Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt vizsgálat (22 db)

Nektek volt olyan, hogy valamivel megijesztett a doki a terhesség alatt? Vizsgálat, eredmény. Mi lett utána?

Legjobb válasz: igen, a 8. héten közölte, hogy nem fejlõdött a babám, és valószínûleg nem élõ a terhesség... másnap elmentem UH-ra egy másik helyre, ott teljesen más méretet mondtak, azt mondták minden rendben volt szívmüködés most meg nemsokára megszületik :) ha súlyos kérdésben mondanak rosszat, akkor több orvos véleményét is ki kell kérni.

igen, a 8. héten közölte, hogy nem fejlõdött a babám, és valószínûleg nem élõ a terhesség... másnap elmentem UH-ra egy másik helyre, ott teljesen más méretet mondtak, azt mondták minden rendben volt szívmüködés most meg nemsokára megszületik :) ha súlyos kérdésben mondanak rosszat, akkor több orvos véleményét is ki kell kérni.
1. babánál a 36. héten közölte, hogy kicsi a feje, nem sokat nõtt az elmúlt hónaphoz képest- most egészséges, okos 4 éves 2. babánál a 20 héttõl sok volt a magzatvíz, végig izgultam, hogy egészséges legyen- most 2 éves, minden rendben vele.
elmérte az uh-s doki a nyaki redõt, 4 mm feletti értéket mért, majd közölte, hogy el kell vetetni a gyereket, van már elég Down szindrómás a Földön. Másnap már másik uh-s doki nézett, a Bolgárkerék utcát és az Istenhegyit is megjártuk 3 nap leforgása alatt, nagyon kedvesek voltak, egyik helyen sem volt idõpont már, de amikor elmondtam a telefonban, hogy miért sürgõs, akkor megoldották és tudtak fogadni. Mind a két helyen mindent rendben találtak, elmagyarázták, hogy miért tévedett a doki. Azóta elmúlt 4 éves a fiam, teljesen egészséges.
Nekem az afp-m lett alacsony. A doki asszisztense elírta a súlyomat és a terhesség idejét is. No comment:-(
utolsó vagyok: a gyerek tök egészséges lett. ja, és az elsõ gyereknél meg 4d ultrahangos közölte, hogy a baba szíve a jobb oldalon van!!! sic!! mentünk s SOTE-ra a Hajdu professzor asszonyhoz, mondta, hogy tök sutyerák volt az ultrahangos, a gyerek szíve teljesen jó helyen van, semmi baja:-) és persze az is lett, egészséges.
Szintén az afp-m lett rossz. Nyitott gerincre és down-kórra lett pozitív, egyikre 1:49-hez, másikra 1:50-hez. 4D-s uh-ra mentem azonnal, ott semmi bajt nem láttak. Most 8 hónapos, gyönyörû és egészséges. Illetve 16. héten volt egy méhszájleválasztó mûtétem méhnyakrák miatt, amikor mentem a mûtét elõtt a kartonozóba, a lap tetejére felírták piros nagybetûvel, hogy abortálás... persze csak õk gondolták, a dokim egybõl lekapta õket a 10 körmükrõl! :)
1. A 12. Heen rosszul mertek a nyaki redot a rendes uh rendelesen, megnezte a ferjem plusz egy gentikai uh-s doki ia, minden oke volt, semmi baja nem lett a lanyunknak. 2. A ferjem nezegette a majenzimjeimet, egyszer nagyon hulye eredmenyek lettek, akkor megijedtunk, vegul a kontrollon minden oke volt. 3. A 38. Heti NSTn az asszisztensno azt mondta, hogy ez a magzat mar nem el (nem tudtak szivhangot regisztralni). Uh-n latszott a szivhang, de nagyon gyer es aritmusos volt, azonnal megmutottek. A lanyunk hala Istennek makkegeszseges, csak a zsinor volt a nyakan, de azt az NSTt mar soha nem felejtem el, 2 eve volt mar... soha nem megy ki a lelkembol az, amit akkor ereztem, mikor azt hittem mar nem el a lanyunk. Borzaszto volt.
A mi ikerbabáink most vannak a 11 .hétben és a Pajzsmirigy értékek nem lettek jók. Alulmüködést állapítottak meg , gyógyszert kaptam , Április 16 kell mennünk (13 hét) genetika uh-ra és ott majd elválik károsodtak-e a babáink vagy sem. 9 évet vártunk rájuk reménykedünk nem lesz semmi baj.

