Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt vidámparkba (1 db)

Terhesség alatt szabad vidámparkba menni?

Szerintetek terhesség alatt (pár hetesen) szabad vidámparkaba menni? pl. hullámvasút meg ilyesmi miatt lehet baja a babának? Lehet hogy hülyeség amit kérdezek, csak biztos ami biztos...

Legjobb válasz: Szia. A terhesség bármely szakaszában ügyelned kell arra,hogy ne tedd ki a tested nagy rázkódásoknak,vagy eröltete´snek.az elsö harmad a meghata´rozó. Nyugodtan menj a vida´mparkba,csak szerintem a hullám vasutat hagyd ki az utitervböl.Gratula a babához.

Szia. A terhesség bármely szakaszában ügyelned kell arra, hogy ne tedd ki a tested nagy rázkódásoknak, vagy eröltete´snek.az elsö harmad a meghata´rozó. Nyugodtan menj a vida´mparkba, csak szerintem a hullám vasutat hagyd ki az utitervböl.Gratula a babához.
Menj nyugodatn, az elsõ harmadban semmi nem kell változtanod, amit eddig csináltál, kivéve persze a dohyánzás és az alkohol. Ha csak nem esel ki a hullámvasútból, ami nem túl valószínû, semmi bajotok nem lesz.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

20-21hetes magzat mennyit mocorog a pocakotokban egy nap?

18hetes voltam mikor először éreztem.Most 20hetessen szinte egész nap mocorog,még éjjel is.Ugye ez nem baj?Csak mert olvastam hogy ilyen kis magzat akár 20órát is aludhat egyhuzamban.

5

Terhességi vércukor vizsgálatra hány hétig lehet elmenni?

7

Ki mikor kezdte el érezni a babát?

12

Kinek hány hetesen kezdett el látszani a pocakja, úgy, hogy már mások is egyértelműen észrevették, hogy várandós?

Én a 13. hétben vagyok. Én már látom a hasam,de azt mondják,hogy még nem észrvehető.

13

Csak nekem hiányzik ennyire a terhesség?

Félreértés ne essék, imádom a picuri fiamat! De valahogy mégis hiányzik az a pár röpke hónap, míg a pocimban volt! Nem tudom pontosan, melyik része és miért... Voltatok már így ezzel? Nem akarok a családom körében úgy tűnni, mintha visszasírnám, mert nem így van! (1.baba)

12

2% alkohol?

Már a terhesség előtt sem ittam alkoholt, azóta meg ugye pláne, de valamelyik nap megkértem apukát, hogy hozzon 0%-os alkoholmentes gyümölcsös sört (ami gyakorlatilag üdítő :D ).

6

Ket het menstruacio keses utan, lehet menni a nogyogyaszhoz, fogja latni a terhesseget?

7

Valaki légyszi elárulná, hogy kell?

Szeretnék én is pocak tippelőset, de fogalmam sincs, hogy megy ez a képfeltöltés... Megírná Vki? Köszi!

4

Mit jelent az alábbi orvosi szöveg?

Kp. tág hüvely, zárt méhszáj folytatásában tojásnyi gravid uterus. Jobb oldalon tömegesebb nyomásérzékeny adnexum szabad környezetben. Tkp portio hátsó ajkán kis erozio.

13

Szerintetek a Laura és a Konrád nevek, hogy hangzanak?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!