Találatok a következő kifejezésre: Terhesség elején a folyás Milyennek kell (3 db)

Terhesség elején milyen a folyás? Milyennek kell lennie?

Mensi el?tt vagyok durván 3 héttel.De lehet hogy terhes vagyok. kb 6napja volt az együttlét.

Legjobb válasz: Akkor még semmilyen! Még csak mostanában fog beágyazódni a baba, ha van egyáltalán. Egyébként bõvebb és nem viszketõ, bûzös, szines, hanem normál fehéres-sárgás folyás ami mondjuk már nyomot hagy a fehérenemûn. Ilyen korán még nme kell érezned semmit, majd a mensid elõtt kb 1héttel már igen.

Akkor még semmilyen! Még csak mostanában fog beágyazódni a baba, ha van egyáltalán. Egyébként bõvebb és nem viszketõ, bûzös, szines, hanem normál fehéres-sárgás folyás ami mondjuk már nyomot hagy a fehérenemûn. Ilyen korán még nme kell érezned semmit, majd a mensid elõtt kb 1héttel már igen.
A két menzi között félidõben (kb) van a peteérés. Namost ez 28 napnál a 14. nap körül van, ami a menzitõl visszaszámolva 2 hét. Tehát ha még 3 heted van a menziig, szerintem lassacskán 1 hét múlva kéne próbálkozni, de legjobb 2naponta és amikor jól esik. És ha összejön akkor kb menszi elõtt 1 héttel van a beágyazódás. Persze ez azért egyénenként változó. Azért nem értem amit írtál, mert eszerint 4 héttel a következõ menzid elõtt voltatok együtt, azaz az elõzõ menzid után pár nappal. Nem hinném hogy terhes vagy.
Nekem nem volt folyás. Ezért számomra ez is egy "jel" volt! De az elöttem szóló mondd vmt!

Ha valaki terhes a terhesség elején milyennek kell lennie a folyásnak?

Legjobb válasz: Nekem az elején bõ, fehér folyásom volt, nem volt semmi panaszom rá (égõ, viszketõ érzés), utána kb. 12. héttõl megszûnt, és úgy a 20. héttõl kezdett megint erõsödni, ami még most is tart. De a doki szerint természetes folyamat. 22 hetes kismama

Nekem az elején bõ, fehér folyásom volt, nem volt semmi panaszom rá (égõ, viszketõ érzés), utána kb. 12. héttõl megszûnt, és úgy a 20. héttõl kezdett megint erõsödni, ami még most is tart. De a doki szerint természetes folyamat. 22 hetes kismama

Terhessége elején (6hét) milyennek kell lennie a folyásnak?

Nekem sárgás és krémes (nagyon krémes), és nem tudom, az jó-e.

Legjobb válasz: Nekem is sárgás krémes volt. Tökéletesen voltam!

Nekem is sárgás krémes volt. Tökéletesen voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, meg is nyugodtam :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!