy közben mensizel (barnázol vagy esetleg egy pár csepp vér van), akkor nem kellene, hogy göcsölj, csak kevés vérzés lép fel és csak pár napig tart. Ritka az ilyen, de elõfordul. Én is barnáztam, 3 napot késett, de csak megjött, elég erõs görcsökkel párosítva. :(( Mérd a hõdet, abból is kiderül mi is a helyzet. Ha csak pár napig barnázol és nem jön meg rendesen, az már gyanús. De sajnos abban az esetben is elõfordul a barnázás, ha abban a hónapban nem volt peteérésed. Ezen a téren mi a helyzet? Volt peteérésed?

Szia! Elõfordulhat, mindenkinek a szervezete más. Ha netán úgy lennél terhes, hogy közben mensizel (barnázol vagy esetleg egy pár csepp vér van), akkor nem kellene, hogy göcsölj, csak kevés vérzés lép fel és csak pár napig tart. Ritka az ilyen, de elõfordul. Én is barnáztam, 3 napot késett, de csak megjött, elég erõs görcsökkel párosítva. :(( Mérd a hõdet, abból is kiderül mi is a helyzet. Ha csak pár napig barnázol és nem jön meg rendesen, az már gyanús. De sajnos abban az esetben is elõfordul a barnázás, ha abban a hónapban nem volt peteérésed. Ezen a téren mi a helyzet? Volt peteérésed?
Három napi barnázás után, két nappal korábban megjött. Remélem te nem így fogsz járni...

A nemvárt előtt, terhesség esetén előfordulhat ilyen?

A hétre nem várnám, és együtt voltunk a férjemmel. Hiába volt minden tökéletes, nagyon sz?k voltam, szinte be sem fért majdnem. Jelezhet ez terhességet?

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Nem, nincs összefüggés a terhességgel.
Nem.Miért is lenne ez a jele? Nem igazán értem. Inkább lelki oka lehetett. ( Nagyon várod, reméled, hogy legyen baba és esetleg tudat alatt félsz, hogy baja lesz ha együtt vagytok... ? )

Terhesség esetén előfordulhat híg folyás?

Legjobb válasz: elõfordulhat. miota késik?

elõfordulhat. miota késik?
A kérdező hozzászólása: Most (nem) kellene megjönnie, azért izgulok.
Mielõtt esedékes volt a mensim, azelõtt már 4 nappal megkezdõdött a fehér híg folyás. Akkor azt írták, hogy ez valószínû nem terhesség, de az volt!! Úgyhogy szerintem simán lehet ez is az elõjele.

Erősebb pulzus előfordulhat terhesség esetén? Lehet tünete terhességnek?

napok óta sokkal er?sebbnek és gyorsabbnak érzem a pulzusom, plusz szédülök, és esténként hányingerem van de nagyon és sokat alszom.

Legjobb válasz: Szia! Mi a helyzet? Terhességet jelzett?

Szia! Mi a helyzet? Terhességet jelzett?
A terhesség harmadik harmadában elõfordulhat erõsebb pulzus, nem is ritka. Nem jelent jót, de nem is óriási gond, viszont figyelmet igényelne, fõleg ha azokkal a tünetekkel párosulna amit leírtál. A terhesség elején ezek elvileg nem lehetnek (bár láznál mindenkinek gyorsabb a pulzusa, talán van aki érzékenyebb és már emelkedett hõnél is az?!)... Amiket leírtál, egyértelmû stressz tünetek. Ha sokat gondolsz rá, szint le sem tudsz kattanni róla, figyeled a tüneteket, stb... Akkor ilyenek elõfordulhatnak, de kívánom hogy baba legyen!!!
Szerintem is túl stresszeled magad ezen a dolgon azért van ez.Kicsit próbálj lazulni hidd el tudom h nehéz.
szerintem nem, nekem a terhességtõl sosem volt erõsebb a pulzusom. 38 hetes kismama a második babával
Nálam volt, ez volt az egyik furcsaság, amibõl gondoltam, hogy terhes vagyok. De nem így egész nap volt, hanem úgy idõközönként felerõsödött. De akkor már késett a mensim is, bár az mindig szokott, úgyhogy nem mérvadó. Nálad hány napja késik? Tesztet nem csinálsz?
Simán lehet. :)
Én úgy tudom hogy elõfordulhat terhesség esetén! De nekem akkor volt ilyen, amikor cisztám volt! Viszont a tünetek azonosak, így akármelyik lehet!!!
Nekem ez volt az egyik jel tavaly, amikor teherbe estem! És utána mégegyszer!!! (Sajnos nem maradt meg egyik sem, de ehhez semmi köze.) Már tesztelhetsz szerintem :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!