Terhesség alatt fogászati vizsgálat csak egyszer ingyenes?

Elmentem ma el?ször terhességi fogászati vizsgálatra, mindjárt be is tömött egy fogam. Holnap betöm egy másikat is, de azt mondta, már fizetnem kell a 300 ft-ot, mert csak egyszer ingyenes.

Legjobb válasz: Nem. Terhesség alatt végig ingyenes minden. 1-szer kötelezõ a vizsgálat.

Nem. Terhesség alatt végig ingyenes minden. 1-szer kötelezõ a vizsgálat.
Erre nekem egyszer egy fogászati aszisztens válaszolt, mert nekem elsõ alkalommal is elkérték.Akkor ingyenes ha belenéz a szádba és megállapítja hogy minden oké, ha viszont tömni kell vagy fogkövet leszedni (nekem minkettõt kellet) akkor az már vizit díjas.Szerintem ez kész röhej de tényleg így van.Nekem már elsõ alkalommal is fizetni kellett. 19 hetes kismama
Én is úg tudom, hogy terhesen ingyenes. Érdekes lenne, ha mindenhol másképp lenne...
Elméletileg kiskönyvel ingyenesnek kell lennie minden viizsgálatnak.(Meg is lepõdtem, amikor elõször visszaadták a vizitdíjamat.)
Szia!Teljesen Ingyenes!! Mindegy, hogy mit csinálnak. Tömnek, huznak, fogkövet szednek... Én nemrég szültem és elég sokat jártam a fogorvoshoz és csinált mindent. :)
A terhesség alatt mindvégig ingyenes függetlenül attól, mit csinál veled a fogorvos!!!!Sajnos, ahol elkéri a kismamától a vizitdíjat, ott visszélés van, ne hagyjátok magatokat!!!!!A terhes mamáknak INGYENES mindenfajta vizsgálat!

Terhesség alatt milyen gyakran van nőgyógyászati vizsgálat?

Legjobb válasz: Elvileg 4x van kötelezö vizsgálat. 10, 20,30, 36 hetesen. Ezeken van UH is. Ès a védönöt is at hiszem ekkor kell felkeresni kötelezöen. Az orvos viszont ha nincs is panasz havonta vizsgálhat meg(biztosítás így fizet), ha baj van vagy gyanuja természetesen ahányszor kell. De ezeken nem kötelezö mindegyiken UH-t csinálni. Ami kötelezö, hogy méhszájat nézzen, PH értéket nézzen, ekkor a védönö súlyt, vérnyomást nézzen. Az utolsó hónapban pedig ctg/nst.

Elvileg 4x van kötelezö vizsgálat. 10, 20, 30, 36 hetesen. Ezeken van UH is. Ès a védönöt is at hiszem ekkor kell felkeresni kötelezöen. Az orvos viszont ha nincs is panasz havonta vizsgálhat meg(biztosítás így fizet), ha baj van vagy gyanuja természetesen ahányszor kell. De ezeken nem kötelezö mindegyiken UH-t csinálni. Ami kötelezö, hogy méhszájat nézzen, PH értéket nézzen, ekkor a védönö súlyt, vérnyomást nézzen. Az utolsó hónapban pedig ctg/nst.
Szia. Nálunk ugy van hogy havonta egyszer, plusz ha valami problémád van.
4 hetente
nálam 4 hetente nézi a méhszájat, illetve a kötelezõ vizsgálatok, UH-ok a terhesség megállapítás a 12. heti 16.-on héten AFP, akkor UH nincs 18. héten genetikai UH 26. héten terheléses cukor 30-32. héten UH aztán a végén hetente ctg/nst, ha jól tudom, sõt sûrûbben is akár
Nos, a tévhitek ellenére a védõnõi szolgálatot igénybe venni nem kötelezõek. 4 kötelezõ uh van, ahogy már azt leírták elõttem. Ezen kívül illõ havonta elmenni terhesgondozásra (nõgyógyászatra), mehetsz az sztk-ba is, vagy magándokihoz, amiért természetesen fizetni kell!


