Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatti és (36 db)

Terhesség alatti és szülés utáni hajhullás közötti összefüggés?

1. babám terhessége alatt nem hullott a hajam, de szülés után nagyon. 2. babámnál ugyanez volt, terhesség alatt nem, de szoptatás alatt hullott.

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elsõ terhességem alatt is hullott a hajam, a vége felé már attól féltem, hogy a szoptatás alatt az összes ki fog hullani, de legnagyobb meglepetésemre és örömömre, a szülés után 3 héttel már elkezdett szépen visszanõni. Most a második tehességem alatt is kegyetlenül hullik, remélem szülés után most is visszanõ. A doki mindent vizsgált, ami a hajhullást okozhatja a terhesség alatt, de semmit nem talált.

Szia! Nekem az elsõ terhességem alatt is hullott a hajam, a vége felé már attól féltem, hogy a szoptatás alatt az összes ki fog hullani, de legnagyobb meglepetésemre és örömömre, a szülés után 3 héttel már elkezdett szépen visszanõni. Most a második tehességem alatt is kegyetlenül hullik, remélem szülés után most is visszanõ. A doki mindent vizsgált, ami a hajhullást okozhatja a terhesség alatt, de semmit nem talált.
Nekem terhesség elõtt már 5 éve folyamatosan hullott, és kb. a 15-16. hétig tartotta is a tempót. Azóta megállt. Sajnos a húgomnál, akinek pont ugyanennyi ideig hullott elõtte is, és terhesség alatt megállt, szülés után 7-8 héttel elkezdett újra és erõsen hullani. Erre sajnos én is rákészültem lelkiekben, hogy most ugyan dúsul, de szülés után ledobja a szerinte feleslegeset. :(
én semmi különbséget nem látok. terhesség alatt ugyanúgy hullott mint elõtte vagy utána. nekem kevésbé zsírosodott terhesen
Szia! Bár én csak 1× voltam terhes a lányommal, de nekem a terhesség alatt nagyon dús lett a hajam, szülés után 3hónappal kb. 2hétig volt 1 enyhe hajhullás, (alig látszik) és azóta minden oké, el is múlt, és minden olyan mint elõtte! Lehet szerencse, de én a terhesség elején a nagyon hosszú hajamat levágattam olyanra, mint az Ördög Nórié, bár azóta már vállig ér, de szerintem ez is sokat számított a fodrászom szerint! :) Persze nem gondolom, h mindenkinek drasztikus hajvágásba kell kezdenie, én már rég leakartam és pont így jött ki! :)

Mi a véleményetek a terhesség alatti és utáni műkörömről, természtesen kerekített, nem nagy körömről lenne szó?

Legjobb válasz: Debreceni Klinikán szültem 4 éve. Nekem terhesség elõtt, alatt és után is volt mûkörmöm. Terhesség elõtt és alatt porcelán volt, szülni is úgy mentem. A kutya rá sem nézett. Azóta zselés van, most ismét terhes vagyok, de nem áll szándékomban levetetni. Nekem szögletes formájú, mert a mandula sajna nem áll jól. A saját körmöm egy borzalom, hajlik mint a papír, szétválik, beszakad, mindig csak a baj volt vele. Viszont a mûkörmömmel semmi bajom. A babámat is teljesen el tudtam látni, sõt, még annyira sem karmolt, mint egy saját. :) Nekem sem nagy, mivel amúgy gépelek, szóval nagy körmökkel nem is tudnék dolgozni sem. Ha meg akad, zavar, akkor lentebb reszelem. De teljesen jól elvagyok vele. :D