Terhesség alatti menstruálás esetében előfordulhat, hogy menszi után pár napra megszűnik a mellfájdalom, utána pedig újrakezdődik?

Legjobb válasz: Bocs az offért. Milyen a menstruációd terhesség alatt, csak barnás folyás vagy rendes vérzés?

Bocs az offért. Milyen a menstruációd terhesség alatt, csak barnás folyás vagy rendes vérzés?
A kérdező hozzászólása: valójában nemtudom biztosra, hogy terhes vagyok-e. csak kb. 1 hete múlt el a menszim, és most ugyanúgy fájnak a melleim, mint ahogy elõtte szokott. és nemtudom mi az oka, legközelebb jan.13-án kell megjönnie, kicsit furcsa nekem, hogy ilyen korán feszülnek..
És nem csináltál kíváncsiságból egy tesztet?
A kérdező hozzászólása: nem még.. : S
És nem is tervezed, hogy csinálsz?
A kérdező hozzászólása: de igen, csak konkrétan erre voltam kíváncsi amit feltettem kérdést, de hát nem igazán kapok rá választ. ... na mind1 :)

Terhesség esetén mindenféleképpen a hőnek magasan kell lennie? Vagy előfordulhat olyan aki alacsony hővel is terhes lett?

Nekem 36,9-ig mennt fel aztán 4 nap alatt mára lement 36,3-ig. Csüt.-re nem vártam és még semmi.

Legjobb válasz: Szia! Nekem ia alacsony volt a hõm. Bár a nem várt elõtt nem esett le ennyire, csak egy pár tizedet, de azért nézd meg, szerintem tanulságos. Alacsony hõvel is sikerülhet. A pé-met nem jól húzta be, mert dec31-én volt. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/570ddac124673295cf864d.. Sok sikert!!:) 5 hetes babás

Szia! Nekem ia alacsony volt a hõm. Bár a nem várt elõtt nem esett le ennyire, csak egy pár tizedet, de azért nézd meg, szerintem tanulságos. Alacsony hõvel is sikerülhet. A pé-met nem jól húzta be, mert dec31-én volt. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/570ddac124673295cf864d.. Sok sikert!!:) 5 hetes babás
A harmadik babánál én háromszor néztem meg tesztel mind a három pozitív volt.Szerintem te is csinálhatsz egy ellenõrzõ tesztet
Nekem is lement a hõm és egy hetet késett .Nem voltam terhes.A legjobb ha veszel egy tesztet és a reggeli elsõ vizeletbõl nézed meg(sokkal koncentráltabb)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Tegnap reggel teszteltem-lett. Teszteljek azért pár nap múlva?

A kimaradt mensi idején terhesség esetén is előfordulhat vizes folyás, vagy tuti mensi?