Huvelykenet vizsgalat terhesseg alatt-kinek hany hetesen volt?

Legjobb válasz: Mindig vett le kenetet, azaz elõször 5 hetente a tanácsadáson, Uh-kon,majd hetente ctg után.

Mindig vett le kenetet, azaz elõször 5 hetente a tanácsadáson, Uh-kon, majd hetente ctg után.
Nekem a 26.heten.
Nekem a 11.heten és a 28.-on vett eddig kenetet. 33hkm
Szia nekem 8 hetesen és as múlt héten 35 hetesen vett kenetet.
A kérdező hozzászólása: És ilyenkor is felteszi a kacsát, vagy csak benyúl azzal a pálcikával?
2-es vagyok nekem csak pálcikával. Kacsàval a rákszûrest csinalta de azt pont teherbeesesem hónapja elõtt közvetlen.

Létezik olyan, hogy terhesség alatt van az a cukor vizsgálat és nekem csak a vért vették le és nem kellett innom semiféle cukros folyadékot?

1. gyerekemnél úgy volt,hogy cukororvos adott azt az édesfolyadékot, megittam és egy ora mulva vissza kellett mennem vérvételre

Legjobb válasz: ha nincs a cukros lé és az új vérvétel akkor az nem terhelés.

ha nincs a cukros lé és az új vérvétel akkor az nem terhelés.
7-es, tényleg, kicsit nincs ebben igazad, semmi kötözködés nélkül. Ugyanis ez egy nagyon veszélyes dolog, ha diabéteszes a kismama. És sehogy máshogy nem derül ki, csak ezzel a terheléses cukros lötyis vizsgálattal sajnos! Még a zsömle tejes sem az igazi, mert nekem arra föl sem megy a cukrom, viszont a cukros lötyire magas lett. Épp, hogy nem kell diétáznom, de keveset kell ennem szénhidrátból, cukrot egyáltalán nem és figyelnem itthon az étkezés utáni cukorszintet. Illetve, valószínûleg a 30. hét körül ismétlés lesz. Nem vicc a terhességi diabétesz, nagyon veszélyes a magzatra nézve és máshogy nem derül ki:( Sajnos! Szerintem, senki nincs oda ezért a vizsgálatért, én nem voltam tõle rosszul, de kinek van kedve 2 órát ücsörögni a váróban. Kérdezõ, ez nem volt a kötelezõ vizsgálat, pedig kötelezõen meg kell csinálniuk. Csak az éhgyomridat nézték és az semmire nem elég. Nekem tök alacsony az éhgyomrim, a terheléses mégis magas lett.
Bocsi nem hiper hanem hipoglikémiás lett a baba!
7-es! Sajnos ez azért nem iylen egyszerû. Sok kismamának csak a terehlés mutatja ki. Egyik rokonom ugyanigy kihányta nem birta meginni, nem nézték késöbb. AZtán szülés után a baba hiperglikémiát kapott igy több mint 3 hétig voltak króházban mindketten infúzión. A rokonomnak akkor derült ki hogy nagyon súlyos terhességi cukra lehetett csak nem derült ki. Azt mondták elsülhetett volna ez még rosszabbul is. Most van egy szomszédom neki kiderüt a terhelésnél még van 2 hónapja szülésig de egyszerûen nem tudják levinni a cukrát. Kb 5 féle ételt ehet, a többitõl nagyon magasak az eredményei. Szóval enm rossz dolog ez a terhelés, sajnos sok kismamánál gond van. persze nem jó az a lötty de iható. Idõvel meg is szokható. Aki PCOS mint én is, már úgy issza hogy fel sem tünik.
Na végre, remélem mindenhol bevezetik, hogy feleslegesen nem itatják meg azt a löttyöt. Én kihánytam, és érdekes módon nem kellett újra meginnom, enélkül is meg tudták nézni. Egy napig 3szor meg kellett mérnem magamnak és ennyi.
A kérdező hozzászólása: hát már a 34. hétben vagyok, úgyhogy már tul kellene lennem rajta
Attól is függ hányadik héten mentél a vérvételre, mert van, mikor csak éhgyomri cukrot néznek, késõbb van a terheléses.
ha nem volt se zsömle, se cukros lötty, akkor az csak - elvileg - sima vérvétel volt :)
A kérdező hozzászólása: novérkétol kérdeztem, o azt mondta, hogy ujabban csak akkor kell inni ha a vérvételem rossz lenne
De neked most milyen vérvételre kellett menned?? Mert ha cukorterhelésre, akkor innod kellett volna.
Akkor visszavonom, ezt nem tudtam! De akkor is kitalálhatnának már valami jobb megoldást. :(