Debreceni Klinikán szültem 4 éve. Nekem terhesség elõtt, alatt és után is volt mûkörmöm. Terhesség elõtt és alatt porcelán volt, szülni is úgy mentem. A kutya rá sem nézett. Azóta zselés van, most ismét terhes vagyok, de nem áll szándékomban levetetni. Nekem szögletes formájú, mert a mandula sajna nem áll jól. A saját körmöm egy borzalom, hajlik mint a papír, szétválik, beszakad, mindig csak a baj volt vele. Viszont a mûkörmömmel semmi bajom. A babámat is teljesen el tudtam látni, sõt, még annyira sem karmolt, mint egy saját. :) Nekem sem nagy, mivel amúgy gépelek, szóval nagy körmökkel nem is tudnék dolgozni sem. Ha meg akad, zavar, akkor lentebb reszelem. De teljesen jól elvagyok vele. :D
Nekem is volt mûkörmöm mikor szültem, nem mondták, hogy baj lenne!!!
Azért az várd ki, hogy normálisan el tudod-e vele látni a babádat, én pont terhesség alatt hordtam végig, aztán szülés után derült ki, hogy zavar a fürdetésnél, amikor a kis füle mögött, meg a kukacát tisztítom, szóval nem akartam benne kárt okozni. Van aki tudja mûkörömmel is, de én ügyetlen voltam.
#8-as, csináltass Gel-Lac-ot.2-3 hétig fent marad, olcsóbb mint a mûköröm..és nem pattog le, csak lenõ.
Elég sokan szültek már mûkörömben, ez ott abszolút nem gond. Nekem nincs bajom a mûkörömmel, bár nekem sajátom van. Mióta megszületett a gyerekem, azóta nem növesztem meg, nem is lakkozom. Azért nem lakkozom, mert nincs rá idõm. Azért nem növesztem meg, hanem rövidre reszelem, mert zavar, ha alámegy a popsikrém. Ráadásul nagyon kemény a körmöm, többször volt már, hogy megkarmoltam a babámat, vagy legalábbis nagyon megütöttem a körmömmel. Számomra most kényelmesebb, ha rövid. Lakkozni jó lenne, de kb naponta kéne, mert állandóan kezet mosok, állandóan foltokat sikálok, mosok, stb így nem maradna fent a lakk :(
Úgy tudom, hogyha kórházba kerülsz (szülni) akkor levetetik (a köröm színe sok mindent elárulhat az állapotodról és ott van a fertõzés veszély is). A körömlakkot is le kell mosni olyankor. Tehát csak akkor, ha szükség esetén könnyen meg tudsz szabadulni tõle. Egyébként nekem tetszenek a mûkörmök.
Esetleg kérdezz rá az orvosodnál, hogy nálatok mi a gyakorlat. Nálunk semmilyen formában nem engedik. :(
Utolsó vagyok Én úgy szültem, hogy volt mûkörmöm, csak olyan mintával, hogy a körömágyat lássa a doki, mert tényleg sokat elárul a körömágy színe:) Akkor festess olyan mintát ami csak az elejét díszíti, addig meg hajrá, jön a nyár:) ))))) Üdv
Szia.Két kisfiam van, 4 és 1 évesek, mindig is volt és lesz is mûkörmöm:) Nem nagy mandula formájú és imádom, mindent meg tudok vele csinálni és a babát is simán ellátom vele, mivel nem hosszú és gömbölyû a vége nem karmol, és nem zavaró.Szerintem, attól, hogy vki kismama vagy anyuci attól még lehet szép és igényes a körme:) Igaz foglalkozni kell vele, de ez egy kis kikapcsolódásnak sem utolsó, bár nekem a nõvérem csinálja, így a gyerkõcöket is viszem magammal.Úgyhogy hajrá:) ))))) Üdv
A kérdező hozzászólása: Nekem is, meg teljesen szétválik az igazi körmöm, azért is kérdeztem, tehát szülés alatt nem lehet!
én levettem, mikor terhes lettem és nem lakkoztam, hogy lássam mindig a színét. ha végre meglesz a kicsikém, akkor sem fogom jó darabig visszarakatni, nehogy megkarmoljam. számomra nem ér annyit a mûköröm adta ápoltság, hogy mindezeket a háttérbe szorítsam.

Miért veszélyes a terhesség alatti lázas állapot és mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: A láz néha enyhíthetõ egy hûvös zuhannyal is, azonban ha ez nem segít, akkor a megfelelõ gyógyszerrel kell csökkenteni a testhõmérsékletet. Bár több olyan hatóanyag is létezik, amelyek szedése a terhesség során is biztonságosnak ítélhetõ, a legfontosabb alapelv mégis az, hogy bármilyen gyógyszer alkalmazása elõtt ki kell kérni a terhességet gondozó orvos tanácsát. A láz- és fájdalomcsillapítók közül például az acetaminofent vagy a klórfenamint tartalmazó készítmények ajánlhatóak, de az orvos számos tényezõ, így például az egyénenként változó érzékenység alapján mérlegeli, hogy valóban adható-e egy készítmény. A várandós kismamák mindenképpen keressék fel kezelõorvosukat, amennyiben magas láz, mellkasi fájdalom vagy intenzív köhögés jelentkezik.