Legjobb válasz: Igen! Nekem bõ vizes folyásom volt, borítékoltam is,hogy meg fog jönni! De nem jött!:) 16 hkm

Igen! Nekem bõ vizes folyásom volt, borítékoltam is, hogy meg fog jönni! De nem jött!:) 16 hkm
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma voltam uh-on, jól van a baba, már van szívmûködés, abbamaradt a barnázás is!
Szupííí! :) Nyugi, szedd az Utrogestant, gondolom, azt kaptál, és ne csinálj semmi házimunkát, csak feküdj!! És magnézium, az nyugtat, hogy ne stresszelj!! Én így csinálom végig a vetélésem óta már a 2. egészséges terhességemet!
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen terhes vagyok...még, ugyanis barnázgatok, amire gyógyszert szedek, hát remélem megmarad.
4. Baba?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, adtatok egy kis reményt! Az alhasam gyanúsan fájdogál néha, pedig nem szokott, ez is egy kis kapaszkodó most nekem. A 27. napon vagyok ma, holnapra nem várom, tesztet még nem vettem, pedig már olyan kíváncsi vagyok!
Nekem is vizes folyásom volt! És nem jött meg! 7 hetes kismama :)
Ugyan így jártam mint az elõttem szóló, mármint abban, hogy öt nappal elõtte teszteltem pluszt mint ahogy a nemvárt esedékes lett volna, olyan és akkora mennyiségû vizes folyásom életembe nem volt, mensi elõtt pedig az szokott lenni de kevesebb, egy nap ötször cseréltem bugyit, mert olyan volt mintha bepisiltem volna, el is keseredtem, hogy sajna megint meg fog jönni, de nem:) )))baba van a dologban:)
nah nálam úgy volt, hogy sosem volt ilyen folyásom. mármint vizes. itt GYK-en meg is kérdeztem, hogy mitõl lehet. akkor már nem várt elõtt 5 (!) nappal + volt a tesztem. mindenki azt írta, hogy biztos meg fog jönni! hát ez azóta sem történt meg és már 2 hét eltelt! :) azóta többször érzek kicsit vizesebb folyást. drukkdrukk neked!
A kérdező hozzászólása: Huhh, akkor újra reménykedem, talán most szerencsém lesz! Már voltam terhes, de a folyásra nem emlékszem, hogy milyen volt.
Dejóóóóó!!!!!! :) ) Sok pihenést és boldog babavárást neked!

Előfordulhat ez korai terhesség esetén?

Késik a menstruációm, csináltam a nemvárt napján tesztet, negatív, ez volt 2 napja. Ma kicsit melegebb vízben fürödtem és kicsit elkezdett nyomni és fájni a méhem környéke. Emellett tünet még a mellnagyobbodás és fáradékonyság. Reménykedhetünk kisbabában?

Legjobb válasz: Drukk!!!!!!

Drukk!!!!!!
Pár nap múlva tesztelj újra
A kérdező hozzászólása: köszi :) szerinted akkor lehet, hogy még kevés hcg-m volt és azért nem mutatta ki?
Bármi lehet. Tesztelj pár nap múlva reggeli elsõ vizeletbõl ha addig nem jön meg.
csatlakozom az elõttem szólóhoz..bármi lehet..pár nap múlva újra teszt és akkor kiderül..Megy a drukk:) (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
addig hanyagold a meleg/forró vizes fürdõt. én is drukkolok amúgy :)
tesztelj másikat...ird meg mi lett az eredmény..

Mensi kimaradása előtt előfordulhat a mellbimbó udvarának sötétedése terhesség esetén?

Csütörtök-péntekre nem várom, ovukor együtt voltunk.

Legjobb válasz: Igen!:)

Igen!:)
nekem kb a negyedik hónap körül lett picit sötétebb, elõbb nem, de vannak kivételek.
A kérdező hozzászólása: akkor miért lehet?
Én nem akarlak elkeseríteni, de valóban egy jel, de jóval késõbb jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: igen, tegnap de nega, holnaputánra nem várom (elszámoltam magam :S)
csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Drukk 1000rel!:)
A kérdező hozzászólása: persze, jövõ hét végén fogok tesztelni :)
Azért, ugye tudod, hogy az egyik legbiztosabb "jel" a teszt eredménye....
Olvastam vhol nemmrég, csak azért írtam be ilyen gyorsan:) Az oka a kezdõdõ vérbõség (lehet).
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! :) most vettük észre a párommal :D
ha nem jön meg csinálj azért tesztet..

