Találatok a következő kifejezésre: Terhesség egyik lehet a hasmenés, (3 db)

Terhesség egyik tünete lehet a hasmenés, vagy éppen ellenkezőleg a székrekedés?

Legjobb válasz: Nem feltétel sem ez sem az.Ha nincs más tüneted ezeket bármi okozhatja.

Nem feltétel sem ez sem az.Ha nincs más tüneted ezeket bármi okozhatja.

Segítség! Normális, hogy 9 hetesen megy a hasam? Vízfolyás szerűen, és már kb. egy hete. Naponta 4-5 alkalommal rámtör a hascsikarás, és a hasmenés. Ez hozzátartozhat a terhességhez? Lehet a vitamintól esetleg? (Hipp Natal) Nagyon zavaró.

Legjobb válasz: Ha idõben összefügg, lehet a vitamintól. Próbálj mást és kiderül. A hasmenés elõfordul terhességben, de az ilyen vizes jellegû nem jó jel. Lehet, hogy vírus. Pótold a folyadékot és kérdezd meg az orvost.

Ha idõben összefügg, lehet a vitamintól. Próbálj mást és kiderül. A hasmenés elõfordul terhességben, de az ilyen vizes jellegû nem jó jel. Lehet, hogy vírus. Pótold a folyadékot és kérdezd meg az orvost.
Nekem azt mondta a dokim, ha napi 3-nál többször van híg székletem akkor azonnal menjek hozzá
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak: Miért, az már veszélyes? Árthat a babának is? Mit mondott a dokid? Egyébként iszok rendesen folyadékot, csak az étvágyam nem az igazi, fogytam is pár kg-ot.:( De görcsölni nem görcsöl a hasam, más bajom sincs.

A hasmenés lehet a terhesség egyik jele?

Legjobb válasz: nekem szorulásom szokot lenni.

nekem szorulásom szokot lenni.
Gyomorrontás jele
Szia! Nekem a sógornõmnek amikor már tudtuk, hogy babócája lesz, akkor ment folyamatosan a hasa. nagyon sokat fogyott is terhességének az elsõ haramadában, de aztán hála Istennek elmúlt és szépen hízott ahogy terhesség alatt nem árt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!