A láz néha enyhíthetõ egy hûvös zuhannyal is, azonban ha ez nem segít, akkor a megfelelõ gyógyszerrel kell csökkenteni a testhõmérsékletet. Bár több olyan hatóanyag is létezik, amelyek szedése a terhesség során is biztonságosnak ítélhetõ, a legfontosabb alapelv mégis az, hogy bármilyen gyógyszer alkalmazása elõtt ki kell kérni a terhességet gondozó orvos tanácsát. A láz- és fájdalomcsillapítók közül például az acetaminofent vagy a klórfenamint tartalmazó készítmények ajánlhatóak, de az orvos számos tényezõ, így például az egyénenként változó érzékenység alapján mérlegeli, hogy valóban adható-e egy készítmény. A várandós kismamák mindenképpen keressék fel kezelõorvosukat, amennyiben magas láz, mellkasi fájdalom vagy intenzív köhögés jelentkezik.
A lázas állapot azonban a terhesség korai szakaszában fejlõdési rendellenességet, késõbb pedig koraszülést és vetélést okozhat.Nem a hõemelkedésrõl van szó, hanem a 37, 5-38 fokos vagy ennél magasabb lázról, amelyet feltétlenül csillapítani kell. A nem-szteroid típusú gyulladáscsökkentõk terhes nõknek nem adhatóak, ezek helyett a paracetamol-tartalmú készítményeket, például a Rubophent vagy az Algopyrint szoktuk javasolni. Az amidozofent tartalmazó készítmények szintén adhatóak.
Hutozuhany, 12 het utan bevehetsz paracetamolt. Jon az influenza szezon is. Oltasd be magad ellene. 15 hetes vagyok, es en mar beoltattam magam. Mert az influenza tuti magas lazzal jar es a mi terhes immunrendszerunk le van gyengulve. En tuti elkapnam, mert minden [email protected] elkapok! Tavaly persze nem oltattam magam es 2 hetre kidoltem az influenzatol... Hal Istennek nem voltam terhes akkor...
13 hetes kismama vagyok, és pár napja észre vettem, hogy a hömérsékletem pár tizeddel több lett. Tegnap elött 37.4 ma pedig 36.8! Nem tudom ez terhesség alatt normális?

Kinek volt ilyen terhesség alatti orrdugulás vagy hasonló eset mint nekem vagy már eleve úgy indult neki a terhességnek hogy allergiás-bedugult orr?

Az első terhességemmel valami kialakult olyan 16 hetesen és bedugult az orrom el kezdtem használni a rhino spay pluszt ez volt olyan 2012.áprilisban.Azt hittem hogy majd elmúlik mint másoknak na de nem így lett azóta folyamatosan használom az orrspray és még használ .Lányomnak nem lett semmi baja szerencsére.Azt tudom hogy allergiás vagyok de őszintén nehezemre esett elmenni a fül-orr gégészetre mert lehet polip vagy orrsövény ami nem kellemes!Most megint kismama vagyok és muszáj használnom mert nem kapok levegőt jelenleg 9 hetes vagyok de remélem nem lesz baj belőle.Valaki volt így régi kérdéseket olvastam és egy kettő kismama járt így de most is van.Néha kétségbe esek mivel az elsővel csak a 16. héttől használtam.

Legjobb válasz: Ugyan én nem tapasztaltam ilyet, de gondoltam azért válaszolok. Úgy tudom, hogy kevés olyan gyógyszer van, ami fejlõdési rendellenességet okoz a babáknál...mondanám, hogy menj el allergológushoz és õ majd megmondja, hogy mit és hogyan használhatsz, de mire kapsz idõpontot, addigra talán meg is szülöd a babát :o( Esetleg magán úton jobban járnál. A 12. hétig mindene kifejlõdik a kicsinek, ezért mondják ezt az idõszakot kritikusnak, de egyes gyógyszerek késõbb is gondot okozhatnak...mondjuk én nem gondolnám, hogy az orrspray ezek közé tartozna, hiszen elméletileg helyileg fejti ki a hatását...persze nem vagyok orvos! Tudom sokat sajnos nem segítettem... Boldog allergiamentes babavárást ;o)