Ebben az esetben előfordulhat terhesség?

Nyaralni voltunk barátommal és emiatt nem tartottam 7 napos szünetet a 2 levél között. Kedden kezdtem el az új levelet szedni, párszor lefeküdtünk egymással nyaraláson és legutóbb (szombaton) az el?folyadékból véletlenül egy kevés belémkerült. Ez nemis lenne gond mert ugye szedem a fogamzásgátlót, de a hétf?i tabit (szóval a most kezdett levélb?l a 7.-et) este elfelejtettem bevenni és csak kedd reggel (szóval ma) vettem be. A mait pedig 7kor kell bevennem. Betegtájékoztató csak 1. 2. és 3. hetet ír arra az esetre ha egy tabi kimaradt. Ez most akkor hányadik hétnek min?sül így? Teherbe eshetek/eshettem? El?folyadéktól mennyi az esély egy terhességre?

Legjobb válasz: figyelj, mindenhol ezt hangoztatják hogy az elõváladéktól is lehet terhes valaki.. hát én több orvossal beszélgettem errõl, és azt mondták hogy õk nem igazán hisznek ebben.. nagyon elenyészõ az,akiknél így lett valami. Teljesen nem zárták ki az esélyét, de azt mondták hogy ez inkább ilyen "urban legend" számba vehetõ. A másik,nyilván nem jó az ha kimarad a tabi, de ha már hosszú ideje szeded a gyógyszert,akkor nem szabadna hogy gond legyen még akkor sem,ha esetleg 1 szemet úgy ahogy van kihagysz, és nem pótolod... de azért ezzel nem kell kísérletezgetni nyilván. Szerintem nem lesz gond!

figyelj, mindenhol ezt hangoztatják hogy az elõváladéktól is lehet terhes valaki.. hát én több orvossal beszélgettem errõl, és azt mondták hogy õk nem igazán hisznek ebben.. nagyon elenyészõ az, akiknél így lett valami. Teljesen nem zárták ki az esélyét, de azt mondták hogy ez inkább ilyen "urban legend" számba vehetõ. A másik, nyilván nem jó az ha kimarad a tabi, de ha már hosszú ideje szeded a gyógyszert, akkor nem szabadna hogy gond legyen még akkor sem, ha esetleg 1 szemet úgy ahogy van kihagysz, és nem pótolod... de azért ezzel nem kell kísérletezgetni nyilván. Szerintem nem lesz gond!
A kérdező hozzászólása: "hétfõi tabit (szóval a most kezdett levélbõl a 7.-et) este elfelejtettem bevenni és csak kedd reggel (szóval ma) vettem be." Azt kifelejtettem hogy 14 óra telt el az esedékes tabletta bevételtõl a tényleges bevételig. (tehát hétfõ este és kedd reggel között több mint 14 óra telt el)
Mindig van esély a teherbeesésre, ha az ember szexuális életet él. De nálad ez annyira iszonyatosan elenyészõ, hogy teljesen felesleges aggódnod. A kimaradt tabi után 7 napig használjatok kiegészítõ védekezést (nem megszakításra, hanem óvszerre gondolok!). És ne stresszeld magad rajta:)
én a férjemmel a megszakításos védekezést választottuk, de kiderült ez nem védekezés mert terhes vagyok az elõváladéktól. úgyhogy ígyis teherbe lehet esni de te ne aggódj mert egy tabletta kimaradása miatt nem fogsz teherbe esni ez tuti!
a 21 nap megvolt, amikor kimaradt, akkor abba kellett volna hagyni Nemrég én is voltam így, semmi baj nem lett 14 nap múlva tesztelj, az a biztos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!