Találatok a következő kifejezésre: Terhesség elejétől azt megelőzően, (1 db)

Terhesség elejétől fogva, azt megelőzően, ha nem 800 mikorgramm folsavat, hanem 1000-1200 mikorgramm körülit szedtem az veszélyes lehet a babára?

Bár úgy tudom, mivel vízben oldódik, nem lehet túl adagolni, és nincs nagyon mellékhatása..de én egy olyan folsavat szedek (felezve is 1500 mikorgrammnyi, ami 3 mg-os kiszerelésb?l van 50 szem.Én ezt félbe szoktam törni és azt szedem már jnauár óta..néha ki kihagyva...de folyamatosan.Ez nem lehet gond ?Mert ugye ezt hangoztatják, hogy az fontos, hogy fel legyen töltve az emberben terhesség el?tt már legalább 1-3 hónappal !De mennyi a max.!min.400 -800 mikorgramm..

Legjobb válasz: Szerintem nem kell aggodnod,én is olyat szedtem,szedek és a védõnö is azt mondta szedhetem egész terhesség alatt.eddig napi 2szemet ettem ugy 4.hónapig,utana egyet.a vassal együtt a leghatásosabb.

Szerintem nem kell aggodnod, én is olyat szedtem, szedek és a védõnö is azt mondta szedhetem egész terhesség alatt.eddig napi 2szemet ettem ugy 4.hónapig, utana egyet.a vassal együtt a leghatásosabb.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi legyen nálam a kórházban szülés után?

1

Dr. Zatik János Debrecen klinikán hogy fogadja, ha mellette szülésznő is fel van kérve, ill. kivel szeret dolgozni?

Õ a dokim,és gondolkodtam,hogy fogadok szülésznőt is.Hogy fogadja egy doki,ha mellette szülésznő is fel van kérve?
kivel szeret dolgozni,vagy tök mindegy ki?
Tudtok jó szülésznőt a deoec-en?

2

Ha megszületik a baba és minden rendben, mennyi idő múlva lehet akár saját felelősségre hazamenni?

Az a gond, hogy nem igazán tudom kire a hagyni a 1,5 éves "nagyot" :(

8

Császáros szülés után 4 évvel mennyi az esélye a természetes szülésnek?

Az elsővel semmi probléma nem volt a terhesség alatt viszont a másodiknál a 35 hétben erősen érzem hogy beilleszkedett a szülő csatornába és nyomja feszíti a méhszáj belső felőli résznél, séta közben, fekve nem mindig csak alkalmanként kakilási ingerem van ha fekvési pózt váltok elmúlik.
3 hét alatt híztam 6 és fél kg-ot az előtt alig alig.
Minden éjjel fáj a szeméremcsontom.
Lehet ez jel arra hogy természetesen is meginduljon a szülés?

3

Akik 20as eveik elejen szultek meg elso babajukat, milyen volt a szules lefolyasa? Es meddig tartott a vajudas, kitolas?

Akik 19-24 eves kor korul szultek elso babajukat milyen elmeny volt a vajudas? Hany oraig tartott? Hogy indult be a szules? Mennyi ido volt a kitolas? Mekkora lett a baba? Fiu vagy lany lett? Es mennyi ido volt mire helyre jott oda lent minden?

10

Anyukák akik simán szültek, ti sírtatok mikor vége volt a kitolásnak?

én sírtam nagyon,a megkönnyebbüléstől és,hogy tudtam megérkezett a kislányunk.
Egyedül vagyok ezzel vagy mindenki sír(?)

18

Ha megvastagodott a szám, az jelent valamit? Azt mondják szülés előtt megváltozik az arc. Én viszont még nem szeretném ha itt lenne az idő, 34hetes vagyok.

Jelentette ez valakinél a szülés előjelét?A melleim is duzzadtabbak lettek,pedig tejem is van már egy két hete.Mindennap görcsöl a derekam,kb 2hete,ma a hasam is kicsit görcsölt,és kb egy hete mindennap nagy wc-zek,van hogy napi 2szer.Normál esetben heti 2szer produkáltam valamit.

5

Öt hete császároztak normális, hogy azóta minden nap, egész nap fáj a fejem erősen?

6

Császár után az elsö MENSTRUáCIóTOK hány napig tartott?

7 hét után jött meg, legalábbis azt gondolom hogy ez már az,de már egy hete vérzek és kezdek aggódni hogy csak nincs valami gond..

5

A Péterfy Kórházban csak szülésznöt lehet fogadni, ugy ha nincs fogadott orvosom?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!