Találatok a következő kifejezésre: Terhesség elejétől azt megelőzően, (1 db)

Terhesség elejétől fogva, azt megelőzően, ha nem 800 mikorgramm folsavat, hanem 1000-1200 mikorgramm körülit szedtem az veszélyes lehet a babára?

Bár úgy tudom, mivel vízben oldódik, nem lehet túl adagolni, és nincs nagyon mellékhatása..de én egy olyan folsavat szedek (felezve is 1500 mikorgrammnyi, ami 3 mg-os kiszerelésb?l van 50 szem.Én ezt félbe szoktam törni és azt szedem már jnauár óta..néha ki kihagyva...de folyamatosan.Ez nem lehet gond ?Mert ugye ezt hangoztatják, hogy az fontos, hogy fel legyen töltve az emberben terhesség el?tt már legalább 1-3 hónappal !De mennyi a max.!min.400 -800 mikorgramm..

Legjobb válasz: Szerintem nem kell aggodnod,én is olyat szedtem,szedek és a védõnö is azt mondta szedhetem egész terhesség alatt.eddig napi 2szemet ettem ugy 4.hónapig,utana egyet.a vassal együtt a leghatásosabb.

Szerintem nem kell aggodnod, én is olyat szedtem, szedek és a védõnö is azt mondta szedhetem egész terhesség alatt.eddig napi 2szemet ettem ugy 4.hónapig, utana egyet.a vassal együtt a leghatásosabb.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van akinek a kórházba szőrtelenítettek odalent? Durván csinálták? Vagy inkább itthon szülés előtt érdemes megcsinálni? Nagy pocival ha nem lát az ember oda elég nehéz már.

16

Anyukák, akik császárral szültetek, a kórházból való távozás után, hogy tudtátok ellátni a picit? Mennyire ment egyedül, vagy mennyi ideig kellett segítség, pl emelgetésben?

13

Vácon kb. mennyit kérnek a szülésért a szülésznők? Fogadott orvosom nem lesz de szülésznőre gondoltam.

5

Ha szült itt valaki a II-es Női Klinikán dr. Halász Lászlónál, leírná hogy működik nála a "hála"?

Még a terhesgondozás elején rákérdeztem a feltételekre, de csak annyit mondott, hogy úgy vállal szülést, ha a gondozások felét magánrendelésen, másik felét sztk-ban/klinikai keretek között rendezzük, viszont magára a szülésre semmit nem mondott. Nagyon jó embernek ismertem meg, simán el tudom képzelni róla, hogy akár még meg is sértődne, ha rákérdeznék konkrétan, vagy a kezébe nyomnám a borítékot szülés után, de mivel nyilván annyira mégsem ismerhetem, az is benne van, hogy elfogadná... Köszi a tapasztalatokat!

0

Ki szült a Bajcsyban 2013. 07.28-án (azt hiszem)? Konkrét személyt keresek.

Császárral szült, fogadott dokija Toldi doki volt.
A kislányát Fanninak hívják.
Ha magadra ismersz, vagy a ő a szobatársad volt, légy szíves írj.
Köszi

1

Holnapra vagyo kiírva! Ki tart velem? Van itt még valaki a hétre?

5

Hol lehet olyan betétet venni, ami egyben bugyi is? Ugy tudom szülés után egyből ez nagyon praktikus.

4

Mi legyen nálam a kórházban szülés után?

1

Dr. Zatik János Debrecen klinikán hogy fogadja, ha mellette szülésznő is fel van kérve, ill. kivel szeret dolgozni?

Õ a dokim,és gondolkodtam,hogy fogadok szülésznőt is.Hogy fogadja egy doki,ha mellette szülésznő is fel van kérve?
kivel szeret dolgozni,vagy tök mindegy ki?
Tudtok jó szülésznőt a deoec-en?

2

Ha megszületik a baba és minden rendben, mennyi idő múlva lehet akár saját felelősségre hazamenni?

Az a gond, hogy nem igazán tudom kire a hagyni a 1,5 éves "nagyot" :(

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!