Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatti ellen mit lehet (2 db)

Terhesség alatti vizesedés ellen mit lehet tenni?

Hallani a sómentes étrendr?l, megfelel? folyadékbevitelr?l,

Legjobb válasz: Vízhajtózni tilos, mivel kioldja a májban lévõ méreganyagokat és azt megkapja egy az egyben a gyerek. Nekem még a petrezselymet javasolták és a natrium sulfuricum 9ch-s homeopátiás bogyót. De, egyik sem segített, csak a szülés után múlt el, addig olyan voltam mint a kiselefánt minden szempontból. :(

Vízhajtózni tilos, mivel kioldja a májban lévõ méreganyagokat és azt megkapja egy az egyben a gyerek. Nekem még a petrezselymet javasolták és a natrium sulfuricum 9ch-s homeopátiás bogyót. De, egyik sem segített, csak a szülés után múlt el, addig olyan voltam mint a kiselefánt minden szempontból. :(
Nekem a görögdinnyét javasolták, talán valamit segített, de nagy áttörésre nem kell számítani sajnos :( Viszont finom!
Én még csak 18hetes vagyok, de nagyon vizesedem és inkább estére, majd egész éjjel pisilni járok, mert akkor pisilem ki a nap folyamán felhalmozódott vizet. Elég kellemetlen, nem tudok aludni éjjel, de reggelre mindig 2-3 kilóval vagyok könnyebb. Ez nem normális dolog, én holnap megyek védõbe, meg dokihoz, rákérdezek. Azért annak örülök, hogy kipisilem, de hiába, mert estére megint tiszta dagadtak a lábaim. :S Én is minden kipróbáltam, de semmi nem segít. :(
Nekem elég volt, hogy felpolcoltam a lábam, de már a terhesség elejétõl fogva. Csak a szülés elõtti héten kezdett komolyabban vizesedni a lábam. Én végig rengeteget mozogtam, mert nekem szabad volt.
A kérdező hozzászólása: Hát, akkor marad az óriás elefántláb... :)

Terhesség alatti viszketés ellen mit lehet tenni?

Az egész testem ?rületesen viszket esténként. Testápoló sajnos nem segít.

Legjobb válasz: Minél zsirosabb testápoló és kend akár többször is, ahányszor igényed van rá. Ha csak nem valami kiütés az oka a viszketésednek, akkor a száraz bõr, arra meg jó kell legyen a krém. Vehetsz gyógyszertárban is igen drágán spec krémet is akár..

Minél zsirosabb testápoló és kend akár többször is, ahányszor igényed van rá. Ha csak nem valami kiütés az oka a viszketésednek, akkor a száraz bõr, arra meg jó kell legyen a krém. Vehetsz gyógyszertárban is igen drágán spec krémet is akár..
Szia. Fürdés után babyolajjal kend a´t a böröd.Az segíteni fog. Esetleg kérdezz meg egy börgyógyászt ha nem múlik.
Szia!Én ugyanebben szenvedtem, azt hittem néha megõrülök tõle!Az olaj nem segített, sõt a száraz bõrre való krém sem!A bõrgyógyászom ajánlott egy testápolót (BIODERMA ATODERM PP)!Egyszer bekentem magam és elmúlott!!!:) Hihetetlen megkönnyebbülés volt!Azóta párnaponta kenem!3000 Ft körül volt, nem olcsó, de csodaszer!:) Gyógyszertárban lehet kapni!Van egy hasonló, ugyanez a márka, de nem teljesen ez a neve, azt lehet jobban kapni, nekem ezt meg kellett rendelni, de másnapra meghozták!Amúgy a zsíros krém nem az igazi, hisz vízhiányos a bõröd, nem a zsír hiányzik belõle, az csak eltömítti!Próbáld ki, nagyon jó!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!