Ti mit csináltok a terhesség alatt összegyűjtött leletek, vizsgálat eredmények sokaságával?

Megtartjátok, mert az egy emlék, vagy egyszer?en megy a kukába szülés után? Aki megtartja mennyi ideig? Örökre?

Legjobb válasz: nekem még megvannak, jól jöhet a második terhességemnél ha hasonlítgatni akarok :)de szerintem nem fogom kidobni õket soha.

nekem még megvannak, jól jöhet a második terhességemnél ha hasonlítgatni akarok :) de szerintem nem fogom kidobni õket soha.
én eltettem egy külön dossziéba, épp ma rendezgettem 2 hetes a kisfiam nagyon új még az élmény a lányom 2, 5 éves. nem fogom kidobni, a kis karszalagjuk is megvan emlékbe, a terhességi tesztjeim is. de az hiszem pár év múlva még egy dossziét fogok nyitni :)
Nekem mindkét lányomnak van egy- egy közepes méretû fadoboza. Én ebben tartom az összes orvosi papírjukat a terhesség elejétõl fogva a mai napig. Szerintem nem baj, ha ez így együtt nekünk is megvan. Másrészt jó visszanézni a terhespapírokat így hogy a harmadikat várom. Ja, és ebbe tettem a kórházi karszalagokat, az elsõ cumikat, babahajtincseket, stb... Úgy tervezem, hogy megkapják majd, ha felnõnek.
Családom összes leleteit megtartom, mert az a késõbbiekben is jó, összehasonlítható.
Nekem van egy 3, 5 èves kisfiam, most vàrjuk a kistesòt ès èppen holnapra kèrte be a papìrjaimat az orvos, mert ossze szeretne hasonlìtani egy dolgot.Szòval mèg jò hogy nem dobtam ki, nèha jò lapozgatni a règebbi papìrokat.
Én is megtartom. Nekünk is el vannak téve a leletek, az elsõ cumi, a pólyahuzat, hazahozós ruha, ilyenek. Majd ha felnõ, megkapja ezeket. :)

Meddig vizsgálnak hüvelyen keresztül terhesség alatt? Mikortól nem?

Legjobb válasz: Nekem a 12+3 már hasi volt!Elõtte hüvelyen keresztül vizsgáltak!

Nekem a 13.héten volt hüvelyi is és hasi is, valószínûleg azért, mert elég vastag a hasfalam. Aztán már gondolom a következõ hasi lesz, mert a 12-13.hét tájékán elkezd felszállni a méh és akkor már eléggé be kellene tolni a hüvelyi vizsgálófejet, hogy lássanak valamit-gondolom én!:D
Nekem a 12. hetin mondta a szonográfus nõ, hogy utoljára még dobjam le a bugyit is, de mégis áttért a hasira mert úgy már jobban látott mindent.
12 hetesen hasit néztek, de a doki mondta elõre, ha nem sikerül, akkor hüvelyi lesz. Sikerült szerencsére, mert 50 percig tartott így is. :)
Én 6 hetesen jártam dokinál, megvizsgált, méhnyakrákszûrést csinált, de utána át is mentünk az UH-ba. A 12-13. heti és hasi UH volt, tehát nekem egyszer sem volt hüvelyi UH. De egyébként lesz egy pár kötelezõ belsõ vizsgálat a terhesség alatt: egy kontroll-vizsgálat, 28. héten méhszájvizsgálat... 34 hkm
Kézzel a 30.hétig.Uh. a 12.heti volt az utolsó hüvelyi.
nekem a 12. héten még volt hüvelyi, igaz akkor hasit is csináltak
Nekem a 12+3 már hasi volt!Elõtte hüvelyen keresztül vizsgáltak!
Nekem is úgy volt, ahogy az elõzõ írta, a 12 hetes uh-ot már hasival csinálták, de elõtte hüvelyivel. Ez eltérõ lehet, olvasta már, hogy valakinek a 12 hetest is még hüvelyivel végezték, és azt is, ahol már a legelején hasi uh-ot használtak.
Mindenhol más. De legkésõbb a 12. hétig néznek hüvelyin. Utána nem lehet. De a hüvelyin addig is sokkal jobban lehet látni :) :)
itt az oldalon több helyen olvastam hogy 12.hétig, nem tudom igy van e de ezt olvastam, ennek ellenére 4+4hetesen elmentem a dokihoz és HASI UH-n nézett meg és azt mondta nem vagyok terhes mert nem lát semmit....de tudom hogy terhes vagyok és 2hét mulva visszahivott