Ugyan én nem tapasztaltam ilyet, de gondoltam azért válaszolok. Úgy tudom, hogy kevés olyan gyógyszer van, ami fejlõdési rendellenességet okoz a babáknál...mondanám, hogy menj el allergológushoz és õ majd megmondja, hogy mit és hogyan használhatsz, de mire kapsz idõpontot, addigra talán meg is szülöd a babát :o( Esetleg magán úton jobban járnál. A 12. hétig mindene kifejlõdik a kicsinek, ezért mondják ezt az idõszakot kritikusnak, de egyes gyógyszerek késõbb is gondot okozhatnak...mondjuk én nem gondolnám, hogy az orrspray ezek közé tartozna, hiszen elméletileg helyileg fejti ki a hatását...persze nem vagyok orvos! Tudom sokat sajnos nem segítettem... Boldog allergiamentes babavárást ;o)
Szia. Én mind az 5 terhességemmel végigszenvedtem ezt az allergiás, orrdugulálos idõszakot. Én coryzaliát szedtem, és rinochort aqua orr sprayt kaptam az orvostól. Homeopátiás mindegyik. Torok fájásra angin heel, köhögésre bronhaalis heel a csoda szer. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Fúúúú köszönöm a válaszokat megnyugtató a számomra....és végül is igaza van az elsõ válaszolónak...második válaszoló meg ki fogom próbálni ezeket a homeopátiás bogyókat illetve valahogy elmegyek fül-orr gégészhez!!!

Milyen kárt okozhatok azzal a babámnak ha terhesség alatti lábvizesedésre az orvos diétát írt elő és én nem tartom be? Valakinek kell hasonló diétát csinálnia és ha igen mit esztek és hogyan?

A cukrom jó,a vérnyomásom alacsony (els? babával is az volt),már 3 kg-ot fogytam (az els?vel kett?t)-diéta nélkül-, de a lábam vizesedik. Az orvos azt mondta h ne egyek szénhidrátosat, kenyeret, tésztát, cukros sütiket, fagyit, dinnyét stb. De akkor ez nem szénhidrát diéta? Mi köze van a víz megkötéséhez? 29 hkm

Legjobb válasz: A szénhidrát fogyasztás általában azért van korlátozva, mert a terhességi cukorbetegség gyanúja merült fel. A szénhidrát fogyasztásnak semmi köze a víz megkötéséhez. Mindazonáltal a vizesedés nagyon el tud durvulni, szétrepedhet a bõr szinte mindenhol a testeden (kar, láb, mell, has, stb.), ami nagyon csúnya lesz késõbb. De miért nem választod a legkönnyebb utat és kérdezed meg az orvost? :D

A szénhidrát fogyasztás általában azért van korlátozva, mert a terhességi cukorbetegség gyanúja merült fel. A szénhidrát fogyasztásnak semmi köze a víz megkötéséhez. Mindazonáltal a vizesedés nagyon el tud durvulni, szétrepedhet a bõr szinte mindenhol a testeden (kar, láb, mell, has, stb.), ami nagyon csúnya lesz késõbb. De miért nem választod a legkönnyebb utat és kérdezed meg az orvost? :D
SZia! Második babámat várom a napokban, már az elsõvel is vizesedett a lábam. Semmi más, csak a lábam, de az durván. A vérnyomásom alacsony (mindig is az volt), cukorral nincs baj, pont mint nálad. Így aztán nm nagyon izgat, ki milyn diétát javasol. A babának semmi baja és én az elsõvel is szülés után egy héttel a régi (36-os) ruháimat hordtam, mert a víz azonnal lement, csíkjaim se lettek... Szóval ha nincs más gondod, nem kell parázni.
Nekem pont azt javasolta az orvos, hogy egyek annyi dinnyét, amennyi belémfér, mivel vízhajtó hatású. Ha nem lett volna igaza, már kiderült volna, mert áprilistól napi 3-6 kiló (!) dinnyét befalok, függõ vagyok :-) És vizesedés egy szál se.

Ha teherbe esik a nő, és tegyük fel még jelentketik a menstruáció, észre lehet venni valami különbséget a normál és a terhesség alatti vérzés között? Ilyenkor mennyire kevés a vérzés?

Legjobb válasz: ilyenkor kevesebb vagy más állagu esetleg kevesebb ideig tart kb 1-3 napig. vagy csak kis macatolásvan. de ha rendesen megjön az nagyon ritka terhesség alatt. neked megjött?

ilyenkor kevesebb vagy más állagu esetleg kevesebb ideig tart kb 1-3 napig. vagy csak kis macatolásvan. de ha rendesen megjön az nagyon ritka terhesség alatt. neked megjött?
Nekunk a csaladban vannak sokan akik vegig mensiztek a terhesseg allatt, annyi ver jott mint mensikor.Amugy a terhessegi tunetek is ugyanolyanok..csak kozben mensiztek.de szerintem van olyan is talan akinek kevesebb verzese van..
A kérdező hozzászólása: Nekem megjött, csak 22. napra, 2 nappal elõbb, mint szokott. Csak olyan furi, mert csak egy napig volt nagyon erõs(mint szokott) 3 napig meg olyan semleges...
lehet baba ne add fel. ha már fura is volt az már jo jelk.én vennék tesztet a helyedben
a hõdet is mérted?