Terhesség alatt van vizsgálat Hepatitis B ellenanyagra? (anti HBs)

Suliba kell vinnem oltási könyvet amiben benne van hogy megkaptam a Hepatitis B oltást.Azonban azt nem találjuk,de tudom hogy megkaptuk az oltást.(Bokam?tét miatt halasztani kellett az oltást) S irták,hogy elfogadható az Anti HBs eredmény is. Úgy rémlik volt ilyen vizsgálat,de aki most terhes/várandós megnézné nekem van-e ilyen lelet-e.? Suliban kaptuk az oltást.Elvileg háziorvos megtudja nézni megkaptam-e.Jó lenne tudni mert ezt az eredményt is elfogadják,s akkor nem mondom ezt is..Na értitek...Köszi ha valaki megnézi nekem:)

Legjobb válasz: szia most nem találtam ilyet a leleteim között de úgy emlékszem nézik... persze lehet rosszul rémlik :)

szia most nem találtam ilyet a leleteim között de úgy emlékszem nézik... persze lehet rosszul rémlik :)
Van, a 16. heti vérvételkor azt is nézik... Igaz, jóval késõbb volt eredménye, mint ahogy az AFP-s papírt megkaptam... A papírom ez áll: vizsgálati anyag: vérsavó megnevezés: Hepatitis B vírus surface Ag kimutatás ELISA (BioRad)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) akkor a leletet megkeresem..

Tényleg új "protokoll", hogy 3x is van terheléses vércukor-vizsgálat a terhesség alatt, vagy ez csak az én orvosom nünüje?

28 hetes terhes vagyok, és legnagyobb megdöbbenésemre a tegnapi találkozásunkkor azt mondta a dokim, hogy a következ? nagy vérvételnél újra lesz vércukor-vizsgálat és majd még a 36. héten is! Visszakérdeztem, hogy akkor is, ha az eredményem teljesen jó lett a 24. héten (alig érte el az alsó határt), az el?z? terhességemnél sem volt gond, és a családomban sincs cukros..? Azt mondta igen, ez új szabály.. Nos én ebben nem vagyok olyan biztos, sok velem hasonló korú kismamának is csak 1x nézték. Meg lehet ezt valahogy úszni??

Legjobb válasz: Én azt gondolom, hogy semmi bajod nem lesz tõle. Mindig jobb, ha túlfélt az orvosod, mint ha le se tojja a fejed. Én örülnék neki, hogy az enyém foglalkozik velem. Ha egészséges vagy, akkor se nem oszt se nem szoroz. Legalább jó eredményeket produkálsz végig.

szia pedig tényleg 3szor kell menni cukorterhelésre :( sajnos!
Én azt gondolom, hogy semmi bajod nem lesz tõle. Mindig jobb, ha túlfélt az orvosod, mint ha le se tojja a fejed. Én örülnék neki, hogy az enyém foglalkozik velem. Ha egészséges vagy, akkor se nem oszt se nem szoroz. Legalább jó eredményeket produkálsz végig.
Utolsó: azért várandósan nem 3 dl kólával kezdem a reggelt és 2 órán keresztül nem eszek iszok semmit 40 fokban.... 40+3 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Azért a 3 dl kóla ízélménye és a 75 g glükóz között is van egy cseppnyi különbség.:) Ja, és akkor állítólag még majd a 36. héten is újra, ugyanúgy.... brrr! Majd megírom, hogy mire sikerült jutnom a dokimmal.
Nekem is jó lett az elsõ, mégis a 32. hetes vérvételnél megint kértek cukorterhelést! :( Nem tudom minek csesztetnek, ráadásul nekem az elsõ zsömlés-tejes volt, most meg a cukros löket. Tuti ki fogom hányni, utálom az édeset!
Csak annyit tennék hozzá, hogy az a "lórúgásnyi" cukor, amirõl beszélsz 75g cukor, ami egyenértékû 3 dl kólával. Ennyire azért nem kell túldramatizálni egy cukorterhelést, fõleg ha egészségesen reagál a szervezeted rá.
"újra lesz vércukor-vizsgálat" Ezt én úgy értelmezem, hogy nézik az éhgyomri cukrot is és kész, semmi terhelés. Terheléses nálam is csak 1x volt mindkettõvel, elég is volt. Viszont az éhgyomri cukrot minden egyes vérvételnél nézték.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és az ötleteket is! Mindenképp beszélek errõl újra a dokimmal.
én simán megmondtam, hogy NEM csináltatom meg ezt a vizsgálatot. kész. ez a 3. terhességem, eddig egyiknél sem kellett, ez valami új baromság. szóval én megtagadtam.
Nekem egyszer volt terhelés a 24. héten, nem lett túl jó az eredményem, ezért diabetológiára kellett járnom, ahol folyamatosan vért vettek, de terhelés többször nem volt.
7-es vagyok.egyébként van olyan kórház ahol nem is lötyit itatnak csak egy próba reggeli van.na és az milyen?
nekem is fogadott orvosom volt, rendben volt az elsõ eredményem, elakart küldeni 2.-ra mégis mondtan neki hogy ne haragudjon de nem megyek el, mert tönkre teszi az egész napomat, hányingerem van tõle...annak ellenére hogy anyukám a laboros, õ vette le nekem mindig a vért, és semmit nem kellett várnom...tehát még protekcióm is volt. nekünk van otthon vércukor mérõnk mondtam neki néha megnézem de én tutira nem megyek még egyszer. azt mondta rendben van.egyébként a gyógyszertárban is meg lehet nézetni.
Megteheted, hogy nem mész el. A te dolgod. én sem mennék ennyiszer. Mond meg, hogy van otthon vércukormérõd, és ellenõrzöd magadnak.:)
A kérdező hozzászólása: Hogy szimplán nem megyek el, azt nem tudom, mennyire tehetem meg, mert fogadott orvosom van, nyilván várná az eredményeket... megpróbálok vele még egyszer beszélni errõl.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. Válaszoló, azért azt nem gondolom, hogy "nem lesz tõle semmi bajom", mert nekem senki ne mondja, hogy jólesik a várandós szervezetnek, meg akár a kisbabámnak, hogy éhgyomorra megitatják azt a lórúgásnyi szirupot, aztán még két órát étlen-szomjan egy 30+ fokos büdös SZTK-ban ücsörögjek végig, újabb vérvételre várva még a 31 majd a 36. héten is. Ráadásul ahol nekem nézik, ott az éhgyomri cukor eredményét 2x is leveszik (1x 1 nappal elõtte, hogy egyáltalán "terhelhetõ" vagyok-e), majd másnap újra... És akkor még nem beszéltem a 2, 5 évesemrõl, akit ennyiszer nem tudok kire bízni, és cipeljem magammal Õt is, bkv-val ilyen melegbe...? :( Azt megértem, ha veszélyeztetett lennék vmi miatt, de ezt erõs túlzásnak érzem.
nekem is 1-szer nézték.nem volt baj a cukrommal.akinél gond van annál 2-szer nézik a mi városunkban. úgy úszhatod meg, hogy nem mész el....
Nekem is csak a 25. héten nézték, mivel minden rendben volt, nekem nem is volt több vérvételem, csak az ellenanyag kontroll.... 40+3 hetes kismama

Tudnátok ajánlani Budapesten jó nőgyógyászt akihez járhatnék terhességem alatt? Ha irtok valakit légyszí tarifákat is irjatok, mennyi a vizsgálat, szülés stb.