Mennyire tekinthetõek normálisnak a terhesség alatti megjön érzés szerû görcsök? Van amikor jobban fáj van amikor kevésbé. Szedek magnéziumot magne b6ot és ma vettem a bérestõl vitamintár nevû magnézium + b6 vitamint 10 darabosat.

Gondoltam kipróbálom azt is .Az utóbbiban 250 mg az Mg .Van még egy fajtám abban 400 mg van.Most mesélte egy ismerõsöm, hogy ez nem normális, mert barátnõjének is elment a babája a görcsök miatt..

Legjobb válasz: de noprmális, szinte midnen kismamaának van a terhesség elején. Itt is kb heti 5-ször teszik fel ezt a kérdést, keress rá és akkor láthatod hogy természetes. nagy változások vannak bent lesznek ennél még jóval kellemetlenebb dolgok is, jó lesz ha utána nézel hogy ne ijedj majd meg amikro nyulnak a szalagok, tágul a medenéd stb.

de noprmális, szinte midnen kismamaának van a terhesség elején. Itt is kb heti 5-ször teszik fel ezt a kérdést, keress rá és akkor láthatod hogy természetes. nagy változások vannak bent lesznek ennél még jóval kellemetlenebb dolgok is, jó lesz ha utána nézel hogy ne ijedj majd meg amikro nyulnak a szalagok, tágul a medenéd stb.
Hány hetes terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: 5 hetes vagyok.
Teljesen természetes, ne aggódj!!
Természetes. Nekem is volt 5 hetesen is. Akk még nem tudtam h terhes vagyok, mindig azt hittem h megjön. 6 Hetes voltam mikor az orvos megmondta h terhes vagyok, kb 10-11 hétig görcsöltem. Most a 32. Hétbe megint kezdõdik, kb 2 naponta nem túl erõsen. Na ezt már én se tom h mi. Jósló vagy mi a fene. De elmúlik 1-2 perc után
Én holnap töltöm a 12 hetet és ni cs olyan nap, hogy ne érezzek görcsöt. Elsõ gyermekemmel 16 hétig volt görcsölés. Emeld meg a magnéziumot, és pihenj amennyit tudsz! Boldog babavásást :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, emelem is az adagot.ha érzem akkor pedig rögtön lepihenek.csak hát nincs idõm pihengetni annyira.Megijedtem az elején mert egy babám elment de akkor rendben van.Nektek is boldog babavárást csajok:)

Terhesség alatti refluxot, ti hogy vészeltétek át? 40hkm vagyok, és már régóta van, de már minden napos hogy hányok. Már szerintem minden házi praktikát, étkezést kipróbáltam, de nem számít mit eszek/iszok, és h mozgok. Már nem bírom!

Legjobb válasz: Csak azzal tudlak vigasztalni, hogy mindjárt vége, a legtöbb nõnek szülés után elmúlik... Én még nem vagyok terhes, de sajnos refluxos vagyok, elõre félek, hogy mennyire fog rosszabbodni ez a várandósság alatt... Próbáltál már evés után függõlegesen, kicsit sem hátradõlve lenni? Szedsz olyan savcsökkentõt, amit terhesség alatt is lehet?

Csak azzal tudlak vigasztalni, hogy mindjárt vége, a legtöbb nõnek szülés után elmúlik... Én még nem vagyok terhes, de sajnos refluxos vagyok, elõre félek, hogy mennyire fog rosszabbodni ez a várandósság alatt... Próbáltál már evés után függõlegesen, kicsit sem hátradõlve lenni? Szedsz olyan savcsökkentõt, amit terhesség alatt is lehet?
A kérdező hozzászólása: Gyógyszert nem szedtem rá, csak lúgos vizet ittam párszor, az is csak ideig óráig hatott. Ha ülök elõbb visszajön, mintha félig fekszek?
Ha ülsz, akkor sokkal nehezebben tud feljönni a gravitáció miatt, mintha félig fekszel! Próbálj teljesen függõlegesen ülni még egy fél órán keresztül evés után, ezzel sokat tudsz segíteni!
http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/rennie_rago.. Ezt lehet terhesség alatt is szedni!
Salvus víz. Az íze nem a legjobb de tényleg hatásos!
Nekem is a Rennie segített leginkább.
Kedves Kérdezõ! Már minden bizonnyal a babázást élvezed. :) És elmúlt a refluxod. Elmúlt? Én 32 hetes vagyok, egy hete szinte naponta hányok. Már mindent próbáltam, savlekötõket is, amiktõl egy idõ után csak még rosszabb lett a helyzet. Gaviscon, Rennie, Nilacid. Salvus víz. Az ételeket nagyon megválogatom, de az ebéd után már mindegy, mit eszem, sav és sav és sav. A citromlevet próbálta valaki? Vagy ilyenkor már az sem segít? Én tartok tõle, hogy az amúgy is megviselt gyomor nyálkahártyámat még jobban tönkretenné. Javaslat? Érdemes még valamivel próbálkozni, vagy bírjam, tûrjem ezt a pár hetet?