Legjobb válasz: Mátyásföldön Dr. Surányi Tibor! 10 ezer / alkalom, mindig van uh. 3 ezer / NST. Kombinált teszt 20 ezer. Integrált teszt 30 ezer. 4D 12 ezer (?)

Mátyásföldön Dr. Surányi Tibor! 10 ezer / alkalom, mindig van uh. 3 ezer / NST. Kombinált teszt 20 ezer. Integrált teszt 30 ezer. 4D 12 ezer (?)
János kórházban Pálmainál szültem, bátran merem ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Szia.Köszi a választ.6.hét, múlthéten Varga Anikó alapította meg a terhességet, picit fura volt bunkó volt....de még konkrétumokról nem beszéltünk, csak elküldött vérvételre, holnap megyek hozzá vissza.Gondoltam kicsit körbe érdeklõdök itt kinek mi a tapasztalata.
Szia! Nem, a Palczertet biztosan nem választanám, nincs jó véleményem róla, személyes tapasztalat(ok). A másik doki a Varga-Horgosi Ágnes, õ asszem 60E-t kér a szülésért. Te hányadik hétben vagy? 12+3 kismama.
A kérdező hozzászólása: köszi, János korház szülészetérõl, dokikról vélemény?
Budán: Margithídnál Kisfalvi István, szülést a sote2-n vezet, terhesgondozás 10 ezer, szülésre nem mond konkrét árat. kedves, segítõkész, sok páciense van, így néha várni kell uh mindig van, fotó is, a vizsgálatból a vérvétel nst stb az a sote 2-n van
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, esetleg budán nem tudnátok ajánlani?
Szia Laura!Nem nála szültem, nincs fogadott dokim, csak hozzájárok terhesgondozásra az egészségházba.Nagyon kedves, figyelmes, eddig nem vettem észre, hogy szétszórt. :) Nem tudom ki a másik kiszemelted.De a barátnõm Toldinál szült, már 2 éves a kislány, de azóta is hozzájár.Nála 2010-ben 8 ezer volt 1 alkalom, 80 e a szülés, de minden terhesgondozáson csinál uh-t.Viszont van egy doki akit nem ajánlok, õ volt a fogadott dokim amikor a lányommal voltam terhes (Palczert), nem részletezném, hogy miért. 38+2hkm
Dr, Alexanjan Nelli. A Keleti és a Blaha között van a magánrendelõje. 6000.-/ alkalom. A szülést az Uzsokiban vezeti, 100.000.- Iszonyat kedves, szigorú, megbízható doktornõ.
Utolsó, akkor te Fábiánnál szültél, ugye? Terhesgondozásra is hozzá jártál? Végig aranyos, kedves volt? Szakmailag is ugy érzed, hogy tényleg ott van? Ugyanis én is voltam nála már 3szor, aranyos volt mindig, de hallottam róla, hogy kicsit szétszórt. 2 orvos között vacilálok a Bajcsyban, õ az egyik. 12+2 hetes kismama.
XIV. ker Fábián István (a magán rendelõje van Zuglóban, de a Bajcsy Zsilinszky kh-ban dolgozik) Szülésért 80 ezret kér.
Szintén Surányi:) De már mindent tudsz...
14. ker Pánczél Zita, Sote 2-n dolgozik még a magánon kívül. 10.000/vizsgálat, mindig van UH és kép is, elsõ alkalom után egybõl tudja ki vagy, mit meséltél. 4D UH mellette a Magzatdiagnosztikai központban, integrált teszt 25.000, genetikai UH 12.000+2.000 ha DVD-n kéred. NST bent a klinikán ingyen, vagy a rendelésen 3000. Nagyon meg vagyok vele elégedve, várakozni csak ritkán kell, odafigyel, szívesen válaszol. Szülésre nem mondott árat, de még nem is jött el az idõ. 37 hkm
A kérdező hozzászólása: Jánosba Dr.Dömötörirõl vélemény???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!