Terhesség alatti menstruáció? Milyen? Mi a különbség a normál menstruáció és e között?

Hallottam, hogy vannak, akik a terhesség els? hónapjaiban menstruálnak. Mennyiben tér el ez a terhesség nélküli menstruációtól? Mert nekem most megjött, de gyanakszom... :) Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Szia!Bocsi,hogy nem választ írok de ez engem is érdekelne mivel nekem is fura valami.Pénteken meg jött de tegnap már szinte semmi nem volt és ma sem.Bár melleim már csak nyomásra érzékenyek viszont a közérzetem nagyon nem jó és a szúrkálások a hasamban még mindíg meg vannak és olyan fura érzések amiket nem tudok mihez hasonlítani.Gondolkodom,hogy veszek tesztet és csinálok de még nem tudom.Veled mi a helyzet?

Szia!Bocsi, hogy nem választ írok de ez engem is érdekelne mivel nekem is fura valami.Pénteken meg jött de tegnap már szinte semmi nem volt és ma sem.Bár melleim már csak nyomásra érzékenyek viszont a közérzetem nagyon nem jó és a szúrkálások a hasamban még mindíg meg vannak és olyan fura érzések amiket nem tudok mihez hasonlítani.Gondolkodom, hogy veszek tesztet és csinálok de még nem tudom.Veled mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Nekem három napot késett. 5 napig barna folyásom volt, ami maximum egy-két napig szokott lenni máskor. Máskor 7napig elhúzódik a menstruációm, most az 5. napon vége lett. Tegnap óta rossz a közérzetem, szédülök, hányingerem van, és egész nap tudnék aludni.
Én döntöttem.Most megyek tesztért.Lehet nega.lesz de nem hagy nyugodni!!!Írok mi lett!!!
3 napig barna vérzésem volt, utána csináltam egy tesztet és + lett! 2éves kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Na akkor újra fogalmazom. Menstruáció elõtt 5 nap barnázgatás (máskor is van egy két nap) aztán megjött a menstruációm. Piros volt, elsõ napokban kb mennyiségre is ugyanannyi, csak hamarabb elmúlt. Most meg rossz a közérzetem, hányingerem van, szédülök stb.
A kérdező hozzászólása: Na mi újság veled? Vagy reggel tesztelsz?
Szia!Hasonló cipõs vagyok!Teszteltem és nega.lett!Persze gondolhattam volna!Három sikertelen év után mire is számítottam?Veled mi újság?

Terhesség alatti vérzésre és haematómára Dicynone?

Más is ezt a gyógyszert kapta?

Legjobb válasz: Nekem rutascorbint és extra adag magnéziumot kellett szedni. Nem hallottam még errõl a gyógyszerrõl pedig 3x véreztem hematóma miatt 8x4 cm volt a legnagyobb.

Nekem rutascorbint és extra adag magnéziumot kellett szedni. Nem hallottam még errõl a gyógyszerrõl pedig 3x véreztem hematóma miatt 8x4 cm volt a legnagyobb.
Szia. En az elozo terhessegemnel szedtem dicinont. Akkor sajnos nem maradt meg a baba mert mar vereztem es keso mentem dokihoz. Rutascorbinnal es dicinonnal probaltak segiteni. A dicinon verzescsillapito, valoban 3-4 nap alatt lecsokkentette a verzest, majd el is mult, de ugye nekem veteles volt. De a dicinon hasznal mint verzescsillapito. A rutascorbin veny nelkul kaphato erfal erosito, az is nagyon jo ilyen esetben. Abbol 3at a dicinonbol 1et szedtem naponta.
A kérdező hozzászólása: Nekem 3x2 Dicynone-t kell szednem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!